2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle tabi artık kendilerini görmeye ne kaldı şurada, nereye kadar kaçabilirsin minnoş beyy, işte kollarımdasın de doğunca ona

Sorma teyzesi çok hevesli annem merak etmesin diyo herhalde :)) oyyy sağlıcakla doğsunlarda sevelim şunları bir güzel

Bende yeni başladım kıyafetleri almaya fakat az mı çok mu alınır bilemedim. Herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.

İlk üç ay için çok fazla bir şey almaya gerek yok gerçekten çok çok hızlı büyüyorlar.
İlk üç ay en çok kıyafet kullanılan ay oluyor maalesef evet çok çabuk büyüyorlar ama kusma, çiş, kaka olayları bu zamanlarda çok oluyor.. ya sürekli yıkama ütüleme olayı olacak yada kıyafeti biraz fazla alacağız ikiside aynı şey ((

Şimdiden pervane ediyorlar aslında bizi dogunca bi popislerini ısırmak lazım
Ay bi yandan çok merak ediyorum artık sevelim doğsun diyorum bi yandan içimde kalsın diyorum çok garip

Görgüsüz insanla uğraşmak çok zor ara polisi birazda abart bidaha yapamazlar onlar bu dilden anlıyor

Maşallah yaa seninde önde gidiyor bebiş sanırım benim ki gibi

Doğuma gelicek canım sonra gitmeyecek bidaha senelik izni babalık izni rapor ayalaryacağız

Ayy çok güzel Sedoş güle güle giysin minnak

Bugün ilk iş günümdü kızlar tatlış insanlar katılmış okulumuza sevindim Müdürüm kurucumuz gördü beni sen süper döndün çok çalışırsın daha iyi gördük seni diyorlar Yok canım sağolun dinlendiğim için böyle enerjiğim birkaç gün sonra bir daha konuşalım dedim İlk 3 ay rengim soluktu çok şimdi iyi görmüşler

Dilos6342 nerde yaşıyosun çok merak ettim. Hiç mi insan görmemişler insanlarla yaşamamışlar da ilk defa toplum içine çıkmış gibi davranmışlar yuh gerçekten okudukça ben delirdim burda. Allah kolaylık versin gerçekten sinirini bozmamaya çalış kendini üzme:)

Ay maşallah de kendine de 37. Haftya kadar devam edecek gücü bulursun kendinde inşallah

Hadi iyi dinlenmeler olsuun. İyi yapmıssın canım dayanamayacaksan eğer en iyisi olsun. İşkence etme kendinede bebişine de

Kızlar ekim sonu gibi doğum yapacağımızı düşünürsek, alacağımız zıbınlar uzun kollu mu olmalı sizce? Ben hep sıfır kol ve yarım kol aldım

Bende yarım kol ve sıfır kol aldıım. Bide böyle yelek alıyorum ben. İçine yarım kol yada sıfır kol zıbın. Üzerine kıyafeti üzerine de yelek giydirsek zaten bide kundağa sarılı olacak ilk ayında sürekli. Onlar içinde ince müslin alıyorum ben. Kasım ayı çıkmıs olacak bu şekilde. Aralıkta da daha büyürler evlerde tamamen kombi açılmış bizlerde kışa adapte olmus oluruz gibi geliyor. Hallederiiz Allahın izniyle ama hasta etmemeye çok dikkat etmemiz lazım kızlar bebekler bu yaşta sürekli hasta olunca ileri ki yaştada sürekli hastalanmaya meyilli oluyorlar. Ben duş işini naısl yapcaz onu düşünüyorum. Yattıgı odada elektrikli sobanın karsısında duş aldırırım hemen giydirip ısıtırız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…