2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Hoşgelsin artık bebeklerimizi sağlıkla alalım da kucağımıza hepsi gelip geçecek

Rabbim yardımcın olsun inşallah. Hastane de mi yatacaksın peki bu süre zarfında nasıl olacakmış sürecin. Ne kadar uzun süre kalırsa anne karnında o kadar iyi inşallah 34. Haftadan da ötesini görür kuzum. Dualarımız seninle ikinizde çok güçlüsünüz ve bu süreci anne kız o kadar güzel ve sağlıklı atlatacaksınız ki geriye dönüp baktıgında her şey çok güzel olacak

İnşallah olabildiğince fazla kalır bebiş Allah yardımcınız olsun. Hastanede gözlem altında olman çok iyi bir yandan stres olup sürekli düşünmezsin. Kalbini ferah tut canım dualarım sizinle

Rabbim yardımcın olsun inşallah 34. Haftaya kadar bekler beklemezsede riski atlattın dualarım seninle

İnşallah hicbir şey olmadan sağ salim bir ay daha bekleyin çiçeğim . Sadece şunu bilmeni istiyorum yedinci aydan sonra sorunsuz şekilde yaşıyor miniklerimiz kendini üzme korkma . Allah yardımcın olsun

İnsallah 34'ü bekler bebiş. Beklemezse de insallah sağlıkla gelir, artık yasam sınırı 24. hafta, kendinizi strese sokmayın, her sey iyi olacak diye düşünün.

ilaçlarla kontrol altına alınır canım inşallah merak etme. 7 8 mm ile bebişi bekleyenler okudum. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla vaktinde gel Güneş hanım.

Canım morelini sakın bozma 34 kadar güneşimizin bekleyeceğini düşün. Hastanede müşahade altında olman çok güzel için rahat olsun güneşimiz en doğru en güzel zamanda gelecek Allahın izniyle.. dualarım seninle

Canımm ilaçlar fayda eder umarım dualarımız seninle

Canım dualarım seninle vakti saatinde sağlıkla gelsin bebişin sana kendi hikayemi anlatmıştım oğlumda açılmam daha 6.ayda başladı sürekli hastanede yata çıka 37. Haftaya geldik o bebeğin bi günü var ve o gün gelecek sen içini temiz tut Allah’a güven henüz rahim ağzın sıfırlanmamış dediğim gibi benimki artık 7cm açıklık vardı ve o şekilde yaklaşık iki ay bekledi darısı sana inşallah

Canim hastanede zaten kontrol altinda tutarlar cok rahat , 34 e kadar tutarlar . Sen icini ferah tut kuzum
Gunes hanim Gunesi gormek icin cok sabirsiz sipa :)

ben su dort kitabi aldim ama bu ay sonu elime ulasicak . Birde bebegin ilk 1 yili diye bir kitap var elimde .

Eklentiler

• 6C29D3CE-3437-4B53-B031-D826A419E600.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 26C75716-3645-4F22-8508-A4B67D7F5EE1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 8B1E9C89-C42F-4D18-8525-CC4417D1B8ED.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 05572B2B-47D7-4CB8-8373-AFAE5F4D2E46.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 43

Benim içime doğan da henüz gelmeyeceği bundan sonra biraz yatabilirsin ama 34ü devirir bu kuzu dualarımız seninle

Canımmm olsun 14mm de olsa hastanedeyken hem için rahat olacak hem de ne hamişler gördük kaç cm açıklık 10mm lerde rahim agzı uzunluguyla son haftaları gören. Eminim senin de kızın en az 34 e kadar gelmeyecek, gelsebile sağlık olsun güneş gibi dogar yuvanıza içini ferah tut, vakit buldukça bizi de habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…