Hiç böyle bi şey konuşmadık canımYaa sıpa nasıl uğraştırıyor sizi çok ilginç hani ayaklarıyla açılma yapabilme ihtimalii. Doktorlar yatış pozisyonunda vs ne tavsiye ediyor kuzum
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelmesini nasip etsinKuzum öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah güneş kızın bir kaç hafta daha bekler üzmez annesini benim bildiğim kadarıylaSevimliKedii cam ve sakura Hastanesi'nde yaptı doğumu müsait olduğunda bilgilendirir seni
Rabbim yardımcın olsun kuzum hepimizin duaları sen ve güzel kızınlaDoktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.
Bugün iki kere ebe muayene etti bazı sancılarım oldu doğum tarif ediyorsun filan dediler açılma yok ama yumuşama zaten mevcut.
Baya ağlamalı üzülmeli bi kaç saat geçirdim bebek çok etkilendi çok uzun süre şiddetli hareketleri ve 160tan aşağı inmeyen 180-190 ları bulan kalp atışları oldu çok korktuk. Gerçekten bizden bu kadar etkilendiklerini farkında değildim.
Doktorum çam sakurada bi doktor ayarlamış
Doktorum yarın yok. yarın önce burada ebe muayene edecek yarın sabahki durumuma göre doktorla görüşeceğiz. Tamam çık dediğinde bahsettiği doktora gidip muayene olacağız hastanede yatak boşsa yatış verilecek gibi duruyor şuan. Yatak sıkıntısı olursa yeniden kendi doktorumla gidişatı konuşacağız.
Her şey o kadar belirsiz ki
Aşağıda cok sancılı bazı şeyler oluyor
Akşam nöbetindeki doktor muayene etti yeniden. Bebek makat pozisyonda ayaklarıyla açılma yapıp doğum başlatma ihtimali var, Eğer baş pozisyonda olsa kafa daha büyük Olduğundan doğumu o kadar kolay başlatamaz diyor.
Kalp krizi geçiricem az kaldı nabzım ayrı tansiyonum ayrı yükseliyor
Allah bağışlasın gözünüz Aydın.Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelmesini nasip etsin
Ben orda yapdim doğumu takibinde hep orda yapıldı en başından beri.genel olarak memnun kaldım bana kimse onermedigi yada özel bir durum olmadığı için bir kişi bakmadı hiç hep farklı doktora muayene oldum kim varsa o an ama yinede memnun kaldım.ilgi alaka güzel ve her bölüm eksiksiz mevcut bebeğin tüm testleri yapılıyor sana yapılan her işlem çıktı şeklinde sana yazılı veriliyor.ben sezeryan oldum sezeryanda odalar 2 kişilik boş oda yoksa.cok zorluk cekmedim perdesi vardı ama istemeyen rahatsız olur o ayrı.senin haftalarında orda doğum yapan bir arkadaşımda oldu perinatoliji takipli oda memnun kaldı hala devam ediyor aynı yerde.insallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın.sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin.
Benimde 75 gramla yapıldı açlık dediğin gibi 85 çıktı bende de. 1 saat 168, 2 saat 156 çıktı. Hafif glukoz tolerans bozukluğu dedi ama hemen diyetisyene yönlendirdi. Neyseki 2-3 ayımız kaldı dişimizi sıkacağız artıkAclikta sorun yok 80, 1.saat değerim malesef 200 cikti 2.saat istemedi dr. 50 gr glikozla olan bu. 75 alaydim ne olurdu bilmiyorum. Hemen diyete soktular zaten. Iki gündür olcuyorum karbonhidrat yemeyince et ve sebzelerle güzel çıkıyor 120 filan tokluk. Korkumdan meyve de yemiyorum ama yogurtla yerim artik.
Belirsizlik senide zaten strese sokan.. kuzum bebeğin dönmesi için bir şeyler düşünelim o zaman.. bebekler sıcağı seviyor ya göğüs altında yüksek ihtimal kafası duruyor oraya soğuk kompres uygula alt tarafada sıcak kompres uygula ayakta yap bide belki rahatsız olup döner. Bununla ilgili pek çok internette tavsiyeler var aslında bunlara bakabiliriz. Kuzum lütfen ağlama bak o da çok strese giriyor sonraDoktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.
Bugün iki kere ebe muayene etti bazı sancılarım oldu doğum tarif ediyorsun filan dediler açılma yok ama yumuşama zaten mevcut.
Baya ağlamalı üzülmeli bi kaç saat geçirdim bebek çok etkilendi çok uzun süre şiddetli hareketleri ve 160tan aşağı inmeyen 180-190 ları bulan kalp atışları oldu çok korktuk. Gerçekten bizden bu kadar etkilendiklerini farkında değildim.
Doktorum yarın yok. yarın önce burada ebe muayene edecek yarın sabahki durumuma göre doktorla görüşeceğiz. Tamam çık dediğinde bahsettiği doktora gidip muayene olacağız hastanede yatak boşsa yatış verilecek gibi duruyor şuan. Yatak sıkıntısı olursa yeniden kendi doktorumla gidişatı konuşacağız.
Akşam nöbetindeki doktor muayene etti yeniden. Bebek makat pozisyonda ayaklarıyla açılma yapıp doğum başlatma ihtimali var, Eğer baş pozisyonda olsa kafa daha büyük Olduğundan doğumu o kadar kolay başlatamaz diyor.
Teşekkür ederim, yok refakatçi kadın şartı var 2 kişilik odalar çünkü sezeryande sürekli bebek emziriyorsun ediyorsun yanındaki kişinin kocası gelse diğeri rahat edemez örneğin.benim annem kalmıştı yanımda.ziyaretci durumu da 2 ile 4 arası 2 kişi dönüşümlü olarak, akşam 7 ile 8 arası da 1 kişi alıyorlar, günde toplam 3 kişi yani.Allah bağışlasın gözünüz Aydın.
Refakatçı olarak erkek alıyorlar mı ? Ziyaretçi durumları nasıl oluyor?
Yaz gebeliğinin resmen hazin sonuu. Çoğu şeker yüksekliğininde bence sebebi. Kışın olsaydık kayısı, erik, kavun, karpuz dondurma soğuk içeceklerden bi haber hamileliğimizi sürdürmüş olacaktıık
Kızlar benimde şekerim çıkmıştı. doktor diyet verdi ve evde sürekli şekerimi ölçüyorum. şöyle bir kanıya vardım kendimce kontrole gittiğimde doktorumlada paylaşacağım bunu. şimdi açlık şekerim hep 85-90 arası gidiyor kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüyorum mesela yumurta vs yediğimde en fazla 105 oluyor yanında beyaz ekmekte yiyorum. ama tost simit vs. yediğimde 140 falan oluyor şekerim bence bu şeker olayı yediklerimizle alakalı yani benim şekerim olsa hem açlık şekerim hem tokluk şekerim yüksek çıkar hep ama böyle olmuyor açıkçası ben karpuzda yiyorum dondurmada ama az az. o zamanda ölçüyorum şekerim normal sınırlarda çıkıyor. streste çok etkiliyor tabi bu durumu dün mesela birşeye çok üzüldüm hemen biraz yükseldi.Ayyynen katılıyorum yaz olunca coştuk demek ki midemizde meyve karnavallari, soguk tatli icecekler, dondurmalar, mısırlar. E sonu bu olduoturdum yerime
Ayda bir oluyor ne yazık ki bundan sonra da ne olur bilmiyorum 28 hafta oldu çünküKızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Benim de geçen ay içinde lokasit az yukeelei ama ilişkiden dolayı değil diye hatırlıyorum ama oldu bir şeyler. Bizikkiside prezervatif kullanma taraftarı değil. İdrar yine yaptircam yarın. Bakalım enfeksiyon var mı... ilişki sonrası yine çıkarsa paydos olacak mecburValla biz 2 üstüste ilişkiye giriyoruz benim enfeksiyon tekrarlıyor yine bir fitil macerası beni bekliyor eşim prezervatif kullanmaktansa ilişkiye girmem modudadı hep bende kopukluk olmasın diye izin verdim enfeksiyon tekrarladı durdu
Hamur isleri arttırıyor ama stres dediğin gibi oda tetikliyorKızlar benimde şekerim çıkmıştı. doktor diyet verdi ve evde sürekli şekerimi ölçüyorum. şöyle bir kanıya vardım kendimce kontrole gittiğimde doktorumlada paylaşacağım bunu. şimdi açlık şekerim hep 85-90 arası gidiyor kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüyorum mesela yumurta vs yediğimde en fazla 105 oluyor yanında beyaz ekmekte yiyorum. ama tost simit vs. yediğimde 140 falan oluyor şekerim bence bu şeker olayı yediklerimizle alakalı yani benim şekerim olsa hem açlık şekerim hem tokluk şekerim yüksek çıkar hep ama böyle olmuyor açıkçası ben karpuzda yiyorum dondurmada ama az az. o zamanda ölçüyorum şekerim normal sınırlarda çıkıyor. streste çok etkiliyor tabi bu durumu dün mesela birşeye çok üzüldüm hemen biraz yükseldi.
aynen benim şekerimi tatlıdan daha çok hamur işleri daha çok etkiliyor onu farkettim.Hamur isleri arttırıyor ama stres dediğin gibi oda tetikliyor
Her şeyden azar azar yersen sorun biraz daha aza indirgenir. Kelin ilacı olsa kendine sürermiş. Ramazanda yedim yedim martıları aldım kiloları. Şeker artmıyor ama malum kilo... şimdi de istahim açıldı. Geçende birinin sebze ürünlerine aşerdiğinı duydum. Keşke bizim de yesillige aserseydiaynen benim şekerimi tatlıdan daha çok hamur işleri daha çok etkiliyor onu farkettim.
Kıyamam size yaa.. Pozisyonunu değiştirme şansı olsa acaba daha mı az strese girersiniz canım ayaklarıyla açılma yapma ihtimalini azaltma durumu olsa.. Gideceğin hastane de gönlüne göre olur rahat edersin İnŞAllah.. en rahat olacağın yer hastane çünkü.. şehir hastanesi sanırm anlatılanlardan yola çıkarak diyorum büyük oluyor ve genelde de boş odaları oluyor kalabalık bir yer değilse.. doktorun da çok ilgili inşAllah.. Duamdasın canım.. derin derin nefes bol.. buda geçecek Allah'ın izniyleDoktorum da orası tam teşekküllü o yüzden oraya göndereceğim dedi.
Allah yardımcın olsun canım. Sakın olmaya çalış olur mu. Dua et, oku oku... faydası gelecektirKıyamam size yaa.. Pozisyonunu değiştirme şansı olsa acaba daha mı az strese girersiniz canım ayaklarıyla açılma yapma ihtimalini azaltma durumu olsa.. Gideceğin hastane de gönlüne göre olur rahat edersin İnŞAllah.. en rahat olacağın yer hastane çünkü.. şehir hastanesi sanırm anlatılanlardan yola çıkarak diyorum büyük oluyor ve genelde de boş odaları oluyor kalabalık bir yer değilse.. doktorun da çok ilgili inşAllah.. Duamdasın canım.. derin derin nefes bol.. buda geçecek Allah'ın izniyle
Hiç böyle bi şey konuşmadık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?