- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.483
- 548
Amin insalalh canım Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyuBende oyle resmen 2 yildir hayalim bebeklerimi kaybettim bi defacik kucagima alip eziremedim cok icimde kaldi insallah rabbimin izniyle bu defa bu hayalim gercek olacak
Insallah papatyam rabbim nasip etsin sana ve buradaki butun hamis arkadaslarimiza bol bol sutunuz gazsiz bebeklerimiz deliksiz uyku uyuyan yavrularimiz olsun
Canim insallah ikiniz icinde en hayirli vakitte kucagina alirsin yavrunu. Doktorlar hastanede daha iyi takip ederler zaten icin daha rahat olur senin de.Kızlar benim rahim ağzı uzunluğu 14 mm ye düşmüş.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Artık dualarınıza talibim
Ay bu aynı ben, her gün bardak bardak içtiğim siyah çay yeşil çay kahve bitki çayı, hiçbirini içemiyorum çaysız gün geciremezdim acayip tiksindim. Yeni farkettim Türk kahvesi mide bulantima iyi geldi. Acaba ilerleyen dönemlerde geçiyor mu bu herseyden tiksinti duyma hissiAnlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettim
Canım ben de senden haber bekliyordum.Canım sana da geçmiş olsun umarım minik kuş güzelce kilo almaya devam etsinsana haber verecektim ben cumartesi günü gittim %50 indirim başlamış ama çok bişey kalmamış erkek bebek için kasadaki çalışandan öğrendim bu hafta yada önümüzdeki hafta yeni ürünler açılacak indirimli dedi ağustos başında gelmeye çalış dedi sen istersen ağustosun ilk haftası uğra ben çalıştığım için sadece cumartesi günleri gidebiliyorum
Herşey mümkün canım zaten çok kafaya takmamaya çalışıyorum hayırlısı ne yapayım artık, elimden geleni yapıyorum.Canım bence doktor elinden olabilir ya sıkma canını
Çok teşekkür ederim canımmaşallah maşallah sevindim kilo almasına.. canım ölçümden ölçüme değişiyor sanki ya sürekli ama kilo alması da çok güzel bir gelişme
Tamam canım yine uğrayan olursa annemlerden haber alırsam haber veririm tekrarCanım ben de senden haber bekliyordum.
Haftaya pazartesi filan giderim o zaman
Herşey mümkün canım zaten çok kafaya takmamaya çalışıyorum hayırlısı ne yapayım artık, elimden geleni yapıyorum.
Çok teşekkür ederim canımHer ölçüm birbirinden o kadar farklı ki… az evham yapmak lazım da kalbe söz geçmiyor.
Ben nur cansuya gidiyorum biraz sert mizaçlı ama ben seviyorum işini iyi yapıyorBende Esenler'de oturuyorum medipole gitmek istiyorum ama kime gideyim bilemedim
Uyuzda kaşıntı vücudun belirli yerlerinde oluyor sanırım. Gebelikten önce bende de böyle bir durum oldu tüm vücudum kaşınıyordu cildiyeye gittim. Duş alıp peşinden süreceğim nemlendirici krem verdi geçti. Bu gece rahat uyumak için ılık bir duş al çatlak kremin varsa iyice sür her yere uyu. Çatlak kremide nemlendirdiği için iyi gelir benceKİZLAR COK KÖTÜYÜM DAYANAMİYORUM AŞIRI KAŞINTIM BASLADİ. TESTLERİM TEMİZ ÇIKTI YARİN CİLDİYEYE GİDİCEM İNSALLAH UYUZ FALAN CİKMAZ HER YERİMDE KASİNTİDAN DOLAYİ KUCUK KIRMIZI NOKTALAR CİKMAYA BASLADİ
2 gundur bendede durum ayni canim ilk basta sinik bsy isirmistir diyordum ama yok kasiniyorum bakiyorum minik bir sivilce gibi bsy oluyor sonra kayboluyor hic daha once basima gelmemisti ama cok sukur oyle dayinilmayacak bir durumum yok surekli kasinmiyorum gunde bir iki defa sadeceKİZLAR COK KÖTÜYÜM DAYANAMİYORUM AŞIRI KAŞINTIM BASLADİ. TESTLERİM TEMİZ ÇIKTI YARİN CİLDİYEYE GİDİCEM İNSALLAH UYUZ FALAN CİKMAZ HER YERİMDE KASİNTİDAN DOLAYİ KUCUK KIRMIZI NOKTALAR CİKMAYA BASLADİ
İnşallah canım. Ama benim her yerimde çıkmaya başladı o kırmızı noktaciklar inşallah doktor iyi bakar da çabuk gecer2 gundur bendede durum ayni canim ilk basta sinik bsy isirmistir diyordum ama yok kasiniyorum bakiyorum minik bir sivilce gibi bsy oluyor sonra kayboluyor hic daha once basima gelmemisti ama cok sukur oyle dayinilmayacak bir durumum yok surekli kasinmiyorum gunde bir iki defa sadece
Insallah cabuk atlatirsin sende
Canım şimdi okudumKızlar benim rahim ağzı uzunluğu 14 mm ye düşmüş.
Doktor yatış verdi.
Bazı ilaçlar verilecek.
Bebek bu hafta da gelebilir dedi. 34 e kadar da bekleyebilir, hiç belli olmaz dedi.
Artık dualarınıza talibim
Kuzu su an 2 gece yatacağım.Rabbim yardımcın olsun inşallah. Hastane de mi yatacaksın peki bu süre zarfında nasıl olacakmış sürecin. Ne kadar uzun süre kalırsa anne karnında o kadar iyi inşallah 34. Haftadan da ötesini görür kuzum. Dualarımız seninle ikinizde çok güçlüsünüz ve bu süreci anne kız o kadar güzel ve sağlıklı atlatacaksınız ki geriye dönüp baktıgında her şey çok güzel olacak
İnşallah olabildiğince fazla kalır bebişAllah yardımcınız olsun. Hastanede gözlem altında olman çok iyi bir yandan stres olup sürekli düşünmezsin. Kalbini ferah tut canım dualarım sizinle
Rabbim yardımcın olsun inşallah 34. Haftaya kadar bekler beklemezsede riski atlattın dualarım seninle
Daha dolduramadık 7. Ayı ya şu 2 hafta daha geçmiş olsaydı en azındanİnşallah hicbir şey olmadan sağ salim bir ay daha bekleyin çiçeğim . Sadece şunu bilmeni istiyorum yedinci aydan sonra sorunsuz şekilde yaşıyor miniklerimiz kendini üzme korkma . Allah yardımcın olsun
İnsallah 34'ü bekler bebiş. Beklemezse de insallah sağlıkla gelir, artık yasam sınırı 24. hafta, kendinizi strese sokmayın, her sey iyi olacak diye düşünün.
Şok oldum resmen açılma anlarının hepsini hissettim 2-3 günde 1 cm kısalma olmuşilaçlarla kontrol altına alınır canım inşallah merak etme. 7 8 mm ile bebişi bekleyenler okudum. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla vaktinde gel Güneş hanım.
Canım morelini sakın bozma 34 kadar güneşimizin bekleyeceğini düşün. Hastanede müşahade altında olman çok güzel için rahat olsun güneşimiz en doğru en güzel zamanda gelecek Allahın izniyle.. dualarım seninle
Canımm ilaçlar fayda eder umarım dualarımız seninle
Canim hastanede zaten kontrol altinda tutarlar cok rahat , 34 e kadar tutarlar . Sen icini ferah tut kuzum
Gunes hanim Gunesi gormek icin cok sabirsiz sipa :)
Benim içime doğan da henüz gelmeyeceği bundan sonra biraz yatabilirsin ama 34ü devirir bu kuzu dualarımız seninle
Canımmm olsun 14mm de olsa hastanedeyken hem için rahat olacak hem de ne hamişler gördük kaç cm açıklık 10mm lerde rahim agzı uzunluguyla son haftaları gören. Eminim senin de kızın en az 34 e kadar gelmeyecek, gelsebile sağlık olsun güneş gibi dogar yuvanızaiçini ferah tut, vakit buldukça bizi de habersiz bırakma
Canım benim.. gözetim altında kalman daha iyi olur inşAllah senin için.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Güneşinle beraber.. dualarım seninle
Evet ciğer geliştiriciler 2 gün yapıldıHiç korkma canım benim vakti saati gelince gelecektir bebisin. Hem korkamaya gerekte yok hem ciğer geliştiricilerin tamamdı senin yanlış bilmiyorsam hem de bebişim çok şükür ki saglikliydi. 26 28 haftalarda bile doğan ama sorunsuz büyüyen genişler var seninki de vakti saati ne zamansa o zaman gelecektir. Dualarımız seninle.
Canım benim dualarım seninle ve Güneş hanımla. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla atlatmanızı nasip etsinİnşallah aceleci kızımız bir kaç hafta daha bekler. Kendini üzme strese girme lütfen
Dualarımız seninle canım. Sen ne güzel ne bilinçli bir annesin maşallah. Her anını ne güzel takip ediyorsun bebişinin. Müşahade altında olman daha güven verici. Hem hastaneye git gel yol bile etkiler belki. Herşey yolunda ilerleyecek inanıyorum.
Kuzum benim Allah yardımcınız olsun dualarım seninleinsallah Güneş kızımız sağlıkla dünyaya gelecek hayırlı olan vaktinde…
Sorun olan vuruşları hissedersin bence. Ben hissettim.kızlar bebiş ayaklarını özel bölgemin ortasına kadar indiriyor çok canım yanıyor çıkacak sanıyorumerken doğum riskimiz falan yok doktor ayakları aşağıda demişti geçen hafta ama hiç mi değişmez pozisyonu bu ayaklar ne zaman yukarı çıkar ya
Ah benim canımSelamlar-Sunshine ımı gördüm kuzum benim Allah yardımcın olsun. İnşallah iki gün yatış sana iyi gelir toparlarsın
Bizim kuş da kilo almış 150gram 10 günde. 1 kilo görünüyordu ama kafa ve bacak boyu 3 hafta geriden geliyormuş.
Doktor yeni bir perinatologa görünmemi istedi. Soran, dua eden, iyi niyetleriyle merak eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkınızı helal edin
Canım dualarım seninle ve bebişinle inşallah hayırlı bir zamanda sağlıkla kavuşun minik kuş Güneş hanım ile
Aman yaa bende de var kasım ağrısı bel ağrısı rağor aldım bu hafta işe gidebilicek gibi değilim maalesef nedense bu hamileliğimde aşırı kasık ağrısı yaşadım yaanasıl oldun peki dinlendikçe geçtimi ağrın?
çoook geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi gelip baktımı tekrar doktor bişey dedimi? Dualarım seninle rabbim en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahgönlünü ferah tut annesi üzmez bebişin seni güzel güzel bekler vaktini inşallah
rabbim 39 40 haftalari gostersin canim benim saglikli hayirli bir dogum diliyorum rabbim hakkinizda en hayirlisini versin insallah dugalarim senin ve gunes kizinla insallah gunes daha bekleyecek uzmeyecek annesini
Canim insallah ikiniz icinde en hayirli vakitte kucagina alirsin yavrunu. Doktorlar hastanede daha iyi takip ederler zaten icin daha rahat olur senin de.
Ben ilk gittigimde doktorum problem olan kisim 25-26 haftalara kadar olan kisim bebek disarida yasayabilecek kadar gelisince biz artik korkmuyoruz elimizden geleni zaten yapiyoruz demisti. Bizim bebeklerde o esigi gectiler cok sukur bundan sonrasi icin dogal sureci beklemekten baska yapilacak bir sey yok.
Allaha emanet ol
O kadar güzel bir anne olacaksın ki yemin ederim hayranım sana TRabbim inşAllah sağlıkla ve vakitlice kavuşmayı nasip etsin acının bile güçlendirdiği nadir insanlardansın çok çok geçmiş olsunKuzu su an 2 gece yatacağım.
Gece yatış ücretleri Aşşırı pahalı otelcilik hizmeti mevzusu mevcut. O yüzden su an 2 gece kalacağız.
Doktorum hastaneden ayrılıyor bu hafta son artık. Bu konu beni daha çok geriyor bakalım nasıl bi yol izleyeceğiz o yardımcı olur sanırım.
İnşallah çok korkuyorum
Daha dolduramadık 7. Ayı ya şu 2 hafta daha geçmiş olsaydı en azından
Şuan 29+2 yiz gerçekten çok erken en azından 32. Haftaya erişmiş olsak biraz daha kalbim ferah olacaktı
Şok oldum resmen açılma anlarının hepsini hissettim 2-3 günde 1 cm kısalma olmuş
Evet ciğer geliştiriciler 2 gün yapıldı
Kan uyuşmazlığım yapılmıştı
Çok şükür onlar tam
Ciğer geliştiriciler tekrarlanabiliyormuş sanırım henüz dr bi şey demedi buna dair
Çok ufak henüz ya Organ gelişimleri tamamlanmadı bi sorun kalır diye çok korkuyorum
Sorun olan vuruşları hissedersin bence. Ben hissettim.
Ve yeşil akıntım oluyordu o vuruşların ardından. Sancı ile birlikte.
Hatta bu yeşil akıntı bende bi kaç aydır devam ediyordu. O da rahim ağzından geliyormuş böylece belli oldu
Ah benim canım
Hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun
Rabbim herkese en az 38 lerde sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Üzerine düşünmedikçe, erken doğuma dair hazırlık yapmadıkça başıma gelmeyecek gibi düşünüp erteliyormuşum.
Çok korkuyorum.
Endol diye bi ilaç başlandı önce günde 2 fitil şeklinde.
Ayrıyetten günde 4 adet olarak kapsül tüketeceğim almaya başladım.
Enfeksiyon var mı bakılmadan antibiyotik başlandı. Sanırım erken doğum riskinden dolayı yine.
Sonrasında İdrar tahlilinde ilk kez bakteri çıktı. Şaşırdım
Sık sık nst ye giriyorum. Uzun sürüyor.
Yarın da magnezyumla alakalı bi şeyler verilecekmiş, serum sanırım. Doktorum bunun bebek için olduğunu, doğarsa eğer diye beyin gelişimi için yapılacağını söyledi.şaşırdım kasılmalar için söylüyor sanmıştım.
Geleyim biraz hikaye kısmına.
Bebe hep ters duruyordu. Sık sık aşağıya tekme baskı hissediyordum bazen can yakıyordu ama tolere ediliyordu sonuçta bebe var içerde.
Ama yaklaşık 15 gün önce bazı tekmeleri sanki rahim ağzında çok sancı yapmaya başlamıştı. Kendimce öyle tanımlıyordum sonuçta daha önce hissetmediğim için bilmiyordum.
10 gün önce vajinal muayenede rahim ağzı ölçüldü 25 mm çıktı.
sonra bu tekmelerin hissettirdiği sancılar arttı yırtılıyor gibi hissediyordum, hemen o sancılı tekmelerin ardından yeşil akıntı gelmeye başladı. Önceden 2 haftada bir gelirken, her gece bu tekmeler ile birlikte akıntı gelmeye başladı. Bugün sancılı tekmeleri sabah da hissettim yine yeşil akıntı vardı. Onun da böylece nişan denilen tıkaç olduğu ortaya çıkmış oldu. Yavaş yavaş açılmanın habercisiymiş.
Doktora söyledim durumu elle muayene yapacağını söyledi.
Yani hiç canım acımadı hissetmedim bile. Allah bu ebeleri bildiği gibi yapsın ebe izinsiz kontrol ettiğinde canımdan can gitmişti geçen hafta. Hart hurt içimi yırttığına eminim ama ispatlayamıyorum.
Nst de 60 a vuran sancılarım çıkıyordu.
Sadece kasılma anında oluşan belinizden karnınıza vuran elektrik akımı veriliyor gibi uyuşmalı garip bi sancı eşlik ediyorsa orada bi durup dikkat edin kendinize.
Şimdi yine ilaçlar iyi geldi hafif arada kasılmam olsa bile sancı eşlik etmiyor.
Bu sefer Evde de kullanmam için ilaç verilir inşallah. Bunların etkisi maksimum 2 gün kalıyor çünkü.
Neticede hissettiğim her şey hissettirdiğini düşündüğüm şekilde doğruymuş.
Bizim istemsizce sinirlerimiz nasıl bozulduysa çok güldüğümüz bi an oldu.
Doktor vajinal usg bakarken dedim ki, aşağıda çok baskı var, dün gece dozu da arttı. Zaten bazı tekmeleri çok canımı acıtıyor sanki rahim ağzını açıyor. O sırada bebe bi koydu tekmeyi.
Kızlar abartmıyorum rahim ağzını ayağıyla Oya Oya açmaya çalışıyor, izledik
Kocaman V şeklinde açılmış yukarıdan zaten. Doktorun ilk defa telaş yaptığını gördüm. Napıyo bu çocuk diye sesini yükseltip çocuğa bağırdıeliyle bastırıp yukarı itti. Baktım işe yarıyor şimdi ben de bastırıyorum ayaklarına
Neyse güzel bi şey değil tabi de o an bebeyi öyle görünce garip olduk
Telaşımız olunca bebeğin ölçümlerine hiç bakmadık zaten. O da İyidir herhalde
Uzun yazışımdan anlayacağınız üzere yine, hastanede eşimle yalnızız
Gerçekten bitik hissediyorum.
İlaçlar bünyemde garip etkiler yapsa da kasılmalar bakımından işe yarıyor hissediyorum.
Allah razı olsun. Benden çok daha kötü durumda olan bir sürü anne var. Allah hepsinin yardımcısı olsun.Canım şimdi okudumçok üzgünüm, inşallah bekler bebeğin, sen stresli olma, elinden geleni yapmaya çalış canım benim. Dualarım seninle. İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin
O kadar güzel bir anne olacaksın ki yemin ederim hayranım sana TRabbim inşAllah sağlıkla ve vakitlice kavuşmayı nasip etsin acının bile güçlendirdiği nadir insanlardansın çok çok geçmiş olsundoğduğunda totosunu karpuz niyetine ye minik prensesin haketti bunu artık
İnşallah çiçeğimCanım benim üzülerek okudum yazdıklarını, senin için cok endişelendim ama ben bu günleri de atlatacağına, miyadinda doğum yapacağına cok inanıyorum, senin için dua ediyorum, sen de kendini bırakma moral motivasyon cok onemli, kendine iyi bak moralini yüksek tut geçecek bu günler bebeğine kavuşacaksın en güzel en sağlıklı zamanda insallah
İnşallah güzellik inşallah-Sunshine kuzum yorgun ve uzgun hissetmen normal ama biz hepimiz inaniyoruz ki biraz daha zaman var doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?