2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bence kısa kollu daha rahat olur canım zaten hastane sıcak oluyor. ben bir tane fotoğraf çekimi için beyaz şık bi lohusa takımı aldım. bir tane daha beyaz lohusa takımı aldım o alt üst yine kısa kollu. bir de bunu aldım trendyoldan bugun geldi çok hoşuma gitti rahatta oldu.

Eklentiler

• 5B2E084B-13AF-46B9-86E7-5478AF0B5EFB.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba
26.haftamda bende de gebelik sekeri çıktı doktor dahiliye ye sevk etti yarın gidicem diyetle geçer mi acaba ıllaha ki ilaç yada iğne veriyorlar mı
merhaba ben kendim dikkat ediyorum yediklerime yüksek çıkmıyor şekerim nadiren 140 150 yi görüyor dahiliye doktoruna bir hafta sabah akşam ölçüm yapıp gittim bir sıkıntı görmedi ilaçlık bir durum yok dedi bir ay sonra kontrole çağırdı tabi yine devam ediyorum ölçüm yapmaya ve benim bebekte su fazlalığı irilik ya da bende fazla kilo gibi şeyler olmadı

Çok çok sevindim. Bir de refakatçiye müsaade etseler bu iş tamamdır.
Allah yardımcınız olsun, kalbinize göre versin canım benim.

Teşekkür ederim canımm :) Zeytinburnundaki mağazaya bir dahaki gidişinde karşısındaki avm de Penti var orayada bak mutlaka Outlet olduğu için çok uygun oluyor fiyatlar :)
Çiçek exporta gidince AVM ye de itinayla bakacağım :) Yeni ciciler gelmiş mi bu arada annenlerden haber var mı?

Bebek ihtiyacı olanı komple anneden çekiyor. Biz ne yapsak da, kimi gebeler var hiç kilo almamış hatta vermiş görünüyor. Bebek bir doğuyor topaç gibi.
evet gerçekten öyle annem de diyor ben sende hiç kilo almadım 5 kardeşiz en zayıf doğan benim 2700 dünyaya gelmişim diğerleri hep 3500 ve üstü anneye babaya illa çeker zaten bana çekerse minnak bi kız olur

Çiçek exporta gidince AVM ye de itinayla bakacağım :) Yeni ciciler gelmiş mi bu arada annenlerden haber var mı?
maalesef yolu düşen olmadı bu hafta cumartesi bende gitmeyeceğim ama haftaya cumartesi kesin gideceğim. :) Birde battım artık dayanamıyorum her gittiğimde çok şey alıyorum

2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ileri var mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Canim ben kilo verdim hem de hicbir sey yapmadan hatta yazmistim burada da. Ne yedigime dikkat ettim ne hasta oldum durduk yere kilo verdim. Ama bebis buyudu cok sukur. Doktoruma sordum durumu benim kilomla onun kilosunun alakasinin olmadigini bebegin zaten ihtiyaclarini benim bunyemden karsilayabildigini saglikli beslendigim surece sorun olmayacagini soyledi. Eger hamileliginde riskli bir durum yoksa hic korkma o buyuyordur hatta sevin hamilesin ve kilo almiyosun mucize gibi bir sey

Bende hamilelikten beri sadece 5 kilo aldım zayıfım çok. şişme yada ödem yok bebeğin kilosu ve suyumda çok normal değerlerde insallah benimkide diyetle çözülür hiç istemiyorum ilaç kullanmak.

Bende öyle düşünüyorum kısa kollu sipariş ettim bugün. Daha önce de yine pentiden 2 tane emzirme özellikli geceliklerinden almıştım. Yeter diye düşünüyorum.

Maşallah ne kadar yakışmış kırmızılar, yaa göbüşlerimiz artık resmen büsbüyük oldular. Vakitlice sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah her birimiz. Birer minnoş insan var herbirimizin göbüşünde

Şeker yükleme de 1.saat 214
2.saat 201 çok yüksek Sanırım
1. Saat 190 çıktı benimde sınırda dedi 50 mg yapmıştı tekrar bakıcam 3 haftaya dedi dikkat ediyorum biraz artık ben zaten tatlıya meyveye çok düşmedim ama eşim gidince çok üzüldüm stresten çıktı galiba umarım seninde dikkat etmeyle düzelir

Bebek ihtiyacı olanı komple anneden çekiyor. Biz ne yapsak da, kimi gebeler var hiç kilo almamış hatta vermiş görünüyor. Bebek bir doğuyor topaç gibi.
aynen benim iş arkadaşım tam 16 kilo verdi hamileyken. bebek bir doğdu 4 kg maşallah. ben o zaman anladım yemeyle içmeyle alakası yok çünkü kızcağız hiç birşey yiyemiyordu 9 ay boyunca sula beslendi diyebilirim..

Allah'ım maşallah ne kadar ilgili doktorlar var çok şükür ki böyle birisine denk gelmişsin canım.. Daha da iyi olacaksınız anne kız olarak yatman daha iyi geliyor demekki yat.. gönlünü ferah tut ❤
2 hafta önce kontrolde 70.500 çıktım bugün yine 70.500 çıktım bu bebek kilo almıyor mu ya kaç zamandır 70te sabitlendim gitmiyor ileri var mı böyle olan kızlar? cumartesi kontrolüm merak ediyorum
Bende almıyorum kaç haftadır hatta aydır 61 kiloyum ama bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor.. bizim kilo almamız bebeğinde alacağı anlamına gelmiyor (ben bunu kocama anlatamıyorum sinir ediyor beni bu konuda ) mutlusun di mi kilo almıyorsun diye diyor hay Allah'ım diyorum görmüyor musun yediğimi içtiğimi... bebiş sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil
Doktorum artık bana şu zaman gel falan demiyor.
Bebiş nasıl canım? gördün mü?
bana 3 hafta sonra gel demişti.. artık gelme sıklığın artacak dedi sadece..
çok sevindim yer bulmana, gönlünün rahat etmesine çok şükür ❤ covid sebebiyledir belki refakatçi durumu bilemedim onu.. herşey olacağına varıyor aslında.. mindfullness ta da bunu söylüyor.. ana odaklan geçmiş yada gelecek senin elinde değil.. değiştiremezsin.. düşünüp bu gününü mahvedersin sadece.. Rabbim karşına tüm güzellikleri çıkarsın inşAllah

benimde 1. saat 192 çıktı ikinci saat 139 bana 75 mg yükleme yapıldı endokrine yönlendirdi direk. endokrin doktorumda yediklerime dikkat etmemi ve hergün mutlaka yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi. birde eğer bebeğin kilosunda ve suyunda bir yükseklik olursa haberim olsun mutlaka dedi birde arada açlık tokluk şekerimi ölçmemi istedi bende yaklaşık iki haftadır ölçüyorum ve sonuçlar iyi gidiyor. açlık 85-90 arası tokluk 140 geçmiyor hiç yediklerime göre değişiyor tokluk şekerim mesela bugün öğlen pirinç pilavı yedim 152 olmuştu sonra 2. saatide ölçtüm 112 lere düştü. kendimi deniyorum karpuz dondurma bu adar yükseltmiyor ama ekmek simit pirinç vs. yükseltiyor çok ilginç gerçekten.

Çok hareket etme bari canım

Şeker yükleme de 1.saat 214
2.saat 201 çok yüksek Sanırım
yok normal günlük ölçümlerinizi sordum. 100 lük yükleme mi bu? benim 100lük yükleme sonrası 1.saat 226 2.saat 247 3.saat 152 çıkmıştı. ilk 75 lik yapılmıştı o 1.saat 172 çıkmıştı. bunlar da günlük ölçümlerim normal beslenme şeklimde. doktor bunların güzel olduğunu söyledi.

Eklentiler

• EC4CF059-CA85-4F7A-8293-492F14ABA1B8.webp
    22 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…