2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle kontrol iyi geçmişti, o yüzden sanırım biraz hareketimi artırdım, iki güne bu hale geldik. Düzenli dört, beş sancı geldi kesilmese hastaneye kosacaktım. O yüzden kendine güvenmek pek de iyi bişey değil, doktorun devlette tanıyıp güvendiği biri vardır elbet, oraya yönlendirme yapar diye düşünüyorum. Yoksa özeller uzun yatışlar için yıpratıcı oluyor. Prosedür hepsinde aynı zaten, hepsinde ihtiyaç duydukların kadarı var.

Canım dün hiç girmedim bugün gördüm hastane olduğunu..
Ama emin ellerdesin sen de biliyorsun bunu.
Sen ve güneşin çok güçlü bu zamanlar girece kalacak ve miadıyla doğacak inşallah tıpkı adı gibi.

Kalben ve aklen seninleyiz

sen üzülüp stres yapma gecicek günler inşallah, belki bu 2 gun seni cok iyi haftalara taşıyacak

Çok sağol canım, ben her ne kadar içimi küçük bir şüphe kemirse de rahat olmaya çalışıyorum. Kafaya büsbütün takıp iyice sağlığımı kaybetmektense sakin kalmaya çalışmam lazım.
-Sunshine cığıma çok dua ediyorum, inşallah bir an önce normale döner Güneş kızımız. Başak burcu olacak o, bir eve bir aslan yeter :)

Canim şimdi okudum hepsini -Sunshine insalalh bu günleri atlat güneş e anlatırsın sen bizi ne çok uğraştırdın miniğim diye
Ah inşallah kuzucum
Çam sakura yı ayarladım demiş eşime ama gitme konusunda endişelerim var
Çok korkuyorum
Akşam gelecek konuşacağız

İnşallah canım rabbim yolumuzu aydınlatsın inşallah
Sağolun kızlar manevi desteğiniz o kadar iyi geliyor ki anlatamam
sen üzülüp stres yapma gecicek günler inşallah, belki bu 2 gun seni cok iyi haftalara taşıyacak
Kuzum ben doğuma kadar hastaneden ayrılmayacağım sanırım
Bilinmezlerle dolu bi yol ne olacak bilmiyorum şimdilerde
Başak artık zor gibi ama Allahtan Ümit kesilmez isteyenin bi yüzü kara diyorum artık

Çok geçmiş olsun dualarım seninle cnm inş zamanında doğacak miniğin -Sunshine

KIZLAR ÇAM ve SAKURA HASTANESİ nasıl bilen eden var mı?
Orada doğum yapan, takip yaptıran ? Tanıdığı olan.
Odaları, doktorları, çalışanları, refakatçi protokolleri nasıldır ?
Kesinleşmedi ama doktorum eşime ayarladım demiş akşam konuşulacak. Bi yandan devlete geçip maddiyata takılmadan tüm önlemleri alabilelim istiyorum ama bi yandan korkuyorum

Bir de gidersek muhtemelen doğum da orada olur yenidoğan yoğun bakım filan nasıldır acaba

Korkma lütfen, doktorun bilmez mi hiç imkanları, seni yetersiz bir yere yonlendirecegini düşünmüyorum. Ana yüreği tabi ki endişe ediyorsun çok doğal, bilmediğinden korkar insan.. Sen yine bilgi almaya çalıştıkça strese gireceksin. Yeni bir hastane diye biliyorum, teçhizatlari da son prosedürlere göre alınıp kurulmuştur. Doktorunla yeniden konuşur, endişelerini paylaşırsın, ne olcak, nasi olcak sorularını düşünüyorsun biliyorum. İhtimaller üzerinde bilgilendirme yapacaktir. Vücut hormonlarla yönlendirir kendini, sen sakin kalmaya odaklan olabildiğince olur mu?

Eylül annelerini okudun mu canım orda doğum yapan olmuş çok şükür 1600 Gr hemde sıkıntı olmamış

doğru söylüyorsun.
aynen öyle tamamen bi bilinmezlik, çok zorlanıyorum. süreci yönetemiyorum zaten. yetersizlik, eksiklik, hazırlıksızlık, sağlık endişeleri.
derin derin nefes alıyorum sakinleşmeye çalışıyorum sürekli. halledeceğiz inşallah.
Eylül annelerini okudun mu canım orda doğum yapan olmuş çok şükür 1600 Gr hemde sıkıntı olmamış
okudum canım hala okuyorum onun da 20 gün oldu sanırım hastanede yatıyordu.
32+0 da doğurmuş, ben şuan 29+3 üm daha da ufak benimki. of papatyam, canım çok darlanıyor

Bir de gidersek muhtemelen doğum da orada olur yenidoğan yoğun bakım filan nasıldır acaba
O çevrede o çok tanıdığım var genelde o hastaneye gidiyorlar ve de memnunlar. Ben hiç gitmedim açıkçası fakat şehir hastanesi ve yeni bir hastane olduğu için imkanlarının da kısıtlı olduğunu sanmıyorum

32+0 da doğurmuş, ben şuan 29+3 üm daha da ufak benimki. of papatyam, canım çok darlanıyor
Canim o da hastanede çok yatmış ama hemen gidince doğum olmuyor ki kafana takma inşallah bekleyecek bence varya sen daha bir ay falan da bekleyeceksin senin minik sadece nazlaniyor cidden içime böyle doğuyor .

21 gün yatmış canım hastanede yani hemen hemen seninle aynı dönemde yatmış ve çok şükür sağlıkla dünyaya gelmiş ciğer gelistiriciler ise yaramış yazmıştı sende korkma çok zor evet ama senin güneş de Allah'ın izniyle vaktiyle saatiyle gelecek

Aman dikkat et havalar da yoruyor insanı yaz hamileliği gerçekten zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…