- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Helal olsun canım benim olur mu öyle şey burada aile olduk neredeyseÇok teşekkür ederim canım
Hakkını helal et merak ettirdim.
Çok sağol arkadaşım
Aman yaa bende de var kasım ağrısı bel ağrısı rağor aldım bu hafta işe gidebilicek gibi değilim maalesef nedense bu hamileliğimde aşırı kasık ağrısı yaşadım yaa27+0 haftaya giriş yapmakla birlikte kasık ağrısı güncellemesi geldi kızlar. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri
çoook geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi gelip baktımı tekrar doktor bişey dedimi? Dualarım seninle rabbim en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benim rahim ağzı uzunluğu 14 mm ye düşmüş.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Artık dualarınıza talibim
Canım sana da geçmiş olsun umarım minik kuş güzelce kilo almaya devam etsinSelamlar-Sunshine ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin
Olur mu hiç inşallah iyi olun da tek önemli olan oÇok teşekkür ederim canım
Hakkını helal et merak ettirdim.
Papatyam ben oglumu 1 sene 5 ay emzirdim goguslerim buyuk deil hatta kucuk denebilir oglum hic biberon veya emzik kabul etmedi surekli benden meme isterdi pediatrie sormustum ozamanlar uzmanin dedigine gore sutun coklugu ve varligi tamamen bebege bagli birsey mis ne kadar sik göğüs istiyorsa okadar sik vermek gerekiyormus sutun artmasi icinBende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yokbazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
İnşallah canımGit gide büyüyorlar sağlıklı büyüsünlerde inşallah ağrılar sızılar geçecek hep kuzumsen napıyorsun nasıl gidiyor aile evi
Kızlar benim rahim ağzı uzunluğu 14 mm ye düşmüş.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Artık dualarınıza talibim
Canım bence doktor elinden olabilir ya sıkma canınıCanım iyiyim doktordan geldim annemi görmek istedim, gelir gelmez uyuyakalmışım. Şimdilik fena gitmiyoruz ama yeniden başka bir perinatologa görünme durumumuz var şimdi de. Bacak boyu ve kafa ölçüsü geriden geliyor.
İnşallah canımyani evimi özlüyorum annem babam sağolsunlar çok iyiler ama işte dediğim gibi evimi eşimi özlüyorum kayınvalidemler geldi geçen gün sanki istemeye geliyorlar gibi bir hüzünlendim Ahmet olmayınca
Ah ah bu tospiş göbek yüzünden şekerim fırladıAy bu ne tospiş bir göbek çok tatlı
Selamlar-Sunshine ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin
ne hallere soktular bizi bunlarAh ah bu tospiş göbek yüzünden şekerim fırladı
Amin canım hepsini korusun inşallah hepsi evlat kimisi kardeş kimisi baba kimisi eş kimi baba olacak inan hepsi psikolojik olarak bile çok zorlanıyorlar bizim yine ailemiz yanımızda ona daha çok üzülüyorum ben güçlü durmaya çalışıyorRabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.. onlar vatanımızı koruyorlar ama aileleri eşleri evlatlarına sormak lazım bidebenim bir kardeşim asker hudutta diğeri de polis okulunda.. beklemek zor Rabbim size de güç kuvvet versin.. sayılı gün çabuk geçer inşAllah
Amin canım hepsini korusun inşallah hepsi evlat kimisi kardeş kimisi baba kimisi eş kimi baba olacak inan hepsi psikolojik olarak bile çok zorlanıyorlar bizim yine ailemiz yanımızda ona daha çok üzülüyorum ben güçlü durmaya çalışıyorÇok gururlu olmalısın çok zor ama çok gurur verici maşallah onlara
Evet canım bnede emzirmeyi çok istiyorum inşallah deneyeceğim emmesi içinPapatyam ben oglumu 1 sene 5 ay emzirdim goguslerim buyuk deil hatta kucuk denebilir oglum hic biberon veya emzik kabul etmedi surekli benden meme isterdi pediatrie sormustum ozamanlar uzmanin dedigine gore sutun coklugu ve varligi tamamen bebege bagli birsey mis ne kadar sik göğüs istiyorsa okadar sik vermek gerekiyormus sutun artmasi icin
Ablam dogum yapali 2 gun oluyor ama bebegi emzirmedi hala mama veriyor ilk bebeginede oyle yapti yok sutum diyor diyorum sen ver emdikce inecek sutun yok diyor bebek ac mi dursun mama veriyore mamayi icince bebek emmezki emmeyincede sut gelmeden doner oyle...
Aman yaa bende de var kasım ağrısı bel ağrısı rağor aldım bu hafta işe gidebilicek gibi değilim maalesef nedense bu hamileliğimde aşırı kasık ağrısı yaşadım yaanasıl oldun peki dinlendikçe geçtimi ağrın?
çoook geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi gelip baktımı tekrar doktor bişey dedimi? Dualarım seninle rabbim en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahgönlünü ferah tut annesi üzmez bebişin seni güzel güzel bekler vaktini inşallah
İnşallah canımyani evimi özlüyorum annem babam sağolsunlar çok iyiler ama işte dediğim gibi evimi eşimi özlüyorum kayınvalidemler geldi geçen gün sanki istemeye geliyorlar gibi bir hüzünlendim Ahmet olmayınca
Evet canım bnede emzirmeyi çok istiyorum inşallah deneyeceğim emmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?