2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
27+0 haftaya giriş yapmakla birlikte kasık ağrısı güncellemesi geldi kızlar. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri
Aman yaa bende de var kasım ağrısı bel ağrısı rağor aldım bu hafta işe gidebilicek gibi değilim maalesef nedense bu hamileliğimde aşırı kasık ağrısı yaşadım yaa nasıl oldun peki dinlendikçe geçtimi ağrın?
çoook geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi gelip baktımı tekrar doktor bişey dedimi? Dualarım seninle rabbim en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlünü ferah tut annesi üzmez bebişin seni güzel güzel bekler vaktini inşallah

Canım sana da geçmiş olsun umarım minik kuş güzelce kilo almaya devam etsin sana haber verecektim ben cumartesi günü gittim %50 indirim başlamış ama çok bişey kalmamış erkek bebek için kasadaki çalışandan öğrendim bu hafta yada önümüzdeki hafta yeni ürünler açılacak indirimli dedi ağustos başında gelmeye çalış dedi sen istersen ağustosun ilk haftası uğra ben çalıştığım için sadece cumartesi günleri gidebiliyorum

Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yok bazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Papatyam ben oglumu 1 sene 5 ay emzirdim goguslerim buyuk deil hatta kucuk denebilir oglum hic biberon veya emzik kabul etmedi surekli benden meme isterdi pediatrie sormustum ozamanlar uzmanin dedigine gore sutun coklugu ve varligi tamamen bebege bagli birsey mis ne kadar sik göğüs istiyorsa okadar sik vermek gerekiyormus sutun artmasi icin
Ablam dogum yapali 2 gun oluyor ama bebegi emzirmedi hala mama veriyor ilk bebeginede oyle yapti yok sutum diyor diyorum sen ver emdikce inecek sutun yok diyor bebek ac mi dursun mama veriyor e mamayi icince bebek emmezki emmeyincede sut gelmeden doner oyle...

Git gide büyüyorlar sağlıklı büyüsünlerde inşallah ağrılar sızılar geçecek hep kuzum sen napıyorsun nasıl gidiyor aile evi
İnşallah canım yani evimi özlüyorum annem babam sağolsunlar çok iyiler ama işte dediğim gibi evimi eşimi özlüyorum kayınvalidemler geldi geçen gün sanki istemeye geliyorlar gibi bir hüzünlendim Ahmet olmayınca

Son düzenleme:
rabbim 39 40 haftalari gostersin canim benim saglikli hayirli bir dogum diliyorum rabbim hakkinizda en hayirlisini versin insallah dugalarim senin ve gunes kizinla insallah gunes daha bekleyecek uzmeyecek annesini

Canım bence doktor elinden olabilir ya sıkma canını

Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.. onlar vatanımızı koruyorlar ama aileleri eşleri evlatlarına sormak lazım bide benim bir kardeşim asker hudutta diğeri de polis okulunda.. beklemek zor Rabbim size de güç kuvvet versin.. sayılı gün çabuk geçer inşAllah

sabah çıkan 147 şeker ölçümünden sonra bugün yediğim herşeye dikkat ettim lokum dışında herşey yedim aslında akşam dayanamadım tekrar ölçtüm.. açlık şekerim 91 tokluk 109 çıktı.. demekki işin kerameti oymuş daha da ağzıma koymam herhalde doğuma kadar..

maşallah maşallah sevindim kilo almasına.. canım ölçümden ölçüme değişiyor sanki ya sürekli ama kilo alması da çok güzel bir gelişme

Amin canım hepsini korusun inşallah hepsi evlat kimisi kardeş kimisi baba kimisi eş kimi baba olacak inan hepsi psikolojik olarak bile çok zorlanıyorlar bizim yine ailemiz yanımızda ona daha çok üzülüyorum ben güçlü durmaya çalışıyor Çok gururlu olmalısın çok zor ama çok gurur verici maşallah onlara

kesinlikle ordan belli etmemeye çalışıyorlar.. bugün rahstsızlandığını öğrendim mesela söylememiş tabi bize modum düştü ister istemez geçer Allah'ın izniyle de işte.. Rabbim onlara da bize de güç kuvvet versin..
abla doğumuna iznimi ayarlıcam diyor bakalım.. 2 sene göremedim ben kardeşimi pandemi sebebiyle o kadar ağırdı ki o süreç nişanına zorla gelebilmişti..
Evet gurur verici ama gerçekten zor..

Evet canım bnede emzirmeyi çok istiyorum inşallah deneyeceğim emmesi için

Bugün sıcaklardan mıdır nedir resmen yataktan kalkamadım değişik bi ruh halim vardı en son kalktım soğuk bir duş aldım biraz yürüyüş yaptım hafif hafif kasık ağrım var şimdi tekrar uzandım

Yaa Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah kuzum. Allah nasip ederse bundan sonra ki kavuşmanız 3 kişilik olacak

Evet canım bnede emzirmeyi çok istiyorum inşallah deneyeceğim emmesi için
Bende oyle resmen 2 yildir hayalim bebeklerimi kaybettim bi defacik kucagima alip eziremedim cok icimde kaldi insallah rabbimin izniyle bu defa bu hayalim gercek olacak

Insallah papatyam rabbim nasip etsin sana ve buradaki butun hamis arkadaslarimiza bol bol sutunuz gazsiz bebeklerimiz deliksiz uyku uyuyan yavrularimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…