2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sen hello baby deki gibi istiyorsun sanırım. Ben alttakiler gibi vintage lere hastayım :))

Detaya mı çok giriyoruz diyorum kuzum da daha ben detaya bile giremedim orası ayrı her şey aşırı uçtu ya

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı. Benim fındık 1.5 kg olmuş. Şu an iki kilodayım. Bizimki tam Nasreddin Hoca'nin işine döndü. Kedi buradaysa et nerede maalesef bölümümü değiştirmek zorunda kalıyorum. Doğumumu yüksek riskli gebelik bölümü yaptıracakmis insulinden dolayı. Doktor arıycam şimdi.

Minik kuşlarıı bi 40-50 gün daha sağlıkla sıhhatle tutun içeride inşallah He tabikii 37-38. Beklesinler öncelikli duamız o yönde tabi kii ama sabırsız olanlar var aramızda onlarda inşallah bi Eylülün 2. Haftasına kadar sabretsinler

uzun zamandır yazamadım canım toparlanmana sevindim, evde de güzelce dinlen yorma kendini, yardım edecek birileri vardır inşallah :)
Annem geldi neyseki canım
Sabredicez artık teşekkür ederim
Şahsi yorumum doğumdan sonra 1 aylıkken daha rahat olur gibi ama
Kimileri 38 de bahar temizliği yapabilecek dirayette de olabiliyor.
Sen şimdi bile zorlandığını düşünüyorsan bence 35-36 da hiç riske atma doğuma kadar bekle derim

Evine geçtin mi sen yoksa hala hastanede misiin

Kızlar kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz ? 0-3 ay, 3-6 ay kaç tane ne kullanılır acaba
Benimde bu konuda kafam çok karışık. Dün akşam aldıklarımı dizdim önüme baktım. Hep yetmeyecek kaygısı, sayısını artırsamda çabuk büyüyor yenidoğan kıyafeti almayın diyenlerin sesleri yankılanıyor kafamın içinde. Benim kıyafet olarak aldıklarım : 1 tane 5 li, 1 tane 3 lü, 1 tane 10 lu hastane çıkışı, 1 tane ikili takım var. 6 tane de zıbın var. Daha alsam mı kararsızım çok

Annen yanında zaten değil mi?
Bol bol dinlen hiçbişeyi de kafaya takma olur mu?
Doktorun dediği de mantıklı, o ilaçların ne yan etkisi olduğunu uzun vadede anlayabileceğiz belki Allah korusun.
İki ucu dedikleri durum sanırım.
Ya geçen ay da böyle bir organizasyon yaptıklarında ve şehirdışına gittiğimizde çok yorulduğumu söylediğimde, eşimden harika inciler duymuştum. İşine gelene yoruluyosun gibisinden...
Herkes kendi ailesine gelince farklı tepki veriyor işte arkadaşım, gerçi bu sefer dönüşte ne kadar yorulduğumu görünce vicdan azabı yaşadı, eh o kadar da yaşasın. Canım işim benim spontane, bazen sırf telefondayım, çok ayakta kalmalı bir işim yok. İşim eve çok yakın bir de, arabayla gidip geliyorum. O yüzden devam ediyorum zaten.
Dua edin bana canım ya, valla çok stresli bir dönemmiş.

36yı görsem benden iyisi yok canım ya. İnşallah sağlıkla sıhhatle içeride kalsınlar, Allah hepsini korusun hepimizin de yardımcısı olsun.

Kızlar kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz ? 0-3 ay, 3-6 ay kaç tane ne kullanılır acaba

Kıyafet alışverişine yeni başladım. Onda da 3-6 alıyorum şimdi bilerek içine giydireceğimiz zıbından vs. 0-3 kısmında da 4-5 tane aldım ama bekliycem işte 35. Haftada vs az bucuk tahmini doğacak kilosu va ortaya cıkar

Diloşum hoş geldinn, gözlerimiz seni aradı hep Neyseki yükünü epey hafifltmişsin. Allah her konuda iyi insanlarla karşılaştırsın yaa ne insanlar var
Bebişin odası daha şimdiden çok tatlı duruyor. Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Balonlarınızdan bizde de var biliyomusun. Ama daha odasını düzenlemek için fırsatım olmadı alıp alıp attım odasına herşeyi izne ayrılınca düzenleyeceğim bende inşallah..

36yı görsem benden iyisi yok canım ya. İnşallah sağlıkla sıhhatle içeride kalsınlar, Allah hepsini korusun hepimizin de yardımcısı olsun.

Görceksin inşallah kuzum ne kaldı ki şurda sağlıklı olsunlarda inşallah her şey güzel olacak bol bol dua etmeliyiiz

Ay mesajını kaçırmısıım çok sevindim toparlanmana güzel gelişmelerin olmasına. Evde de hastanede nasılsan öyle ol canım lütfen sadece lavobaya kalk gerisini boşver. Azıcık sıkcaz dişlerimizii geçecek bu günler yeter ki minik kuşlar sağlıklı olsun onlar doğunca zaten bol bol peşlerinden koşacağız şimdilik dinlen sen ama

Kızlar ağustos grubuda doğurmaya başladı yavaş yavaş bizlere geliyor sıra eylülden sonra biz insallah cok heyecanlı :) doktorlarınız doğumun nasıl olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu?

Kızlar ağustos grubuda doğurmaya başladı yavaş yavaş bizlere geliyor sıra eylülden sonra biz insallah cok heyecanlı :) doktorlarınız doğumun nasıl olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu?

Ağustosun ortasından itibarende Eylül grubu doğum yapmaya başlaar benim doktorum konuşmuyor doğum hakkında daha erken olduğunu söyledi en son 26. Haftada gittiğimde. Bir sonra ki kontrolde ne der bilmiyorum ama

Ağustosun ortasından itibarende Eylül grubu doğum yapmaya başlaar benim doktorum konuşmuyor doğum hakkında daha erken olduğunu söyledi en son 26. Haftada gittiğimde. Bir sonra ki kontrolde ne der bilmiyorum ama
Bakalım bende 32 33 gibi giderim tahminimce son haftalar surekli ntsye giricez zaten. Daha benimkide hic bisey demedi dogumla ilgili 35te falan gün verirler belki aman ekim başını görsem yeter evet agustostakilerin coguda temmuz sonuna kaydı

Eki Görüntüle 3105405 Eki Görüntüle 3105406

Eki Görüntüle 3105407

Sen hello baby deki gibi istiyorsun sanırım. Ben alttakiler gibi vintage lere hastayım :))
Ay ben bunlara da bayıldım. Sadece mesela ön kısımdakiler azcık fazla geldi. Yoksa inanılmaz güzel görünüyor. Bi aklımda bulunsun kaydettim canım

Evine geçtin mi sen yoksa hala hastanede misiin
Çıkıyorum canım eşim yolda almaya geliyor çok özledim Sıpayı
Ya her doktorun tarzı da farklı. Mesela dün asistanlar konuşuyordu bi hasta varmış değer kıdemli doktordan bahsediyorlar o doğurtmamış. Bu hoca için yarın doğurtur diyorlardı. Gerçekten yanımda aradılar adam telefondan tamam doğurtun dedi
Annem yanımda canım neyseki.

Of bu eşler
Yani doktorlar bir de kendini çok yorma demesine rağmen. İş son raddeye gelene kadar anlamıyorlar.
Benimki de elini doğru düzgün Sürmezken bir şeye dün evi toparladı çamaşır filan yıkadı hatta inanmazsın katladı koçum bana bu zamana kadar şunun yarısı kadar yardımcı olmuş olsan belki bunları yaşamayacaktım dedim düzelicez inşallah diyor
Lütfen ibret alması için beni filan örnek gösterebilirsin, hiç gocunmam. Az kaldı zaten, biraz daha dikkatli davranır inşallah artık.
Tüm gebeler dualarımda, Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın inşallah canım.

Sağ Salim bitirelim inşallah şu günleri kuzum be
Her şey Yolunda gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…