- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
bence kısa kollu daha rahat olur canım zaten hastane sıcak oluyor. ben bir tane fotoğraf çekimi için beyaz şık bi lohusa takımı aldım. bir tane daha beyaz lohusa takımı aldım o alt üst yine kısa kollu. bir de bunu aldım trendyoldan bugun geldi çok hoşuma gitti rahatta oldu.Kızlar hastane için pijama takımı bakıyorum. Üzeri gömlek gibi düğmeli olanlardan almak istiyorum Penti de çok güzel takım gördüm ama üzeri yarım kollu. Acaba Ekim ayı için kısa kollu mu uzun kollu mu almak gerek. Alan arkadaşlar oldu mu pijama takımını ve nasıl aldınız?
merhaba ben kendim dikkat ediyorum yediklerime yüksek çıkmıyor şekerim nadiren 140 150 yi görüyor dahiliye doktoruna bir hafta sabah akşam ölçüm yapıp gittim bir sıkıntı görmedi ilaçlık bir durum yok dedi bir ay sonra kontrole çağırdı tabi yine devam ediyorum ölçüm yapmaya ve benim bebekte su fazlalığı irilik ya da bende fazla kilo gibi şeyler olmadıMerhaba
26.haftamda bende de gebelik sekeri çıktı doktor dahiliye ye sevk etti yarın gidicem diyetle geçer mi acaba ıllaha ki ilaç yada iğne veriyorlar mı
doğrudur canım alması gerekeni alsınlar yeter zatenCanım ben kilo bile verdim ama çocugun kilosu iyi gidiyor sen düzgün beslendikten sonra ona zaten düzgün yediğin şeyler gidiyor
Çok çok sevindim. Bir de refakatçiye müsaade etseler bu iş tamamdır.bazı Hastalarım ben Hakkari’ye gitsem gelmeye kalkar öyle fanatikler demişti, hastaneden ayrılma mevzusundan bahsederken
İtinayla o aşamaya geçiş yaptım
hastaneye geldik bu arada. direkt yatışım yapıldı.
Asistanlar rahim ağzını ölçtü, şahsen bu kısmı pek beğenmedim. Yanlış ölçüyorlar. neyse bu kısmın detaylarını doktoruma ileteceğim
ama gelişme var, V şeklinde bariz ayrılma ilaçlar ile biraz iki yakası bir araya biraz yaklaşmış neyseki
Önceki durumu da bilmedikleri için 14 mm nin nasıl göründüğünü görmediler. Ama şuanda genel olarak hepsi çok tatlı ilgili insanlar haklarını yiyemem, yaklaşık 1 saattir buralardayım.
Kan ve idrar tahlili yapılacak.
Şuan bi kaç gün burdayım sanırım. Suan refakatçi istemiyorlar, tek başıma kalacağım.
Tek kişilik odadayım aslında yine de refakatçi komple istenmemesi garip oldu. Çünkü çoğu zaman kalkıp oturmakta bile tek başıma çok zorlanıyorum. Şuan Kendi işini görebilecek kategorisindeyim onlar için
Bebek ihtiyacı olanı komple anneden çekiyor. Biz ne yapsak da, kimi gebeler var hiç kilo almamış hatta vermiş görünüyor. Bebek bir doğuyor topaç gibi.doğrudur canım alması gerekeni alsınlar yeter zaten
Çiçek exporta gidince AVM ye de itinayla bakacağım :) Yeni ciciler gelmiş mi bu arada annenlerden haber var mı?Teşekkür ederim canımm :) Zeytinburnundaki mağazaya bir dahaki gidişinde karşısındaki avm de Penti var orayada bak mutlaka Outlet olduğu için çok uygun oluyor fiyatlar :)
evet gerçekten öyle annem de diyor ben sende hiç kilo almadım 5 kardeşiz en zayıf doğan benim 2700 dünyaya gelmişim diğerleri hep 3500 ve üstüBebek ihtiyacı olanı komple anneden çekiyor. Biz ne yapsak da, kimi gebeler var hiç kilo almamış hatta vermiş görünüyor. Bebek bir doğuyor topaç gibi.
maalesef yolu düşen olmadı bu hafta cumartesi bende gitmeyeceğim ama haftaya cumartesi kesin gideceğim. :) Birde battım artık dayanamıyorum her gittiğimde çok şey alıyorumÇiçek exporta gidince AVM ye de itinayla bakacağım :) Yeni ciciler gelmiş mi bu arada annenlerden haber var mı?
Canim ben kilo verdim hem de hicbir sey yapmadan hatta yazmistim burada da. Ne yedigime dikkat ettim ne hasta oldum durduk yere kilo verdim. Ama bebis buyudu cok sukur. Doktoruma sordum durumu benim kilomla onun kilosunun alakasinin olmadigini bebegin zaten ihtiyaclarini benim bunyemden karsilayabildigini saglikli beslendigim surece sorun olmayacagini soyledi. Eger hamileliginde riskli bir durum yoksa hic korkma o buyuyordur hatta sevin hamilesin ve kilo almiyosun mucize gibi bir sey2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ilerivar mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Bende hamilelikten beri sadece 5 kilo aldım zayıfım çok. şişme yada ödem yok bebeğin kilosu ve suyumda çok normal değerlerde insallah benimkide diyetle çözülür hiç istemiyorum ilaç kullanmak.merhaba ben kendim dikkat ediyorum yediklerime yüksek çıkmıyor şekerim nadiren 140 150 yi görüyor dahiliye doktoruna bir hafta sabah akşam ölçüm yapıp gittim bir sıkıntı görmedi ilaçlık bir durum yok dedi bir ay sonra kontrole çağırdı tabi yine devam ediyorum ölçüm yapmaya ve benim bebekte su fazlalığı irilik ya da bende fazla kilo gibi şeyler olmadı
kaç çıkıyor ölçümleriniz? 1.saat ve 2.saat tokluk?Bende hamilelikten beri sadece 5 kilo aldım zayıfım çok. şişme yada ödem yok bebeğin kilosu ve suyumda çok normal değerlerde insallah benimkide diyetle çözülür hiç istemiyorum ilaç kullanmak.
Bende öyle düşünüyorum kısa kollu sipariş ettim bugün. Daha önce de yine pentiden 2 tane emzirme özellikli geceliklerinden almıştım. Yeter diye düşünüyorum.bence kısa kollu daha rahat olur canım zaten hastane sıcak oluyor. ben bir tane fotoğraf çekimi için beyaz şık bi lohusa takımı aldım. bir tane daha beyaz lohusa takımı aldım o alt üst yine kısa kollu. bir de bunu aldım trendyoldan bugun geldi çok hoşuma gitti rahatta oldu.
Şeker yükleme de 1.saat 214kaç çıkıyor ölçümleriniz? 1.saat ve 2.saat tokluk?
1. Saat 190 çıktı benimde sınırda dedi 50 mg yapmıştı tekrar bakıcam 3 haftaya dedi dikkat ediyorum biraz artık ben zaten tatlıya meyveye çok düşmedim ama eşim gidince çok üzüldüm stresten çıktı galiba umarım seninde dikkat etmeyle düzelirŞeker yükleme de 1.saat 214
2.saat 201 çok yüksek Sanırım
aynen benim iş arkadaşım tam 16 kilo verdi hamileyken. bebek bir doğdu 4 kg maşallah. ben o zaman anladım yemeyle içmeyle alakası yok çünkü kızcağız hiç birşey yiyemiyordu 9 ay boyunca sula beslendi diyebilirim..Bebek ihtiyacı olanı komple anneden çekiyor. Biz ne yapsak da, kimi gebeler var hiç kilo almamış hatta vermiş görünüyor. Bebek bir doğuyor topaç gibi.
Allah'ım maşallah ne kadar ilgili doktorlar var çok şükür ki böyle birisine denk gelmişsin canım.. Daha da iyi olacaksınız anne kız olarakZaten 2. Alternatif sadi konuk hastanesi. Doktorum ben sadi konukluyum benim borum öter kafasında takılıyor zaten bu civarda nerdeyse her hastanede bi adamım var sıkıntı etme diyor. Sadi konuk 2. Alternatif olma sebebi çam sakura donanım ve yeterlilik anlamında çok daha iyi diye, hem bebek için de ..
valla biz de o fikirdeyiz bu adam bu ülkeye çok fazla. Dün çok duygusal konuşmalar yaşandı kimse tepemde bu kadar beklemez giderdi. Ben ağlıyorum bi yandan, diyor ki ben profesörüm farkında mısın biliyorum bi şeyler. Cerrahim iyidir diyor filandiyorum napıcam nasıl bakıcam hazırlığım yok neye ihtiyacı olacak hiçbir şey bilmiyorum bi şey olur diye çok korkuyorum. Benle tane tane konuşuyor sakinleştirmeye çalışıyor. Bu hafta bu hastaneden ayrılıyor diye vedalaşır gibi elimi tutup ayrılma aşamasına gelince bende yeniden bi ağlama krizi sürekli ağlayışlar diyor ben hastaneden ayrılıyorum senden ayrılmıyorum
Seni hop başka hastaneye gönderdim oh bi daha açmayacağım telefonlarını yapmayacağım farkında mısın
Bak bekar adamım bu dediğimi yaptığım kadınlar oldu bakmadım bi daha telefonlarına diyor
Diyor senin gibi bi gebem vardı 20. Haftada serklaj yaptık ben kalıcam dedi doğurana kadar hastanede yattı. Çıkarken bir araba parası ödedi, ben seni düşünüyorum böyle bi şeye gerek yok gerek olsa ben burda kal derim zaten diyorve daha bi sürü saçma trip, tavır, ağlama ve konuşmalarım
Ay allahım böyle süreçlere akıl fikir sağlığı olarak da dayanma gücü versin gerçekten.
Anlatınca baya komik olaylar yaşandı ama benim için baya zordu
ah ah
Kendi ruh halim üzerinde oto kontrolümü yitirmiş durumdayım sanki. Ansızın ağlamaya başlıyorum durduramıyorum kendimi.
Desteğiniz için teşekkür ederim çok kıymetli
Bende almıyorum kaç haftadır hatta aydır 61 kiloyum ama bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor.. bizim kilo almamız bebeğinde alacağı anlamına gelmiyor (ben bunu kocama anlatamıyorum sinir ediyor beni bu konuda2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ilerivar mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Bebiş nasıl canım? gördün mü?Doktorum artık bana şu zaman gel falan demiyor.
çok sevindim yer bulmana, gönlünün rahat etmesine çok şükür ❤ covid sebebiyledir belki refakatçi durumu bilemedim onu.. herşey olacağına varıyor aslında.. mindfullness ta da bunu söylüyor..İnşallah kuzum benim
Ya minnoş
Öyle çok şükür tabi ki
Sadece ne bileyim organ hasarı olur ya da bi komplikasyon gelişir, önlenebilecek durumları farketmeyiz ihmale geliriz diye korkum. Yani bebişler 40 hafta anne karnında büyüyorlar sonuçta 38 ile 40 hafta arasında doğan bebeler arasında bile fark oluyormuş.
bazı Hastalarım ben Hakkari’ye gitsem gelmeye kalkar öyle fanatikler demişti, hastaneden ayrılma mevzusundan bahsederken
İtinayla o aşamaya geçiş yaptım
hastaneye geldik bu arada. direkt yatışım yapıldı.
Asistanlar rahim ağzını ölçtü, şahsen bu kısmı pek beğenmedim. Yanlış ölçüyorlar. neyse bu kısmın detaylarını doktoruma ileteceğim
ama gelişme var, V şeklinde bariz ayrılma ilaçlar ile biraz iki yakası bir araya biraz yaklaşmış neyseki
Önceki durumu da bilmedikleri için 14 mm nin nasıl göründüğünü görmediler. Ama şuanda genel olarak hepsi çok tatlı ilgili insanlar haklarını yiyemem, yaklaşık 1 saattir buralardayım.
Kan ve idrar tahlili yapılacak.
Şuan bi kaç gün burdayım sanırım. Suan refakatçi istemiyorlar, tek başıma kalacağım.
Tek kişilik odadayım aslında yine de refakatçi komple istenmemesi garip oldu. Çünkü çoğu zaman kalkıp oturmakta bile tek başıma çok zorlanıyorum. Şuan Kendi işini görebilecek kategorisindeyim onlar için
benimde 1. saat 192 çıktı ikinci saat 139 bana 75 mg yükleme yapıldı endokrine yönlendirdi direk. endokrin doktorumda yediklerime dikkat etmemi ve hergün mutlaka yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi. birde eğer bebeğin kilosunda ve suyunda bir yükseklik olursa haberim olsun mutlaka dedi birde arada açlık tokluk şekerimi ölçmemi istedi bende yaklaşık iki haftadır ölçüyorum ve sonuçlar iyi gidiyor. açlık 85-90 arası tokluk 140 geçmiyor hiç yediklerime göre değişiyor tokluk şekerim mesela bugün öğlen pirinç pilavı yedim 152 olmuştu sonra 2. saatide ölçtüm 112 lere düştü. kendimi deniyorum karpuz dondurma bu adar yükseltmiyor ama ekmek simit pirinç vs. yükseltiyor çok ilginç gerçekten.1. Saat 190 çıktı benimde sınırda dedi 50 mg yapmıştı tekrar bakıcam 3 haftaya dedi dikkat ediyorum biraz artık ben zaten tatlıya meyveye çok düşmedim ama eşim gidince çok üzüldüm stresten çıktı galiba umarım seninde dikkat etmeyle düzelir
Şeker yükleme de 1.saat 214
Çok hareket etme bari canımAhhh inşallah inşallah
Ama artık yürüyemiyorumçok acılı vuruyor rahim ağzına. Çok aşağıda hissediyorum. Elimle tutup bastırıyorum vurmasın diye yine vuruyor. Yatınca genellikle rahatım. Hastaneye geldik bi iki yürüdüm en son asansör bekliyoruz yatış katına çıkacağız. Tekerlekli sandalyeyle devam ettik artık
yok normal günlük ölçümlerinizi sordum. 100 lük yükleme mi bu? benim 100lük yükleme sonrası 1.saat 226 2.saat 247 3.saat 152 çıkmıştı. ilk 75 lik yapılmıştı o 1.saat 172 çıkmıştı. bunlar da günlük ölçümlerim normal beslenme şeklimde. doktor bunların güzel olduğunu söyledi.Şeker yükleme de 1.saat 214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?