Yaa kadını o hale getireceğin kadar kendin temiz olup düşünsene işteinsan önce kendi temiz olduğunda düşünceli olduğunda kimseye zararı olmaz zaten. Bende aşağıdan çok bağırdım çağırdım son zamanlarda ama bana mısın diyip çıkıp bakmıyor kadin. Bu kadar vurdum duymazlık olmaz. En son eşim çıktı baya söylendi 2 gündür bisey görmüyorum insallah böyle devam eder yoksa insanı yoldan çıkartır bunlar. Çünkü ufak tefek şeyler değil halının suyunu akıtmak koca ekmek parçaları falan sırf zarar
Dimi ya kocaman ekmek parçaları yazık günah..Allah'tan korkun be ekmek parçaları nedir? İnşAllah anlamışlardır canım da strese sinire girmezsin.. ben sinirlenince karnım davul gibi oluyor.. yavrum sana değil sinirim sakin diyorum..
ya halıyı neden evde yıkarsın ki bide bunu da anlamıyorum su israfı olduğunu düşünüyorum şahsen evde yıkamanın.. bir ara denizlide otururken anons yapıyorlardı evde halı yıkamayın su problemi var diye..
yavrum anladığım kadarıyla eskisi gibi stabil kalmaz anlamında çıkmaz deniyor. hani kasılmalar iyice açıyor ama şuan yeniden açılmaya çok müsait. günlük ultrasonlardaki görüntüde bile her gün huni kısmı farklı görünüyordu. bi gün daha açık bi gün daha kapalıydı.Bak çıkmaz deniyordu demek doktorların her dediği hep doğru olmayabilirmiş. Herşey dinlenmeyle ve kafanın rahat olmasıyla bağlantılı. Test sonucunu da bekliyoruz, güzel bir negatifle gel inşallah.
akşama ıhlamur içeceğim canım belki biraz daha iyi gelir. inşallah değildir henüz sonucum da çıkmadı.Aaa çok geçmiş olsunMalesef Covid belirtileri gibi duruyor fakat inşallah değildir Ihlamur bal karışımı bitki çayları denesen belki biraz iyi gelir
takatim kalmadı artık ya :)))Çok geçmiş olsun canım yaa belirtiler covid ggibi duruyor inŞAllah değildir.. eve çıkmana sevindim diyecektim ama geri hastane yolu görünmüş..
yaptırdım canım 14 saat olacak ama sonucum hala çıkmadıTest yaptırdın mı canım nasılsın-Sunshine ??
ay dün gece dedim eyvahlar olsun gidiyorum herhalde. neyseki parol biraz rahatlama sağlıyor ateşime de biraz iyi geliyor.. bol meyve ve süt tüketmeye çalışıyorum. boğaz yangım olmasa biraz daha rahat tüketeceğim de.Kuzum bende hamileliğin başında olmuştum ama bende ateş olmamıştı, kemik ağrılarım çoktu ve acayip burun tıkanıklığı olmuştu uyuyamiyordum. Ağzımdan nefes almaktan boğazımda kurumustu. Ama çoğu kişide ateş oluyor sanırımenfeksiyon mu yükseliyor ondan mı oluyor acaba bilemiyorum
Insallahh covid falan çıkmaz bi de onla uğraşma zaten eve yeni geliyordun, kendine çok çok dikkat et ben o halsizligi burun tıkanıklığımı bile bol bol c vitamini tüketerek atlatmistim. Doktoruna bi sor canım ona göre kullanırsın çok geçmiş olsun negatif sonuçlarını bekliyoruz
Sağol kuzum benimAyy çok güzel Sedoş güle güle giysin minnak
O gün ciddiyim 24 saat hep hareket etti bugün tık yok meselaCanım bir gece benimde öyle oldu içerde horon tepiyor gibiydi resmen.. sonra burda arkadaşlar acıktığı için olabilir dediler.. bende yatarken bir kase yoğurt yiyorum.. gece uyanmalarım başladı tam 3 3.30 arası hurma aldım ondan yiyorum.. daha iyiyiz
valla 2 türlüsü de zor olur canım yaa ben 30.haftayı doldurdum 2 iş yapıp yatış pozisyonundayım ki ağır iş hiç yapmıyorum. doğumdan sonrasıda sıkıntı bebekle taşınma ve yerleşme zor hele de yanında yardımcın yoksa.. gelebilecek hiç mi kimsen yokeşim şuan bile diyor annen artık gelse mi diye.. sıcaklarda bastırınca iyice mayışık pozisyondayız..
yok canım daha vermedi bana da bu hafta yada hafta başında gidicem bende bakalım hem izin çalışabilir raporu vs onları konuşcam.. aksilik çıkmazsa ilki normaldi buda normal olur sanırım
birleşir bence.. 30 haftayı doldurmamla karnımdaki şişliğin arttığını hissediyorum penguen yürümelerim başladı karnım zaten önde gidiyor.. eşimle oğlum dalga geçiyorsenden önce göbeğini görüyoruz falan diye.. tabiki bünyeden bünyeye de fark olur ama bemce birleşir canım
Doktor olarak kime gidiyordunuz acaba ben adanadayim 2 doktor onerebilirim. Biri hakan kalayci kendi özel muaynesi var biraz ücreti yüksek çok ilgili bir doktor. Diğeri ise metro da Mehmet yıldırım oda çok iyi bir doktorMerhabalaradana da olan var mıydı aranızda. Ağustos annelerinin çoğu doğurmuş erken doğum riski artı Doktor'un yüksek ihtimal sezaryen olur demesi üzErine alternatif doktor arıyorum muhtemel doğum tarihim 28 ekim olcak galiba tabi henüz çok erken net tarih için
Ah canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Öksürük hapşırık çok kötü oluyoryavrum anladığım kadarıyla eskisi gibi stabil kalmaz anlamında çıkmaz deniyor. hani kasılmalar iyice açıyor ama şuan yeniden açılmaya çok müsait. günlük ultrasonlardaki görüntüde bile her gün huni kısmı farklı görünüyordu. bi gün daha açık bi gün daha kapalıydı.
akşama ıhlamur içeceğim canım belki biraz daha iyi gelir. inşallah değildir henüz sonucum da çıkmadı.
ay bir de aylardır ağzıma ilaç sürmedim sayılır. ama 7 aydır içmediğim ilacı 2 haftadır içiyorum yahu :)
takatim kalmadı artık ya :)))
yaptırdım canım 14 saat olacak ama sonucum hala çıkmadı
halsizlik hafif ateş ve ağrılar devam. iyiyim iyiym diye kendimi oyalıyorum :))))
ay dün gece dedim eyvahlar olsun gidiyorum herhalde. neyseki parol biraz rahatlama sağlıyor ateşime de biraz iyi geliyor.. bol meyve ve süt tüketmeye çalışıyorum. boğaz yangım olmasa biraz daha rahat tüketeceğim de.
gebelikte daha ağır hissediliyormuş gerçekten. sanıyorum normalde yakalanmış olsam bu kadar etkilenmezdim.
öksürmek biraz kötü ya, zaten bebiş çıkmaya niyetli :) öksürüğe ayakta yakalanırsam baya kötü oluyor :)
Kızlar yanlış mı biliyorum emin değilim ama arkadaşım bana doğum zamanına kadar hurma yemememi önermişti. Doğum zamanı ye demişti. Kasları gevşetip doğumu kolaylastirirmis. Bu aylarda sakıncası olabilir mi ki?O gün ciddiyim 24 saat hep hareket etti bugün tık yok meseladedim bu cocuk uyumayacak mıı ben uyuyamadım diye oda mı uyuyamadı anlamadım ki hurma cok mantıklı hemde faydalı bende alayım gece uyandıkça atarım ağzıma
cnm cok sukur dr. um 5gun rapor verdi, pazartesi de artk çalışamaz vericek. suyun ıyi ama daha iyi olabılırdı dedi enfeksıyonum cıktı sancım onanmış.ztn anladım lavaboya gidince yanıyordu.dün çok ağrım vardı artk evdeım su 3 hafta hic kalkmıcan snrası Allah kerimP pohpoh86 kuzum mesajları okuyamadım henüz ama buna denk geldim hunileşme bi anda başlamış olabilir bende de yoktu hiçbir şey.
Süreç çok hızlı ilerleyebiliyor istirahat edip kontrollerini biraz sıklaştır lütfen
Kasılman sancın da varsa lütfen lütfen erteleme o sancılı kasılmalar ve bebek baskısı yapıyor zaten bunu
Kasılmalar durup istirahat edince benimki 14 mm den 23 e kadar çıktı yeniden
Evet ben de öyle biliyorum doğuma yakın günlük tek sayı halinde tüketilirse açılmayı kolaylaştırıyormuşKızlar yanlış mı biliyorum emin değilim ama arkadaşım bana doğum zamanına kadar hurma yemememi önermişti. Doğum zamanı ye demişti. Kasları gevşetip doğumu kolaylastirirmis. Bu aylarda sakıncası olabilir mi ki?
cnm ama hurmayla adaçayı acılma yapar diyorlar ama eğer açılmayacağın varsa bacaklarını ayıran bile olmuyorCanım bir gece benimde öyle oldu içerde horon tepiyor gibiydi resmen.. sonra burda arkadaşlar acıktığı için olabilir dediler.. bende yatarken bir kase yoğurt yiyorum.. gece uyanmalarım başladı tam 3 3.30 arası hurma aldım ondan yiyorum.. daha iyiyiz
valla 2 türlüsü de zor olur canım yaa ben 30.haftayı doldurdum 2 iş yapıp yatış pozisyonundayım ki ağır iş hiç yapmıyorum. doğumdan sonrasıda sıkıntı bebekle taşınma ve yerleşme zor hele de yanında yardımcın yoksa.. gelebilecek hiç mi kimsen yokeşim şuan bile diyor annen artık gelse mi diye.. sıcaklarda bastırınca iyice mayışık pozisyondayız..
yok canım daha vermedi bana da bu hafta yada hafta başında gidicem bende bakalım hem izin çalışabilir raporu vs onları konuşcam.. aksilik çıkmazsa ilki normaldi buda normal olur sanırım
birleşir bence.. 30 haftayı doldurmamla karnımdaki şişliğin arttığını hissediyorum penguen yürümelerim başladı karnım zaten önde gidiyor.. eşimle oğlum dalga geçiyorsenden önce göbeğini görüyoruz falan diye.. tabiki bünyeden bünyeye de fark olur ama bemce birleşir canım
yine çare bol su içmek dimi. :)cnm cok sukur dr. um 5gun rapor verdi, pazartesi de artk çalışamaz vericek. suyun ıyi ama daha iyi olabılırdı dedi enfeksıyonum cıktı sancım onanmış.ztn anladım lavaboya gidince yanıyordu.dün çok ağrım vardı artk evdeım su 3 hafta hic kalkmıcan snrası Allah kerim
bu sefer antıbıotk verdı cok sukur birde tek kullanımlık doz bol su içmeliyim cnkü suyunda azalmıs eskiden hep iyi derdi şimdi suyun daha ıı olabılırdı dedi. bebişimn ayakları altta 32ye kadar dönebılır dedi uzun olduğundan vuruyor sancı yapıyor dedi.bebeğin pozisyonuyla değişebilir dediyine çare bol su içmek dimi. :)
geçmiş olsun canım. sık dişini sayılı gün.
hunileşme ile alakalı bi şey konuştunuz mu? rahim ağzı uzunluğu kaç çıktı?
pozitif :)))-Sunshine cnm sende korona şüphesindeymissin inşallah değilsindir ama olsan dahi 3,4 gunun gecti bile bu 2,3 gun daha zorlanırsn okdr. bnde başında gecirmiş tm kantoran yağını göğsüne sür ayaklarının altını eşin limon sürsün c vitamını hızlı emilim oluyor, ıhlamur elma kaynat.öksürmemeye çalış hep boğazın ıslak kalsın.cnkü korona dert değilde öksürünce açılma olasılığı kötü.dr.senin suyun için bişe dedi mi?
evet enfeksiyon için de asıl çare su canım.bu sefer antıbıotk verdı cok sukur birde tek kullanımlık doz bol su içmeliyim cnkü suyunda azalmıs eskiden hep iyi derdi şimdi suyun daha ıı olabılırdı dedi. bebişimn ayakları altta 32ye kadar dönebılır dedi uzun olduğundan vuruyor sancı yapıyor dedi.bebeğin pozisyonuyla değişebilir dedi
çok teşekkür ederim yorumunuz için, bebek doğduktan sonrası daha kolay olur önce taşınsak da haklısınız, sadece uzun yol ve illa ki yorulucam doğumu tetikler diye korkuyorum.Merhaba tasinanlardan biri benim. 550 km uzağa taşındım bende. 1.si kendi özel arabanız var mı?
Biz eşyaları verdikten sonra otobüse binip geldik, otobüs saatine kadar bekle üstüne otobüste 8 9 saat otur o biraz beni yordu işte.
Koli yapmak toparlanmak inanın bence en kolayı yerlestirmesi daha zor, benim başıma bir sürü aksilik geldi ama düşünüyorum elimde bir de 1 aylık bebek olsa üstesinden gelemezdim herhalde. Bizim de yanımızda kimse yoktu sadece eşim ve ben. Siz ne kadar agirlaşsanız da istediğiniz zaman of ben bi uzanayım diyip yatabilirsiniz veya biraz dinleneyim şurayı temizleriz dersiniz. Ama bebek oldugunda direk 2 kişiden 1e düşeceksiniz. Çünkü bebis daha hem küçük olacak hemde yenidogdugunda bir sürü sıkıntı olabiliyor gazlı bebek olur sariligi geçmeyen bebek olur vs. Hem o yüzden hemde taşınma sırasında acayip pislik oluyor, bebeği oraya sokmak da tercih dışı sayılmasına sebep.
Kolileme işinde mutfak yoruyor sadece biz diğer tarafları hemen toparladık benim zaten çok yatak yorganım yoktu.
Mutfak içinde siz oturursunuz, oturdugunuz yerden sararsınız eşiniz ayaktaki işleri yapar biz öyle yaptık.
Size en büyük tavsiyem yeni şehre gitmeden herseyi ayarlamanız. Özellikle temizlik için ben 2 kadın tuttum ama rastgele bi yeri aradık geldiğimizde. Siz öyle sakin yapmayın gitmeden muhakkak neresi iyi diye araştırın burda bile post açabilir sorabilirsiniz. Gideceğiniz yerde temizlik şirketi hangisi iyi iş yapar diye. Keşke bende arastirsaydim çünkü bana maalesef iş yapmayan insanlar denk geldi. Düzgün iş yapan insan denk gelirse yükünüz çok hafifler.
Ikiside zor çünkü haftanız iyice ilerlemiş olacak ama taşınma niyetiniz varsa şimdiden yavaş yavaş kolileme yapabilirsiniz akşamları.
Ama bana sorarsanız kesinlikle hem kendiniz için hem bebek için doğumdan önce taşının.
Geldiğimiz ev çok kirli denk geldi işlerimiz ters gitti bebek olsaydı bu kirde vs. Hasta olurdu bende mahvolurdum diye düşünüyorum çünkü siz dinlene dinlene yaparsınız ama bebek ihtiyaçları beklemez
Ah ya doğum gününe hiç güzel bi hediye olmamışkızlar test sonucum çıktı.
doğum günümde covid pozitif olduğumu öğrendim
ilk covidime en riskli dönemimde yakalanmak varmış.
gerçi ilk trimester da çok riskliydi. daha doğurmadan o günkü dertleri unutmuşum sanırım. analık
Eğer kendi arabanızla giderseniz daha rahat olur istediğiniz gibi dinlenirsiniz. Bir de bebek yokken dediğim gibi toparlanması yerleşmesi biraz daha kolay olur bir de sezeryan olacaksa. Tabi bakılırsa normal doğumda ayağa kalkamayıp sezeryanda hemen ayağa kalkan da çok her doğum kendine özel o kısmı bilemeyiz ama yerlesirken pislik illaki çıkıyor ve bebekler hassas oluyor. Ikiside zor ama biri seçilecekse bebisten öncesi daha iyi gibi. Allah yardımcınız olsun insallah hemencecik gelip geçsin bi sıkıntı olmadançok teşekkür ederim yorumunuz için, bebek doğduktan sonrası daha kolay olur önce taşınsak da haklısınız, sadece uzun yol ve illa ki yorulucam doğumu tetikler diye korkuyorum.
senin de işler büyüğk oranda bitmiş hayırlı olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?