Bende sadece detaylı da gördüm gibi oldu gülerken ama onu da doktor zorla yakalamısti elleri hep gözlerinde ya
Dogunca artık biz güldürecegiz inşallah tabi sürekli aglamazlarsa
Bilmiyorum canım ama iki doktorda en rahat oldukları dönem bu dönem, en net yüzü bu zaman görülüyor dediler. Olsun artik doğumda görürüz bizde. Ama seninkine maşallah cidden direk dönmüş bu kadar dönük olanını pek görmemiştim beni çekin çekin diyor
Çok bir şey kalmamış biraz daha sabır. Çabucak geçer 9 gün. İnsan yoruluyor artık vücuttaki ağırlık sistemi değişti bel ağrısı oluyor çatı ağrısı ayak ağrısı Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
İlk üç ay en çok kıyafet kullanılan ay oluyor maalesef evet çok çabuk büyüyorlar ama kusma, çiş, kaka olayları bu zamanlarda çok oluyor.. ya sürekli yıkama ütüleme olayı olacak yada kıyafeti biraz fazla alacağız ikiside aynı şey ((
Şimdiden pervane ediyorlar aslında bizi dogunca bi popislerini ısırmak lazım
Ay bi yandan çok merak ediyorum artık sevelim doğsun diyorum bi yandan içimde kalsın diyorum çok garip
Uyardık uyardık hemde kaç kere. Kaç kere de yaparken yakaladım bağırdım bi cikipta bu insan ne diyor diye bakmıyorlar. En son 2 gün önce uyardık kapısına çıkıp yine. Yarısını kabul ediyor Yarısını benim üstümdeki yapiyor diyor. Bundan sonra uğraşamam artık direk polise insanı bıktırıyorlar
Eki Görüntüle 3105664
kızlar 29+1 den hepinize selamlar bizim kız kocaman olmuş. artık eli yüzü herşeyi belli maşallah hatta bize gülücük bile attı kontroldeyken. 1500 kilo 39 cm olmuşuz kafamız yukarıda ben ayakları yukarıda zannediyordum hep çünkü kaburgalarıma tekme atıyor gibiydi tam tersiymiş ama doktor 32. haftaya kadar döner dedi gerçi sezeryan olacağı için çok da farketmiyor ama. birde sizce ne zaman doğum olur dedim ekimin ilk haftası alırız dedi normalde 13 ekim gösteriyor son tarih. çalışabilir raporu alacağım bende sonrası daha önemli benim için ve bebek için. ufaktan hazırlıklara başladım bende aldıklarımı ve oğlumun bebekliklerine bakacağım eksik olanlar vs tamamlarım. bebek arabası konusu olmuş yeni okuyabildim hepsini tecrübeli anne olarak travel sistem çok önermiyorum bende kullanmış biri olarak çünkü hem ağır oluyor hem çok yer kaplıyor. bende hem travel hem baston var ilk zamanlar travel kullanacağım sonrası baston puset. ama şimdiki aklım olsa kabin boy ixonomi bebek arabasından alırdı çok kullanışlı diyorlar onun için. bizden gelişmeler bu kadar bir maşallah alırız teyzeleri :)))
Heh bende hatırlıyorum da kimin eşi de askerdi o kısmı karıştı doğumdan sonra mı gelmiş oluyor kuzum o zaman? Tekrardan Allah sabır versin bi an önce gelip geçsin günler diyorum
Sen ve bebisin iyi olda bu zamanlarda bazen iyi de oluyor annenin yanında kalmak
Ah kızlar benim bebe asla uyutmuyor saatlerdir hareketlerinden uyuyamıyorum midemede baskı yapıyor yatınca midem bulanıyo
Ben bu sayfadan bu seti sipariş verdim hem mevlüdünde de giydiririm diye düşünerekten bu sayfayada bakabilirsiniz kız bebisler içinde harika şeyler var
Bugün ilk iş günümdü kızlar tatlış insanlar katılmış okulumuza sevindim Müdürüm kurucumuz gördü beni sen süper döndün çok çalışırsın daha iyi gördük seni diyorlar Yok canım sağolun dinlendiğim için böyle enerjiğim birkaç gün sonra bir daha konuşalım dedim İlk 3 ay rengim soluktu çok şimdi iyi görmüşler
Kızlarr bende bugün rapor aldım benim kasık ve bel ağrım çok ve artım strese dayanamıyorum normalde 31 ağustosta 32 hafta olucam ama dayanamadm valla ayarladım heyet raporunu. Şimdiden doğum iznine çıktım yani :)
Dilos6342
nerde yaşıyosun çok merak ettim. Hiç mi insan görmemişler insanlarla yaşamamışlar da ilk defa toplum içine çıkmış gibi davranmışlar yuh gerçekten okudukça ben delirdim burda. Allah kolaylık versin gerçekten sinirini bozmamaya çalış kendini üzme:)
Bugün ilk iş günümdü kızlar tatlış insanlar katılmış okulumuza sevindim Müdürüm kurucumuz gördü beni sen süper döndün çok çalışırsın daha iyi gördük seni diyorlar Yok canım sağolun dinlendiğim için böyle enerjiğim birkaç gün sonra bir daha konuşalım dedim İlk 3 ay rengim soluktu çok şimdi iyi görmüşler
Kızlarr bende bugün rapor aldım benim kasık ve bel ağrım çok ve artım strese dayanamıyorum normalde 31 ağustosta 32 hafta olucam ama dayanamadm valla ayarladım heyet raporunu. Şimdiden doğum iznine çıktım yani :)
Bende yarım kol ve sıfır kol aldıım. Bide böyle yelek alıyorum ben. İçine yarım kol yada sıfır kol zıbın. Üzerine kıyafeti üzerine de yelek giydirsek zaten bide kundağa sarılı olacak ilk ayında sürekli. Onlar içinde ince müslin alıyorum ben. Kasım ayı çıkmıs olacak bu şekilde. Aralıkta da daha büyürler evlerde tamamen kombi açılmış bizlerde kışa adapte olmus oluruz gibi geliyor. Hallederiiz Allahın izniyle ama hasta etmemeye çok dikkat etmemiz lazım kızlar bebekler bu yaşta sürekli hasta olunca ileri ki yaştada sürekli hastalanmaya meyilli oluyorlar. Ben duş işini naısl yapcaz onu düşünüyorum. Yattıgı odada elektrikli sobanın karsısında duş aldırırım hemen giydirip ısıtırız diye düşünüyorum