olabilir kuzum ama insallah degildir.
Gectigimiz haftalarda babam ameloyat oldu diue annemle 1 hafta hastanelerdi. eve gelince covid belirtileri basladi. annemin belirtileri seninki gibiydi kuzum. sonra test yaptilar pozitifdi ama cabuk atlatti
Çok geçmişş olsun bana covid gibi geldii hamileliğimin basında covid geçirmiştim ki belirtilerde böyledi. Doktoruna danış bir istersenbirde bol bol kemik kaynat iç kuzum
Allahım sabah sabah, sabah neşesi oldu resmenBunların bez fiyatlarından falan haberi var benceçok tatlı maşallah
Canım ateşini ölçtün müsanırım en büyük belirti ateş. Belki de hava değişimi falandır. İnşallah yarına daha iyi olursun
Ay o kadar haklısın ki ama bu da kız ya insan değişik bi heves yaşıyorOğlundan kalma da varsa bence çokta alma
Allah kolaylık ve sabır versin inşallahDiyarbakıra taşındık daha yeni. Ama yanlış anlaşılmasın her şehrin insanında ayrı bi özellik var herhalde. Daha önce hataydaydim orda sürekli camları hortumla yikarlardi özellikle suriyeliler. Şimdi de burda sadece üstümdeki kişilerden değil karşı binalardan da görüyorum hali kilim ne varsa silkeliyorlar, bu konuda şikayetçi olan çok varmis
Bak çıkmaz deniyordu demek doktorların her dediği hep doğru olmayabilirmiş. Herşey dinlenmeyle ve kafanın rahat olmasıyla bağlantılı. Test sonucunu da bekliyoruz, güzel bir negatifle gel inşallah.P pohpoh86 kuzum mesajları okuyamadım henüz ama buna denk geldim hunileşme bi anda başlamış olabilir bende de yoktu hiçbir şey.
Süreç çok hızlı ilerleyebiliyor istirahat edip kontrollerini biraz sıklaştır lütfen
Kasılman sancın da varsa lütfen lütfen erteleme o sancılı kasılmalar ve bebek baskısı yapıyor zaten bunu
Kasılmalar durup istirahat edince benimki 14 mm den 23 e kadar çıktı yeniden
Güldürmedi diyeydinMaşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli
Şaka gibiler gerçekten. Damdan düşenin hâli misali bizimkibende gecen ay izin icin konusmaya gittigimde , saglik sorunun yoksa 35. haftalara kadar calisabiliuor hamileler dedilerve ben riskli gruptayom taa en bastan beri
Canım bir gece benimde öyle oldu içerde horon tepiyor gibiydi resmen.. sonra burda arkadaşlar acıktığı için olabilir dediler.. bende yatarken bir kase yoğurt yiyorum.. gece uyanmalarım başladı tam 3 3.30 arası hurma aldım ondan yiyorum.. daha iyiyizAh kızlar benim bebe asla uyutmuyorsaatlerdir hareketlerinden uyuyamıyorum midemede baskı yapıyor yatınca midem bulanıyo
Ben bu sayfadan bu seti sipariş verdim hem mevlüdünde de giydiririm diye düşünerektenbu sayfayada bakabilirsiniz kız bebisler içinde harika şeyler var
valla 2 türlüsü de zor olur canım yaa ben 30.haftayı doldurdum 2 iş yapıp yatış pozisyonundayım ki ağır iş hiç yapmıyorum. doğumdan sonrasıda sıkıntı bebekle taşınma ve yerleşme zor hele de yanında yardımcın yoksa.. gelebilecek hiç mi kimsen yoktaşınan bir iki arkadaş vardı etiketleyemedim ama benim de taşınma durumum (şehir değişikliği 10saat yol) olacak ya 35-36hafta hamileyken veya doğumdan sonra bebek 1 aylıkken falan sizce hangisi daha kolay olur? ailelerden pek bir yardım yok maalesef kendimiz halledicez her şeyi, bir yandan bir an önce taşınıp düzen kurmak istiyorum sonuçta küçük bebekle de bebeğe alışma sezaryen iyileşmesi falan her şey zor ama bu halde yemek bulaşık zor hallediyoruz eşimle bir de koli yapmak aşırı zorlayacak gibi bizi, hala çalışıyorum doğum iznine de çıkamadım
yok canım daha vermedi bana da bu hafta yada hafta başında gidicem bende bakalım hem izin çalışabilir raporu vs onları konuşcam.. aksilik çıkmazsa ilki normaldi buda normal olur sanırımKızlar ağustos grubuda doğurmaya başladı yavaş yavaş bizlere geliyor sıra eylülden sonra biz insallah cok heyecanlı :) doktorlarınız doğumun nasıl olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu?
birleşir bence.. 30 haftayı doldurmamla karnımdaki şişliğin arttığını hissediyorum penguen yürümelerim başladı karnım zaten önde gidiyor.. eşimle oğlum dalga geçiyorBen şuan 29.haftadayim, göbeğim hala 2 kat birleşmedi. Hamilelikten önce de 2 kattı beraber büyüdüler birlesir mi sizce?
Aaa çok geçmiş olsunKızlar mesajları okuyamadım
Eve çıktım geldik yol 1 saat sürdü ama baş ağrım tuttu yeniden. güneş ve sıcak çok çarptı.
2 gündür de ayak/bacak kemiklerim ağrıyordu, sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm.
Şimdi size bi soru yeni covid belirtileri nedir?
Kemik ağrılarım aşırı arttı, boğazım yanmaya başladı ve 1 saattir öksürüyorum. 4 saat önce parol içtim 1 saat ancak uyuyabildim.
Az önce ballı zencefilli sütü içemedim, çıkardım. Vücudum soğuk ama bana kalsa ateşim var gibi içim yanıyor.
Of
Covidse zaten parol ve az bitki çayı, C vitamini harici çözüm de yok sanırım ne oldu anlamadım
İki hamileliğinin arasında kaç sene var canım? Kısa zaman olunca da karın çabuk çıkarmış. Eşin kolay yolu bulmuş anneni çağırmakla :) kendisi de yapsın herşeyin kolayına kaçmasın. :)birleşir bence.. 30 haftayı doldurmamla karnımdaki şişliğin arttığını hissediyorum penguen yürümelerim başladı karnım zaten önde gidiyor.. eşimle oğlum dalga geçiyorsenden önce göbeğini görüyoruz falan diye.. tabiki bünyeden bünyeye de fark olur ama bemce birleşir canım
Ne fenalar bizimkiler şaka yapıyorlar çok desteklediler sağolsunlarMaşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Bir de her doktorun görüşü farklı oluyor herhalde. En son çıktığım bu doktor hiç bi vitamini kullanmamami faydası olmadığını anca sekerimi yükselttiğini söyledi mesela. Diğer doktorlar mutlaka kullan dedi. Kafalar karmakarışık. Ama senin de 29. Haftada 1500 çıkmış kilosu benimde öyle o yüzden de dedim aslında. Şekeri olmayıp bu haftada 1800 gr çıkan da var bizimkisi gayet ortalama o zaman diye düşünüyorum. İnşallah anlasabilecegin bi doktora denk gelirsinGeçmiş olsun canım. Tabi sormakta fayda var. Belki senin doktorun perinatoloji ile ilgisi vardır. Bı de bizim hastane yoğun. Benim doktor daha da yoğun. Onun için risk kriteri taşıdığim için direk gönderdi belki. Yoksa bana da ölçümlerinin şu an için normal olduğunu şekerden (çok şükür) etkilenmediğini söyledi
Kızlar mesajları okuyamadım
Eve çıktım geldik yol 1 saat sürdü ama baş ağrım tuttu yeniden. güneş ve sıcak çok çarptı.
2 gündür de ayak/bacak kemiklerim ağrıyordu, sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm.
Şimdi size bi soru yeni covid belirtileri nedir?
Kemik ağrılarım aşırı arttı, boğazım yanmaya başladı ve 1 saattir öksürüyorum. 4 saat önce parol içtim 1 saat ancak uyuyabildim.
Az önce ballı zencefilli sütü içemedim, çıkardım. Vücudum soğuk ama bana kalsa ateşim var gibi içim yanıyor.
Of
Covidse zaten parol ve az bitki çayı, C vitamini harici çözüm de yok sanırım ne oldu anlamadım
yaa annemler bir ara antepteydi 4. katta oturuyorduk bir kat vardı üstümüzde.. üstümüzdeki şahıs oda farketmiyordu her yerden ne bulursa ne bulurlarsa çırpıp duruyordu.. kaç kez uyardık kadını annem en son sinir krizi geçirmiş ben yoktum o zaman bağırmış çağırmış bir sürüDiyarbakıra taşındık daha yeni. Ama yanlış anlaşılmasın her şehrin insanında ayrı bi özellik var herhalde. Daha önce hataydaydim orda sürekli camları hortumla yikarlardi özellikle suriyeliler. Şimdi de burda sadece üstümdeki kişilerden değil karşı binalardan da görüyorum hali kilim ne varsa silkeliyorlar, bu konuda şikayetçi olan çok varmis
Çok geçmiş olsun canım yaa belirtiler covid ggibi duruyor inŞAllah değildir.. eve çıkmana sevindim diyecektim ama geri hastane yolu görünmüş..Allahım sabah sabah, sabah neşesi oldu resmen
Dertli kuzuma bak
Benimkinin de bu ara böyle durduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kızlar ya dün gece buraya yazdıktan sonra jet hızıyla ateşim de çıktı.
Devlete gittik parol serum takılırken tansiyonum düştü bayılmama ramak kalmıştı da hemşireler çabuk müdehale etti neyseki. Bi de boş serum takıldı.
Biraz uyumuştum sabah tekrar ateşlendim soğuk duş/parol ikilisi ile biraz daha iyiyim.
Covid test sonucu henüz çıkmadı bekliyoruz
8 sene var canımİki hamileliğinin arasında kaç sene var canım? Kısa zaman olunca da karın çabuk çıkarmış. Eşin kolay yolu bulmuş anneni çağırmakla :) kendisi de yapsın herşeyin kolayına kaçmasın. :)
İnşallah canım teşekkür ederimSağol canım sana da geçmiş olsun. Bir de her doktorun görüşü farklı oluyor herhalde. En son çıktığım bu doktor hiç bi vitamini kullanmamami faydası olmadığını anca sekerimi yükselttiğini söyledi mesela. Diğer doktorlar mutlaka kullan dedi. Kafalar karmakarışık. Ama senin de 29. Haftada 1500 çıkmış kilosu benimde öyle o yüzden de dedim aslında. Şekeri olmayıp bu haftada 1800 gr çıkan da var bizimkisi gayet ortalama o zaman diye düşünüyorum. İnşallah anlasabilecegin bi doktora denk gelirsin
Merhaba tasinanlardan biri benim. 550 km uzağa taşındım bende. 1.si kendi özel arabanız var mı?taşınan bir iki arkadaş vardı etiketleyemedim ama benim de taşınma durumum (şehir değişikliği 10saat yol) olacak ya 35-36hafta hamileyken veya doğumdan sonra bebek 1 aylıkken falan sizce hangisi daha kolay olur? ailelerden pek bir yardım yok maalesef kendimiz halledicez her şeyi, bir yandan bir an önce taşınıp düzen kurmak istiyorum sonuçta küçük bebekle de bebeğe alışma sezaryen iyileşmesi falan her şey zor ama bu halde yemek bulaşık zor hallediyoruz eşimle bir de koli yapmak aşırı zorlayacak gibi bizi, hala çalışıyorum doğum iznine de çıkamadım
Amiin çok teşekkür ederimAllah kolaylık ve sabır versin inşallah
Yaa kadını o hale getireceğin kadar kendin temiz olup düşünsene işte
yaa annemler bir ara antepteydi 4. katta oturuyorduk bir kat vardı üstümüzde.. üstümüzdeki şahıs oda farketmiyordu her yerden ne bulursa ne bulurlarsa çırpıp duruyordu.. kaç kez uyardık kadını annem en son sinir krizi geçirmiş ben yoktum o zaman bağırmış çağırmış bir sürükadın öyle bıraktı.. ille dellenmesi mi gerekiyordu bilmiyorum..
Çok geçmiş olsun canım yaa belirtiler covid ggibi duruyor inŞAllah değildir.. eve çıkmana sevindim diyecektim ama geri hastane yolu görünmüş..
8 sene var canımilkinde de birden büyümüştü ama.. arkadaşım aradı dün görüntülü kııızz o ne birden çıkmış diyor şişliğin yok ama belli diyor.. öyle gerçekten de. şişlik yok şimdilik yüzüğümü takabiliyorum hala ama ben çıkardım sıcak basıyor herşeyden.. bugün kaç kez üzerimi değiştirdim gece hamilelik yaza gelmemeliymiş.. daha ağustosa yeni girdik.
eşimde iş yapar aslında Allah var hakkını yemeyim adamın.. oğlumda odasını toplasa yeterben oturup kalkarken sıkıntıya düşüyorum yatıyorum zaten.. sabah 9da eşim işe oğlum camiye gidiyor öğlene kadar yatış modu bende anca toplanıyorum..
Kuzum bende hamileliğin başında olmuştum ama bende ateş olmamıştı, kemik ağrılarım çoktu ve acayip burun tıkanıklığı olmuştu uyuyamiyordum. Ağzımdan nefes almaktan boğazımda kurumustu. Ama çoğu kişide ateş oluyor sanırımAllahım sabah sabah, sabah neşesi oldu resmen
Dertli kuzuma bak
Benimkinin de bu ara böyle durduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kızlar ya dün gece buraya yazdıktan sonra jet hızıyla ateşim de çıktı.
Devlete gittik parol serum takılırken tansiyonum düştü bayılmama ramak kalmıştı da hemşireler çabuk müdehale etti neyseki. Bi de boş serum takıldı.
Biraz uyumuştum sabah tekrar ateşlendim soğuk duş/parol ikilisi ile biraz daha iyiyim.
Covid test sonucu henüz çıkmadı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?