2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uyardık uyardık hemde kaç kere. Kaç kere de yaparken yakaladım bağırdım bi cikipta bu insan ne diyor diye bakmıyorlar. En son 2 gün önce uyardık kapısına çıkıp yine. Yarısını kabul ediyor Yarısını benim üstümdeki yapiyor diyor. Bundan sonra uğraşamam artık direk polise insanı bıktırıyorlar

Doktorlarda da tarz meselesi var işte. Tamamen aynı hastaya bambaşka yaklaşımlar gösterebiliyorlar.
Biraz kader kısmet diyelim bu işlere.
Doktor kendini yorma dese de, o da güya bunu duysa da yani neyi ne kadar duyuyor bilmem gerçekten kulakları.
Dediğine inanırım bu arada, aynı benim modelden. Son anda evi toplayıp bal dök yala yapmalar, çamaşır katlamalar hatta ütü yapmalar :) Ay valla gülsem mi ağlasam mı bilemedi m anlattığına :) Düzelicez inşallah demesiyle fabrika ayarlarına dönüşü arasında kaç gün olacak gerçekten merak ediyorum
Aminnn canım, Allah tüm gebelerin tüm bebelerin yardımcısı olsun. Hiçbir gebe zorluklarla sınanmasın inşallah.
Hiçbir bebek rahatsızlanmasın, sağlık daima bizimle olsun.

Maşallah maşallah Allah nazar degdirmesin güzelliğe
Bi ben göremedim şu bebişin suratını oğlan ama o kadar nazlı ki en son 29. Haftada gittim bende bu haftalar yüzünün en net ve güzel göründüğü zamanlarmış. Ama bizim oğlan napti bildiğiniz ağladı
Böyle bisey yok elleri yüzünde doktor dürttükce suratı ağlar şekilde oldu döndü kafasını tamamen arkaya. Artık dogunca görücez inşallah

Yüzünü görebildin mi canım en net 1500 kg civarındayken belli oluyormuş ya yüzleri. Ben maalesef şansımı kaybettim benim oğlan çok nazlı çıktı resmen ağladı
Amiin amiin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelce büyütmek nasip olsun çok yorma kendini ama yavaş yavaş
Bu da doktor dürttükçe ağlayan çocuuuumm

Eklentiler

• 20220721_122515.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 94
Hele şunun güzelliğine ne demeli

Duygusal oğlan seninki vesselam :)
Bizimki de çok dertli bir Bekir. Eli boyuna kafasının yanında düşünüyor da düşünüyor :)

hehehe sevsinler yaa maşallah. Bizim artist oğlan poz vermeyi seviyordu hani. Kapris yapmış sana annesi azıcık

Canım ben devlete gittiğim için orada 3 boyutlu ultrason yok ama en son gittiğimde ki pozunu 3 boyutluda verseydi çok süper olurdu yaa. Bak ekliyorum en son resmini. O kadar güzel çıktı ki yüzü 2 boyutluda bile belli oluyor. Ama malesef renklide göremiyorum bir tek detaylı ultrasonda gördüm

Eklentiler

• 8.webp
    28 KB · Görüntüleme: 88
Poz vermeyi 20. Haftalarda bıraktı sonra bir daha yüzünü göremedim hep dönük eller yüzünde yüzünü kapatıyor. Yalnız bu foto gerçekten renkli de olsaydı süper olurmuş kuzum resmen yüzünü dönmüş yaaa kuzum pozunu vermiş bile aslinda

Hay Allh yaa denk gelirsin belki annesi keyiflerine bağlı birazcıkta, daha anne karnnından akıllı bebişler artık :)
Sorma valla canımm bende dedim ahh bir renkli olsaydı diye. Ama inanırmısın her ay böyle benimki. Hep yüzü bize dönük. Hiç saklamıyo kendini. Doktor da diyo çok fotojenik diye

Kızlar selamlar umarım bebekler ve analar sağlıklıdır. Ben bugün itibari ile izne ayrıldım çok yorulmaya başlamıştım. Son bir kaç gündür istifra ediyorum ishal olmuşum karnım ağrıyordu baya haldizdim. Biz de oğlanın yüzünü bir türlü göremedik en son doktorum gerek yok doğunca zaten göreceksiniz dedi ama insan merak ediyor. Herkes covid bu arada c vitamini ve normal vitaminleri almayı ihmal etmeyin ben ediyorum maalesef.

ayy darısı başıma inşallah bende 9 Ağustosta ayrılıyorum izne. Ben de artık çok çabuk yorulmaya başladım. Halimden şikayet etmek gibi olmasın ama, ufak ufak ağrılar da başladı oturup kalkarken zorlanmalar falan. İnsan evde olup uzanmak istiyor. Aman dikkat vallahi ishal salgını varmış çok kötü. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.
Ay insan merak ediyor tabi etmez mi. Bu doktorlardaki rahatlık da bazen darlıyor insanı da, bebek kendini göstermeyince onlar da birşey yapamıyo

Bende yeni başladım kıyafetleri almaya fakat az mı çok mu alınır bilemedim. Herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.

Bilmiyorum canım ama iki doktorda en rahat oldukları dönem bu dönem, en net yüzü bu zaman görülüyor dediler. Olsun artik doğumda görürüz bizde. Ama seninkine maşallah cidden direk dönmüş bu kadar dönük olanını pek görmemiştim beni çekin çekin diyor

Çok çok geçmiş olsun bu aralar salgın var yine herhalde. Ben gebeliğin başında olmuştum mahvetmisti o zamanda salgın vardı. Sulardan oluyor genellikle bir de doktor üstüne basa basa uyatiyor yeşillikleri sirkeli suda beklet disardan yesillik salata yeme diye aklınızda bulunsun.
Bebisler göstermeyince ne kadar çabalarsak göstermiyorlar valla yüzlerini. En son doktor o kadar uğraştı bizimki ağladı tamamen döndü arkasını

Çok bir şey kalmamış biraz daha sabır. Çabucak geçer 9 gün. İnsan yoruluyor artık vücuttaki ağırlık sistemi değişti bel ağrısı oluyor çatı ağrısı ayak ağrısı Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…