2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

bende yükleme yaptıramadım o zaman 2 haftada bir açlık tokluğa bakacağız dedi doktorum.. bende deneme yapıyorum dediğin gibi karpuz çok etki etmiyor beni etkileyen çok tatlı şeyler lokum gibi onu da çok abartmıştım ama..
şimdi evde takip yapıyorum. açlık 90-96 arası tokluk 1. saat 120-115 arası değişiyor.. tokluk 2. saatte 109 107 gibi çıkıyor.. haftaya gidicem inşAllah bakalım ona göre yol haritam belli olacak

Çok çok sevindim. Bir de refakatçiye müsaade etseler bu iş tamamdır.
Allah yardımcınız olsun, kalbinize göre versin canım benim.
Eşimi yolladım
Helak oldu çocuk. Kıyafetleri yıkayacak, yiyecektir kıyafetlerimdir halledecek şimdi. yarın toplayıp geri gelecek. Artık akşamları da iş çıkışı uğrayacak

Allah'ım maşallah ne kadar ilgili doktorlar var çok şükür ki böyle birisine denk gelmişsin canım.. Daha da iyi olacaksınız anne kız olarak yatman daha iyi geliyor demekki yat.. gönlünü ferah tut ❤
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Evet canım covid sebebiyle ve çok da haklılar haliyle. Hepimiz görüyoruz yaşıyoruz ilaç zaten alamıyoruz. En doğrusu bu tabi de em azından 1 kişi olabilse güzel olurdu. Henüz gelen giden olmadı ziyaretime bi konuşacağım buradakilerle annem gelsin yanıma zaten odada tek kalıyorum
Amin çiçeğim hepimizin inşallah

Bebiş nasıl canım? gördün mü?
bana 3 hafta sonra gel demişti.. artık gelme sıklığın artacak dedi sadece..
2 boyutlu baktı kontrol amaçlı olduğu için, her şey yolundaymış çok şükür minnoşum, renkli de açsaydı iyiydi ama geçen hafta gördüm diye açmadı sanırım.

Biz alıştık sana diyor, kafama göre gidiyorum diye tarih vermiyor.

Çiçeğim sen iyileştin de kontrollere mi gittin oğluş napıyomuş oğluşşş

Çiçeğim sen iyileştin de kontrollere mi gittin oğluş napıyomuş oğluşşş
Gittim sarı çiçeğiim. Oğluş iyiymiş çok şükür ama anasının anasını ağlatıyor. Çok canımı yakıyor artık.

Tembihledim, kardeşi Güneş için de dua edecek.

Yok ben daha bugün yaptırdım testi. Doktor dahiliyeye yolladı sabah aç karna. Bende günlük ölcmekle başlarım herhalde daha henüz bilmiyorum ne diyecek. Size sormak Istedim ondan dolayi

Yok ben daha bugün yaptırdım testi. Doktor dahiliyeye yolladı sabah aç karna. Bende günlük ölcmekle başlarım herhalde daha henüz bilmiyorum ne diyecek. Size sormak Istedim ondan dolayi
dikkat ederseniz diyetle düşer merak etmeyin. doktor diyetisyene yönlendirir bende diyetisyenin gönderdiği liste var isterseniz atarım ne yememeniz gerektiği yazıyor. önce bakıyorlar düzeliyor mu diye düzelmezse eğer ilaç iğne verilir.

Cok tesekkur ederım ben yarın dahiliye ye ordan diyetisyene gideceğim listenizi paylaşırsanız ona da bakayım fikir olur

-Sunshine ay hemen uyanir uyanmaz sana bakmaya geldim canim . Cok sevindim yer olmasina

Refakatci almamalari kotu olmus ama en azindan emin ellerdesin. Dedigin gibi yonlendirme oldugu icin daha bir ustune duserler.

O zaman artik kafani dagitmak icin soyle en sevdigin dizilerdrn bastan izlemeye basla bence.
Okuyup arastirdikca da kendini bunalmis hissebilirsin. biraz kafa daginikligi iyi gelicektir.

Benim yengem iki cocugunuda tam 27. haftada dogurdu masallah ikiside dana gibi suan ki biri 10 kusur yasinda. Gunes erken dogar diye demiyorum ama 10 sene onceki teknoloji ile simdiki bile ayni degil. Allahin izniyle kucagina alicaksin yavrunu tabikide

Doktorunu hepimiz adina tebrik et vallahi, vicdanli insanmis. Alternatif bile ayarlamis. Cok zor bu zamanda boyle bir doktor bulmak. Yolda harcadigin onca zamana degdi gercekten .

En önemli tavsiyem kulaklarını tıkaman he he demen olucak. Bana da hep aman uyu uykuya hasret kalıcaksın dediler ilk hamileliğimde. Ve ne oldu biliyomusun evet uykusuz kaldım dedikleri doğru ama kimse bana o melek yüze bakınca gözünden uyku aksa da gülüceksin demedi. Kendime yer ayarladım oğlumun sepet beşiğini salona taşıdım orayı oturma odasına çevirdim gece emzirmeye kalktığımda tv açtım sıkılmadım varsın düzenli salonum olmasın ama ben oğluma huzur vereyim istedim. Evet bunaldım bazen kimseden yardım görmedim ama bunlara öyle güzel değiyor ki inanamazsın

Gittim sarı çiçeğiim. Oğluş iyiymiş çok şükür ama anasının anasını ağlatıyor. Çok canımı yakıyor artık.

Tembihledim, kardeşi Güneş için de dua edecek.
Büyüyo çocuk mecbur tepiklicek
İyi olsunlar da kuzum benim
Sizin güzel kalbinizden öperim
Ya minnoş
İnternet yok burda bağlanamıyorum ek paket alayım bakıcam çaresine annemi getirmek için ikna çabalarım sürüyor. Erken doğum riskim var dedim bu katta herkesin erken doğum riski var perinatoloji katı dedi ebe çok anlayışlı bi insandı ikna olacak sanırım. Hastane politikası bu şekildeymiş
Annem de gelirse Tuvalet harici hiç kalkmama niyetim var inşallah. Tutalım şu çocuğu içeride

Maşallah yavrulara Allah yengene cennetin kapılarını açsın inşallah insan stresinden sıkıntısından 10 yıl yaşlanır
İnşallah beklesinler sağlıkla sıhhatle büyüsün tüm çocuklarımız

doktoruma bu sohbetlerimizi anlatacağım ama önce Şu günler bi geçsin sizin adınıza fan club kurdum dicem

Sen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagir bak ikinci gun yanina birine izin vericekler

Ben kısa kollu aldım hastaneler sıcak olur

Kızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı

Ben daha almadım ama kısa kollu almayı düşünüyorum emzirirken yanıyoruz zaten e sabahlığıda var serin olursa sabahlığı giyerim diye düşündüm ilk doğumumu nisanda yaptım ve iki uzun kollu almıştım ama her emzirmede su içinde kalıyodum. Ya da ben çok sıcağı sevmiyorum bilemedim
Bende aynı durumdayım 74 sabit kaldım 74,85 hamile kaldım 70 e düştüm. 74 kiloda sabitim kaç aydır ama bebek kilo alıyor her gittiğimizde karnım büyüyor ben küçülüyorum :)))
inanamıyorum ya buna şans diyolar :) hem kilo ver hem de bebiş güzel büyüsün maşallah :)) valla okudukça moralim bozuldu bi hunharca kilo alan benim sanırım

Bende bir kez öyle su geldi gibi oldu eşofmanımdan belli oluyordu doktora söyledim bidaha böyle bir şey olursa direk acile geliyorsun oradakiler beni arar bi o su mu akıntı mı bakılır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…