- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Kuzucum buradan yaptıran olmuş. Tam incelemedim ama ben de benzer bir şey düşünüyorum beğendiğim model olursaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sen de bulursan paylaşır mısın ?
henüz karar vermedim ama baskı yerine nakış daha çok hoşuma gidiyor
Güzel günlerde kullanın canım arkadaşım :)
Durumunuz nasıl? Güneşim iyi mi?
Senin kasılmalar ne durumda?
Oy.... Ah kasılmalar ah... Magnezyum ve kalsiyumu eksik etme canım.
O hıçkırıklar çok komik ya. :)
Hoşgeldin canım :)
Bebek odası tamam demek. Darısı bize.
Kendini yorma diloşum, bol bol dinlen.
Biz de daha işin postu serme kısmındayız, kafalar pırıl pırıl :)
Ah arkadaşım ah... Herşeyi daha erken almadığıma pişmanım resmen.
Ooo darısı bize diyeceğim de ben kımıldayamam. :)
Az kaldı bundan sonra dinlenme zamanı. Güle güle kullan iznini.
Canım ben mesajını es geçmişim şimdi pc den bakınca gördüm kusura bakma, doğru söylüyosun kilo iyi bişey değil. İç dış organlar gelişsin, bebeğin hareketleri de yerinde olsun önemli değil dediğin gibi.
Çok teşekkür ederim. Yarın saat 1 de ak koyun kara koyun belli olacak. Bakalım Doruk ne zaman gelmek istiyor
Canım benim Perinatolog doktor Fehmi Yazıcıoğlu.
Fehmi Hocaya da önce kızmıştım ileri dönem senaryoları için ama çok kısa bir sürede dediğine geldim.
Detaylı Ultrason için gittiğimde kilosu ve gelişimi 1 hafta geride, zamanla kilo farkı açılacak demişti. Dediğine geldim.
Şimdi bebeği kaç hafta daha içeride güvenle tutabiliriz diye 2. kontrole gidicez işte.
Annem geldi neyseki canımuzun zamandır yazamadım canım toparlanmana sevindim, evde de güzelce dinlen yorma kendini, yardım edecek birileri vardır inşallah :)
Şahsi yorumum doğumdan sonra 1 aylıkken daha rahat olur gibi amataşınan bir iki arkadaş vardı etiketleyemedim ama benim de taşınma durumum (şehir değişikliği 10saat yol) olacak ya 35-36hafta hamileyken veya doğumdan sonra bebek 1 aylıkken falan sizce hangisi daha kolay olur? ailelerden pek bir yardım yok maalesef kendimiz halledicez her şeyi, bir yandan bir an önce taşınıp düzen kurmak istiyorum sonuçta küçük bebekle de bebeğe alışma sezaryen iyileşmesi falan her şey zor ama bu halde yemek bulaşık zor hallediyoruz eşimle bir de koli yapmak aşırı zorlayacak gibi bizi, hala çalışıyorum doğum iznine de çıkamadım
Annem geldi neyseki canım
Sabredicez artıkteşekkür ederim
Şahsi yorumum doğumdan sonra 1 aylıkken daha rahat olur gibi ama
Kimileri 38 de bahar temizliği yapabilecek dirayette de olabiliyor.
Sen şimdi bile zorlandığını düşünüyorsan bence 35-36 da hiç riske atma doğuma kadar bekle derim
Benimde bu konuda kafam çok karışık. Dün akşam aldıklarımı dizdim önüme baktım. Hep yetmeyecek kaygısı, sayısını artırsamda çabuk büyüyor yenidoğan kıyafeti almayın diyenlerin sesleri yankılanıyor kafamın içinde. Benim kıyafet olarak aldıklarım : 1 tane 5 li, 1 tane 3 lü, 1 tane 10 lu hastane çıkışı, 1 tane ikili takım var. 6 tane de zıbın var. Daha alsam mı kararsızım çokKızlar kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz ? 0-3 ay, 3-6 ay kaç tane ne kullanılır acaba
Annen yanında zaten değil mi?Ben sanırım bugün taburcu oluyorum
Suan herhangi bi tedavi almıyorum cünkü. Bizi ne bekliyor bilmiyorum artık. Sıkıntılarımı söyledim ama ilaç vermiyorlar cihazda sancım çıkmadığı için.
Bir de Bu ilaçları kullanmanın bebeğe zararı daha da çokmuş. Hatta bu bölümün şefi gibi olan doktor doğsa daha iyi mantığında düşünüyor sanırım öyle anladım ben.
Evde artık sürekli yatmayı düşünüyorum, inşallah içeride duracak..
Sen artık izne ayrılsana kuzucum dinlen biraz kendinle ilgilen
O kadar Yorma artık kendini
O zaman Yarın çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
36yı görsem benden iyisi yok canım ya. İnşallah sağlıkla sıhhatle içeride kalsınlar, Allah hepsini korusun hepimizin de yardımcısı olsun.Minik kuşlarıı bi 40-50 gün daha sağlıkla sıhhatle tutun içeride inşallahHe tabikii 37-38. Beklesinler öncelikli duamız o yönde tabi kii ama sabırsız olanlar var aramızda onlarda inşallah bi Eylülün 2. Haftasına kadar sabretsinler
Kızlar kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz ? 0-3 ay, 3-6 ay kaç tane ne kullanılır acaba
Felaket uçtu hem de. Artık Allah ne verdiyse diyorum... Kısmetleriyle büyüsünler.Detaya mı çok giriyoruz diyorum kuzum da daha ben detaya bile giremedim orası ayrı her şey aşırı uçtu ya
Diloşum hoş geldinn, gözlerimiz seni aradı hepKızlarr kızlar ben geldim
Hiç girememistim ama cevrimici nasıl göründüm acaba
Nasilsiniz hersey yolunda mı?
Ben biraz resmen mahvoldum bu taşınma beni mahvetti..
Ev o kadar pisti ki kaç hafta orasını düzelt burasını temizle bir sürü şeyiyle uğraştım tabi tek başına olunca haliyle uzun sürdü. Temizlik için 2 kişi tutmustum ama hiç girmek istemiyorum bile konuya evin pisliğini sıvayıp gittiler resmen hiç bisey yapmadılar..
Bir de üstüne sorunlu üst komşu denk geldi, ben temizliyorum onlar batırıyor kaç haftadır ona da sinirlerim çok bozuk yukarıdan evin içine yenmiş elma çöpünü bile attılar o kadar ayrıntı var ki
Evi biraz düzelttik bu sefer bebişin odasına girdik biraz dekorasyon işleri daha bitmedi ama boyasını falan yaptık.
Bende ayrıntı çok
Tabi ağrılar hat safhada dinlene dinlene biseyler yapmaya çalışıyoruz ama ağrılarım geçmiyor..
Bi de şuraya henüz işi bitmeyen yarım yamalak odadan 2 foto koyayım
Sizinle sohbet etmeyi özledim güzel anneler
36yı görsem benden iyisi yok canım ya. İnşallah sağlıkla sıhhatle içeride kalsınlar, Allah hepsini korusun hepimizin de yardımcısı olsun.
Ah ah kuzucum büyüyorlar şükürler olsun benimki de canımı çok yakıyor ama maşallah diyelim başımızla beraber kabul artık
O set de güzelmiş, gelince kalitesi nasıl paylaşırsın kaydettim mesajını şimdikaça yaptırdın şimdi böyle bi seti
Benim paylaştığım 290 TL idi sanırım
Ben sanırım bugün taburcu oluyorum
Suan herhangi bi tedavi almıyorum cünkü. Bizi ne bekliyor bilmiyorum artık. Sıkıntılarımı söyledim ama ilaç vermiyorlar cihazda sancım çıkmadığı için.
Bir de Bu ilaçları kullanmanın bebeğe zararı daha da çokmuş. Hatta bu bölümün şefi gibi olan doktor doğsa daha iyi mantığında düşünüyor sanırım öyle anladım ben.
Evde artık sürekli yatmayı düşünüyorum, inşallah içeride duracak..
Sen artık izne ayrılsana kuzucum dinlen biraz kendinle ilgilen
O kadar Yorma artık kendini
O zaman Yarın çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar ağustos grubuda doğurmaya başladı yavaş yavaş bizlere geliyor sıra eylülden sonra biz insallah cok heyecanlı :) doktorlarınız doğumun nasıl olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu?
Bakalım bende 32 33 gibi giderim tahminimce son haftalar surekli ntsye giricez zaten. Daha benimkide hic bisey demedi dogumla ilgili 35te falan gün verirler belki aman ekim başını görsem yeterAğustosun ortasından itibarende Eylül grubu doğum yapmaya başlaarbenim doktorum konuşmuyor doğum hakkında daha erken olduğunu söyledi en son 26. Haftada gittiğimde. Bir sonra ki kontrolde ne der bilmiyorum ama
Ay ben bunlara da bayıldım. Sadece mesela ön kısımdakiler azcık fazla geldi. Yoksa inanılmaz güzel görünüyor. Bi aklımda bulunsun kaydettim canımEki Görüntüle 3105405 Eki Görüntüle 3105406
Eki Görüntüle 3105407
Sen hello baby deki gibi istiyorsun sanırım. Ben alttakiler gibi vintage lere hastayım :))
Çıkıyorum canım eşim yolda almaya geliyorEvine geçtin mi sen yoksa hala hastanede misiin
Ya her doktorun tarzı da farklı. Mesela dün asistanlar konuşuyordu bi hasta varmış değer kıdemli doktordan bahsediyorlar o doğurtmamış. Bu hoca için yarın doğurtur diyorlardı. Gerçekten yanımda aradılar adam telefondan tamam doğurtun dediAnnen yanında zaten değil mi?
Bol bol dinlen hiçbişeyi de kafaya takma olur mu?
Doktorun dediği de mantıklı, o ilaçların ne yan etkisi olduğunu uzun vadede anlayabileceğiz belki Allah korusun.
İki ucu dedikleri durum sanırım.
Ya geçen ay da böyle bir organizasyon yaptıklarında ve şehirdışına gittiğimizde çok yorulduğumu söylediğimde, eşimden harika inciler duymuştum. İşine gelene yoruluyosun gibisinden...
Herkes kendi ailesine gelince farklı tepki veriyor işte arkadaşım, gerçi bu sefer dönüşte ne kadar yorulduğumu görünce vicdan azabı yaşadı, eh o kadar da yaşasın. Canım işim benim spontane, bazen sırf telefondayım, çok ayakta kalmalı bir işim yok. İşim eve çok yakın bir de, arabayla gidip geliyorum. O yüzden devam ediyorum zaten.
Dua edin bana canım ya, valla çok stresli bir dönemmiş.
Ay mesajını kaçırmısıım çok sevindim toparlanmana güzel gelişmelerin olmasına. Evde de hastanede nasılsan öyle ol canım lütfen sadece lavobaya kalk gerisini boşver. Azıcık sıkcaz dişlerimizii geçecek bu günler yeter ki minik kuşlar sağlıklı olsun onlar doğunca zaten bol bol peşlerinden koşacağız şimdilik dinlen sen ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?