2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
RokokoBebekEverythingForBabies (@rokokobebek) • Instagram photos and videos

Sipariş vermedim ama int karşıma cıktı modelleri hoşuma gitti

Kuzum forumda okumuştum.
bebek ateşliyken, anne de telaşlıyken eski tip ateş ölçeklerin kullanımının zor olduğunu söylüyorlar.
Bir de şöyle şüpheler de var, koltuk altından yapılan ölçümle alın ortası yapılan ölçümü farklı değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum
Ben hem alından ölçer hem de koltuk altı almayı düşünüyorum omronun.
Tr den aldırsana sen, gelirken getirsinler

RokokoBebekEverythingForBabies (@rokokobebek) • Instagram photos and videos

Sipariş vermedim ama int karşıma cıktı modelleri hoşuma gitti
Oo çok güzelll bi insta hesabı ele geçirirsem bakcam hepsine

Evde zaten normal ateş ölçer var onu kullancam ben baktık zor oluyor alınması gereken bir şeyse alırım. Bazı şeyleri kullanıma bıraktım ben ya
bende de evde normal varda , nerde acaba
Trendyol a bir bakim, benim kartlar bir orada geciyor

Canım kullanımı zor oluyormuş en iyisi alından ölçen diyorlar ben braun un bir modelini almıştım. Suyu vs de ölçüyor hatta baya kullanışlı. Yetişkinlerde de kullanılıyor:)

Evet ateşli iken soğuğa karşı duyarlı oluyorlar ve kol altına olceri koymak zor oluyor. Uyurken TemassiZla ateş takibi de kolay oluyor. Bebek rahatsız olmuyor ne soğuktan ne temastan.

Ben de çalışıyorum ama dört gözle 32. haftamı bekliyorum. 9 ağustosta 32. haftam doluyor raporumu almaya gidicem doktorumdan. 37. haftaya kadar çalışmak istemedim doğrusu. Bu haftalarda rahat çalıştım ama sonraki haftalarda gözüm yemedi açıkçası Allah yardımcımız olsun vallahi sabah erken kalkması olmasa aslında bir parça daha çalışılabilir. Uykuya hasretim resmen hamileliğin başından beri :)

Güzel günlerde kullanın canım arkadaşım :)
Durumunuz nasıl? Güneşim iyi mi?
Senin kasılmalar ne durumda?

nasıl biliyormusun sancı giriyor tam en aşağıda, bıcak saplanıp geri cekiliyor.bgn bnmde bebek baya kasıldı suan da da hıckırıoaslında uyusam cok cok iyi olacak ama şimdi de korkudan yatamıyorum
Oy.... Ah kasılmalar ah... Magnezyum ve kalsiyumu eksik etme canım.
O hıçkırıklar çok komik ya. :)

Hoşgeldin canım :)
Bebek odası tamam demek. Darısı bize.
Kendini yorma diloşum, bol bol dinlen.
Biz de daha işin postu serme kısmındayız, kafalar pırıl pırıl :)

İyiyiz kuzum bizde sağlıkla büyüyoruz işte bakalım hazırlıklara başladık artık bir şeyler alıyoruz alma kısmı zevklide herşey uçmuş vaziyette

Ah arkadaşım ah... Herşeyi daha erken almadığıma pişmanım resmen.

Ooo darısı bize diyeceğim de ben kımıldayamam. :)
Az kaldı bundan sonra dinlenme zamanı. Güle güle kullan iznini.

Güzel günlerde kullanın canım arkadaşım :)
Durumunuz nasıl? Güneşim iyi mi?
Senin kasılmalar ne durumda?
Teşekkür ederiz çiçeğim inşallah
Güneş kız iyi çok şükür
Nst temiz ama bence sancım var, his aynı his en azından rahim ağzı toplamış biraz 23 mm çıktı az önce. Yatıyorum çoğunlukla

Sen nasılsın kuzum mesaj atacaktım ama haftasonu diye ses etmedim

Ooo darısı bize diyeceğim de ben kımıldayamam. :)
Az kaldı bundan sonra dinlenme zamanı. Güle güle kullan iznini.
Yaa nedenn. Tüm çalışan hamişler olarak ayrılsak ya ne güzel olur
Teşekkür ederim, artık evde yapılacak işlere de odaklanmak lazım. Odası için falan herşeyi alıp bebişin odasına yığdım. Düzene sokup, hastane çantamızı falan hazırlarım inşallah. Ay çok heyecanlandım şimdi

Kıyamam az kalmış dinlenirsin artık canım

Canım ben mesajını es geçmişim şimdi pc den bakınca gördüm kusura bakma, doğru söylüyosun kilo iyi bişey değil. İç dış organlar gelişsin, bebeğin hareketleri de yerinde olsun önemli değil dediğin gibi.
Çok teşekkür ederim. Yarın saat 1 de ak koyun kara koyun belli olacak. Bakalım Doruk ne zaman gelmek istiyor

Canım benim Perinatolog doktor Fehmi Yazıcıoğlu.
Fehmi Hocaya da önce kızmıştım ileri dönem senaryoları için ama çok kısa bir sürede dediğine geldim.
Detaylı Ultrason için gittiğimde kilosu ve gelişimi 1 hafta geride, zamanla kilo farkı açılacak demişti. Dediğine geldim.
Şimdi bebeği kaç hafta daha içeride güvenle tutabiliriz diye 2. kontrole gidicez işte.

Ah kızlar benim bebe asla uyutmuyor saatlerdir hareketlerinden uyuyamıyorum midemede baskı yapıyor yatınca midem bulanıyo
Ben bu sayfadan bu seti sipariş verdim hem mevlüdünde de giydiririm diye düşünerekten bu sayfayada bakabilirsiniz kız bebisler içinde harika şeyler var

Eklentiler

• BA1FF62F-16AA-4018-9FFA-5A9E2FF447E9.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
Çok sevindim rahim ağzı durumu için. Güneş içeride durmaya karar vermiş akıllı kız :)
Sancıların için herhangi bir takviye veriyorlar mı?
Bol bol dinlen ne olsa hastanedesin, hastane hissiyatı kötü olsa da mis gibi bakım var rahat rahat geçirirsin günlerini.
Atabilirsin canım mesaj ne zaman istersen. Zaten haftaiçi daha dinleniyorum haftasonuna göre. :) Sürekli bir program var.
Haftasonu Tekirdağ'a gittik, eşimin yeğeninin doğumgünü vardı çok yoruldum git gel yollarda helak olduk. Dün de kardeşim ve eşi gelmişti yurtdışından, onlarla yemeğe gittik ailece.
Aksiyonlu bir haftasonundan sonra hiç dinlenemeden işe geldim. İyiyim işte, yarın 1 deki randevuyu bekliyoruz. Doktor hayırlısıyla 6 hafta daha devam izni verirse bize, rahat edeceğim.

Ah ah kuzucum büyüyorlar şükürler olsun benimki de canımı çok yakıyor ama maşallah diyelim başımızla beraber kabul artık

O set de güzelmiş, gelince kalitesi nasıl paylaşırsın kaydettim mesajını şimdi kaça yaptırdın şimdi böyle bi seti
Benim paylaştığım 290 TL idi sanırım

Ben sanırım bugün taburcu oluyorum

Suan herhangi bi tedavi almıyorum cünkü. Bizi ne bekliyor bilmiyorum artık. Sıkıntılarımı söyledim ama ilaç vermiyorlar cihazda sancım çıkmadığı için.
Bir de Bu ilaçları kullanmanın bebeğe zararı daha da çokmuş. Hatta bu bölümün şefi gibi olan doktor doğsa daha iyi mantığında düşünüyor sanırım öyle anladım ben.
Evde artık sürekli yatmayı düşünüyorum, inşallah içeride duracak..

Sen artık izne ayrılsana kuzucum dinlen biraz kendinle ilgilen
O kadar Yorma artık kendini
O zaman Yarın çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

uzun zamandır yazamadım canım toparlanmana sevindim, evde de güzelce dinlen yorma kendini, yardım edecek birileri vardır inşallah :)

taşınan bir iki arkadaş vardı etiketleyemedim ama benim de taşınma durumum (şehir değişikliği 10saat yol) olacak ya 35-36hafta hamileyken veya doğumdan sonra bebek 1 aylıkken falan sizce hangisi daha kolay olur? ailelerden pek bir yardım yok maalesef kendimiz halledicez her şeyi, bir yandan bir an önce taşınıp düzen kurmak istiyorum sonuçta küçük bebekle de bebeğe alışma sezaryen iyileşmesi falan her şey zor ama bu halde yemek bulaşık zor hallediyoruz eşimle bir de koli yapmak aşırı zorlayacak gibi bizi, hala çalışıyorum doğum iznine de çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…