2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelmesini nasip etsin
Ben orda yapdim doğumu takibinde hep orda yapıldı en başından beri.genel olarak memnun kaldım bana kimse onermedigi yada özel bir durum olmadığı için bir kişi bakmadı hiç hep farklı doktora muayene oldum kim varsa o an ama yinede memnun kaldım.ilgi alaka güzel ve her bölüm eksiksiz mevcut bebeğin tüm testleri yapılıyor sana yapılan her işlem çıktı şeklinde sana yazılı veriliyor.ben sezeryan oldum sezeryanda odalar 2 kişilik boş oda yoksa.cok zorluk cekmedim perdesi vardı ama istemeyen rahatsız olur o ayrı.senin haftalarında orda doğum yapan bir arkadaşımda oldu perinatoliji takipli oda memnun kaldı hala devam ediyor aynı yerde.insallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın.sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin.

Rabbim yardımcın olsun kuzum hepimizin duaları sen ve güzel kızınla lütfen ruhuna iyi gelecek şeyler düşün stresini azaltmaya çalış biliyorum zor ama şuan senin ruh halin çok önemli. Allah’ın izniyle Güneşin sağlıkla gelecek.

Allah bağışlasın gözünüz Aydın.
Refakatçı olarak erkek alıyorlar mı ? Ziyaretçi durumları nasıl oluyor?

Benimde 75 gramla yapıldı açlık dediğin gibi 85 çıktı bende de. 1 saat 168, 2 saat 156 çıktı. Hafif glukoz tolerans bozukluğu dedi ama hemen diyetisyene yönlendirdi. Neyseki 2-3 ayımız kaldı dişimizi sıkacağız artık

Belirsizlik senide zaten strese sokan.. kuzum bebeğin dönmesi için bir şeyler düşünelim o zaman.. bebekler sıcağı seviyor ya göğüs altında yüksek ihtimal kafası duruyor oraya soğuk kompres uygula alt tarafada sıcak kompres uygula ayakta yap bide belki rahatsız olup döner. Bununla ilgili pek çok internette tavsiyeler var aslında bunlara bakabiliriz. Kuzum lütfen ağlama bak o da çok strese giriyor sonra güçlü dur ve olumlu düşün. Çam sakura baya büyük ve sakin bir hastane bence yatak sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Sen korkma her şey olacağına varır Allah büyük bol bol dua et

Allah bağışlasın gözünüz Aydın.
Refakatçı olarak erkek alıyorlar mı ? Ziyaretçi durumları nasıl oluyor?
Teşekkür ederim, yok refakatçi kadın şartı var 2 kişilik odalar çünkü sezeryande sürekli bebek emziriyorsun ediyorsun yanındaki kişinin kocası gelse diğeri rahat edemez örneğin.benim annem kalmıştı yanımda.ziyaretci durumu da 2 ile 4 arası 2 kişi dönüşümlü olarak, akşam 7 ile 8 arası da 1 kişi alıyorlar, günde toplam 3 kişi yani.

Ayyynen katılıyorum yaz olunca coştuk demek ki midemizde meyve karnavallari, soguk tatli icecekler, dondurmalar, mısırlar. E sonu bu oldu oturdum yerime
Kızlar benimde şekerim çıkmıştı. doktor diyet verdi ve evde sürekli şekerimi ölçüyorum. şöyle bir kanıya vardım kendimce kontrole gittiğimde doktorumlada paylaşacağım bunu. şimdi açlık şekerim hep 85-90 arası gidiyor kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüyorum mesela yumurta vs yediğimde en fazla 105 oluyor yanında beyaz ekmekte yiyorum. ama tost simit vs. yediğimde 140 falan oluyor şekerim bence bu şeker olayı yediklerimizle alakalı yani benim şekerim olsa hem açlık şekerim hem tokluk şekerim yüksek çıkar hep ama böyle olmuyor açıkçası ben karpuzda yiyorum dondurmada ama az az. o zamanda ölçüyorum şekerim normal sınırlarda çıkıyor. streste çok etkiliyor tabi bu durumu dün mesela birşeye çok üzüldüm hemen biraz yükseldi.

Kızlar şeker yuklemesini yaptım tahlil bekliyorum 1 saat sonra tekrar yaptircam. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Kafam rahatlayacak. Şu ağız kuruluğumun sebebini bulurum inşallah. Sizde durumlar nasıl. 28. Haftaya girdim . Allahin izniyle

Benim de geçen ay içinde lokasit az yukeelei ama ilişkiden dolayı değil diye hatırlıyorum ama oldu bir şeyler. Bizikkiside prezervatif kullanma taraftarı değil. İdrar yine yaptircam yarın. Bakalım enfeksiyon var mı... ilişki sonrası yine çıkarsa paydos olacak mecbur

Hamur isleri arttırıyor ama stres dediğin gibi oda tetikliyor

aynen benim şekerimi tatlıdan daha çok hamur işleri daha çok etkiliyor onu farkettim.
Her şeyden azar azar yersen sorun biraz daha aza indirgenir. Kelin ilacı olsa kendine sürermiş. Ramazanda yedim yedim martıları aldım kiloları. Şeker artmıyor ama malum kilo... şimdi de istahim açıldı. Geçende birinin sebze ürünlerine aşerdiğinı duydum. Keşke bizim de yesillige aserseydi

Kıyamam size yaa.. Pozisyonunu değiştirme şansı olsa acaba daha mı az strese girersiniz canım ayaklarıyla açılma yapma ihtimalini azaltma durumu olsa.. Gideceğin hastane de gönlüne göre olur rahat edersin İnŞAllah.. en rahat olacağın yer hastane çünkü.. şehir hastanesi sanırm anlatılanlardan yola çıkarak diyorum büyük oluyor ve genelde de boş odaları oluyor kalabalık bir yer değilse.. doktorun da çok ilgili inşAllah.. Duamdasın canım.. derin derin nefes bol.. buda geçecek Allah'ın izniyle

Allah yardımcın olsun canım. Sakın olmaya çalış olur mu. Dua et, oku oku... faydası gelecektir

Birbasak canım sende bugün kontrole gidecektin.. inşAllah bebişte sende iyisindir.. zor bir süreç atlattınız.. Allah esirgesin.. ama genel olarak duyduğum covid geçirme sonrası bebeğe bir etkisinin olmaması.. güzel haberlerle gel inşAllah sende

Durumlar nasıl kızlar. Çok yazamıyorum. Merak da ediyorum sizi. Bende çok oturmaya gelemiyorum. Yatsam sırt üstü rahat ediyorum. Kalkmak sıkıntı. Otursam alt sizliyor ayakta kalsam yapmpirik yürüme:) ishal var bu sıralarda ya . Normal tuvalete gittiğimde 1veya 2 kere çıkıyorum ya. Bir de ödem çok var bende. Ayrı bir şey yapıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…