2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım benim ilk çocuğum da kuvezde kaldı inanki devlet hastanelerin kuvezleri daha iyi oluyor. Sadece isi bu olan personeller oluyor orada başka bir alana bakmayan. İşleri sadece bebekler ve bakımları ,mama yapanları ayrı oluyor kuvez temizliğini yapanları ayni. Ben oradayken kaç tane özel hastane kuvez için arıyordu yer var mı diye. İçini ferah tut maddiyat düşünme stresin olmaz enazindan. Kaldı ki doktorun durumunu biliyor ve bunu düşünerek o hastaneyi ayarlamış. Herşey güzel olacak

Bende de cikti malesef yeni ogrendim. Lay lay lom herseyi yiyordum simdi kaldim dan diye hayırlısı bakalim. Güzel karbonhidratlara elveda bir sureligine ve sekere ve bazi meyvelere ve dondurmayaaa

Bende de cikti malesef yeni ogrendim. Lay lay lom herseyi yiyordum simdi kaldim dan diye hayırlısı bakalim. Güzel karbonhidratlara elveda bir sureligine ve sekere ve bazi meyvelere ve dondurmayaaa

Yaz gebeliğinin resmen hazin sonuu. Çoğu şeker yüksekliğininde bence sebebi. Kışın olsaydık kayısı, erik, kavun, karpuz dondurma soğuk içeceklerden bi haber hamileliğimizi sürdürmüş olacaktıık

Çok cok gecmis olsun hastanede olmak güvende hissettirsin seni sunshine. Bi arkadas da söylemişti devlet hastaneleri bir cok yonden avantajli olabiliyor özellere göre katılıyorum ben de. Cok daha cesitli hasta profilleriyle karsilasiyorlar daha idmanlilar için rahat olsun Allah iyileriyle karsilastirsin sizi. Bazi minikler acele edebiliyorlar sakin üzülme annesini babasini gormek icin sabirsizlaniyor belli ki. Vaktinde gelmesi icin grupca dua ediyoruz

Ayyynen katılıyorum yaz olunca coştuk demek ki midemizde meyve karnavallari, soguk tatli icecekler, dondurmalar, mısırlar. E sonu bu oldu oturdum yerime

Kuzum o hastane bizim burada baya nezih büyük güzel bi hastane doktorları nasıldır bilmiyorum randevu ayarlayamamıştım hiç. Ama şartları falan iyidir bence doktorun ayarladıysa da bi bildiği vardır kuzum içini rahat tut şimdi son durum ne ? Güneş hanım ciddi ciddi geliyormu?

Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım diyorum ben eşime bu minik sağlıkla gelsinde 2. Nasip olursa hamileliği kışa denk getircem diye
Yaa benim ilk hamileliğim öyle olmuştu ağustosta öğrendim çok yeniydi zaten hemen eylüle gitdik ve nisanda doğurdum aşırı rahattı ya :)

Canım çam sakurayı bilmiyorum ama orası da şehir hastanesi. Ankara şehir hastanesini bildiğim için kiyasliyorum. Yeni hastaneler otelcilik hizmeti çok güzel. Buradaki odalar tek kişilik en fazla iki kişilik. Sağlık hizmetinden de çok memnunum. İstemediğin kadar doktor var. Hem çalışıyorum hem de geçen sene 18 gün yattım. Çam sakura daha da yeni

Ben satınalmacıyım. Bana devlet mi özel mi diye sorarsan KESİNLİKLE devlet derim. Ozellerin bir şekilde kar amacı olduğu için devlette malzemeler daha iyi. Ayrıca şehir hastanelerine özel ilgi gösteriliyor. Eğer ki kendi doktorun oda falan ayarladiysa gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Tam teşekküllü hastane çünkü herşeyi var. Doğum öncesi sonrası takiplerini herşeyini yaptırabilirsin

cok gecmis olsun kizlar. Bende cuma doktora gidicem bakalim seker yuklemesi isticek mi bilmiyorum. 3 aylik sekerim hep normal cikiuor ama bende meyve cok yiyenlerdenim .

-Sunshine kuzum bende arkadaslar gbi dusunuyorum. doktorun zaten guvenmezse seni oraya yollamaz. zaten diger yolladigi doktorda evine yakin olan iyi biriydi. Seni guvendigi kisilere ve kurumlara emanet ettigi belli

Meyve tükettikten sonra yoğurt, süt ya da kefir tüketirsen şeker dengeleniyormuş canım bunu geç öğrendim umarım senin değerlerin güzel çıkar

Meyve tükettikten sonra yoğurt, süt ya da kefir tüketirsen şeker dengeleniyormuş canım bunu geç öğrendim umarım senin değerlerin güzel çıkar
kefir bende bir gaz yapti bir keresinde , abovv yatamadim ya mahfoldum gece .

Sutu de kakaolu biskuviyle tercih ederim ama artik meyvedrn sonra da icerim birazcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…