2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine canım rahim uzunluğu geri artmış çok mutlu oldum inşallah bekliyeek senin miniğin
inşallah kuzucum
eğer 2 gün daha ilaç almadan sancısız geçerse pazartesi günü taburcu olma konusu dönüyor.
inşallah sancı kasılma olmazsa istirahat ile az daha dayanabiliriz gibi geliyor
Eveet teyzesi eli :))
Ama güneş narincik, ve de çok güzel bir kız olacak ondan annesi Erkek bebekler anne karnından iri oluyormuş daha. Ahh biz kadınlar güzelleştiriyoruz Dünyayı
maşallah
minişlerimizin hepsi çok çok güzel olacak
kilo hiç mühim değil gelişimleri devam etsin haftaları ilerlesin yeter evelallah
allahtan ümit kesilmez
kaynanasının sözünü dinlesin bence de boncuğum. :))
babasıyla şımaracağına eminim ya eşim bu konuda hırs yaptı resmen
ama sorun yok ağlayınca anneaaaağ diye gelecekler sonuçta

Yaa
canımsın.
sen de az değilsin hani heee paylaşırız tabi sağ salim görelim o günleri inşallah bunlar çok çok ufak detaylar hayırlısıyla

ben anlamadım yaaaa
günlerimiz arasında fark var kuzum benimki seninkinden gün bazında ileride diye biliyorum.
o zaman benimki seninkinden de geride cıkıyor ama öyle bi şey demedi kimse.. 1500 biraz abartı bi ölçü değil mi şu an. tamam biraz minik olabilir ama benimki günüyle uyumlu olarak 1300 çıktı bugün.
uzuv boyutları normal olması cok güzel o konuda endişeye yer kalmadı o zaman.
yine de her ihtimali düşünürsek 35-36 söylemine kafanı takma olur mu. hiç kötü haftalar değil onlar artık

Canim 28 haftalık bebek nasıl 1.5 kg oluyormuş ya ben gittim 1.3 Gr di doktor normal dedi nerdeyse 30 haftalık bebekten bahsediyorum . Şimdi baktım 28 haftalık gebelikte bebek 0.9 ile 1.1 kg arası yazıyor Medical de .

Yani canım bence sen bir doktora daha mı gitsen bunlar seni durduk yere korkutuyor gibi geliyor bana sen ve eşinin boyu kilosu kaç bu arada sen minik sapasağlam gelecek bence sen korktuğunla kalacaksın

inşallah kuzucum
eğer 2 gün daha ilaç almadan sancısız geçerse pazartesi günü taburcu olma konusu dönüyor.
inşallah sancı kasılma olmazsa istirahat ile az daha dayanabiliriz gibi geliyor
İnşallah bence dayanacak en erken 36. Hafta gelir gibi hissediyorum niyeyse ben biliyor musun . Siz agustosu bitirirsiniz

Canim 28 haftalık bebek nasıl 1.5 kg oluyormuş ya ben gittim 1.3 Gr di doktor normal dedi nerdeyse 30 haftalık bebekten bahsediyorum . Şimdi baktım 28 haftalık gebelikte bebek 0.9 ile 1.1 kg arası yazıyor Medical de .
aklın yolu bir valla
suan doktora meydan okumuş gibi oluyoruz gerçi ama :)))
İnşallah bence dayanacak en erken 36. Hafta gelir gibi hissediyorum niyeyse ben biliyor musun . Siz agustosu bitirirsiniz
ay sen böyle yazınca içimde bi erime hissettim resmen
bazen iyi hissedince sanki içimde sonsuza kadar tutabilirim gibi geliyor :))))))))

Şeker sonucu yüksek çıkınca Öncelikle doktorum dahiliyeye sevk etti. Dahiliye şeker cihazı reçete etti onu aldık bugünden itibaren sabah öğlen akşam yemeklerden 1 saat sonra cihazla şekerim ölcecegim. Sabah 131 çıkmıştı, öğlen beceremedim galiba ölcmeyi 85 çıktı bu kadar düşük çıkmaması lazım sanırım bende bilmiyorum ama akşam tekrar bakicam artık hala böyle düşük çıkarsa Bi eczaneye teyit ettiririm. 2 gündür şeker ağzıma sürmedim şekerli olarak sadece 1 porsiyon kiraz yedim onuda yoğurtla yedim.

Uzuv ve boyutları iyiyse kuzum bilmiyorum hani doktorlar daha iyi bilir ama olaya şöyle bakıyorum ben 40. Haftasını tamamlamıs bir bebek 2.700-2.800 doğdugunda normal karşılanıyor 40. Haftasını tamamlamıs diğer bebekte 3.700-4 arası doğdugunda da normal karşılanıyor. Gelişimde farklılık yoksa nasıl aynı yaşta insanlar olarak aynı kiloda aynı boyda değiliz miniklerimiz içinde geçerli bu durum bence. Sen elinden geleni yap bir kaç gündür dikkatli beslenmek bile faydalı gelmiş gibi duruyor. Aynı şekilde hatta biraz daha üzerine düşüp devam et kuzum. Bol bol et yoğurt yumurta süt kuru yemiş tüket. Avakoda midemi bulandırıyor diyorsun ama ben bir kezde olsa yarım avakoda ceviz muz süt ve pekmezi blendardan geçirip denemeni öneririm. Bir nefeste şifa niyetine iç. Canını sıkma bence toparlanacak bir şey gelişiminde boyunda karın çevresinde karın çevresinde bir sorun yoksa kilo değişkenlik gösteren bir şey

aklın yolu bir valla
suan doktora meydan okumuş gibi oluyoruz gerçi ama :)))

ay sen böyle yazınca içimde bi erime hissettim resmen
bazen iyi hissedince sanki içimde sonsuza kadar tutabilirim gibi geliyor :))))))))
Ya valla ne bileyim doktorlara bazen kızıyorum tamam takip etsinler bu iyi birşey ama insanları gereksiz korkutuyorlar bir buçuk kilo falan ancca olmuştur benim bebek

Bence iyi hisset canım bilmiyorum birşey olmayacak görürsün bak

Aynen o dönem benim 10 gün önde olduğuna rağmen 1050 gramdı ben şimdi 31. Haftamda gitcem hadi 32. Hafta olsa çocuk 1600-1800 gram arası olur nasıl geride olur abartmış bence her çocuk kilolu olmazki bazı bebek çok minyon olur

Yani hepimizin aynı olduğuna göre başka baktıkları şey varmı bilmiyorum ama kilosunda bir sorun yok gibi

Ben de bunu düşündüm bazı bebekler miadında 2500 doğuyor bu çocuk demek 29 haftada kaç kiloydu.. Benim 28de 1100 civarı çıktı dr minyon bi bayansınız zaten iri bebek bekleyemeyiz dedi bazı dr lar çok rahat bu konuda

her bebeğin farklı oluyor gelişimi işte. Sağlıklı olsunlarda kilosu doğunca da toparlanır bol bol emzirme o yetmezse mama takviyesi hele ek gıda dönemine geçiş yapıldı mı onlara özel menülerle her şekilde aldırılır kilo yemeyen bir çocuk olsa bile balık yağı, ilikli kemiği vs derken güçlendirilir kemikleri

27.haftada tam 1 kiloya ulaşıyor bebişler ama 29.haftada 1500 biraz fazla sanki 1300 civarı olmalı diye biliyorum ben

cok guzel 2kılo,ben ılk ay 2kıloyu aldım daha 1aylıktı

Aa bence stres yapma canm bebegin gelismeye devam ediyormus sende minyonsan hic takma bende minyonum 27 haftada 950mi ne cikmisti kilosu doktor normal demisti

-Sunshine çok gecmis olsun canm baya sayfa birikmis girmeyeli okudum insallah 37 38leri görürsün kızınla beraber doktor takibindesin icini ferah tut

Bravo valla bu haftaya kadar 2 kilo almak buyuk basarı bende de odem vs yok biyerlerim sismedi karbonhidrat kestim zaten ama ona ragmen 11 bucuk kiloyu buldu bu haftaya gelmem tek tesellim zayıf hamile kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…