2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım benim.. gözetim altında kalman daha iyi olur inşAllah senin için.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Güneşinle beraber.. dualarım seninle

Hiç korkma canım benim vakti saati gelince gelecektir bebisin. Hem korkamaya gerekte yok hem ciğer geliştiricilerin tamamdı senin yanlış bilmiyorsam hem de bebişim çok şükür ki saglikliydi. 26 28 haftalarda bile doğan ama sorunsuz büyüyen genişler var seninki de vakti saati ne zamansa o zaman gelecektir. Dualarımız seninle.

Canım benim dualarım seninle ve Güneş hanımla. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla atlatmanızı nasip etsin İnşallah aceleci kızımız bir kaç hafta daha bekler. Kendini üzme strese girme lütfen

Dualarımız seninle canım. Sen ne güzel ne bilinçli bir annesin maşallah. Her anını ne güzel takip ediyorsun bebişinin. Müşahade altında olman daha güven verici. Hem hastaneye git gel yol bile etkiler belki. Herşey yolunda ilerleyecek inanıyorum.

Kuzum benim Allah yardımcınız olsun dualarım seninle insallah Güneş kızımız sağlıkla dünyaya gelecek hayırlı olan vaktinde…

kızlar bebiş ayaklarını özel bölgemin ortasına kadar indiriyor çok canım yanıyor çıkacak sanıyorum erken doğum riskimiz falan yok doktor ayakları aşağıda demişti geçen hafta ama hiç mi değişmez pozisyonu bu ayaklar ne zaman yukarı çıkar ya

Selamlar -Sunshine ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin

gecen de boyu uzamisti denmemismiydi kuzum ? ben mi yanlis hatirliyorum.

Çok şükür büyümeye devam ediyor insalalh birşey çıkmayacak ben inanıyorum sen yazmayınca bende kötü birşey varmı diye korkmuştum .

Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yok bazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Aman aman sakınn kendini üzme benm ilk bebemde de bunda da hamileyken geldi ama arkadaşımın hiç gelmemişti çok gerilmişti sütüm olmucak diye. Doğumdan sonra maşallah bir indi ki sütü :) sakın ha mamaya odaklanma miss gibi gelir diye düşün

Çok teşekkür ederim inşallah hepimizde bol bol olsun

Canım dualarım seninle ve bebişinle inşallah hayırlı bir zamanda sağlıkla kavuşun minik kuş Güneş hanım ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…