2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben birde bundan diktiriyorum dışarısı için de astronat diyorlar ya onlardan alırız yüksek ihtimalle sıcak tutar onlar
Eki Görüntüle 3105770
Çokkk güzel güle güle giysin inşallah evet astronot mont giydirirken uğraştırıyo ama hiç üşütmüyor ben oğlumda belli zamana kadar hep astronot almıştım şimdi inşallah kardeşi giyecek :)

Karın içinde sızlama yırtılıyor hissi olan var mı bu nedir ya içte oluyor deride değil karnım yırtılıyo sanarım :/

Maşallah
Bende insülin kullanıyorum ama kimse bana bisey demedi bilgi verebilir misiniz ?

Maşallah
Bende insülin kullanıyorum ama kimse bana bisey demedi bilgi verebilir misiniz ?
Valla ben de şok oldum ilk duyunca çok alışmıştım doktoruma. Şeker bebekte irilik yapabiliyoruz o da doğumda sıkıntı yaratabilirmiş. Bı de benim bebek ters duruyo onun için yüksek riskli de takip ve doğum olması gerektiğini söyledi

Maşallah ya, küçük kuş hızla büyüyor. Şekerin mi çıktı Normal doğum öneriyorlar mı bu arada?

Hey maşallah 42 mi, Allah kolaylık versin.
Evet canım şekerim çıktı insülin kullanıyorum. Yüksek riskli gebeliğe yönlendirdi doktor. Zaten henüz çatı muayenesi ya da rahim ağzı uzunluklarina bakılmaya başlamamışti. Sanırım 32. Haftadan sonra belli olabilir doğum şekli falan

ahh kızlar cnm cok sıkkın bgn başka bır dr. a gttm hunıleşme var dedi, enfeksıyonum da lökosit 16ydı dr. um su ıc geçer dedi bu dr napmış antibiotk şart dedi, suyun az dedi şimdiye kdr nasıl çalıştın ayağa kalkmaman lazımdı dedi, devlete git seni yatırsın dedi ama devlette de korkuorm alttan muayneye. yrn kendı dr. uma gdim diorm resmen psikolojik olarak cöktüm. bir sancım var bır sancım anlatamam

Yeni mi başlamıştı şikayetlerin

Kızlar mesajları okuyamadım
Eve çıktım geldik yol 1 saat sürdü ama baş ağrım tuttu yeniden. güneş ve sıcak çok çarptı.
2 gündür de ayak/bacak kemiklerim ağrıyordu, sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm.
Şimdi size bi soru yeni covid belirtileri nedir?
Kemik ağrılarım aşırı arttı, boğazım yanmaya başladı ve 1 saattir öksürüyorum. 4 saat önce parol içtim 1 saat ancak uyuyabildim.
Az önce ballı zencefilli sütü içemedim, çıkardım. Vücudum soğuk ama bana kalsa ateşim var gibi içim yanıyor.
Of
Covidse zaten parol ve az bitki çayı, C vitamini harici çözüm de yok sanırım ne oldu anlamadım

Geçmiş olsun çiçeğim, dilerim covid değildir. Benimki yüksek ateş, üşüme ve kemik ağrısıyla başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…