2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
olabilir kuzum ama insallah degildir.

Gectigimiz haftalarda babam ameloyat oldu diue annemle 1 hafta hastanelerdi. eve gelince covid belirtileri basladi. annemin belirtileri seninki gibiydi kuzum. sonra test yaptilar pozitifdi ama cabuk atlatti

Çok geçmişş olsun bana covid gibi geldii hamileliğimin basında covid geçirmiştim ki belirtilerde böyledi. Doktoruna danış bir istersen birde bol bol kemik kaynat iç kuzum

Bunların bez fiyatlarından falan haberi var bence çok tatlı maşallah
Allahım sabah sabah, sabah neşesi oldu resmen
Dertli kuzuma bak
Benimkinin de bu ara böyle durduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Canım ateşini ölçtün mü sanırım en büyük belirti ateş. Belki de hava değişimi falandır. İnşallah yarına daha iyi olursun

Kızlar ya dün gece buraya yazdıktan sonra jet hızıyla ateşim de çıktı.
Devlete gittik parol serum takılırken tansiyonum düştü bayılmama ramak kalmıştı da hemşireler çabuk müdehale etti neyseki. Bi de boş serum takıldı.
Biraz uyumuştum sabah tekrar ateşlendim soğuk duş/parol ikilisi ile biraz daha iyiyim.
Covid test sonucu henüz çıkmadı bekliyoruz

P pohpoh86 kuzum mesajları okuyamadım henüz ama buna denk geldim hunileşme bi anda başlamış olabilir bende de yoktu hiçbir şey.
Süreç çok hızlı ilerleyebiliyor istirahat edip kontrollerini biraz sıklaştır lütfen
Kasılman sancın da varsa lütfen lütfen erteleme o sancılı kasılmalar ve bebek baskısı yapıyor zaten bunu
Kasılmalar durup istirahat edince benimki 14 mm den 23 e kadar çıktı yeniden

Allah kolaylık ve sabır versin inşallah

Bak çıkmaz deniyordu demek doktorların her dediği hep doğru olmayabilirmiş. Herşey dinlenmeyle ve kafanın rahat olmasıyla bağlantılı. Test sonucunu da bekliyoruz, güzel bir negatifle gel inşallah.

Canım bir gece benimde öyle oldu içerde horon tepiyor gibiydi resmen.. sonra burda arkadaşlar acıktığı için olabilir dediler.. bende yatarken bir kase yoğurt yiyorum.. gece uyanmalarım başladı tam 3 3.30 arası hurma aldım ondan yiyorum.. daha iyiyiz
valla 2 türlüsü de zor olur canım yaa ben 30.haftayı doldurdum 2 iş yapıp yatış pozisyonundayım ki ağır iş hiç yapmıyorum. doğumdan sonrasıda sıkıntı bebekle taşınma ve yerleşme zor hele de yanında yardımcın yoksa.. gelebilecek hiç mi kimsen yok eşim şuan bile diyor annen artık gelse mi diye.. sıcaklarda bastırınca iyice mayışık pozisyondayız..
Kızlar ağustos grubuda doğurmaya başladı yavaş yavaş bizlere geliyor sıra eylülden sonra biz insallah cok heyecanlı :) doktorlarınız doğumun nasıl olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu?
yok canım daha vermedi bana da bu hafta yada hafta başında gidicem bende bakalım hem izin çalışabilir raporu vs onları konuşcam.. aksilik çıkmazsa ilki normaldi buda normal olur sanırım
Ben şuan 29.haftadayim, göbeğim hala 2 kat birleşmedi. Hamilelikten önce de 2 kattı beraber büyüdüler birlesir mi sizce?
birleşir bence.. 30 haftayı doldurmamla karnımdaki şişliğin arttığını hissediyorum penguen yürümelerim başladı karnım zaten önde gidiyor.. eşimle oğlum dalga geçiyor senden önce göbeğini görüyoruz falan diye.. tabiki bünyeden bünyeye de fark olur ama bemce birleşir canım

Aaa çok geçmiş olsun Malesef Covid belirtileri gibi duruyor fakat inşallah değildir Ihlamur bal karışımı bitki çayları denesen belki biraz iyi gelir

Merhabalar adana da olan var mıydı aranızda. Ağustos annelerinin çoğu doğurmuş erken doğum riski artı Doktor'un yüksek ihtimal sezaryen olur demesi üzErine alternatif doktor arıyorum muhtemel doğum tarihim 28 ekim olcak galiba tabi henüz çok erken net tarih için

İki hamileliğinin arasında kaç sene var canım? Kısa zaman olunca da karın çabuk çıkarmış. Eşin kolay yolu bulmuş anneni çağırmakla :) kendisi de yapsın herşeyin kolayına kaçmasın. :)

Maşallah sana. Ay deli oluyorum bu laflara. Benim müdürüm de sen artık iki kişisin daha çok çalışmalısın dedi bana sürekli
Ne fenalar bizimkiler şaka yapıyorlar çok desteklediler sağolsunlar İyi insanlarla çalışmak çok önemli gerçekten

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Bir de her doktorun görüşü farklı oluyor herhalde. En son çıktığım bu doktor hiç bi vitamini kullanmamami faydası olmadığını anca sekerimi yükselttiğini söyledi mesela. Diğer doktorlar mutlaka kullan dedi. Kafalar karmakarışık. Ama senin de 29. Haftada 1500 çıkmış kilosu benimde öyle o yüzden de dedim aslında. Şekeri olmayıp bu haftada 1800 gr çıkan da var bizimkisi gayet ortalama o zaman diye düşünüyorum. İnşallah anlasabilecegin bi doktora denk gelirsin

yaa annemler bir ara antepteydi 4. katta oturuyorduk bir kat vardı üstümüzde.. üstümüzdeki şahıs oda farketmiyordu her yerden ne bulursa ne bulurlarsa çırpıp duruyordu.. kaç kez uyardık kadını annem en son sinir krizi geçirmiş ben yoktum o zaman bağırmış çağırmış bir sürü kadın öyle bıraktı.. ille dellenmesi mi gerekiyordu bilmiyorum..
Çok geçmiş olsun canım yaa belirtiler covid ggibi duruyor inŞAllah değildir.. eve çıkmana sevindim diyecektim ama geri hastane yolu görünmüş..
İki hamileliğinin arasında kaç sene var canım? Kısa zaman olunca da karın çabuk çıkarmış. Eşin kolay yolu bulmuş anneni çağırmakla :) kendisi de yapsın herşeyin kolayına kaçmasın. :)
8 sene var canım ilkinde de birden büyümüştü ama.. arkadaşım aradı dün görüntülü kııızz o ne birden çıkmış diyor şişliğin yok ama belli diyor.. öyle gerçekten de. şişlik yok şimdilik yüzüğümü takabiliyorum hala ama ben çıkardım sıcak basıyor herşeyden.. bugün kaç kez üzerimi değiştirdim gece hamilelik yaza gelmemeliymiş.. daha ağustosa yeni girdik.
eşimde iş yapar aslında Allah var hakkını yemeyim adamın.. oğlumda odasını toplasa yeter ben oturup kalkarken sıkıntıya düşüyorum yatıyorum zaten.. sabah 9da eşim işe oğlum camiye gidiyor öğlene kadar yatış modu bende anca toplanıyorum..

İnşallah canım teşekkür ederim

Merhaba tasinanlardan biri benim. 550 km uzağa taşındım bende. 1.si kendi özel arabanız var mı?
Biz eşyaları verdikten sonra otobüse binip geldik, otobüs saatine kadar bekle üstüne otobüste 8 9 saat otur o biraz beni yordu işte.
Koli yapmak toparlanmak inanın bence en kolayı yerlestirmesi daha zor, benim başıma bir sürü aksilik geldi ama düşünüyorum elimde bir de 1 aylık bebek olsa üstesinden gelemezdim herhalde. Bizim de yanımızda kimse yoktu sadece eşim ve ben. Siz ne kadar agirlaşsanız da istediğiniz zaman of ben bi uzanayım diyip yatabilirsiniz veya biraz dinleneyim şurayı temizleriz dersiniz. Ama bebek oldugunda direk 2 kişiden 1e düşeceksiniz. Çünkü bebis daha hem küçük olacak hemde yenidogdugunda bir sürü sıkıntı olabiliyor gazlı bebek olur sariligi geçmeyen bebek olur vs. Hem o yüzden hemde taşınma sırasında acayip pislik oluyor, bebeği oraya sokmak da tercih dışı sayılmasına sebep.
Kolileme işinde mutfak yoruyor sadece biz diğer tarafları hemen toparladık benim zaten çok yatak yorganım yoktu.
Mutfak içinde siz oturursunuz, oturdugunuz yerden sararsınız eşiniz ayaktaki işleri yapar biz öyle yaptık.
Size en büyük tavsiyem yeni şehre gitmeden herseyi ayarlamanız. Özellikle temizlik için ben 2 kadın tuttum ama rastgele bi yeri aradık geldiğimizde. Siz öyle sakin yapmayın gitmeden muhakkak neresi iyi diye araştırın burda bile post açabilir sorabilirsiniz. Gideceğiniz yerde temizlik şirketi hangisi iyi iş yapar diye. Keşke bende arastirsaydim çünkü bana maalesef iş yapmayan insanlar denk geldi. Düzgün iş yapan insan denk gelirse yükünüz çok hafifler.
Ikiside zor çünkü haftanız iyice ilerlemiş olacak ama taşınma niyetiniz varsa şimdiden yavaş yavaş kolileme yapabilirsiniz akşamları.
Ama bana sorarsanız kesinlikle hem kendiniz için hem bebek için doğumdan önce taşının.
Geldiğimiz ev çok kirli denk geldi işlerimiz ters gitti bebek olsaydı bu kirde vs. Hasta olurdu bende mahvolurdum diye düşünüyorum çünkü siz dinlene dinlene yaparsınız ama bebek ihtiyaçları beklemez

Yaa kadını o hale getireceğin kadar kendin temiz olup düşünsene işte insan önce kendi temiz olduğunda düşünceli olduğunda kimseye zararı olmaz zaten. Bende aşağıdan çok bağırdım çağırdım son zamanlarda ama bana mısın diyip çıkıp bakmıyor kadin. Bu kadar vurdum duymazlık olmaz. En son eşim çıktı baya söylendi 2 gündür bisey görmüyorum insallah böyle devam eder yoksa insanı yoldan çıkartır bunlar. Çünkü ufak tefek şeyler değil halının suyunu akıtmak koca ekmek parçaları falan sırf zarar

Kuzum bende hamileliğin başında olmuştum ama bende ateş olmamıştı, kemik ağrılarım çoktu ve acayip burun tıkanıklığı olmuştu uyuyamiyordum. Ağzımdan nefes almaktan boğazımda kurumustu. Ama çoğu kişide ateş oluyor sanırım enfeksiyon mu yükseliyor ondan mı oluyor acaba bilemiyorum
Insallahh covid falan çıkmaz bi de onla uğraşma zaten eve yeni geliyordun, kendine çok çok dikkat et ben o halsizligi burun tıkanıklığımı bile bol bol c vitamini tüketerek atlatmistim. Doktoruna bi sor canım ona göre kullanırsın çok geçmiş olsun negatif sonuçlarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…