hastanede kaptım çok net ya..Ah ya doğum gününe hiç güzel bi hediye olmamışhastanede kaldığın sürede mi kaptın ki çok geçmiş olsun canım benim inşallah çok kısa sürede atlatırsın bir an önce rabbim şifa versin zorlaniyorsun ama meyve tüketmeyi ihmal etme en kısa sürede gelir geçer inşallah
Olsun olsun hiç öyle düşünme bebişede sana da iyi gelsinde ilaçlar gerisinin önemi yokakşama ıhlamur içeceğim canım belki biraz daha iyi gelir. inşallah değildir henüz sonucum da çıkmadı.
ay bir de aylardır ağzıma ilaç sürmedim sayılır. ama 7 aydır içmediğim ilacı 2 haftadır içiyorum yahu :)
Aa hiç duymadım tam tersi süt yapıyor diye biliyorumKızlar yanlış mı biliyorum emin değilim ama arkadaşım bana doğum zamanına kadar hurma yemememi önermişti. Doğum zamanı ye demişti. Kasları gevşetip doğumu kolaylastirirmis. Bu aylarda sakıncası olabilir mi ki?
Damarlarındaki durum nedir? Çok üzgünüm umarım sağlıkla ilerlemeye devam eder düzenli kontrolle daha iyi ilerleyeceğinede şüphem yok ama sen modunu sakın düşürme morelini yüksek tut ve hep pozitif düşünSelam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Her an bebeği kaybedebiliriz diyor perinatolog bundan sonra 2 günde bir kontrol olacaksın içeride bebeği ne kadar tutsak o kadar iyi dedi, ama her an bebeği alabiliriz hareketlerde azalma olursa dedi.
Sizden dua bekliyorum.
Allahım yardımcınız olsun kuzum. inşallah bir kaç hafta daha sorun çıkmadan ilerleyebilirsiniz.Selam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Her an bebeği kaybedebiliriz diyor perinatolog bundan sonra 2 günde bir kontrol olacaksın içeride bebeği ne kadar tutsak o kadar iyi dedi, ama her an bebeği alabiliriz hareketlerde azalma olursa dedi.
Sizden dua bekliyorum.
Selam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Sizden dua bekliyorum.
Ah kuzum benim ya her şeyin üst üste gelmesiiiii…. Ama bunlar kısa sürecek bir süreç hiç morelini bozmakızlar test sonucum çıktı.
doğum günümde covid pozitif olduğumu öğrendim
ilk covidime en riskli dönemimde yakalanmak varmış.
gerçi ilk trimester da çok riskliydi. daha doğurmadan o günkü dertleri unutmuşum sanırım. analık
Yavrum sen resmen benim gibi olmuşsun ya.. Bende doğum günümden hemen sonra kapmistim ve o sıralar enfeksiyondan hastaneye gidip geliyordum sürekli serum alıyordum. Resmen dejavu olduhastanede kaptım çok net ya..
asistan doktorlar muayenede maske takmıyordu genellikle hatta biri şarıl şarıl burnunu çekiyordu bi de.. hemşiresi ebesi kimse kendi ortamında takmıyordu.. tam cimere yazmalık ortam. :)
moralimi bozmayacağım kendimi tutmaya çalışıyorum moralim bozulunca vücut dengem komple gidiyor.
eşim de diyor ki bu doğum günü kutlamamıza engel değil
sadece pasta alıp gelcek muhtemelen
Şok oldum noldu birden böyleSelam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Sizden dua bekliyorum.
Merhaba bende adanadayım acıbadem hastanesinde ayfer pepekala gidiyorum çok tatlı, her konuda sen sormadan bilgilendiriyor, benim ilk çocuğum sezaryan olduğu için sezaryan istiyorum ama kendisi bildiğim kadarıyla normal doğuma teşvik ediyor hep instagram hesabında da paylaşımları var baya şeker gibi kendisi :)Merhabalaradana da olan var mıydı aranızda. Ağustos annelerinin çoğu doğurmuş erken doğum riski artı Doktor'un yüksek ihtimal sezaryen olur demesi üzErine alternatif doktor arıyorum muhtemel doğum tarihim 28 ekim olcak galiba tabi henüz çok erken net tarih için
inşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin çiçeğim.Olsun olsun hiç öyle düşünme bebişede sana da iyi gelsinde ilaçlar gerisinin önemi yokben 1 ay'a yakın 1000 mg antibiyotik kullandım enfeksiyondan dolayı ağrılarada dayanamadığım için çok parol içtim hatta. Yetmedi bir kutu başka antibiyotik daha yazdılar Max. birkaç güne iyi olursun yeterki psikolojini iyi tut Küçük hanım'ın gelmesine yalnızca birkaç hafta kaldı güzel günler seni bekliyorrr
gerçekten rabbim kimseye dermansız dert vermesin kuzum. çekeriz artık ne yapalım müdehale edebiliyoruz en azından. hamdolsun mu demek lazım şükretmek mi lazım bilmiyorum artık :)Ah kuzum benim ya her şeyin üst üste gelmesiiiii…. Ama bunlar kısa sürecek bir süreç hiç morelini bozmaSen neler atlattın bu senin için hiçbir sey bol bol vitamin ve bol bol istiharat :)
senin sorunsuz geçti gitti darısı tüm covidli gebelerin başına inşallah :))Yavrum sen resmen benim gibi olmuşsun ya.. Bende doğum günümden hemen sonra kapmistim ve o sıralar enfeksiyondan hastaneye gidip geliyordum sürekli serum alıyordum. Resmen dejavu oldu
Aman aman moralini bozma yüksek tut gelip geçecek inşallah
İnan bana zor dönemini atlatmak üzeresin sonrası yavaş yavaş kesilecek kendine geleceksinsen kendine bol bol dikkat et
Seninde öyle geçecek kuzum merak etme, bol bol dua edelim birbirimize yine gruba biseyler olduinşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin çiçeğim.
sen de inşallah öyle bir dönem bir daha yaşamazsın canım.
gerçekten rabbim kimseye dermansız dert vermesin kuzum. çekeriz artık ne yapalım müdehale edebiliyoruz en azından. hamdolsun mu demek lazım şükretmek mi lazım bilmiyorum artık :)
senin sorunsuz geçti gitti darısı tüm covidli gebelerin başına inşallah :))
ederim çiçeğim bebiş için edeceğiz sen de kendine dikkat et artık biraz dinlen :)
Canım başka hesap mı bu ne oldu ben çoğu şeyi kaçırdım burda olmayınca
kız sen nerdesinSelam herkese ben cerio başıma öyle şeyler geldi ki sizinle dertleşmeye geldim
inşallah çiçeğimSeninde öyle geçecek kuzum merak etme, bol bol dua edelim birbirimize yine gruba biseyler oldu
Allahim bütün sıkıntı çeken gecelere sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin bütün sıkıntıları bitsin inşallah
Öteki hesabı kapatmistim da bu Baska hesapla girdim çok eski. Hesabim bugün geri geldim uzun süredir yoktumCanım başka hesap mı bu ne oldu ben çoğu şeyi kaçırdım burda olmayınca
Hiç sormakız sen nerdesin
inşallah çiçeğim
valla öyle bi dua zinciri mi oluştursak ne yapsak bilemiyorum
tüm dualarım bütün gebelerin sağ salim vakitlice bebekleriyle kavuşması üzerine
hayırdır inşallah ne oldu ?Hiç sormahiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?