- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
Sağol canım bende araba lastiği değiştirmeye diye çıktım gezdim biraz bayılmadan döndümmasallahyesil ne kadar da yakismis
Ben daha kalkip dus almaya useniyorum
Ayy çok hoş güle güle giymek nasip olsunSelam kızlar şuraya lohusa takımını almış birini bırakayımResim Yükle, Hızlı Resim Paylaş - resimyukle.io
amin inşallah hepimize vaktinde sağlıklaAyy çok hoş güle güle giymek nasip olsun
sicaklar bir yndan bir de eskisi gibi hizli ve seri de hareket edemiyoruz. Ben hemen eve donmek istiyorum disari cikincaSağol canım bende araba lastiği değiştirmeye diye çıktım gezdim biraz bayılmadan döndümİşe başlayacağım lazım olacak artık
Kizlar merhaba, bazi arkadaslar bebegin cok asagida tekme attigini soylemisti. Ben de o durumu yasamaya basladim yani cok asagida tekmelerini hissediyorum birazda aci duyuyorum dogal olarak. Doktoruna soran var mi bu durumu ne cevap aldiniz?
Benim bugün böyle tuhaf bir günümdü papatyacım.Kızlar benim dünden beri sağ tarafımda kasik ağrılarım oluyor acaba olan başkası var mı
Canım laktozsuz kefir dene ben sütü de laktozsuz içiyorum. Gerçi o kadar çok süt ürünü içiyorum ki karnım davul gibi oluyor :)kefir bende bir gaz yapti bir keresinde , abovv yatamadim ya mahfoldum gece .
Sutu de kakaolu biskuviyle tercih ederim ama artik meyvedrn sonra da icerim birazcik
MaşallahMerhaba teyzeleri oğluşumla biraz gezdik biz bugün
Canım eğer bebek ters duruyorsa yani kafa yukarıdaysa söylediğin gayet doğal. Benim de ara sıra oluyor aşağıdan tekme. Ama sormadım çünkü o kadar can acıtacak duruma gelmedi. Bazen beklemediğim anda oynadığında beni zıplatıyor o kadar.Kizlar merhaba, bazi arkadaslar bebegin cok asagida tekme attigini soylemisti. Ben de o durumu yasamaya basladim yani cok asagida tekmelerini hissediyorum birazda aci duyuyorum dogal olarak. Doktoruna soran var mi bu durumu ne cevap aldiniz?
Benim karnım da böyle sis gergin kasılma o mu oluyor bilmiyorumBenim bugün böyle tuhaf bir günümdü papatyacım.
Çok da kasılma hissettim karnımda çok rahatsız ediciydi
Bebek makat pozisyonunda olabilir canım yani başı yukarda popiş aşağıda. benim de geçen hafta öyleydi öyle vuruyoki sanki ayağı çıkacak gibi oluyorduKizlar merhaba, bazi arkadaslar bebegin cok asagida tekme attigini soylemisti. Ben de o durumu yasamaya basladim yani cok asagida tekmelerini hissediyorum birazda aci duyuyorum dogal olarak. Doktoruna soran var mi bu durumu ne cevap aldiniz?
Maşallah sizeeeeeMerhaba teyzeleri oğluşumla biraz gezdik biz bugün
Makat pozisyonunda benimkide şuan tekmeleri resmen aşağıda hissediyorum acı verici, gıdıklar gibiBebek makat pozisyonunda olabilir canım yani başı yukarda popiş aşağıda. benim de geçen hafta öyleydi öyle vuruyoki sanki ayağı çıkacak gibi oluyordu. Bı de söylemesi ayıp vurduğu anda çişimi kaçıracak gibi oluyodum
Benim bugün böyle tuhaf bir günümdü papatyacım.
Çok da kasılma hissettim karnımda çok rahatsız ediciydi
Canım laktozsuz kefir dene ben sütü de laktozsuz içiyorum. Gerçi o kadar çok süt ürünü içiyorum ki karnım davul gibi oluyor :)
Maşallahnasıl büyümüşsünüz
Canım eğer bebek ters duruyorsa yani kafa yukarıdaysa söylediğin gayet doğal. Benim de ara sıra oluyor aşağıdan tekme. Ama sormadım çünkü o kadar can acıtacak duruma gelmedi. Bazen beklemediğim anda oynadığında beni zıplatıyor o kadar.
Son gittigimde bas asagi duruyordu ama donmus olabilir tabi.Bebek makat pozisyonunda olabilir canım yani başı yukarda popiş aşağıda. benim de geçen hafta öyleydi öyle vuruyoki sanki ayağı çıkacak gibi oluyordu. Bı de söylemesi ayıp vurduğu anda çişimi kaçıracak gibi oluyodum
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah güneş kızın bir kaç hafta daha bekler üzmez annesini benim bildiğim kadarıylaAh inşallah kuzucum
Çam sakura yı ayarladım demiş eşime ama gitme konusunda endişelerim var
Çok korkuyorum
Akşam gelecek konuşacağız
İnşallah canım rabbim yolumuzu aydınlatsın inşallah
Sağolun kızlar manevi desteğiniz o kadar iyi geliyor ki anlatamam
Kuzum ben doğuma kadar hastaneden ayrılmayacağım sanırım
Bilinmezlerle dolu bi yol ne olacak bilmiyorum şimdilerde
Başak artık zor gibi ama Allahtan Ümit kesilmezisteyenin bi yüzü kara diyorum artık
KIZLAR ÇAM ve SAKURA HASTANESİ nasıl bilen eden var mı?
Orada doğum yapan, takip yaptıran ? Tanıdığı olan.
Odaları, doktorları, çalışanları, refakatçi protokolleri nasıldır ?
Kesinleşmedi ama doktorum eşime ayarladım demiş akşam konuşulacak. Bi yandan devlete geçip maddiyata takılmadan tüm önlemleri alabilelim istiyorum ama bi yandan korkuyorum
Aclikta sorun yok 80, 1.saat değerim malesef 200 cikti 2.saat istemedi dr. 50 gr glikozla olan bu. 75 alaydim ne olurdu bilmiyorum. Hemen diyete soktular zaten. Iki gündür olcuyorum karbonhidrat yemeyince et ve sebzelerle güzel çıkıyor 120 filan tokluk. Korkumdan meyve de yemiyorum ama yogurtla yerim artik.Bende öyleydimdeğerlerin nasıldıı
O çevrede o çok tanıdığım var genelde o hastaneye gidiyorlar ve de memnunlar. Ben hiç gitmedim açıkçası fakat şehir hastanesi ve yeni bir hastane olduğu için imkanlarının da kısıtlı olduğunu sanmıyorum
Canim o da hastanede çok yatmış ama hemen gidince doğum olmuyor ki kafana takma inşallah bekleyecek bence varya sen daha bir ay falan da bekleyeceksin senin minik sadece nazlaniyor cidden içime böyle doğuyor .
21 gün yatmış canım hastanede yani hemen hemen seninle aynı dönemde yatmış ve çok şükür sağlıkla dünyaya gelmiş ciğer gelistiriciler ise yaramış yazmıştı sende korkma çok zor evet ama senin güneş de Allah'ın izniyle vaktiyle saatiyle gelecek
-Sunshine canım var mı gelişme doktor başka bişey dedimi?
Canım benim ilk çocuğum da kuvezde kaldı inanki devlet hastanelerin kuvezleri daha iyi oluyor. Sadece isi bu olan personeller oluyor orada başka bir alana bakmayan. İşleri sadece bebekler ve bakımları ,mama yapanları ayrı oluyor kuvez temizliğini yapanları ayni. Ben oradayken kaç tane özel hastane kuvez için arıyordu yer var mı diye. İçini ferah tut maddiyat düşünme stresin olmaz enazindan. Kaldı ki doktorun durumunu biliyor ve bunu düşünerek o hastaneyi ayarlamış. Herşey güzel olacak
Çok cok gecmis olsun hastanede olmak güvende hissettirsin seni sunshine. Bi arkadas da söylemişti devlet hastaneleri bir cok yonden avantajli olabiliyor özellere göre katılıyorum ben de. Cok daha cesitli hasta profilleriyle karsilasiyorlar daha idmanlilar için rahat olsun Allah iyileriyle karsilastirsin sizi. Bazi minikler acele edebiliyorlar sakin üzülme annesini babasini gormek icin sabirsizlaniyor belli ki. Vaktinde gelmesi icin grupca dua ediyoruz
Kuzum o hastane bizim burada baya nezih büyük güzel bi hastane doktorları nasıldır bilmiyorum randevu ayarlayamamıştım hiç. Ama şartları falan iyidir bence doktorun ayarladıysa da bi bildiği vardır kuzum içini rahat tut şimdi son durum ne ? Güneş hanım ciddi ciddi geliyormu?
Ben satınalmacıyım. Bana devlet mi özel mi diye sorarsan KESİNLİKLE devlet derim. Ozellerin bir şekilde kar amacı olduğu için devlette malzemeler daha iyi. Ayrıca şehir hastanelerine özel ilgi gösteriliyor. Eğer ki kendi doktorun oda falan ayarladiysa gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Tam teşekküllü hastane çünkü herşeyi var. Doğum öncesi sonrası takiplerini herşeyini yaptırabilirsin
cok gecmis olsun kizlar. Bende cuma doktora gidicem bakalim seker yuklemesi isticek mi bilmiyorum. 3 aylik sekerim hep normal cikiuor ama bende meyve cok yiyenlerdenim .
-Sunshine kuzum bende arkadaslar gbi dusunuyorum. doktorun zaten guvenmezse seni oraya yollamaz. zaten diger yolladigi doktorda evine yakin olan iyi biriydi. Seni guvendigi kisilere ve kurumlara emanet ettigi belli
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah güneş kızın bir kaç hafta daha bekler üzmez annesini benim bildiğim kadarıylaSevimliKedii cam ve sakura Hastanesi'nde yaptı doğumu müsait olduğunda bilgilendirir seni
Doktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.-Sunshine nasılsın?dr. un dikkatli davranmasıyla cok iyi haftalara geleceksin gercekten öyle hissediyorum hastanen de temiz güzel bir hastane diye duydum.25. haftadan beri hissediyoruz Kasılmaları 4hafta atlattık bir 4 hafta dha atlatsak ohhh daha ne
Merhaba teyzeleri oğluşumla biraz gezdik biz bugün
Doktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.
Bugün iki kere ebe muayene etti bazı sancılarım oldu doğum tarif ediyorsun filan dediler açılma yok ama yumuşama zaten mevcut.
Baya ağlamalı üzülmeli bi kaç saat geçirdim bebek çok etkilendi çok uzun süre şiddetli hareketleri ve 160tan aşağı inmeyen 180-190 ları bulan kalp atışları oldu çok korktuk. Gerçekten bizden bu kadar etkilendiklerini farkında değildim.
Doktorum çam sakurada bi doktor ayarlamış
Doktorum yarın yok. yarın önce burada ebe muayene edecek yarın sabahki durumuma göre doktorla görüşeceğiz. Tamam çık dediğinde bahsettiği doktora gidip muayene olacağız hastanede yatak boşsa yatış verilecek gibi duruyor şuan. Yatak sıkıntısı olursa yeniden kendi doktorumla gidişatı konuşacağız.
Her şey o kadar belirsiz ki
Aşağıda cok sancılı bazı şeyler oluyor
Akşam nöbetindeki doktor muayene etti yeniden. Bebek makat pozisyonda ayaklarıyla açılma yapıp doğum başlatma ihtimali var, Eğer baş pozisyonda olsa kafa daha büyük Olduğundan doğumu o kadar kolay başlatamaz diyor.
Kalp krizi geçiricem az kaldı nabzım ayrı tansiyonum ayrı yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?