2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar şeker yükleme testi yapicam bu hafta. Gece 12den sonra su bile icilmez deniyor doğru mu? Havalar çok sıcak bı de benim gece dilim damağım kuruyor dayanamiyorum öğrenmek istedim herkes farklı konusuyor

Aminn amiin kuzumm insallahh
Komşuyu hiç sorma valla kurban bayramı zamanında gelmiştik bak o kadar kısa sürede çıldırttı beni cumartesi son kez uyardık o zamandan beri bisey yok insallah devamı da gelmez ama gelirse artık tek çarem polis kaldı.
Çocuğu tepemde torpil patlatır anası önüne geleni aşağıya atar

Evet canım benimde asker senin gibi annemlerle yaşıyorum arada kayınvalideme ablasına falan gidiyorum öyle geçiyor günler
Heh bende hatırlıyorum da kimin eşi de askerdi o kısmı karıştı doğumdan sonra mı gelmiş oluyor kuzum o zaman? Tekrardan Allah sabır versin bi an önce gelip geçsin günler diyorum
Sen ve bebisin iyi olda bu zamanlarda bazen iyi de oluyor annenin yanında kalmak

Kızlar şeker yükleme testi yapicam bu hafta. Gece 12den sonra su bile icilmez deniyor doğru mu? Havalar çok sıcak bı de benim gece dilim damağım kuruyor dayanamiyorum öğrenmek istedim herkes farklı konusuyor
Bazıları iç gerek yok diyor bazıları icme diyor canım. Doktor olarak yani
Kadin doğumcu içebilirsin sıkıntı yok demişti ama sonra benim şekerim çıkınca endokrinolojiye çıktım o tekrar açlık tokluk istedi 12den sonra bisey içme demisti

Medeniyetsizler ya cidden ben tahmin ettim şuan aileyi az çok..

Aman kuzum size ve bebislere bisey olmasında Allah sağlık sıhhat versin hepimize
Evet iyi ki önceden almışız diyorum yoksa mahvolmuştuk. Beşik gardrop almamış olsaydık bile kıyafeti diğer eksikleri arabası ayrı bi masraf zaten. İyi ki önceden çoğunu hallettik halimiz dumandı
Buldum yavrum burda bi doktora ciktik suanlik sıkıntı yok, doktor da ilgili ama sürekli farklı doktora çıkmanın sıkıntısı da var tabi hepsi farklı konuşuyor. Regenesis max ve d vitamini kullanıyordum hatta d vitamini dozunu arttirmislardi düşük çıktı diye. Endokrinoloji doktoru ve memleketteki kadın doğum doktoru kullan mutlaka derken bu doktor hayır kullanma onların hiç bi faydası yok anca şekerini yükseltir dedi benim kafamda çok karıştı bu yüzden

İyiyiz kuzum bizde sağlıkla büyüyoruz işte bakalım hazırlıklara başladık artık bir şeyler alıyoruz alma kısmı zevklide herşey uçmuş vaziyette
Evet para olduktan sonra alması keyifli de bu ekonomi de bisey alırken kırk kere düsünüyorsun
Fiyatlar aşırı aşırı uçmuş maalesef büyük eşyalardan özellikle iyi ki önceden almışım diyorum en çok onlarda farkediyor fiyat farkı
Allah kolaylık versin yavrum siz iyi olun insallah

Canım tulum ve bonet 200 tl
Battaniye 200 tl
Dantelsiz yastık 175, dantellisi 200
Bu şekilde istersen set yap istersen sadece tulum bonet al ben battaniyesi ve yastığınıda aradan çıkarıyım adına özel olsun dedim 600 verdim toplam Bu hafta herhalde elime geçer gelsin size detayını kalitesini atarım

Teşekkür ederim canım sagolasin hosbulduk
Çoğu şeyi önceden almanın rahatlığıyla artık odaya geçtik
Yoksa bu tasinmanin üstüne maddi manevi bitmistik herhalde
Hem fiyatlar aşırı arttı hemde bu yorgunlukla bisey al bakmaya git vs. Aşırı yoruyor artik. Bir de havaların sıcaklığı mahvoluyorum 42derecenin aşağısına düşmüyor

Hosbulduk canım benim
Bende sizleri özledim valla konuşmayı dertlesmeyi
Yorgunluktan bayila bayıla girme fırsatım olmadı pek ama şükür yüzde 95i bitti işlerin.
28. 29. Haftadan sonra bana bi ağırlık çökmüştü tam zamanında bitirdik artık diyorum.
Ufak tefek şeyler kaldı, en kısa sürede biter inşallah çünkü agrilarda mahvetti beni ayakta durmaktan balon gibi şişti ayaklarım belim sırtım karnım ayrı ağrıyor vücut dur diyor artık. Bu arada balonlar çok güzel canlı çıktı hadi sende yap en kısa zamanda görelim güzellikleri
Sen nasılsın iyi misin? Ne zaman izne çıkıyorsun?
Hersey yolundadır inşallah
Balıkesire yanına gelirim belki diyordum ama tam tersi yere geldik hala aklıma geldikçe üzülüyorum bazen memleket hasreti
Komşular resmen rezalet ne kadar sabırlıymışım onu farkettim

Ya yavrum sen hastanede misin? mesajları da okumamıştım şimdi denk geldi hayırdır noldu iyisindir insallah kuzum kasılma falan mı var

Bencede Diloşum bundan sonra eskisi kadar hareketli olamayız göbüşler büyüdü, ağrılar artmaya başladı. Rabbim herşeyi ayarlıyor işte vakitlice. Artık azıcık dinlenip azıcık iş eksiltirsin kendini yormadan inşallah..
Çok sevindim duvarınızda çok hoş durmuş, bakalım benimkiler nasıl olacak. Bitireyim odasını hemencik atıcam buraya teyzoşlarına resmini

Ben iyiyim çok şükür, herşey yolunda. Şeytan kulağına kurşun diyeyim pek bir ağrım sızım da olmuyordu ama hafiften başladı artık. Bebiş de iyi geçen hafta kontrolümüz vardı 1.800 gram olmuş bile sıpa karnımda köşe kapmaca oynuyor

İzin 32. haftada başlayacak nasipse. 9 Ağustosta raporumu alıp işyerime teslim edicem. O kadar mutluyum ki anlatamam

Ahh ne kadar isterdim bu taraflara gelmenizi, seninle gerçek hayatta da görüşüp konuşmayı Ama nasip işte herşey. İnsan doğduğu büyüdüğü yerin kültürünü arıyor haliyle haklısın. Okuyunca ben bile sinir krizine girdim burada. Onlar alt kat boş nasılsa senelerdir deyip her kafalarına eseni yapmışlar bu zamana kadar demekki. Hayır bu kafalarla nasıl yaşıyorlar insanlar anlamıyorum ki. Allah akıl fikir versin de biran önce aranızda tatsızlık olmadan kendilerine gelsinler.

İdrar olayı beni çok etkiliyor, dışarı çıkınca sorun haline geldi sürekli sıkışık hissediyorum

Benden ve buradaki bi çok kişiden 8 saat açlık istediler canım su da tüketmedik öncesinde. 75 mg yükleme yapıldı
Amin canım
Doktorlar da hepsi farklı gerçekten. 6 aydır kullandığım iğneyi buradaki doktor hemşirelere yaptırmıyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklı
Altı üstü takviye ama ya ne bileyim şekerde bariz sıkıntı var mı peki en son sadece dikkat etmen gerekiyordu diye hatırlıyorum

Of of fiyatlara bak el emeği oldukça fazla tabi. Bi incelemeye devam edeyim ben
Ya yavrum sen hastanede misin? mesajları da okumamıştım şimdi denk geldi hayırdır noldu iyisindir insallah kuzum kasılma falan mı var
Sağol diloşum. Ya kasılmalar hep vardı da ne nedir anlamıyordum. meğer baya baya varmış. Rahim ağzı uzunluğu jet hızıyla kısaldı da şuan daha stabil durumdayım. O yüzden çıkarıyorlar eve gideceğim işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz.

Maşallah ya, küçük kuş hızla büyüyor. Şekerin mi çıktı Normal doğum öneriyorlar mı bu arada?

Hey maşallah 42 mi, Allah kolaylık versin.

Balıkesire yanına gelirim belki diyordum ama tam tersi yere geldik hala aklıma geldikçe üzülüyorum bazen memleket hasreti
Komşular resmen rezalet ne kadar sabırlıymışım onu farkettim
Bebek doğunca hiçbirini farketmeyeceksin inşallah.Ne tuhaf insanlar var, toplu yaşamdan bihaber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…