inşallah çiçeğim
valla öyle bi dua zinciri mi oluştursak ne yapsak bilemiyorum
tüm dualarım bütün gebelerin sağ salim vakitlice bebekleriyle kavuşması üzerine
Olsun olsun hiç öyle düşünme bebişede sana da iyi gelsinde ilaçlar gerisinin önemi yok ben 1 ay'a yakın 1000 mg antibiyotik kullandım enfeksiyondan dolayı ağrılarada dayanamadığım için çok parol içtim hatta. Yetmedi bir kutu başka antibiyotik daha yazdılar Max. birkaç güne iyi olursun yeterki psikolojini iyi tut Küçük hanım'ın gelmesine yalnızca birkaç hafta kaldı güzel günler seni bekliyorrr
Selam herkese. Perinatologdan çıktık. Doktor durumu hiç iyi bulmadı. Damarlarım kötü durumdaymış bu da bebeğin oksijen almasını engeller seviyedeymiş. Acil olarak kendi doktoruma yönlendirdi. O da 4e randevu verdi.
Her an bebeği kaybedebiliriz diyor perinatolog bundan sonra 2 günde bir kontrol olacaksın içeride bebeği ne kadar tutsak o kadar iyi dedi, ama her an bebeği alabiliriz hareketlerde azalma olursa dedi.
Sizden dua bekliyorum.
hastanede kaptım çok net ya..
asistan doktorlar muayenede maske takmıyordu genellikle hatta biri şarıl şarıl burnunu çekiyordu bi de.. hemşiresi ebesi kimse kendi ortamında takmıyordu.. tam cimere yazmalık ortam. :)
moralimi bozmayacağım kendimi tutmaya çalışıyorum moralim bozulunca vücut dengem komple gidiyor.
eşim de diyor ki bu doğum günü kutlamamıza engel değil
sadece pasta alıp gelcek muhtemelen
Şaka gibi çok geçmiş olsun sorunlu hamilelik devam desene. Ben 5. Haftamda olmuştum bol bol meyve ye parol iç başka bir şey yapma cnm kendini oyala kendini dinleme zaten riski atlattın merak etme şu ayıda Allahın izniyle bi atlattın mı gerisi kolay inşallah
Hemde nasıl bir ağrı .. Aynı anda hem idrar yolu enfeksiyonu oldum, hemde 20'lik dişim enfeksiyon olmuş çok uzun bir süre ağrıdan uyuyamadım, kabus gibiydi Her tuvalete girdiğimde kasık ağrısından baygınlık geçirecek gibi oluyordum o kadar fazla enfeksiyon vardı vücudumda. Eğer enfeksiyonunuz varsa ve doktorunuz verirse hergün sarımsak yemenizi öneririm kesinlikle.
kuzum kötü haberlerin arasında durumumu hiç önemsemiyorum ki şu an.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
şu günlerimizi sağlıcakla atlatsaydık en azından..
Şaka gibi çok geçmiş olsun sorunlu hamilelik devam desene. Ben 5. Haftamda olmuştum bol bol meyve ye parol iç başka bir şey yapma cnm kendini oyala kendini dinleme zaten riski atlattın merak etme şu ayıda Allahın izniyle bi atlattın mı gerisi kolay inşallah