2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende pentiden kırmızı yarım kollu aldım canım 1 tane uzun kollu var çok üşürsem üzerime birşey giyerim dedim ki hastane ne kadar soğuk olabilir bilmiyorum

Eklentiler

• C7F5E364-65C3-4302-AEC8-BFF2D08FE1DE.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
Bende pentiden kırmızı yarım kollu aldım canım 1 tane uzun kollu var çok üşürsem üzerime birşey giyerim dedim ki hastane ne kadar soğuk olabilir bilmiyorum
Çok beğendimm çok güzelmiş güle güle kullan canım benim Bende öyle düşündüm haklısın zaten Eylül sonu Ekim başı olacak bizim Allah nasip ederse yaz sıcakları hala devam ediyor o aylarda. Uzun kollu alırsam bunaltır dedim. Tamam bu şekilde alayım bende o zaman. Teşekkür ederim

Canım komposto yap istersen, ya da kuru kayısı yiyebilirsin, kuru dut ya da bulursan böğürtlen ya da taze dut.
Hiçbiri yaramıyorsa duphalac. Çok su bir de, çok çok su.

Kuzum yapıyorum hepsini hatta kayısıdan meyve suyu vs bile hazırlamıstım kendime doğum zamanı için onların kavanozları şimdiden azalttım. Ama değişik bir şekilde kabızlık mevcut doktorumla konuscam zaten bu durumu ilaç vs varsa kullanayım diye çok zorluyor çünkü bu sefer gebelikte hemoroid olanda çok oluyormus

Üçlü takım da güzel oluyor içindeki parça sıfır kol üstünde sabahlıklı benimki öyle canım

Bende pentiden aldım. 2 takım olarak aldım. modelleri aşağıya bırakıyorum. benimkiler direk askılı ikiside ama sabahlıklı aldım iki modelide :)

2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ileri var mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Canım ben kilo bile verdim ama çocugun kilosu iyi gidiyor sen düzgün beslendikten sonra ona zaten düzgün yediğin şeyler gidiyor

Demir hapı kullanıyormusun canım. Bende demir hapı sorun yapmıştı. Ama şöyle normalde Gynoferon kullanıyordum farklı bir doktor yanlış anlamış Gyno Ferro sanol olanı yazmış. Gyno ferro olanı kullandığımda direk sorun yaşamaya başladım. sonra hemen kendi kullandığıma döndüm problem kalmadı. Doktoruna istersen bu konuyu da danış.

2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ileri var mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Bende aynı durumdayım 74 sabit kaldım 74,85 hamile kaldım 70 e düştüm. 74 kiloda sabitim kaç aydır ama bebek kilo alıyor her gittiğimizde karnım büyüyor ben küçülüyorum :)))

Yaa canım doktoruna bayıldım sen kendini doktora bırak ne olduğunu bilen biri belli ki birşey olacağını düşünse riske atar mı seni ? İnşallah cozulecek her şey ben çok inanıyorum
İnşallah kuzum benim
Ya minnoş
Öyle çok şükür tabi ki
Sadece ne bileyim organ hasarı olur ya da bi komplikasyon gelişir, önlenebilecek durumları farketmeyiz ihmale geliriz diye korkum. Yani bebişler 40 hafta anne karnında büyüyorlar sonuçta 38 ile 40 hafta arasında doğan bebeler arasında bile fark oluyormuş.

bazı Hastalarım ben Hakkari’ye gitsem gelmeye kalkar öyle fanatikler demişti, hastaneden ayrılma mevzusundan bahsederken
İtinayla o aşamaya geçiş yaptım

hastaneye geldik bu arada. direkt yatışım yapıldı.
Asistanlar rahim ağzını ölçtü, şahsen bu kısmı pek beğenmedim. Yanlış ölçüyorlar. neyse bu kısmın detaylarını doktoruma ileteceğim
ama gelişme var, V şeklinde bariz ayrılma ilaçlar ile biraz iki yakası bir araya biraz yaklaşmış neyseki
Önceki durumu da bilmedikleri için 14 mm nin nasıl göründüğünü görmediler. Ama şuanda genel olarak hepsi çok tatlı ilgili insanlar haklarını yiyemem, yaklaşık 1 saattir buralardayım.
Kan ve idrar tahlili yapılacak.
Şuan bi kaç gün burdayım sanırım. Suan refakatçi istemiyorlar, tek başıma kalacağım.
Tek kişilik odadayım aslında yine de refakatçi komple istenmemesi garip oldu. Çünkü çoğu zaman kalkıp oturmakta bile tek başıma çok zorlanıyorum. Şuan Kendi işini görebilecek kategorisindeyim onlar için

Çok şükür canım yer bulmana sevindim de tek kişilik odada neden refakatçi istemiyorlar anlamadım doktorla konuşsan yardımci olmaz mı acaba

bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım o konuda ama 24.haftada gebelik şekeri çıkınca bende tatlıyı kestim o etkiledi sanırım yediklerime de dikkat ediyorum belki de kilo veriyorum anlamadım inşallah ya..
Merhaba
26.haftamda bende de gebelik sekeri çıktı doktor dahiliye ye sevk etti yarın gidicem diyetle geçer mi acaba ıllaha ki ilaç yada iğne veriyorlar mı

Çok şükür canım yer bulmana sevindim de tek kişilik odada neden refakatçi istemiyorlar anlamadım doktorla konuşsan yardımci olmaz mı acaba
Doktorla ayak üstü görüştük tanıştık bilgilerimi aldı canım. Çarşamba Günleri hasta bakmıyorlarmış diye duydum. Dr perinatoloji bölümünde çarşambaları konseyleri oluyormuş galiba konseydeydi. Akşama gelir belki muayeneye.
Zaten geldiğim hastaneden epikriz raporumu da verdim ilaçlar filan hepsi ellerinde var. Gerçekten dr yönlendirmesiyle gelince başka oluyor kendimiz başvursak sabahtan beri sürünüyor olma ihtimalimiz vardı.

Çok sevindim senin adına canım inşallah hayırla sonuçlanır . Bence bebişte içerde bekleyecek uzunca bir sure

Çok sevindim senin adına canım inşallah hayırla sonuçlanır . Bence bebişte içerde bekleyecek uzunca bir sure
Ahhh inşallah inşallah
Ama artık yürüyemiyorum çok acılı vuruyor rahim ağzına. Çok aşağıda hissediyorum. Elimle tutup bastırıyorum vurmasın diye yine vuruyor. Yatınca genellikle rahatım. Hastaneye geldik bi iki yürüdüm en son asansör bekliyoruz yatış katına çıkacağız. Tekerlekli sandalyeyle devam ettik artık

Ben decavit diye bir vitamin kullanıyorum sadece. Aynen görüşcem doktorumla bu konuda gittiğimde şimdi böyleyse 30+ Yandım ben valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…