2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Allah'tan korkun be ekmek parçaları nedir? İnşAllah anlamışlardır canım da strese sinire girmezsin.. ben sinirlenince karnım davul gibi oluyor.. yavrum sana değil sinirim sakin diyorum..
ya halıyı neden evde yıkarsın ki bide bunu da anlamıyorum su israfı olduğunu düşünüyorum şahsen evde yıkamanın.. bir ara denizlide otururken anons yapıyorlardı evde halı yıkamayın su problemi var diye..

Dimi ya kocaman ekmek parçaları yazık günah..
Sorma sorma benim de nabzım yükseliyor direk boğuluyor gibi oluyorum. Çocuğu bi keresinde yediği yarım elmayı direk mutfagimin içine attı..
Hiç anlamıyorum 4 parça hali kilim vardı direk yıkamış asmış aşağıya şapır şapır suyu akıyor benim balkona.
Hayır bende yatagın alezi var çamaşır makinesine sığmıyor kalın çünkü yatağın bi parçası. Hiç bi yıkamacı almadığı için bende balkonda yerde yıkadım sonra sandalyelerin üstüne attım suyu yine kendi balkonuma aktı yani. Napayim bende gideyim alt kattakini mi ıslatayım. Yazık günah değil mi

Ay kızlar ya oğlumun yatağı gelicek büyüyen beşiği bebişe hazırlıcam ev ne hale geldi inanamazsınız üç oda birden değişmek zorunda kaldı bir yatak için taşınsam bu kadar olmazdı ya beşikde söküldü kaldı karyolayı kurmaya gelenden rica edicem inşallah beşiği de kuruverir ya bitmicek yoksa uyandığımdan beri temizlik yer değiştirme vs uğraşıyorum oturma odasına ve yatak odasına giricek yer kalmadı nasıl sığıyormuş bir odaya o kadar şey aklım almadı valla

Bak çıkmaz deniyordu demek doktorların her dediği hep doğru olmayabilirmiş. Herşey dinlenmeyle ve kafanın rahat olmasıyla bağlantılı. Test sonucunu da bekliyoruz, güzel bir negatifle gel inşallah.
yavrum anladığım kadarıyla eskisi gibi stabil kalmaz anlamında çıkmaz deniyor. hani kasılmalar iyice açıyor ama şuan yeniden açılmaya çok müsait. günlük ultrasonlardaki görüntüde bile her gün huni kısmı farklı görünüyordu. bi gün daha açık bi gün daha kapalıydı.
Aaa çok geçmiş olsun Malesef Covid belirtileri gibi duruyor fakat inşallah değildir Ihlamur bal karışımı bitki çayları denesen belki biraz iyi gelir
akşama ıhlamur içeceğim canım belki biraz daha iyi gelir. inşallah değildir henüz sonucum da çıkmadı.
ay bir de aylardır ağzıma ilaç sürmedim sayılır. ama 7 aydır içmediğim ilacı 2 haftadır içiyorum yahu :)
Çok geçmiş olsun canım yaa belirtiler covid ggibi duruyor inŞAllah değildir.. eve çıkmana sevindim diyecektim ama geri hastane yolu görünmüş..
takatim kalmadı artık ya :)))

Test yaptırdın mı canım nasılsın -Sunshine ??
yaptırdım canım 14 saat olacak ama sonucum hala çıkmadı
halsizlik hafif ateş ve ağrılar devam. iyiyim iyiym diye kendimi oyalıyorum :))))
ay dün gece dedim eyvahlar olsun gidiyorum herhalde. neyseki parol biraz rahatlama sağlıyor ateşime de biraz iyi geliyor.. bol meyve ve süt tüketmeye çalışıyorum. boğaz yangım olmasa biraz daha rahat tüketeceğim de.
gebelikte daha ağır hissediliyormuş gerçekten. sanıyorum normalde yakalanmış olsam bu kadar etkilenmezdim.
öksürmek biraz kötü ya, zaten bebiş çıkmaya niyetli :) öksürüğe ayakta yakalanırsam baya kötü oluyor :)

O gün ciddiyim 24 saat hep hareket etti bugün tık yok mesela dedim bu cocuk uyumayacak mıı ben uyuyamadım diye oda mı uyuyamadı anlamadım ki hurma cok mantıklı hemde faydalı bende alayım gece uyandıkça atarım ağzıma

Doktor olarak kime gidiyordunuz acaba ben adanadayim 2 doktor onerebilirim. Biri hakan kalayci kendi özel muaynesi var biraz ücreti yüksek çok ilgili bir doktor. Diğeri ise metro da Mehmet yıldırım oda çok iyi bir doktor

Ah canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Öksürük hapşırık çok kötü oluyor

Kızlar yanlış mı biliyorum emin değilim ama arkadaşım bana doğum zamanına kadar hurma yemememi önermişti. Doğum zamanı ye demişti. Kasları gevşetip doğumu kolaylastirirmis. Bu aylarda sakıncası olabilir mi ki?

cnm cok sukur dr. um 5gun rapor verdi, pazartesi de artk çalışamaz vericek. suyun ıyi ama daha iyi olabılırdı dedi enfeksıyonum cıktı sancım onanmış.ztn anladım lavaboya gidince yanıyordu.dün çok ağrım vardı artk evdeım su 3 hafta hic kalkmıcan snrası Allah kerim

Evet ben de öyle biliyorum doğuma yakın günlük tek sayı halinde tüketilirse açılmayı kolaylaştırıyormuş

cnm ama hurmayla adaçayı acılma yapar diyorlar ama eğer açılmayacağın varsa bacaklarını ayıran bile olmuyor

yine çare bol su içmek dimi. :)
geçmiş olsun canım. sık dişini sayılı gün.
hunileşme ile alakalı bi şey konuştunuz mu? rahim ağzı uzunluğu kaç çıktı?

-Sunshine cnm sende korona şüphesindeymissin inşallah değilsindir ama olsan dahi 3,4 gunun gecti bile bu 2,3 gun daha zorlanırsn okdr. bnde başında gecirmiş tm kantoran yağını göğsüne sür ayaklarının altını eşin limon sürsün c vitamını hızlı emilim oluyor, ıhlamur elma kaynat.öksürmemeye çalış hep boğazın ıslak kalsın.cnkü korona dert değilde öksürünce açılma olasılığı kötü.dr.senin suyun için bişe dedi mi?

yine çare bol su içmek dimi. :)
geçmiş olsun canım. sık dişini sayılı gün.
hunileşme ile alakalı bi şey konuştunuz mu? rahim ağzı uzunluğu kaç çıktı?
bu sefer antıbıotk verdı cok sukur birde tek kullanımlık doz bol su içmeliyim cnkü suyunda azalmıs eskiden hep iyi derdi şimdi suyun daha ıı olabılırdı dedi. bebişimn ayakları altta 32ye kadar dönebılır dedi uzun olduğundan vuruyor sancı yapıyor dedi.bebeğin pozisyonuyla değişebilir dedi

pozitif :)))
kuzum tam olarak kaçıncı gündeyim bilmiyorum ama 2 gün kemik ağrım vardı. 3. gün ateşim çıktı. bu 4. gün oluyor toplamda. inşallah geçer bi an önce.
sarı kantaron yağı var aslında limon da iyi fikir havluları ıslatıp sarıyoruz mecburen ateş düşsün diye. tamamen ilaca seruma bel bağlamak istemiyorum da.
öksürük kötü ya gerçekten. ayakta öksürdüm bıçakla yarıldı sanki iç kısım :/
suyu iyi diyolardı hep canım.
evet enfeksiyon için de asıl çare su canım.
benimki de yan ve makat geliş duruyor ayaklar aşağıda olmasa bu kadar zorlayamazmış.
benimki muhtemelen dönmez de.

çok teşekkür ederim yorumunuz için, bebek doğduktan sonrası daha kolay olur önce taşınsak da haklısınız, sadece uzun yol ve illa ki yorulucam doğumu tetikler diye korkuyorum.
senin de işler büyüğk oranda bitmiş hayırlı olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ah ya doğum gününe hiç güzel bi hediye olmamış hastanede kaldığın sürede mi kaptın ki çok geçmiş olsun canım benim inşallah çok kısa sürede atlatırsın bir an önce rabbim şifa versin zorlaniyorsun ama meyve tüketmeyi ihmal etme en kısa sürede gelir geçer inşallah

Eğer kendi arabanızla giderseniz daha rahat olur istediğiniz gibi dinlenirsiniz. Bir de bebek yokken dediğim gibi toparlanması yerleşmesi biraz daha kolay olur bir de sezeryan olacaksa. Tabi bakılırsa normal doğumda ayağa kalkamayıp sezeryanda hemen ayağa kalkan da çok her doğum kendine özel o kısmı bilemeyiz ama yerlesirken pislik illaki çıkıyor ve bebekler hassas oluyor. Ikiside zor ama biri seçilecekse bebisten öncesi daha iyi gibi. Allah yardımcınız olsun insallah hemencecik gelip geçsin bi sıkıntı olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…