Kızlar benim rahim ağzı uzunluğu 14 mm ye düşmüş.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Artık dualarınıza talibim
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Hiç korkma canım benim vakti saati gelince gelecektir bebisin. Hem korkamaya gerekte yok hem ciğer geliştiricilerin tamamdı senin yanlış bilmiyorsam hem de bebişim çok şükür ki saglikliydi. 26 28 haftalarda bile doğan ama sorunsuz büyüyen genişler var seninki de vakti saati ne zamansa o zaman gelecektir. Dualarımız seninle.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Canım benim dualarım seninle ve Güneş hanımla. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla atlatmanızı nasip etsin İnşallah aceleci kızımız bir kaç hafta daha bekler. Kendini üzme strese girme lütfen
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Dualarımız seninle canım. Sen ne güzel ne bilinçli bir annesin maşallah. Her anını ne güzel takip ediyorsun bebişinin. Müşahade altında olman daha güven verici. Hem hastaneye git gel yol bile etkiler belki. Herşey yolunda ilerleyecek inanıyorum.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
kızlar bebiş ayaklarını özel bölgemin ortasına kadar indiriyor çok canım yanıyor çıkacak sanıyorum erken doğum riskimiz falan yok doktor ayakları aşağıda demişti geçen hafta ama hiç mi değişmez pozisyonu bu ayaklar ne zaman yukarı çıkar ya
Selamlar -Sunshine
ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin
Canım iyiyim doktordan geldim annemi görmek istedim, gelir gelmez uyuyakalmışım. Şimdilik fena gitmiyoruz ama yeniden başka bir perinatologa görünme durumumuz var şimdi de. Bacak boyu ve kafa ölçüsü geriden geliyor.
Selamlar -Sunshine
ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin
Canım iyiyim doktordan geldim annemi görmek istedim, gelir gelmez uyuyakalmışım. Şimdilik fena gitmiyoruz ama yeniden başka bir perinatologa görünme durumumuz var şimdi de. Bacak boyu ve kafa ölçüsü geriden geliyor.
Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yok bazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Aman aman sakınn kendini üzme benm ilk bebemde de bunda da hamileyken geldi ama arkadaşımın hiç gelmemişti çok gerilmişti sütüm olmucak diye. Doğumdan sonra maşallah bir indi ki sütü :) sakın ha mamaya odaklanma miss gibi gelir diye düşün
Aman aman sakınn kendini üzme benm ilk bebemde de bunda da hamileyken geldi ama arkadaşımın hiç gelmemişti çok gerilmişti sütüm olmucak diye. Doğumdan sonra maşallah bir indi ki sütü :) sakın ha mamaya odaklanma miss gibi gelir diye düşün
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.