sadece alnım yanıyorGeçmiş olsun çiçeğim, dilerim covid değildir.Benimki yüksek ateş, üşüme ve kemik ağrısıyla başlamıştı.
olabilir kuzum ama insallah degildir.Kızlar mesajları okuyamadım
Eve çıktım geldik yol 1 saat sürdü ama baş ağrım tuttu yeniden. güneş ve sıcak çok çarptı.
2 gündür de ayak/bacak kemiklerim ağrıyordu, sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm.
Şimdi size bi soru yeni covid belirtileri nedir?
Kemik ağrılarım aşırı arttı, boğazım yanmaya başladı ve 1 saattir öksürüyorum. 4 saat önce parol içtim 1 saat ancak uyuyabildim.
Az önce ballı zencefilli sütü içemedim, çıkardım. Vücudum soğuk ama bana kalsa ateşim var gibi içim yanıyor.
Of
Covidse zaten parol ve az bitki çayı, C vitamini harici çözüm de yok sanırım ne oldu anlamadım
baska bir doktora daha git bence . bu durumu anlatma bakalim o ne dicek . ozaman belli olur hangisi dogru hangisi yanlisyok hayır bayadır var ama dr. um her seferinde iyi iyi diyip gönderiyor.bu sefer bşka dr. a gttm cok farklı konuştu.
Oh iyi bari canim acısını çıkartmış olursunuz ne güzelDoğuma gelicek canım sonra gitmeyecek bidaha senelik izni babalık izni rapor ayalaryacağız
Şuan 29. Haftanın içindesin değil mi takvime göre baktım. Bende en son 29+5te gittim 1543 gr çıktı doktorda sorun yok 4 5 gün önde sadece dedi boyu kilosu falan. Bende yeni şehre tasindigim için bu doktora ilk kez çıktım bana sadece şekerin belli riskleri var kalp büyümesi organ büyümesi vs. Ama hiç biri sende yok dedi. Sadece şeker yüzünden 39. Haftaları bekletiriz dedi (başka sorundan sezeryan olucam) onu neden öyle dedi anlamadim. Ama bi yere yönlendirmedi beni. Şeker de bu arada gebelikte çıktı aile de kimse de yok. Şeker yuklemesinde ilk saat 220 ikinci saat 150 çıkınca eski doktorum endokrinolojiye göndermişti o doktor da insüline başlattı. Ama kimse bana riskli gebelik bölümüyle devam et demedi. En iyisi ben gidince tekrar bi sorayım yeni doktora.Valla ben de şok oldum ilk duyunca çok alışmıştım doktoruma. Şeker bebekte irilik yapabiliyoruz o da doğumda sıkıntı yaratabilirmiş. Bı de benim bebek ters duruyo onun için yüksek riskli de takip ve doğum olması gerektiğini söyledi
Diyarbakıra taşındık daha yeni. Ama yanlış anlaşılmasın her şehrin insanında ayrı bi özellik var herhalde. Daha önce hataydaydim orda sürekli camları hortumla yikarlardi özellikle suriyeliler. Şimdi de burda sadece üstümdeki kişilerden değil karşı binalardan da görüyorum hali kilim ne varsa silkeliyorlar, bu konuda şikayetçi olan çok varmisDilos6342 nerde yaşıyosun çok merak ettim. Hiç mi insan görmemişler insanlarla yaşamamışlar da ilk defa toplum içine çıkmış gibi davranmışlar yuh gerçekten okudukça ben delirdim burda. Allah kolaylık versin gerçekten sinirini bozmamaya çalış kendini üzme:)
yok hayır bayadır var ama dr. um her seferinde iyi iyi diyip gönderiyor.bu sefer bşka dr. a gttm cok farklı konuştu.
Insallah bisey yoktur canımKızlar mesajları okuyamadım
Eve çıktım geldik yol 1 saat sürdü ama baş ağrım tuttu yeniden. güneş ve sıcak çok çarptı.
2 gündür de ayak/bacak kemiklerim ağrıyordu, sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm.
Kemik ağrılarım aşırı arttı, boğazım yanmaya başladı ve 1 saattir öksürüyorum. 4 saat önce parol içtim 1 saat ancak uyuyabildim.
Az önce ballı zencefilli sütü içemedim, çıkardım. Vücudum soğuk ama bana kalsa ateşim var gibi içim yanıyor.
Of
Covidse zaten parol ve az bitki çayı, C vitamini harici çözüm de yok sanırım ne oldu anlamadım
işte alttan muayene edicekler diye korkuyorum walla aklım karmakarışıkbaska bir doktora daha git bence . bu durumu anlatma bakalim o ne dicek . ozaman belli olur hangisi dogru hangisi yanlis
harika duruyor güle güle kullan canım ve hemen modeli çaldım :) bir yer var ördürebilirsem eğer orada şansımı denicemBen birde bundan ördürüyorumdışarısı için de astronat diyorlar ya onlardan alırız yüksek ihtimalle sıcak tutar onlar
Eki Görüntüle 3105770
Geçmiş olsun inşallah herşey normale döner, inşallah herşey istediğin gibi olur. Benim hep hayalimde normal doğum vardı hayal oldu maalesef…Evet canım şekerim çıktı insülin kullanıyorum. Yüksek riskli gebeliğe yönlendirdi doktor. Zaten henüz çatı muayenesi ya da rahim ağzı uzunluklarina bakılmaya başlamamışti. Sanırım 32. Haftadan sonra belli olabilir doğum şekli falan
Çok geçmiş olsun canım, covid gibi duruyor ama inşallah değildirKızlar mesajları okuyamadım
Of
Şuan 29. Haftanın içindesin değil mi takvime göre baktım. Bende en son 29+5te gittim 1543 gr çıktı doktorda sorun yok 4 5 gün önde sadece dedi boyu kilosu falan. Bende yeni şehre tasindigim için bu doktora ilk kez çıktım bana sadece şekerin belli riskleri var kalp büyümesi organ büyümesi vs. Ama hiç biri sende yok dedi. Sadece şeker yüzünden 39. Haftaları bekletiriz dedi (başka sorundan sezeryan olucam) onu neden öyle dedi anlamadim. Ama bi yere yönlendirmedi beni. Şeker de bu arada gebelikte çıktı aile de kimse de yok. Şeker yuklemesinde ilk saat 220 ikinci saat 150 çıkınca eski doktorum endokrinolojiye göndermişti o doktor da insüline başlattı. Ama kimse bana riskli gebelik bölümüyle devam et demedi. En iyisi ben gidince tekrar bi sorayım yeni doktora.
Bi de en son benim bebekte dönmemisti
Geçmiş olsun canım. Tabi sormakta fayda var. Belki senin doktorun perinatoloji ile ilgisi vardır. Bı de bizim hastane yoğun. Benim doktor daha da yoğun. Onun için risk kriteri taşıdığim için direk gönderdi belki. Yoksa bana da ölçümlerinin şu an için normal olduğunu şekerden (çok şükür) etkilenmediğini söylediŞuan 29. Haftanın içindesin değil mi takvime göre baktım. Bende en son 29+5te gittim 1543 gr çıktı doktorda sorun yok 4 5 gün önde sadece dedi boyu kilosu falan. Bende yeni şehre tasindigim için bu doktora ilk kez çıktım bana sadece şekerin belli riskleri var kalp büyümesi organ büyümesi vs. Ama hiç biri sende yok dedi. Sadece şeker yüzünden 39. Haftaları bekletiriz dedi (başka sorundan sezeryan olucam) onu neden öyle dedi anlamadim. Ama bi yere yönlendirmedi beni. Şeker de bu arada gebelikte çıktı aile de kimse de yok. Şeker yuklemesinde ilk saat 220 ikinci saat 150 çıkınca eski doktorum endokrinolojiye göndermişti o doktor da insüline başlattı. Ama kimse bana riskli gebelik bölümüyle devam et demedi. En iyisi ben gidince tekrar bi sorayım yeni doktora.
Bi de en son benim bebekte dönmemisti
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Doktorumun değişmesine üzüldüm ama bunlar biraz da şans işi. Tüp bebek benimki biliyosun. Yumurta takiplerimi yaptığım çok tatlı bı doktorum vardı. Bütün süreci yönetti. Ama tam opu günümde covid oldu maalesef. Ne opuda bulunabildi ne de transferde. Sağolsun diğer hocalarda onun kadar ilgilendiler. Nasip artık. Prens ve prensesler nasıl ne zaman geleceklerine kendileri karar verecekharika duruyor güle güle kullan canım ve hemen modeli çaldım :) bir yer var ördürebilirsem eğer orada şansımı denicem
Geçmiş olsun inşallah herşey normale döner, inşallah herşey istediğin gibi olur. Benim hep hayalimde normal doğum vardı hayal oldu maalesef…
Çok geçmiş olsun canım, covid gibi duruyor ama inşallah değildir
Biliyorum tabii :) insan değişik bir şekilde tüp bebek doktoruna bağlanıyor, aynı durum bende de var. Sağ Salim doğsunlar da başka bişey istemem. Neticede bizim istediğimiz değil daima bebeklerimizin keyfine göre bişeylerin olduğu aşikarHakkımızda hayırlısı olsun canım. Doktorumun değişmesine üzüldüm ama bunlar biraz da şans işi. Tüp bebek benimki biliyosun. Yumurta takiplerimi yaptığım çok tatlı bı doktorum vardı. Bütün süreci yönetti. Ama tam opu günümde covid oldu maalesef. Ne opuda bulunabildi ne de transferde. Sağolsun diğer hocalarda onun kadar ilgilendiler. Nasip artık. Prens ve prensesler nasıl ne zaman geleceklerine kendileri karar verecek
harika duruyor güle güle kullan canım ve hemen modeli çaldım :) bir yer var ördürebilirsem eğer orada şansımı denicem
Geçmiş olsun inşallah herşey normale döner, inşallah herşey istediğin gibi olur. Benim hep hayalimde normal doğum vardı hayal oldu maalesef…
Çok geçmiş olsun canım, covid gibi duruyor ama inşallah değildir
Kızlar mesajları okuyamadım
Of
Duygusal oğlan seninki vesselam :)
Bizimki de çok dertli bir Bekir. Eli boyuna kafasının yanında düşünüyor da düşünüyor :)
Eki Görüntüle 3105697
Canım ateşini ölçtün müKızlar mesajları okuyamadım
Of
Maşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekliBugün ilk iş günümdü kızlar tatlış insanlar katılmış okulumuza sevindimMüdürüm kurucumuz gördü beni sen süper döndün çok çalışırsın daha iyi gördük seni diyorlar Yok canım sağolun dinlendiğim için böyle enerjiğim birkaç gün sonra bir daha konuşalım dedim İlk 3 ay rengim soluktu çok şimdi iyi görmüşler
bende gecen ay izin icin konusmaya gittigimde , saglik sorunun yoksa 35. haftalara kadar calisabiliuor hamileler dedilerMaşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli
Kesin haberleri var, yeni alfa kuşağı bunlar. Z kuşağını da zorlayacaklarBunların bez fiyatlarından falan haberi var benceçok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?