2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde cuma günü kontrolüm vardı 1500 kilo 39 cm dedi doktorum haftasıyla uyumlu bir sıkımız yok dedi. doktordan doktora değişiyor görüşleri galiba.

Maşallah
Bende insülin kullanıyorum ama kimse bana bisey demedi bilgi verebilir misiniz ?

Ya kasılmalar için gittiğinde mi farkettiler rahim ağzı uzunluğunu çok çok geçmiş olsun az kaldı artık şu zamanları da bi kolayca atlatsan işlem yapıyorlar mi bu saatten sonra uzunluk için?

Ben insülin kullanmaya devam ediyorum canım şu anlık gayet kontrol altında şeker. Hatta doktor dozu da düşürdü. Artı 5 kiloyla devam. Ama burdaki doktor şeker olduğu için bekletebilirsek 39. Haftaları bekleticez dedi ne alaka anlamadım

Aynen öyle canım biraz daha geçe kalmış olsaydık ben mahvolurdum herhalde. Tam yeri ve zamanı oldu.
Maşallah hala seninle aynı gidiyoruz bebisler de öyle ben de en son 29+5te gitmiştim 1543 gr çıkmıştı. Sağlıkları iyi olsun inşallah
Oh oh az kalmış sonrası evde bol bol dinlenirsin artık hakettin çalışıyorsun zaten ağrılar çok normal inşallah devamı gelmesin
Bende öyle canım hem tanisirdik hem de benim açımdan her yönden iyi olacaktı. Ama nasip kısmet vardır bunda da bi hayır
Demek ki böylesi daha iyi olacak iş yönünden belli olmaz.
Aynen dediğin gibi rahat rahat yaşamışlar. O kadar zamandır attıkları pislikleri toplamak bile kaç günümü aldı camların hepsi boydan, aralarında boşluk var oralardan neler neler çıkardık şeker kağıtları kulak çubukları saçlar vs.
İnşallah artık biraz normale dönerler.
Minnoşun güzel odasını sabırsızlıkla bekliyorum

Ne pis insanı çekebilirim ne de temizlik hastası boyutundakini. İnsanların bu umarsızlığı sinir bozucu, çok haklısın
İnsanın kendi pisliği olmadığı için de ayrı bi sinir oluyor. Ben temizliyorum bi bakıyorum koca koca ekmek parçaları meyve çekirdekleri vs.
Son 2 gündür bisey yok inşallah böyle devam eder

Evde psikolojin daha iyi olcak istediğin gübi tv ni aç tuvaletten tuvalete git çok şükür ben sana dedim ağustos sonundan önce gelmicek cimcime

Canım sana bir şey danışıcam çarşamba kontrolüm var ama böyle vajinandan çıkcakmış gibi olduğunda su gibi akıntın geliyormuydu ama hani vajina akıntısı değil bildiğin renksiz su gibi?

İnsanın kendi pisliği olmadığı için de ayrı bi sinir oluyor. Ben temizliyorum bi bakıyorum koca koca ekmek parçaları meyve çekirdekleri vs.
Son 2 gündür bisey yok inşallah böyle devam eder

Uyarsana canım söyle yani hamileyim her dakika temizleyemen dikkat edin lütfen de ıyyy her türden insan var ben müstakil evde yaşıyorum ama 34 yaşıma kadar apartmanda yaşadım nedemek istediğini çok iyi anlıyorum

Evet bizim kankiler başından beri birbirini takip ediyor maşallah onlara
Sorma valla hem nasıl bekliyorum tatili. Amin inşallah hepimiz vakitlice sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi
haklısın her şeyde bin hayır aramak lazım , demek ki hakkınızda böylesi daha iyi olacak..
İnşallah canım benim halleder halletmez atıcam resmini

Kızlar ekim sonu gibi doğum yapacağımızı düşünürsek, alacağımız zıbınlar uzun kollu mu olmalı sizce? Ben hep sıfır kol ve yarım kol aldım

kızlar 29+1 den hepinize selamlar bizim kız kocaman olmuş. artık eli yüzü herşeyi belli maşallah hatta bize gülücük bile attı kontroldeyken. 1500 kilo 39 cm olmuşuz kafamız yukarıda ben ayakları yukarıda zannediyordum hep çünkü kaburgalarıma tekme atıyor gibiydi tam tersiymiş ama doktor 32. haftaya kadar döner dedi gerçi sezeryan olacağı için çok da farketmiyor ama. birde sizce ne zaman doğum olur dedim ekimin ilk haftası alırız dedi normalde 13 ekim gösteriyor son tarih. çalışabilir raporu alacağım bende sonrası daha önemli benim için ve bebek için. ufaktan hazırlıklara başladım bende aldıklarımı ve oğlumun bebekliklerine bakacağım eksik olanlar vs tamamlarım. bebek arabası konusu olmuş yeni okuyabildim hepsini tecrübeli anne olarak travel sistem çok önermiyorum bende kullanmış biri olarak çünkü hem ağır oluyor hem çok yer kaplıyor. bende hem travel hem baston var ilk zamanlar travel kullanacağım sonrası baston puset. ama şimdiki aklım olsa kabin boy ixonomi bebek arabasından alırdı çok kullanışlı diyorlar onun için. bizden gelişmeler bu kadar bir maşallah alırız teyzeleri :)))

Ben şuan 29.haftadayim, göbeğim hala 2 kat birleşmedi. Hamilelikten önce de 2 kattı beraber büyüdüler birlesir mi sizce?
Benimki de birlesmedi.
Ben artik bebegin asagida durdugunu dusunmeye basladim doktora gidince sorucam cunku hem tekmesini hep asagida hissediyorum hem de doktor ultrasonla hep kasiklardan bakiyor bebek yukari cikmiyor herhalde diye dusunuyorum.
Kagan kocatepe bebegin asagida durmasi diye bir sey yok diyo ama bence var

Masallah kocaman olmus 40ı bekletmiyor mu doktorun ? Bende gidince sorucam gelmese bile 40ı beklemek istiyorum neye göre tarih veriyorlar acaba

Ay bende aynaya bakıp bakıp asağıdamı diye hep evham yapıyorum sanki bana öyle geliyor

Masallah kocaman olmus 40ı bekletmiyor mu doktorun ? Bende gidince sorucam gelmese bile 40ı beklemek istiyorum neye göre tarih veriyorlar acaba
yok bekletmeyecek sezeryan doğumlarda genelde bekletmiyorlar 38. haftada alıyorlar. oğlumda 39. haftada doğmuştu ama normal gidip sezeryan olmuştum

Malesef ki zor sana tavsiyem dereceli emzikler var oyle al yada tabanca olanlardan pahali ama kolay kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…