2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allahım sana sabırlar versin dilerim Allahtan istediğin zaman çok sağlıklı bir evlat al kucağına
Amiin Allah razı olsun , inşallah rabbimin izniyle en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat sağlıklı bir gebelik nasip olur bana ve herkese her isteyene

Bende şimdi doktora gidiyorum kızlar gider ayak sanki ayaklarınlamı kafasınlamı öğrencez sanki çıkcak ordan merak ediyorum bide vajinal muayene olcam su mu akıntımı diye bakacak

Bu arada içinizde erken doğum yapan biri olduğum için her istediğinizi sorabilirsiniz normal doğum sancısı da çektim sezaryen i nişan gelmesinin nasıl birşey olduğunu da her konu hakkında bildiğim var sayılır sormak isterseniz cevaplarım

Canım çok geçmiş olsun ( o nasıl hastane, her yerde maske kaldırıldı ama hastanede takılıyor. Yazık değil mi hamilesin bir de, çok sinirleniyorum şu hastalığı hafife alanlara. Aslında en kötü günlerini geçirmişsin canım, 2-3 gün sonra tamamen iyileşeceksin inşallah dualarım seninle

valla minnoşum ben de anlamadım yani...
herkes işine geldiği gibi davranıyor.
sağolasın minnoş atlatacağız inşallah. herkesin başına geliyor maalesef.
trajikomik yanı 2 bucuk senedir hiç yakalanmadım :)

bnde de başından beri vardı lökosit 16cıktı dr. hep su iç diye geçiştrdi ama bu sefer nasıl anlatsam yanma var ağrı var sanki elektriklenme oluyor. dr antibiotk verdi birde tek kullanımlık doz verdi akşam eşim alsın onu içicem.

Bende şimdi doktora gidiyorum kızlar gider ayak sanki ayaklarınlamı kafasınlamı öğrencez sanki çıkcak ordan merak ediyorum bide vajinal muayene olcam su mu akıntımı diye bakacak
Aynısını bende yaşadım 10 gün önce doktor test yaptı su değil dedi. Ama emin olmak için yarın tekrar çağırdı bir daha test yapacak. İnşallah senin de su değildir.

valla minnoşum ben de anlamadım yani...
herkes işine geldiği gibi davranıyor.
sağolasın minnoş atlatacağız inşallah. herkesin başına geliyor maalesef.
trajikomik yanı 2 bucuk senedir hiç yakalanmadım :)
Ben de hiç yakalanmadım ama içimden bir ses hamileyken gelip seni bulacak diyor hep doktorum da dün takmamıştı, Allahtan daha hafif geçiyor artık da. Dün doktora sordum ağır geçiren hamile hastanız var mı diye. Hepsi geçirdi neredeyse ama hiç aşırlaşan olmadı dedi. Grip gibi atlattılar dedi. Senin de kaderin buymuş kuzum, aşın var mıydı?

Allah yardimciniz olsun kuzum insallah sag salim alirsin kucagina rabbim buyuktur dugalarim sizinle

Çok şanslılarmış, ben asla griple bir tutamıyorum. Ömrümden ömür aldı benim.

Allah gani gani sabir versin canim 2 sene ust uste erken dogum yaptim bende biri 24 haftalikti normal dogum oldu diyeri 27 haftalikti suyum geldi 1 hafta hastanede yattim enfeksiyon ilerlemesin diye ama 28ci hafta plasentam tamamen ayrilmisti be acil sezaryana alindim kizim sadece 3 saat yasadi... Acini paylasiyorum anlayacagin rabbim insallah gonlune gore diledigin bir vakitte saglikli bir bebekle doldursun kucagini

Erken dogum yapmanin sebebi neydi kuzum?

Valla yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Maksimum dikkatle geçir bence bir de bunla uğraşma :/
2 aşılıydım hatta son aşının üzerinden tam 1 sene geçti sanırım
Ya işin komik yanı 3. Trimester sonuydu sanırım eşim covid oldu evde yattı, bayağı da ağır geçirdi. Bana geçmedi :)).
Karantinayı dayanamayıp 3. Gün filan bozmuştum:)) zaten test sonucu çıktığında da koyun koyuna yatıyorduk.
Şimdi kimseyle yakın temasım yokken bulaşması çok garip hiç beklemiyordum
Çok şanslılarmış, ben asla griple bir tutamıyorum. Ömrümden ömür aldı benim.
Ateş zor ya şuan üstümde ıslak bezler serili, buz akülerine sarıp sarıp bir daha seriyoruz
Eklemlerim alev alıyor sanki
Bayağıdır da böyle hasta olmamıştım
Ateş düşse gerisiyle idare ediyor insan
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.

Rabbim acınızı hafifletsin. İnşallah hayırlı ve doğru zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden annelik babalık nasip olsun sizlere Sebebi neydi peki acını hatırlatmak olmasın ama niye erken doğum oldu

Kızlar çıktık doktordan. Ben 30+2 bebek 32+2 önde benim kız. 42 cm 1900 gram olmuş bel çevresi her şey yerinde suni kilo değilmiş iyi beslenmişsin dedi. Gerçekten yapamam ben diyorsan sezeryan olur zorlamam dedi 19 eylülden sonra için plan yaparız dedi rahim uzunluğum iyimiş 2.8 mm dedi ama artık 3 hafta sonra gelcen çünkü bebek 34 olcak önde gitmese çağırmazdım dedi

-Sunshine canım iyi ki doğmussun nice güzel yılların olsun Güneş hanım ve eşinle. Çok geçmiş olsuun bol bol c vitamini ve et haşlaması ye deriim

Hayyal canımm Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim vakti gelince bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah bol bol dua edeceğim

Her gün yeni bir olayına şahit oluyorum bu hastalığın. Sen kocanın dibinde kapma, maskesiz biri 2 dakikada bulaştırsın gerçekten ben şok! Neye dikkat edeceğimi şaşırdım. Ben de senin gibi 2 biontechliyim, üzerinden 10 ay geçti. Önümüzdeki ay 3. yü olacağım. Hastaneye nst için falan çok gideceğiz mecbur, önlem olsun istiyorum. İllet hastalık gidemedi başımızdan

Bende bugün kızımı gördüm çok şükür gayet iyi kilosu 1515 gram boyu 42cm şuan için korkulacak bir şey yok dedi doktorum ama yinede ciğer geliştirici iğne verdi iki gün üst üste vurulacam oğlum 36 haftada doğmuştu birde 2 kaybım var benimde üzerine biraz da ağrılarım olunca tebdir amaçlı olarak verdi. 1 Eylül e tekrar randevu verdi o zaman nst ye girecem açıkçası covid yükseldiği için sürekli çağırmak istemiyorum eğer ağrı sızı sancı herhangi bir durum olursa gel yok iyi giderse gelip buralarda son dönemde sorun yaşama dedi. Doğum için de sezeryan olacam zaten şuan net tarih vermiyorum normal doğum olursa eğer 5 6 Ekim ona göre 38 haftadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi çok şükür çoğu gitti azı kaldı. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında yaparız doğumlarımizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…