2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin insalalh canım Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu

Canim insallah ikiniz icinde en hayirli vakitte kucagina alirsin yavrunu. Doktorlar hastanede daha iyi takip ederler zaten icin daha rahat olur senin de.

Ben ilk gittigimde doktorum problem olan kisim 25-26 haftalara kadar olan kisim bebek disarida yasayabilecek kadar gelisince biz artik korkmuyoruz elimizden geleni zaten yapiyoruz demisti. Bizim bebeklerde o esigi gectiler cok sukur bundan sonrasi icin dogal sureci beklemekten baska yapilacak bir sey yok.
Allaha emanet ol

Anlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettim
Ay bu aynı ben, her gün bardak bardak içtiğim siyah çay yeşil çay kahve bitki çayı, hiçbirini içemiyorum çaysız gün geciremezdim acayip tiksindim. Yeni farkettim Türk kahvesi mide bulantima iyi geldi. Acaba ilerleyen dönemlerde geçiyor mu bu herseyden tiksinti duyma hissi

Canım ben de senden haber bekliyordum.
Haftaya pazartesi filan giderim o zaman

Canım bence doktor elinden olabilir ya sıkma canını
Herşey mümkün canım zaten çok kafaya takmamaya çalışıyorum hayırlısı ne yapayım artık, elimden geleni yapıyorum.

maşallah maşallah sevindim kilo almasına.. canım ölçümden ölçüme değişiyor sanki ya sürekli ama kilo alması da çok güzel bir gelişme
Çok teşekkür ederim canım Her ölçüm birbirinden o kadar farklı ki… az evham yapmak lazım da kalbe söz geçmiyor.

Tamam canım yine uğrayan olursa annemlerden haber alırsam haber veririm tekrar

Uyuzda kaşıntı vücudun belirli yerlerinde oluyor sanırım. Gebelikten önce bende de böyle bir durum oldu tüm vücudum kaşınıyordu cildiyeye gittim. Duş alıp peşinden süreceğim nemlendirici krem verdi geçti. Bu gece rahat uyumak için ılık bir duş al çatlak kremin varsa iyice sür her yere uyu. Çatlak kremide nemlendirdiği için iyi gelir bence

2 gundur bendede durum ayni canim ilk basta sinik bsy isirmistir diyordum ama yok kasiniyorum bakiyorum minik bir sivilce gibi bsy oluyor sonra kayboluyor hic daha once basima gelmemisti ama cok sukur oyle dayinilmayacak bir durumum yok surekli kasinmiyorum gunde bir iki defa sadece

Insallah cabuk atlatirsin sende

İnşallah canım. Ama benim her yerimde çıkmaya başladı o kırmızı noktaciklar inşallah doktor iyi bakar da çabuk gecer

Kızlar burun aspiratörü ile ilgili wee baby tavsiyesi olan yok mu? İndirim bitmeden almak istiyorum. Hangisi iyidir, kullanışlıdır? Neye dikkat etmeliyim?

Canım şimdi okudum çok üzgünüm, inşallah bekler bebeğin, sen stresli olma, elinden geleni yapmaya çalış canım benim. Dualarım seninle. İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin

Kuzu su an 2 gece yatacağım.
Gece yatış ücretleri Aşşırı pahalı otelcilik hizmeti mevzusu mevcut. O yüzden su an 2 gece kalacağız.
Doktorum hastaneden ayrılıyor bu hafta son artık. Bu konu beni daha çok geriyor bakalım nasıl bi yol izleyeceğiz o yardımcı olur sanırım.
İnşallah çok korkuyorum
İnşallah olabildiğince fazla kalır bebiş Allah yardımcınız olsun. Hastanede gözlem altında olman çok iyi bir yandan stres olup sürekli düşünmezsin. Kalbini ferah tut canım dualarım sizinle

Rabbim yardımcın olsun inşallah 34. Haftaya kadar bekler beklemezsede riski atlattın dualarım seninle

İnşallah hicbir şey olmadan sağ salim bir ay daha bekleyin çiçeğim . Sadece şunu bilmeni istiyorum yedinci aydan sonra sorunsuz şekilde yaşıyor miniklerimiz kendini üzme korkma . Allah yardımcın olsun
Daha dolduramadık 7. Ayı ya şu 2 hafta daha geçmiş olsaydı en azından
Şuan 29+2 yiz gerçekten çok erken en azından 32. Haftaya erişmiş olsak biraz daha kalbim ferah olacaktı
İnsallah 34'ü bekler bebiş. Beklemezse de insallah sağlıkla gelir, artık yasam sınırı 24. hafta, kendinizi strese sokmayın, her sey iyi olacak diye düşünün.

ilaçlarla kontrol altına alınır canım inşallah merak etme. 7 8 mm ile bebişi bekleyenler okudum. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla vaktinde gel Güneş hanım.
Şok oldum resmen açılma anlarının hepsini hissettim 2-3 günde 1 cm kısalma olmuş

Canımm ilaçlar fayda eder umarım dualarımız seninle

Canim hastanede zaten kontrol altinda tutarlar cok rahat , 34 e kadar tutarlar . Sen icini ferah tut kuzum
Gunes hanim Gunesi gormek icin cok sabirsiz sipa :)

Benim içime doğan da henüz gelmeyeceği bundan sonra biraz yatabilirsin ama 34ü devirir bu kuzu dualarımız seninle

Canım benim.. gözetim altında kalman daha iyi olur inşAllah senin için.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Güneşinle beraber.. dualarım seninle

Evet ciğer geliştiriciler 2 gün yapıldı
Kan uyuşmazlığım yapılmıştı
Çok şükür onlar tam
Ciğer geliştiriciler tekrarlanabiliyormuş sanırım henüz dr bi şey demedi buna dair
Çok ufak henüz ya Organ gelişimleri tamamlanmadı bi sorun kalır diye çok korkuyorum

Canım benim dualarım seninle ve Güneş hanımla. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla atlatmanızı nasip etsin İnşallah aceleci kızımız bir kaç hafta daha bekler. Kendini üzme strese girme lütfen

Kuzum benim Allah yardımcınız olsun dualarım seninle insallah Güneş kızımız sağlıkla dünyaya gelecek hayırlı olan vaktinde…

Sorun olan vuruşları hissedersin bence. Ben hissettim.
Ve yeşil akıntım oluyordu o vuruşların ardından. Sancı ile birlikte.
Hatta bu yeşil akıntı bende bi kaç aydır devam ediyordu. O da rahim ağzından geliyormuş böylece belli oldu

Ah benim canım
Canım dualarım seninle ve bebişinle inşallah hayırlı bir zamanda sağlıkla kavuşun minik kuş Güneş hanım ile

rabbim 39 40 haftalari gostersin canim benim saglikli hayirli bir dogum diliyorum rabbim hakkinizda en hayirlisini versin insallah dugalarim senin ve gunes kizinla insallah gunes daha bekleyecek uzmeyecek annesini

Hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun
Rabbim herkese en az 38 lerde sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

Üzerine düşünmedikçe, erken doğuma dair hazırlık yapmadıkça başıma gelmeyecek gibi düşünüp erteliyormuşum.
Çok korkuyorum.

Endol diye bi ilaç başlandı önce günde 2 fitil şeklinde.
Ayrıyetten günde 4 adet olarak kapsül tüketeceğim almaya başladım.
Enfeksiyon var mı bakılmadan antibiyotik başlandı. Sanırım erken doğum riskinden dolayı yine.
Sonrasında İdrar tahlilinde ilk kez bakteri çıktı. Şaşırdım
Sık sık nst ye giriyorum. Uzun sürüyor.
Yarın da magnezyumla alakalı bi şeyler verilecekmiş, serum sanırım. Doktorum bunun bebek için olduğunu, doğarsa eğer diye beyin gelişimi için yapılacağını söyledi.şaşırdım kasılmalar için söylüyor sanmıştım.

Geleyim biraz hikaye kısmına.
Bebe hep ters duruyordu. Sık sık aşağıya tekme baskı hissediyordum bazen can yakıyordu ama tolere ediliyordu sonuçta bebe var içerde.
Ama yaklaşık 15 gün önce bazı tekmeleri sanki rahim ağzında çok sancı yapmaya başlamıştı. Kendimce öyle tanımlıyordum sonuçta daha önce hissetmediğim için bilmiyordum.
10 gün önce vajinal muayenede rahim ağzı ölçüldü 25 mm çıktı.
sonra bu tekmelerin hissettirdiği sancılar arttı yırtılıyor gibi hissediyordum, hemen o sancılı tekmelerin ardından yeşil akıntı gelmeye başladı. Önceden 2 haftada bir gelirken, her gece bu tekmeler ile birlikte akıntı gelmeye başladı. Bugün sancılı tekmeleri sabah da hissettim yine yeşil akıntı vardı. Onun da böylece nişan denilen tıkaç olduğu ortaya çıkmış oldu. Yavaş yavaş açılmanın habercisiymiş.
Doktora söyledim durumu elle muayene yapacağını söyledi.
Yani hiç canım acımadı hissetmedim bile. Allah bu ebeleri bildiği gibi yapsın ebe izinsiz kontrol ettiğinde canımdan can gitmişti geçen hafta. Hart hurt içimi yırttığına eminim ama ispatlayamıyorum.

Nst de 60 a vuran sancılarım çıkıyordu.
Sadece kasılma anında oluşan belinizden karnınıza vuran elektrik akımı veriliyor gibi uyuşmalı garip bi sancı eşlik ediyorsa orada bi durup dikkat edin kendinize.
Şimdi yine ilaçlar iyi geldi hafif arada kasılmam olsa bile sancı eşlik etmiyor.
Bu sefer Evde de kullanmam için ilaç verilir inşallah. Bunların etkisi maksimum 2 gün kalıyor çünkü.
Neticede hissettiğim her şey hissettirdiğini düşündüğüm şekilde doğruymuş.

Bizim istemsizce sinirlerimiz nasıl bozulduysa çok güldüğümüz bi an oldu.
Doktor vajinal usg bakarken dedim ki, aşağıda çok baskı var, dün gece dozu da arttı. Zaten bazı tekmeleri çok canımı acıtıyor sanki rahim ağzını açıyor. O sırada bebe bi koydu tekmeyi.
Kızlar abartmıyorum rahim ağzını ayağıyla Oya Oya açmaya çalışıyor, izledik
Kocaman V şeklinde açılmış yukarıdan zaten. Doktorun ilk defa telaş yaptığını gördüm. Napıyo bu çocuk diye sesini yükseltip çocuğa bağırdı eliyle bastırıp yukarı itti. Baktım işe yarıyor şimdi ben de bastırıyorum ayaklarına
Neyse güzel bi şey değil tabi de o an bebeyi öyle görünce garip olduk
Telaşımız olunca bebeğin ölçümlerine hiç bakmadık zaten. O da İyidir herhalde

Uzun yazışımdan anlayacağınız üzere yine, hastanede eşimle yalnızız
Gerçekten bitik hissediyorum.

O kadar güzel bir anne olacaksın ki yemin ederim hayranım sana TRabbim inşAllah sağlıkla ve vakitlice kavuşmayı nasip etsin acının bile güçlendirdiği nadir insanlardansın çok çok geçmiş olsun doğduğunda totosunu karpuz niyetine ye minik prensesin haketti bunu artık

Canım benim üzülerek okudum yazdıklarını, senin için cok endişelendim ama ben bu günleri de atlatacağına, miyadinda doğum yapacağına cok inanıyorum, senin için dua ediyorum, sen de kendini bırakma moral motivasyon cok onemli, kendine iyi bak moralini yüksek tut geçecek bu günler bebeğine kavuşacaksın en güzel en sağlıklı zamanda insallah

Şimdi iyi misin -Sunshine tekrar muayene edip herhangi birşey söylediler mi ? Ruh halin nasıl
İlaçlar bünyemde garip etkiler yapsa da kasılmalar bakımından işe yarıyor hissediyorum.
1 saat cihaza bağlı kaldım hiç kasılmam olmadı. Yaklaşık 2 aydır bu bi ilk.

Herkesin süreci bambaşka, bir de artık ne olup bitecek öngörmek imkansız olunca çok strese giriyorum.
Yani hiç hazırlığım yok diye endişeliyim bi yandan.
Sonra diyorum ki hazırlığım olsa kaç yazar, suan doğsa prematüre olacak. Yani sinirler bozuk biraz, napıcaz, bizi ne bekliyor öyle bi durumda, neyle karşı karşıyayız bilmemek çok endişelendiriyor beni.
Bebeğe bi şey olacak diye de ödüm kopuyor. Neye endişeleneceğim şaşırdım. Beynim hiçbir konu üzerine tamamen odaklanamıyor.

Canım şimdi okudum çok üzgünüm, inşallah bekler bebeğin, sen stresli olma, elinden geleni yapmaya çalış canım benim. Dualarım seninle. İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin
Allah razı olsun. Benden çok daha kötü durumda olan bir sürü anne var. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Çok ağır ve çok zormuş. Yani eş için, anne baba için endişeleniyorsun ama bebeğin için endişelenmek çok daha farklıymış. Düşüncelerimi toplayıp bi şey düşünemiyorum zaten ama azcık kafa yormaya çalışınca bile Aklımı oynatacak gibi oluyorum.

ağlatma beni
Kalbimi ısıtıyorsunuz, desteğiniz için çok teşekkür ederim
İnşallah çiçeğim
Akşam üstü 2 güne doğuracakmışım gibi bi tablo vardı o yüzden dehşete kapılmıştım.
Şimdi ilaçla kasılmalar biraz azalınca belki en azından 2-3 hafta dayanabileceğimize dair umutlarım arttı, yeniden. Hani inşallah
-Sunshine kuzum yorgun ve uzgun hissetmen normal ama biz hepimiz inaniyoruz ki biraz daha zaman var doguma
İnşallah güzellik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…