benimde 1. saat 192 çıktı ikinci saat 139 bana 75 mg yükleme yapıldı endokrine yönlendirdi direk. endokrin doktorumda yediklerime dikkat etmemi ve hergün mutlaka yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi. birde eğer bebeğin kilosunda ve suyunda bir yükseklik olursa haberim olsun mutlaka dedi birde arada açlık tokluk şekerimi ölçmemi istedi bende yaklaşık iki haftadır ölçüyorum ve sonuçlar iyi gidiyor. açlık 85-90 arası tokluk 140 geçmiyor hiç yediklerime göre değişiyor tokluk şekerim mesela bugün öğlen pirinç pilavı yedim 152 olmuştu sonra 2. saatide ölçtüm 112 lere düştü. kendimi deniyorum karpuz dondurma bu adar yükseltmiyor ama ekmek simit pirinç vs. yükseltiyor çok ilginç gerçekten.
Benim de 1.saat 200dü korkma diyetle düşürürsün. 10gebeden birinde varmış kontrollu gidecegiz sadeceŞeker yükleme de 1.saat 214
2.saat 201 çok yüksek Sanırım
Eşimi yolladımÇok çok sevindim. Bir de refakatçiye müsaade etseler bu iş tamamdır.
Allah yardımcınız olsun, kalbinize göre versin canım benim.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınAllah'ım maşallah ne kadar ilgili doktorlar var çok şükür ki böyle birisine denk gelmişsin canım.. Daha da iyi olacaksınız anne kız olarakyatman daha iyi geliyor demekki yat.. gönlünü ferah tut ❤
çok sevindim yer bulmana, gönlünün rahat etmesine çok şükür ❤ covid sebebiyledir belki refakatçi durumu bilemedim onu.. herşey olacağına varıyor aslında.. mindfullness ta da bunu söylüyor..ana odaklan geçmiş yada gelecek senin elinde değil.. değiştiremezsin.. düşünüp bu gününü mahvedersin sadece.. Rabbim karşına tüm güzellikleri çıkarsın inşAllah
2 boyutlu baktı kontrol amaçlı olduğu için, her şey yolundaymış çok şükür minnoşum, renkli de açsaydı iyiydi ama geçen hafta gördüm diye açmadı sanırım.Bebiş nasıl canım? gördün mü?
bana 3 hafta sonra gel demişti.. artık gelme sıklığın artacak dedi sadece..
Çiçeğim sen iyileştin de kontrollere mi gittin oğluş napıyomuş oğluşşş2 boyutlu baktı kontrol amaçlı olduğu için, her şey yolundaymış çok şükür minnoşum, renkli de açsaydı iyiydi ama geçen hafta gördüm diye açmadı sanırım.
Biz alıştık sana diyor, kafama göre gidiyorum diye tarih vermiyor.
Gittim sarı çiçeğiim.Çiçeğim sen iyileştin de kontrollere mi gittin oğluş napıyomuş oğluşşş
Teşekkür ederim inşallah baslamazlar hiç istemiyorum.200 üstü yüksek canım.. önce diyetle bakıyorlar diye biliyorum.. diyetle düşme oluyorsa ilaca başlamıyorlar..
İnsallah diyetle düşerBenim de 1.saat 200dü korkma diyetle düşürürsün. 10gebeden birinde varmış kontrollu gidecegiz sadece
Yok ben daha bugün yaptırdım testi. Doktor dahiliyeye yolladı sabah aç karna. Bende günlük ölcmekle başlarım herhalde daha henüz bilmiyorum ne diyecek. Size sormak Istedim ondan dolayiyok normal günlük ölçümlerinizi sordum. 100 lük yükleme mi bu? benim 100lük yükleme sonrası 1.saat 226 2.saat 247 3.saat 152 çıkmıştı. ilk 75 lik yapılmıştı o 1.saat 172 çıkmıştı. bunlar da günlük ölçümlerim normal beslenme şeklimde. doktor bunların güzel olduğunu söyledi.
dikkat ederseniz diyetle düşer merak etmeyin. doktor diyetisyene yönlendirir bende diyetisyenin gönderdiği liste var isterseniz atarım ne yememeniz gerektiği yazıyor. önce bakıyorlar düzeliyor mu diye düzelmezse eğer ilaç iğne verilir.Yok ben daha bugün yaptırdım testi. Doktor dahiliyeye yolladı sabah aç karna. Bende günlük ölcmekle başlarım herhalde daha henüz bilmiyorum ne diyecek. Size sormak Istedim ondan dolayi
Cok tesekkur ederımdikkat ederseniz diyetle düşer merak etmeyin. doktor diyetisyene yönlendirir bende diyetisyenin gönderdiği liste var isterseniz atarım ne yememeniz gerektiği yazıyor. önce bakıyorlar düzeliyor mu diye düzelmezse eğer ilaç iğne verilir.
rica ederim az kaldı sıkacağız dişimizi birazCok tesekkur ederımben yarın dahiliye ye ordan diyetisyene gideceğim listenizi paylaşırsanız ona da bakayım fikir olur
En önemli tavsiyem kulaklarını tıkaman he he demen olucak. Bana da hep aman uyu uykuya hasret kalıcaksın dediler ilk hamileliğimde. Ve ne oldu biliyomusun evet uykusuz kaldım dedikleri doğru ama kimse bana o melek yüze bakınca gözünden uyku aksa da gülüceksin demedi. Kendime yer ayarladım oğlumun sepet beşiğini salona taşıdım orayı oturma odasına çevirdim gece emzirmeye kalktığımda tv açtım sıkılmadım varsın düzenli salonum olmasın ama ben oğluma huzur vereyim istedim. Evet bunaldım bazen kimseden yardım görmedim ama bunlara öyle güzel değiyor ki inanamazsınKızçeler moralleriniz nasıl? Doğuma yaklaştıkça biraz korkuyorum ben. Etrafımdaki herkesin de konuyla ilgili bi fikri var yok hayatın bitti, ilk aylar çok zor, anneler kayınvalideler çok bunaltacak, her şey sana batacak vs çok moral bozuyorlar. Sabah kalktım işe gelirken ağlaya ağlaya tükendim. Bunca zaman her şeyi kafamda biriktirdim sanırım duygusal bi patlama yaşıyorum hormonlarımla:) Kaliteli uyku uyuyamıyorum, masraflar aldı başını gidiyor, yetişemiyorum, evde yemek yapmak dünyanın en zor işi oldu. Bebiş de artık zorlamaya başladı ama toparlanmam lazım. Kendini böyle tükenmiş hisseden var mı merak ettim, eşim de pek bunları konuşup içimi rahatlatacak biri değil malesef. Neyse bi doğurup çocuğu az büyüteyim de çocuk sahibi olmanın şurası kötü burası kötü demeyeceğim kimseye. Hamilelikte insanın her şeyden çok morale ihtiyacı varmış onu anladım. Peki sizin moral depolayacak tavsiyeleriniz var mı acaba?
Büyüyo çocuk mecbur tepiklicekGittim sarı çiçeğiim.Oğluş iyiymiş çok şükür ama anasının anasını ağlatıyor. Çok canımı yakıyor artık.
Tembihledim, kardeşi Güneş için de dua edecek.
Ya minnoş-Sunshine ay hemen uyanir uyanmaz sana bakmaya geldim canim . Cok sevindim yer olmasina
Refakatci almamalari kotu olmus ama en azindan emin ellerdesin. Dedigin gibi yonlendirme oldugu icin daha bir ustune duserler.
O zaman artik kafani dagitmak icin soyle en sevdigin dizilerdrn bastan izlemeye basla bence.
Okuyup arastirdikca da kendini bunalmis hissebilirsin. biraz kafa daginikligi iyi gelicektir.
Benim yengem iki cocugunuda tam 27. haftada dogurdu masallah ikiside dana gibi suan ki biri 10 kusur yasinda. Gunes erken dogar diye demiyorum ama 10 sene onceki teknoloji ile simdiki bile ayni degil. Allahin izniyle kucagina alicaksin yavrunu tabikide
Doktorunu hepimiz adina tebrik et vallahi, vicdanli insanmis. Alternatif bile ayarlamis. Cok zor bu zamanda boyle bir doktor bulmak. Yolda harcadigin onca zamana degdi gercekten .
Sen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagirBüyüyo çocuk mecbur tepiklicek
İyi olsunlar da kuzum benim
Sizin güzel kalbinizden öperim
Ya minnoş
İnternet yok burda bağlanamıyorum ek paket alayım bakıcam çaresineannemi getirmek için ikna çabalarım sürüyor. Erken doğum riskim var dedim bu katta herkesin erken doğum riski var perinatoloji katı dedi ebe çok anlayışlı bi insandı ikna olacak sanırım. Hastane politikası bu şekildeymiş
Annem de gelirse Tuvalet harici hiç kalkmama niyetim var inşallah. Tutalım şu çocuğu içeride
Maşallah yavrulara Allah yengene cennetin kapılarını açsın inşallah insan stresinden sıkıntısından 10 yıl yaşlanır
İnşallah beklesinler sağlıkla sıhhatle büyüsün tüm çocuklarımız
doktoruma bu sohbetlerimizi anlatacağım ama önce Şu günler bi geçsinsizin adınıza fan club kurdum dicem
Ben kısa kollu aldım hastaneler sıcak olurKızlar hastane için pijama takımı bakıyorum. Üzeri gömlek gibi düğmeli olanlardan almak istiyorum Penti de çok güzel takım gördüm ama üzeri yarım kollu. Acaba Ekim ayı için kısa kollu mu uzun kollu mu almak gerek. Alan arkadaşlar oldu mu pijama takımını ve nasıl aldınız?
Ben daha almadım ama kısa kollu almayı düşünüyorum emzirirken yanıyoruz zaten e sabahlığıda var serin olursa sabahlığı giyerim diye düşündüm ilk doğumumu nisanda yaptım ve iki uzun kollu almıştım ama her emzirmede su içinde kalıyodum. Ya da ben çok sıcağı sevmiyorum bilemedimKızlar hastane için pijama takımı bakıyorum. Üzeri gömlek gibi düğmeli olanlardan almak istiyorum Penti de çok güzel takım gördüm ama üzeri yarım kollu. Acaba Ekim ayı için kısa kollu mu uzun kollu mu almak gerek. Alan arkadaşlar oldu mu pijama takımını ve nasıl aldınız?
inanamıyorum ya buna şans diyolar :) hem kilo ver hem de bebiş güzel büyüsün maşallah :)) valla okudukça moralim bozuldu bi hunharca kilo alan benim sanırımBende aynı durumdayım 74 sabit kaldım 74,85 hamile kaldım 70 e düştüm. 74 kiloda sabitim kaç aydır ama bebek kilo alıyor her gittiğimizde karnım büyüyor ben küçülüyorum :)))
Bende bir kez öyle su geldi gibi oldu eşofmanımdan belli oluyordu doktora söyledim bidaha böyle bir şey olursa direk acile geliyorsun oradakiler beni arar bi o su mu akıntı mı bakılır demiştiKızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?