2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
olabilir kuzum ama insallah degildir.

Gectigimiz haftalarda babam ameloyat oldu diue annemle 1 hafta hastanelerdi. eve gelince covid belirtileri basladi. annemin belirtileri seninki gibiydi kuzum. sonra test yaptilar pozitifdi ama cabuk atlatti

Şuan 29. Haftanın içindesin değil mi takvime göre baktım. Bende en son 29+5te gittim 1543 gr çıktı doktorda sorun yok 4 5 gün önde sadece dedi boyu kilosu falan. Bende yeni şehre tasindigim için bu doktora ilk kez çıktım bana sadece şekerin belli riskleri var kalp büyümesi organ büyümesi vs. Ama hiç biri sende yok dedi. Sadece şeker yüzünden 39. Haftaları bekletiriz dedi (başka sorundan sezeryan olucam) onu neden öyle dedi anlamadim. Ama bi yere yönlendirmedi beni. Şeker de bu arada gebelikte çıktı aile de kimse de yok. Şeker yuklemesinde ilk saat 220 ikinci saat 150 çıkınca eski doktorum endokrinolojiye göndermişti o doktor da insüline başlattı. Ama kimse bana riskli gebelik bölümüyle devam et demedi. En iyisi ben gidince tekrar bi sorayım yeni doktora.
Bi de en son benim bebekte dönmemisti

Diyarbakıra taşındık daha yeni. Ama yanlış anlaşılmasın her şehrin insanında ayrı bi özellik var herhalde. Daha önce hataydaydim orda sürekli camları hortumla yikarlardi özellikle suriyeliler. Şimdi de burda sadece üstümdeki kişilerden değil karşı binalardan da görüyorum hali kilim ne varsa silkeliyorlar, bu konuda şikayetçi olan çok varmis

Insallah bisey yoktur canım

Ben birde bundan ördürüyorum dışarısı için de astronat diyorlar ya onlardan alırız yüksek ihtimalle sıcak tutar onlar
Eki Görüntüle 3105770
harika duruyor güle güle kullan canım ve hemen modeli çaldım :) bir yer var ördürebilirsem eğer orada şansımı denicem
Geçmiş olsun inşallah herşey normale döner, inşallah herşey istediğin gibi olur. Benim hep hayalimde normal doğum vardı hayal oldu maalesef…
Çok geçmiş olsun canım, covid gibi duruyor ama inşallah değildir

Geçmiş olsun canım. Tabi sormakta fayda var. Belki senin doktorun perinatoloji ile ilgisi vardır. Bı de bizim hastane yoğun. Benim doktor daha da yoğun. Onun için risk kriteri taşıdığim için direk gönderdi belki. Yoksa bana da ölçümlerinin şu an için normal olduğunu şekerden (çok şükür) etkilenmediğini söyledi

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Doktorumun değişmesine üzüldüm ama bunlar biraz da şans işi. Tüp bebek benimki biliyosun. Yumurta takiplerimi yaptığım çok tatlı bı doktorum vardı. Bütün süreci yönetti. Ama tam opu günümde covid oldu maalesef. Ne opuda bulunabildi ne de transferde. Sağolsun diğer hocalarda onun kadar ilgilendiler. Nasip artık. Prens ve prensesler nasıl ne zaman geleceklerine kendileri karar verecek

Biliyorum tabii :) insan değişik bir şekilde tüp bebek doktoruna bağlanıyor, aynı durum bende de var. Sağ Salim doğsunlar da başka bişey istemem. Neticede bizim istediğimiz değil daima bebeklerimizin keyfine göre bişeylerin olduğu aşikar ne zaman hayatımıza gireceklerine de kendileri karar verdiler

Bende pinteresten bulduum. Zaten bir şey aradığım zaman direk pinterese bakıyorum çok güzel görseller oluyor ve güzel fikir veriyor insallah sende bulursun ördürecek yer çok tatlıı model çünkü

Çok geçmişş olsun bana covid gibi geldii hamileliğimin basında covid geçirmiştim ki belirtilerde böyledi. Doktoruna danış bir istersen birde bol bol kemik kaynat iç kuzum

Eklentiler

• 8692C488-DDC7-4428-A90B-D2579E523D20.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Canım ateşini ölçtün mü sanırım en büyük belirti ateş. Belki de hava değişimi falandır. İnşallah yarına daha iyi olursun

Maşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli

Maşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli
bende gecen ay izin icin konusmaya gittigimde , saglik sorunun yoksa 35. haftalara kadar calisabiliuor hamileler dediler ve ben riskli gruptayom taa en bastan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…