Hiç sorma yok ben üzülüyorum o ekmek parçalarını kocaman gördükçeİğrenç cidden.İnsanların nimete de saygısı yok.
Uyardık uyardık hemde kaç kere. Kaç kere de yaparken yakaladım bağırdım bi cikipta bu insan ne diyor diye bakmıyorlar. En son 2 gün önce uyardık kapısına çıkıp yine. Yarısını kabul ediyor Yarısını benim üstümdeki yapiyor diyor. Bundan sonra uğraşamam artık direk polise insanı bıktırıyorlarUyarsana canım söyle yani hamileyim her dakika temizleyemen dikkat edin lütfen de ıyyy her türden insan var ben müstakil evde yaşıyorum ama 34 yaşıma kadar apartmanda yaşadım nedemek istediğini çok iyi anlıyorum
Ya her doktorun tarzı da farklı. Mesela dün asistanlar konuşuyordu bi hasta varmış değer kıdemli doktordan bahsediyorlar o doğurtmamış. Bu hoca için yarın doğurtur diyorlardı. Gerçekten yanımda aradılar adam telefondan tamam doğurtun dedi
Annem yanımda canım neyseki.
Of bu eşler
Yani doktorlar bir de kendini çok yorma demesine rağmen. İş son raddeye gelene kadar anlamıyorlar.
Benimki de elini doğru düzgün Sürmezken bir şeye dün evi toparladı çamaşır filan yıkadı hatta inanmazsın katladıkoçum bana bu zamana kadar şunun yarısı kadar yardımcı olmuş olsan belki bunları yaşamayacaktım dedim düzelicez inşallah diyor
Lütfen ibret alması için beni filan örnek gösterebilirsin, hiç gocunmam. Az kaldı zaten, biraz daha dikkatli davranır inşallah artık.
Tüm gebeler dualarımda, Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın inşallah canım.
Karnına, beline, rahme ağrı girmesi zaman zaman normal sadece sürekliliği sıkıntı. Bebek büyüyor, rahim genişliyor.Kızlar günaydın ara ara karnım ağırıyor acaba bebekten mi anlamıyorum
Maşallah maşallah Allah nazar degdirmesin güzelliğeEki Görüntüle 3105664 kızlar 29+1 den hepinize selamlar bizim kız kocaman olmuş. artık eli yüzü herşeyi belli maşallah hatta bize gülücük bile attı kontroldeyken. 1500 kilo 39 cm olmuşuz kafamız yukarıda ben ayakları yukarıda zannediyordum hep çünkü kaburgalarıma tekme atıyor gibiydi tam tersiymiş ama doktor 32. haftaya kadar döner dedi gerçi sezeryan olacağı için çok da farketmiyor ama. birde sizce ne zaman doğum olur dedim ekimin ilk haftası alırız dedi normalde 13 ekim gösteriyor son tarih. çalışabilir raporu alacağım bende sonrası daha önemli benim için ve bebek için. ufaktan hazırlıklara başladım bende aldıklarımı ve oğlumun bebekliklerine bakacağım eksik olanlar vs tamamlarım. bebek arabası konusu olmuş yeni okuyabildim hepsini tecrübeli anne olarak travel sistem çok önermiyorum bende kullanmış biri olarak çünkü hem ağır oluyor hem çok yer kaplıyor. bende hem travel hem baston var ilk zamanlar travel kullanacağım sonrası baston puset. ama şimdiki aklım olsa kabin boy ixonomi bebek arabasından alırdı çok kullanışlı diyorlar onun için. bizden gelişmeler bu kadar bir maşallah alırız teyzeleri :)))
Yüzünü görebildin mi canım en net 1500 kg civarındayken belli oluyormuş ya yüzleri. Ben maalesef şansımı kaybettim benim oğlan çok nazlı çıktı resmen ağladıEvet bizim kankiler başından beri birbirini takip ediyor maşallah onlara
Sorma valla hem nasıl bekliyorum tatili. Amin inşallah hepimiz vakitlice sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi
haklısın her şeyde bin hayır aramak lazım , demek ki hakkınızda böylesi daha iyi olacak..
İnşallah canım benim halleder halletmez atıcam resmini
Hele şunun güzelliğine ne demeliEki Görüntüle 3105664 kızlar 29+1 den hepinize selamlar bizim kız kocaman olmuş. artık eli yüzü herşeyi belli maşallah hatta bize gülücük bile attı kontroldeyken. 1500 kilo 39 cm olmuşuz kafamız yukarıda ben ayakları yukarıda zannediyordum hep çünkü kaburgalarıma tekme atıyor gibiydi tam tersiymiş ama doktor 32. haftaya kadar döner dedi gerçi sezeryan olacağı için çok da farketmiyor ama. birde sizce ne zaman doğum olur dedim ekimin ilk haftası alırız dedi normalde 13 ekim gösteriyor son tarih. çalışabilir raporu alacağım bende sonrası daha önemli benim için ve bebek için. ufaktan hazırlıklara başladım bende aldıklarımı ve oğlumun bebekliklerine bakacağım eksik olanlar vs tamamlarım. bebek arabası konusu olmuş yeni okuyabildim hepsini tecrübeli anne olarak travel sistem çok önermiyorum bende kullanmış biri olarak çünkü hem ağır oluyor hem çok yer kaplıyor. bende hem travel hem baston var ilk zamanlar travel kullanacağım sonrası baston puset. ama şimdiki aklım olsa kabin boy ixonomi bebek arabasından alırdı çok kullanışlı diyorlar onun için. bizden gelişmeler bu kadar bir maşallah alırız teyzeleri :)))
Duygusal oğlan seninki vesselam :)Yüzünü görebildin mi canım en net 1500 kg civarındayken belli oluyormuş ya yüzleri. Ben maalesef şansımı kaybettim benim oğlan çok nazlı çıktı resmen ağladı
Amiin amiin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelce büyütmek nasip olsunçok yorma kendini ama yavaş yavaş
Bu da doktor dürttükçe ağlayan çocuuuumm
heheheYüzünü görebildin mi canım en net 1500 kg civarındayken belli oluyormuş ya yüzleri. Ben maalesef şansımı kaybettim benim oğlan çok nazlı çıktı resmen ağladı
Amiin amiin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelce büyütmek nasip olsunçok yorma kendini ama yavaş yavaş
Bu da doktor dürttükçe ağlayan çocuuuumm
Ayy azıcık da kızgın gibi yerim tipe bakDuygusal oğlan seninki vesselam :)
Bizimki de çok dertli bir Bekir. Eli boyuna kafasının yanında düşünüyor da düşünüyor :)
Eki Görüntüle 3105697
Poz vermeyi 20. Haftalarda bıraktı sonra bir daha yüzünü göremedim hep dönük eller yüzünde yüzünü kapatıyor. Yalnız bu foto gerçekten renkli de olsaydı süper olurmuş kuzum resmen yüzünü dönmüş yaaahehehesevsinler yaa maşallah. Bizim artist oğlan poz vermeyi seviyordu hani. Kapris yapmış sana annesi azıcık
Canım ben devlete gittiğim için orada 3 boyutlu ultrason yok ama en son gittiğimde ki pozunu 3 boyutluda verseydi çok süper olurdu yaa. Bak ekliyorum en son resmini. O kadar güzel çıktı ki yüzü 2 boyutluda bile belli oluyor. Ama malesef renklide göremiyorum bir tek detaylı ultrasonda gördüm
Hay Allh yaa denk gelirsin belki annesi keyiflerine bağlı birazcıkta, daha anne karnnından akıllı bebişler artık :)Poz vermeyi 20. Haftalarda bıraktı sonra bir daha yüzünü göremedim hep dönük eller yüzünde yüzünü kapatıyor. Yalnız bu foto gerçekten renkli de olsaydı süper olurmuş kuzum resmen yüzünü dönmüş yaaakuzum pozunu vermiş bile aslinda
ayy darısı başıma inşallah bende 9 Ağustosta ayrılıyorum izne. Ben de artık çok çabuk yorulmaya başladım. Halimden şikayet etmek gibi olmasın ama, ufak ufak ağrılar da başladı oturup kalkarken zorlanmalar falan. İnsan evde olup uzanmak istiyor. Aman dikkat vallahi ishal salgını varmış çok kötü. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.Kızlar selamlar umarım bebekler ve analar sağlıklıdır. Ben bugün itibari ile izne ayrıldım çok yorulmaya başlamıştım. Son bir kaç gündür istifra ediyorum ishal olmuşum karnım ağrıyordu baya haldizdim. Biz de oğlanın yüzünü bir türlü göremedik en son doktorum gerek yok doğunca zaten göreceksiniz dedi ama insan merak ediyor. Herkes covid bu arada c vitamini ve normal vitaminleri almayı ihmal etmeyin ben ediyorum maalesef.
Bende yeni başladım kıyafetleri almaya fakat az mı çok mu alınır bilemedim. Herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.Kıyafet alışverişine yeni başladım. Onda da 3-6 alıyorum şimdi bilerek içine giydireceğimiz zıbından vs. 0-3 kısmında da 4-5 tane aldım ama bekliycem işte 35. Haftada vs az bucuk tahmini doğacak kilosu va ortaya cıkar
Bilmiyorum canım ama iki doktorda en rahat oldukları dönem bu dönem, en net yüzü bu zaman görülüyor dediler. Olsun artik doğumda görürüz bizde. Ama seninkine maşallah cidden direk dönmüş bu kadar dönük olanını pek görmemiştim beni çekin çekin diyorHay Allh yaa denk gelirsin belki annesi keyiflerine bağlı birazcıkta, daha anne karnnından akıllı bebişler artık :)
Sorma valla canımm bende dedim ahh bir renkli olsaydı diye. Ama inanırmısın her ay böyle benimki. Hep yüzü bize dönük. Hiç saklamıyo kendini. Doktor da diyo çok fotojenik diye
İlk üç ay için çok fazla bir şey almaya gerek yok gerçekten çok çok hızlı büyüyorlar.Bende yeni başladım kıyafetleri almaya fakat az mı çok mu alınır bilemedim. Herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.
Çok çok geçmiş olsun bu aralar salgın var yine herhalde. Ben gebeliğin başında olmuştum mahvetmisti o zamanda salgın vardı. Sulardan oluyor genellikle bir de doktor üstüne basa basa uyatiyor yeşillikleri sirkeli suda beklet disardan yesillik salata yeme diye aklınızda bulunsun.Kızlar selamlar umarım bebekler ve analar sağlıklıdır. Ben bugün itibari ile izne ayrıldım çok yorulmaya başlamıştım. Son bir kaç gündür istifra ediyorum ishal olmuşum karnım ağrıyordu baya haldizdim. Biz de oğlanın yüzünü bir türlü göremedik en son doktorum gerek yok doğunca zaten göreceksiniz dedi ama insan merak ediyor. Herkes covid bu arada c vitamini ve normal vitaminleri almayı ihmal etmeyin ben ediyorum maalesef.
Çok bir şey kalmamış biraz daha sabır. Çabucak geçer 9 gün. İnsan yoruluyor artık vücuttaki ağırlık sistemi değişti bel ağrısı oluyor çatı ağrısı ayak ağrısı Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeayy darısı başıma inşallah bende 9 Ağustosta ayrılıyorum izne. Ben de artık çok çabuk yorulmaya başladım. Halimden şikayet etmek gibi olmasın ama, ufak ufak ağrılar da başladı oturup kalkarken zorlanmalar falan. İnsan evde olup uzanmak istiyor. Aman dikkat vallahi ishal salgını varmış çok kötü. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.
Ay insan merak ediyor tabi etmez mi. Bu doktorlardaki rahatlık da bazen darlıyor insanı da, bebek kendini göstermeyince onlar da birşey yapamıyo
Ayy azıcık da kızgın gibi yerim tipe bakşimdiden geleceği düşünüyor kıyamam yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?