2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
hastanede kaptım çok net ya..
asistan doktorlar muayenede maske takmıyordu genellikle hatta biri şarıl şarıl burnunu çekiyordu bi de.. hemşiresi ebesi kimse kendi ortamında takmıyordu.. tam cimere yazmalık ortam. :)
moralimi bozmayacağım kendimi tutmaya çalışıyorum moralim bozulunca vücut dengem komple gidiyor.
eşim de diyor ki bu doğum günü kutlamamıza engel değil
sadece pasta alıp gelcek muhtemelen

Olsun olsun hiç öyle düşünme bebişede sana da iyi gelsinde ilaçlar gerisinin önemi yok ben 1 ay'a yakın 1000 mg antibiyotik kullandım enfeksiyondan dolayı ağrılarada dayanamadığım için çok parol içtim hatta. Yetmedi bir kutu başka antibiyotik daha yazdılar Max. birkaç güne iyi olursun yeterki psikolojini iyi tut Küçük hanım'ın gelmesine yalnızca birkaç hafta kaldı güzel günler seni bekliyorrr

Selam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Her an bebeği kaybedebiliriz diyor perinatolog bundan sonra 2 günde bir kontrol olacaksın içeride bebeği ne kadar tutsak o kadar iyi dedi, ama her an bebeği alabiliriz hareketlerde azalma olursa dedi.
Sizden dua bekliyorum.

Aa hiç duymadım tam tersi süt yapıyor diye biliyorum

Damarlarındaki durum nedir? Çok üzgünüm umarım sağlıkla ilerlemeye devam eder düzenli kontrolle daha iyi ilerleyeceğinede şüphem yok ama sen modunu sakın düşürme morelini yüksek tut ve hep pozitif düşün

Allahım yardımcınız olsun kuzum. inşallah bir kaç hafta daha sorun çıkmadan ilerleyebilirsiniz.
size bol bol dua edeceğim. Allahım Doruğumuzla daha ileriki haftalarda sağ salim kavuşmanızı nasip etsin.
sürekli takip için tüp bebek doktoruna mı gideceksiniz?
durumu iyileştirebilmek için yapılabilecek hiç mi bir şey yokmuş şimdi..
gerekirse hastanede yatarak takip ile olası kötü ihtimalleri elemek gibi en azından..
şok oldum allahım sana güç versin inşallah.
güzel sonuçlara inanalım olur mu

Onun için dışarda olmak daha iyi olacaksa sağlıkla doğsun içerde kalabildiği kadar kalsın inşallah Allah en iyi durumda nasıl olacaksa öylesini nasip etsin dualarımız seninle

Ah kuzum benim ya her şeyin üst üste gelmesiiiii…. Ama bunlar kısa sürecek bir süreç hiç morelini bozma Sen neler atlattın bu senin için hiçbir sey bol bol vitamin ve bol bol istiharat :)

Yavrum sen resmen benim gibi olmuşsun ya.. Bende doğum günümden hemen sonra kapmistim ve o sıralar enfeksiyondan hastaneye gidip geliyordum sürekli serum alıyordum. Resmen dejavu oldu
Aman aman moralini bozma yüksek tut gelip geçecek inşallah
İnan bana zor dönemini atlatmak üzeresin sonrası yavaş yavaş kesilecek kendine geleceksin sen kendine bol bol dikkat et

Şok oldum noldu birden böyle
Allahim şifa versin damarlarında ki durum ne hiç bisey bilmediğim için yorumda yapamiyorum insallah bebeğine hiç bisey olmayacak yatış yapmıyorlar mı Takip için? Dualarimdasin iyi haberlerle dön insallah rabbim yardımcın olsun

Merhaba bende adanadayım acıbadem hastanesinde ayfer pepekala gidiyorum çok tatlı, her konuda sen sormadan bilgilendiriyor, benim ilk çocuğum sezaryan olduğu için sezaryan istiyorum ama kendisi bildiğim kadarıyla normal doğuma teşvik ediyor hep instagram hesabında da paylaşımları var baya şeker gibi kendisi :)

inşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin çiçeğim.
sen de inşallah öyle bir dönem bir daha yaşamazsın canım.

Ah kuzum benim ya her şeyin üst üste gelmesiiiii…. Ama bunlar kısa sürecek bir süreç hiç morelini bozma Sen neler atlattın bu senin için hiçbir sey bol bol vitamin ve bol bol istiharat :)
gerçekten rabbim kimseye dermansız dert vermesin kuzum. çekeriz artık ne yapalım müdehale edebiliyoruz en azından. hamdolsun mu demek lazım şükretmek mi lazım bilmiyorum artık :)
senin sorunsuz geçti gitti darısı tüm covidli gebelerin başına inşallah :))
ederim çiçeğim bebiş için edeceğiz sen de kendine dikkat et artık biraz dinlen :)

Seninde öyle geçecek kuzum merak etme, bol bol dua edelim birbirimize yine gruba biseyler oldu
Allahim bütün sıkıntı çeken gecelere sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin bütün sıkıntıları bitsin inşallah

Selam herkese ben cerio başıma öyle şeyler geldi ki sizinle dertleşmeye geldim
kız sen nerdesin
inşallah çiçeğim
valla öyle bi dua zinciri mi oluştursak ne yapsak bilemiyorum
tüm dualarım bütün gebelerin sağ salim vakitlice bebekleriyle kavuşması üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…