RokokoBebekEverythingForBabies (@rokokobebek) • Instagram photos and videosKuzucum buradan yaptıran olmuş. Tam incelemedim ama ben de benzer bir şey düşünüyorum beğendiğim model olursaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sen de bulursan paylaşır mısın ?
henüz karar vermedim ama baskı yerine nakış daha çok hoşuma gidiyor
Kuzum forumda okumuştum.Tecrubeli anneler selam
Ates olcerler simdi cesit cesit.
Tabanca seklinde olanlar cok rovansta bebekler icin ama fiyatlari cok pahali. Normal bildigimiz dereceler yari fiyatindan daha ucuz digerlerinin ama bazilarinin dedigi gibi normal derecenin kullanimi gercekten zormu bebekler de ?
Oo çok güzelllRokokoBebekEverythingForBabies (@rokokobebek) • Instagram photos and videos
Sipariş vermedim ama int karşıma cıktı modelleri hoşuma gitti
bende de evde normal varda , nerde acabaEvde zaten normal ateş ölçer var onu kullancam ben baktık zor oluyor alınması gereken bir şeyse alırım. Bazı şeyleri kullanıma bıraktım ben ya
Trendyol a bir bakim, benim kartlar bir orada geciyorKuzum forumda okumuştum.
bebek ateşliyken, anne de telaşlıyken eski tip ateş ölçeklerin kullanımının zor olduğunu söylüyorlar.
Bir de şöyle şüpheler de var, koltuk altından yapılan ölçümle alın ortası yapılan ölçümü farklı değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum
Ben hem alından ölçer hem de koltuk altı almayı düşünüyorum omronun.
Tr den aldırsana sen, gelirken getirsinler
Oo çok güzelllbi insta hesabı ele geçirirsem bakcam hepsine
Omron 720 al geç bencebende de evde normal varda , nerde acaba
Trendyol a bir bakim, benim kartlar bir orada geciyor
bir bakayim :)Omron 720 al geç benceben öyle yapıcam da fiyatı arttı bu ara
Fırsatçı insanımız sağolsun vakalar artınca yeniden, +150 TL koydular hemen üstüne
Canım kullanımı zor oluyormuş en iyisi alından ölçen diyorlar ben braun un bir modelini almıştım. Suyu vs de ölçüyor hatta baya kullanışlı. Yetişkinlerde de kullanılıyor:)Tecrubeli anneler selam
Tabanca seklinde olanlar cok rovansta bebekler icin ama fiyatlari cok pahali. Normal bildigimiz dereceler yari fiyatindan daha ucuz digerlerinin ama bazilarinin dedigi gibi normal derecenin kullanimi gercekten zormu bebekler de ?
bende ilk braun a bakmistim, onu cok aliyorlar bebekler icinCanım kullanımı zor oluyormuş en iyisi alından ölçen diyorlar ben braun un bir modelini almıştım. Suyu vs de ölçüyor hatta baya kullanışlı. Yetişkinlerde de kullanılıyor:)
Tecrubeli anneler selam
Ben de çalışıyorum ama dört gözle 32. haftamı bekliyorum. 9 ağustosta 32. haftam doluyor raporumu almaya gidicem doktorumdan. 37. haftaya kadar çalışmak istemedim doğrusu. Bu haftalarda rahat çalıştım ama sonraki haftalarda gözüm yemedi açıkçasıÇalışan kızlar kolay gelsin yarın bende 1.5 ay aradan sonra dönüyorumNormalde yarım gün çalışırdık ilk haftalar öğrenciler olmadığı için tadilat var diye mecburi izine çıkarttılar bizi 17.30 a kadar tam mesai çalışacakmışız Dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım tüm zümrelerimde ayrıldı yeni insanlar gelicek umarım kaynaşırız olmazsaa amann hamileyim ben üstüme gelmeyin der ağlarım
Güzel günlerde kullanın canım arkadaşım :)
nasıl biliyormusun sancı giriyor tam en aşağıda, bıcak saplanıp geri cekiliyor.bgn bnmde bebek baya kasıldı suan da da hıckırıoaslında uyusam cok cok iyi olacak ama şimdi de korkudan yatamıyorum
Hoşgeldin canım :)Maalesef hem tek başına olmak hemde evin işi çoktu ben de yavaş yavaş yapayım derken anca bitirebildik. Kendime gelemedim pek dahaşimdi zevkli işlere geçtik yorulmusken tam olsun diye bi dekorasyon işine kalkistik 2 gündür de
Çok teşekkür ederim sen nasılsın kuzum bebis nasıl iyisindir insallah ne var ne yok
İyiyiz kuzum bizde sağlıkla büyüyoruz işte bakalım hazırlıklara başladık artık bir şeyler alıyoruz alma kısmı zevklide herşey uçmuş vaziyette
Ooo darısı bize diyeceğim de ben kımıldayamam. :)Ben de çalışıyorum ama dört gözle 32. haftamı bekliyorum. 9 ağustosta 32. haftam doluyor raporumu almaya gidicem doktorumdan. 37. haftaya kadar çalışmak istemedim doğrusu. Bu haftalarda rahat çalıştım ama sonraki haftalarda gözüm yemedi açıkçasıAllah yardımcımız olsun vallahi sabah erken kalkması olmasa aslında bir parça daha çalışılabilir. Uykuya hasretim resmen hamileliğin başından beri :)
Teşekkür ederiz çiçeğim inşallahGüzel günlerde kullanın canım arkadaşım :)
Durumunuz nasıl? Güneşim iyi mi?
Senin kasılmalar ne durumda?
Yaa nedenn. Tüm çalışan hamişler olarak ayrılsak ya ne güzel olurOoo darısı bize diyeceğim de ben kımıldayamam. :)
Az kaldı bundan sonra dinlenme zamanı. Güle güle kullan iznini.
Özeldeyim canım 1.5 ay yaz tatili ingilizceCanım sen özelde mi çalışıyorsun? Branşın ne? Yaz tatili yok mu sizde
Kıyamam az kalmış dinlenirsin artık canımBen de çalışıyorum ama dört gözle 32. haftamı bekliyorum. 9 ağustosta 32. haftam doluyor raporumu almaya gidicem doktorumdan. 37. haftaya kadar çalışmak istemedim doğrusu. Bu haftalarda rahat çalıştım ama sonraki haftalarda gözüm yemedi açıkçasıAllah yardımcımız olsun vallahi sabah erken kalkması olmasa aslında bir parça daha çalışılabilir. Uykuya hasretim resmen hamileliğin başından beri :)
Ben 2.800 doğmusum 1.75 boy 80 üstü kiloya sahibim. Eşim 2.700 doğmus 1.86 boy 90 kilosu var. Tamam kilomuz birazcık fazla ama olsuun yani ki zaten 2.500 kilo üstü normal kabul ediliyor. Biz toplum olarak etli butlu çocuklar seviyoruz sanırım. Biz derken büyüklerimiiz onlardan da bize sanki cocuk böyle doğması gerektiği yanse ediliyor gibii. Arkadasım cocugu 10 aylık be 13 kilo çocuk bildiğin kilodan dolayı emekliyemiyor şuanda ve hareket edemediği için sürekli ağlıyor ediyor. Arkadasımın annesine bakarsan daha zayıf azıcık daha kilo almalı. Çocugun coktan emekleme aşamasının sonlarına gelmesine bile lazımdı aslında gelişimsel açıdan. Sen içini ferah tut annesi sağlıklı bir şekilde kilo alsım gelişimi boyu kemikleri organları vs her şeyi sağlıkla büyüsün gelişsin önemli olan. Doruk bey iyi olsun yeter kii sağlıklı olsun önemli olan o
Canım benim Perinatolog doktor Fehmi Yazıcıoğlu.perinatalog olarak nereye gdiosun, ben murat yayladan cok memnun kalmıstım birebir aynısı cıktı isterseniz bir arastırın.birde acaba tamam centık yok ama kan akısında sıkıntı mı var ondan mı az az diyorlar? dr. un yönlendirmesiyle gdıp siz mi dedinz yoksa farklı dr direk evet kılosu az mı dedi
Ben bu sayfadan bu seti sipariş verdim hem mevlüdünde de giydiririm diye düşünerektenKuzucum buradan yaptıran olmuş. Tam incelemedim ama ben de benzer bir şey düşünüyorum beğendiğim model olursaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sen de bulursan paylaşır mısın ?
henüz karar vermedim ama baskı yerine nakış daha çok hoşuma gidiyor
Çok sevindim rahim ağzı durumu için. Güneş içeride durmaya karar vermiş akıllı kız :)Teşekkür ederiz çiçeğim inşallah
Güneş kız iyi çok şükür
Nst temiz ama bence sancım var, his aynı hisen azından rahim ağzı toplamış biraz 23 mm çıktı az önce. Yatıyorum çoğunlukla
Sen nasılsın kuzum mesaj atacaktım ama haftasonu diye ses etmedim
Ah ah kuzucum büyüyorlar şükürler olsun benimki de canımı çok yakıyor ama maşallah diyelim başımızla beraber kabul artıkAh kızlar benim bebe asla uyutmuyorsaatlerdir hareketlerinden uyuyamıyorum midemede baskı yapıyor yatınca midem bulanıyo
Ben bu sayfadan bu seti sipariş verdim hem mevlüdünde de giydiririm diye düşünerektenbu sayfayada bakabilirsiniz kız bebisler içinde harika şeyler var
Çok sevindim rahim ağzı durumu için. Güneş içeride durmaya karar vermiş akıllı kız :)
Sancıların için herhangi bir takviye veriyorlar mı?
Bol bol dinlen ne olsa hastanedesin, hastane hissiyatı kötü olsa da mis gibi bakım var rahat rahat geçirirsin günlerini.
Atabilirsin canım mesaj ne zaman istersen. Zaten haftaiçi daha dinleniyorum haftasonuna göre. :) Sürekli bir program var.
Haftasonu Tekirdağ'a gittik, eşimin yeğeninin doğumgünü vardı çok yoruldum git gel yollarda helak olduk. Dün de kardeşim ve eşi gelmişti yurtdışından, onlarla yemeğe gittik ailece.
Aksiyonlu bir haftasonundan sonra hiç dinlenemeden işe geldim. İyiyim işte, yarın 1 deki randevuyu bekliyoruz. Doktor hayırlısıyla 6 hafta daha devam izni verirse bize, rahat edeceğim.
uzun zamandır yazamadım canım toparlanmana sevindim, evde de güzelce dinlen yorma kendini, yardım edecek birileri vardır inşallah :)Ah ah kuzucum büyüyorlar şükürler olsun benimki de canımı çok yakıyor ama maşallah diyelim başımızla beraber kabul artık
O set de güzelmiş, gelince kalitesi nasıl paylaşırsın kaydettim mesajını şimdikaça yaptırdın şimdi böyle bi seti
Benim paylaştığım 290 TL idi sanırım
Ben sanırım bugün taburcu oluyorum
Suan herhangi bi tedavi almıyorum cünkü. Bizi ne bekliyor bilmiyorum artık. Sıkıntılarımı söyledim ama ilaç vermiyorlar cihazda sancım çıkmadığı için.
Bir de Bu ilaçları kullanmanın bebeğe zararı daha da çokmuş. Hatta bu bölümün şefi gibi olan doktor doğsa daha iyi mantığında düşünüyor sanırım öyle anladım ben.
Evde artık sürekli yatmayı düşünüyorum, inşallah içeride duracak..
Sen artık izne ayrılsana kuzucum dinlen biraz kendinle ilgilen
O kadar Yorma artık kendini
O zaman Yarın çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?