2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba, bazi arkadaslar bebegin cok asagida tekme attigini soylemisti. Ben de o durumu yasamaya basladim yani cok asagida tekmelerini hissediyorum birazda aci duyuyorum dogal olarak. Doktoruna soran var mi bu durumu ne cevap aldiniz?

Kizlar merhaba, bazi arkadaslar bebegin cok asagida tekme attigini soylemisti. Ben de o durumu yasamaya basladim yani cok asagida tekmelerini hissediyorum birazda aci duyuyorum dogal olarak. Doktoruna soran var mi bu durumu ne cevap aldiniz?

şuan altran üstten vuruyor karnımdaki.. oğlum gördü anne nasıl kalktı karnın diyor yerimden zıpladım resmen.. ama bende ayak yukarda sanki dönüp duruyor mübarek içerde maşallahı var..

Kızlar benim dünden beri sağ tarafımda kasik ağrılarım oluyor acaba olan başkası var mı
Benim bugün böyle tuhaf bir günümdü papatyacım.
Çok da kasılma hissettim karnımda çok rahatsız ediciydi

kefir bende bir gaz yapti bir keresinde , abovv yatamadim ya mahfoldum gece .

Sutu de kakaolu biskuviyle tercih ederim ama artik meyvedrn sonra da icerim birazcik
Canım laktozsuz kefir dene ben sütü de laktozsuz içiyorum. Gerçi o kadar çok süt ürünü içiyorum ki karnım davul gibi oluyor :)

Merhaba teyzeleri oğluşumla biraz gezdik biz bugün
Maşallah nasıl büyümüşsünüz

Canım eğer bebek ters duruyorsa yani kafa yukarıdaysa söylediğin gayet doğal. Benim de ara sıra oluyor aşağıdan tekme. Ama sormadım çünkü o kadar can acıtacak duruma gelmedi. Bazen beklemediğim anda oynadığında beni zıplatıyor o kadar.

Bebek makat pozisyonunda olabilir canım yani başı yukarda popiş aşağıda. benim de geçen hafta öyleydi öyle vuruyoki sanki ayağı çıkacak gibi oluyordu . Bı de söylemesi ayıp vurduğu anda çişimi kaçıracak gibi oluyodum

Makat pozisyonunda benimkide şuan tekmeleri resmen aşağıda hissediyorum acı verici, gıdıklar gibi

Son gittigimde bas asagi duruyordu ama donmus olabilir tabi.
Hayir acimasi problem degil de o kadar asagida mi ayaklari diye dusunuyorum cunku neredeyse cikis zaten vurdugu yer.
Dediginiz gibi ben de bir anda noluyoruz falan diyorum cok sarsiyor cunku.
Ciddi bir sey oldugunu dusunmuyorum yaramazlik herhalde

Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah güneş kızın bir kaç hafta daha bekler üzmez annesini benim bildiğim kadarıyla SevimliKedii cam ve sakura Hastanesi'nde yaptı doğumu müsait olduğunda bilgilendirir seni

-Sunshine nasılsın?dr. un dikkatli davranmasıyla cok iyi haftalara geleceksin gercekten öyle hissediyorum hastanen de temiz güzel bir hastane diye duydum.25. haftadan beri hissediyoruz Kasılmaları 4hafta atlattık bir 4 hafta dha atlatsak ohhh daha ne

Bende öyleydim değerlerin nasıldıı
Aclikta sorun yok 80, 1.saat değerim malesef 200 cikti 2.saat istemedi dr. 50 gr glikozla olan bu. 75 alaydim ne olurdu bilmiyorum. Hemen diyete soktular zaten. Iki gündür olcuyorum karbonhidrat yemeyince et ve sebzelerle güzel çıkıyor 120 filan tokluk. Korkumdan meyve de yemiyorum ama yogurtla yerim artik.

Canim o da hastanede çok yatmış ama hemen gidince doğum olmuyor ki kafana takma inşallah bekleyecek bence varya sen daha bir ay falan da bekleyeceksin senin minik sadece nazlaniyor cidden içime böyle doğuyor .

-Sunshine canım var mı gelişme doktor başka bişey dedimi?

-Sunshine son durum ne kuzum? Rabbim hakkinizda en hayirlisini nasip eylesin dugalarim sizinle

Doktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.

Bugün iki kere ebe muayene etti bazı sancılarım oldu doğum tarif ediyorsun filan dediler açılma yok ama yumuşama zaten mevcut.
Baya ağlamalı üzülmeli bi kaç saat geçirdim bebek çok etkilendi çok uzun süre şiddetli hareketleri ve 160tan aşağı inmeyen 180-190 ları bulan kalp atışları oldu çok korktuk. Gerçekten bizden bu kadar etkilendiklerini farkında değildim.

Doktorum çam sakurada bi doktor ayarlamış
Doktorum yarın yok. yarın önce burada ebe muayene edecek yarın sabahki durumuma göre doktorla görüşeceğiz. Tamam çık dediğinde bahsettiği doktora gidip muayene olacağız hastanede yatak boşsa yatış verilecek gibi duruyor şuan. Yatak sıkıntısı olursa yeniden kendi doktorumla gidişatı konuşacağız.
Her şey o kadar belirsiz ki
Aşağıda cok sancılı bazı şeyler oluyor
Akşam nöbetindeki doktor muayene etti yeniden. Bebek makat pozisyonda ayaklarıyla açılma yapıp doğum başlatma ihtimali var, Eğer baş pozisyonda olsa kafa daha büyük Olduğundan doğumu o kadar kolay başlatamaz diyor.
Kalp krizi geçiricem az kaldı nabzım ayrı tansiyonum ayrı yükseliyor

Yaa sıpa nasıl uğraştırıyor sizi çok ilginç hani ayaklarıyla açılma yapabilme ihtimalii. Doktorlar yatış pozisyonunda vs ne tavsiye ediyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…