2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah nazar değmesin bebişe

Teşekkür ederiz boncuğum
Yemeye çalışıyorum canım bakalım şifa olsun inşallah
Bu hastalık günden güne daha mı kolay bulaşıyor anlamadım yeni Varyantta neler oldu bilmiyorum hiç
Bayağı olmuş senin de. Valla bu aralar evdeysen bekleme 3. Dozu yaptır istersen. Ben geçen hafta yaptırmış olsam bile muhtemelen korumazdı henüz.

-Sunshine evet kuzum dertten kederden doğum gununu kutlamadık, nice mutlu yıllara sen olmasan walla kadınlar kulubu bukdr canlı olmazdı herkese özenle cevap vermeninşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi doğum gunumuz onların geldıği gun olsun

Tövbe yarabbi seni bir okutucaz çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Tetenoz 2. doz olmasa koşa koşa yaptırıcam ama 4’ünde tetenoz 2. doz olup 15 gün sonra biontech olacağım O zamana kadar inşallah kapmam illeti, sağım solum covid

Allah sabır versin sizi cennete bekliyordur çok zor çok

Hastaneye neden yatirmiyorlar kuzum ?
Hem daha guvende olursun , allah korurusun birsey olsa hemen mudahale ederler.
Sagsaglim al yavrunu kucagina zmaani geldiginde insalalh

Bebeğimi kaybettim 26+5 te acil sezaryen ile erken doğum yaptım ve 2 gün dayandı yavrum

cok uzuldum canim .. Allah sabir versin .
Bir rahatsizligin mi vardi ?

-Sunshine kuzum cok gemis olsun
Akut donemi acil de atlattin muhtemelen . Hastaneye gidip covid olmadan donen yok simdi ya

Dogum gunun de kutlu ve mutlu olsun , bol Gunes li dogum gunleri hep seninle olsun

Ya çok geçmiş olsun
Amiiin 14 temmuzda doğum yaptım 16 temmuzda kaybettik oğlumuzu toparladım biraz daha kendimi napayım Rabbime sığındım
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah en doğru zamanda doldursun kucağınızı

Arkadaşlar yorum yapan herkesi alıntılayamadım ama doktordan çıktım ilaçlarımı aldım evdeyim şu an.
Çok şükür bu yorucu gün bitti. Doktorum 2-3 günde bir görecek artık. Sıkı takip yapacaklar ve ne zaman Allah korusun ama bebeğin hareketlerini hissedemezsen çık gel dedi. Sorun şu, benim rahime giden damarlarım bebeği besleyemiyor. Bebek o yüzden büyüyemiyor. Bugün gene ölçtü 1 kilo çıktı. Perinatolog 750 gram ölçmüştü 2 saat öncesinde. Boyu fena değil, 35 cm kadar. Ama kilosu çok az maalesef, içeride tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktor. Olmadığı yerde alacağız diyor. 5 haftaya ihtiyacım var. 36. Haftayı bulursak, küveze gerek kalmaz diyor. İnşallah yani.
Neden hastaneye yatırılmadım dersek, sadece takip olacak ilaçlarımı alacağım, yeniden kortizon yazdı. Ve ciğer geliştirici iğne olacağım bu şekilde devam edeceğiz. Cuma günü gene kontrol.

su için ne dedi dr?

Canım inşallah en az 6 hafta hatta daha fazlasında kalır karnında beslenir güzelce yavru Üzme kendini lütfen beslenmene dikkat et dinlen güzelce kontrole gittiğinde herşey daha iyiye gitsin diye dua ediyorum

su için ne dedi dr?

Cnm suyu filan gayet iyimiş fotoğraflamıştım gösterdim haklısın böyle olunca korkar insan eğer bidaha olursa o an görmem lazım dedi ama yine vajinam ıslak mantar değil ama az bir şey enfeksiyon varmış yine fitil verdi 4. Fitilim bu benim

testi nasıl yaptı acaba bnde de sürekli akıntı oluyor
Bende durum farklıydı akıntı gibi görünmüyordu. Bir anda bir şey akıyor hissi oluyordu 15dk sonra bakıyordum iç çamaşırımda avuç içinin yarısı kadar su gibi şeffaf ıslaklık. 10 günde 3 kere başıma geldi. Doktor alttan muayene ile bir pamuk gibi bir şeyle sıvı örneği aldı hemen odasında bir kit gibi bir şey açtı ordan negatif sonucu çıktı. Yine gel 10 gün sonra bakalım dedi yarın gideceğim. Şuan bebeğin suyu gibi görünmüyor.

Hayyal canım 36-37 ye kadar dayanır dualarım seninle çıkında sütün yarar hemen kilosunuda alır valla benim arkadaşım 900 gram doğmuş oyüzden hiç kafana takma beslenmene dikkat et her sabah yumurtanı ye öğlen meyveni akşam yemeğini bebeğe kilo aldıran yiyecekler yaz hep onları tüket

kız sen nerdesin

inşallah çiçeğim
valla öyle bi dua zinciri mi oluştursak ne yapsak bilemiyorum
tüm dualarım bütün gebelerin sağ salim vakitlice bebekleriyle kavuşması üzerine

Bilgili arkadaşlar varsa bi toplu bir okuma vs yapabiliriz. Hani örnej veriyorum oluyor ya bazı şeyler 40 yasin okunuyor yada şu kadar tesbihat oluyor vs. Eğer bilgili bir arkadaş varsa topluca okuyalım bir şeyler

Allah sabır versin sizi cennete bekliyordur çok zor çok

Ya çok geçmiş olsun

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah en doğru zamanda doldursun kucağınızı
Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun , amiiiin dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Erken doğum sebebim enfeksiyon en başından anlatmam gerekirse 19. Haftamda tansiyonum yukseldi öğürme ve kusma çok oldu ve nişanım geldi internette araştırdığım için az çok biliyordum ne olduğunu bir tuhaflık var dedim devletin acıline gittim birşey yok bebek falan iyi alttan muayeneye gerek yok diyip gönderdi kendi doktorumu aradım sonraki gün gel yanıma dedi ama eşim il dışında olduğu için götürecek kimsem yoktu arkadaşları da çalışıyor kimseye izin al götür beni diyemeyiz diye dedik haftasonu eşim gelince gideriz daha sonra hastaneden aradılar beni doktorunuz sizi muayeneye çağırıyorlar diye daha sonra eşim geldi doktora gittik 20. Haftamda anlattım durumu böyle böyle nişanım geldi sanırım dedim muayene etti evet nişanın gelmiş 2cm e yakın acilman olmuş rahim boyun 8mm acil hastaneye yatircam yoksa doğum olacak dedi ben afalladim ne oluyor anlamadım dedim daha sonra yatsak dedi sen durumun farkında değilsin herhalde doguracaksin dedi hastaneye yatırdı ilaçlarla durdurmaya çalıştı ama olmadı acil serklaja alıyorum mecburum dedi 13mm e çıktı tabi sürekli yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin falan dedi dikişten sonra 1 hafta sonra muayeneye gittim 4mm e düşmüş tekrar dikiş patlayacak sana daha yukarı dikiş lazım dedi profesör e gönderdi beni 21. Haftamda adam baktı senin hemen dikiş atılman lazım dedi apar topar ikinci kez dikiş atıldı 45mm e çıktı artık yatmana gerek yok kalk gez dolaş falan dedi prof ama benim doktorum hayır yatacaksin dedi bende yattım sürekli yine bakmaya annem geldi annem yokken eşim işten gelip yemek temizlik falan uğraşıyordu daha sonra görümcem okulu bitince geldi sonra benim kasılmalar falan başladı akıntım vardı doktor toz antibiyotik falan verdi sonra geçmedi hala akıntım devam ediyordu ama turuncumsu bir renkti tuhafti böyle idrar yollarından da geliyordu vajinadan da sonra bayramın birinci günü benim belimden kasıklarıma vuran bir sancı başladı gittikçe artıyor kasilmalarim var devletin acıline gittik yine muayene falan etti herşey normal dikişler sağlam enfeksiyondan dedi iğne yaptı gönderdi bir kaç gün sonra da sabah kalktım kanamam başladı hemen kendi doktoruma gittik acil yatiriyorum seni doğum başlayacak sancini durdurmamiz lazım dedi yatırdı bir sürü serumlar ilaçlar falan nst ye bağlandım ilaçlar fayda etmiyor hala sancım var 14 temmuzda muayene etti dikişlerin o kadar sağlam ki rahimin yırtılır bebek dogamaz o derece dedi yukarı odaya çıktık aradan 1-2 saat geçti benden pıhtı şeklinde kanlar gelmeye başladı hemen doktor muayeneye çağırdı beni bir baktı bebek artık iyice inmiş rahim boyu sıfırlanmış dikişler rahimini yırtıyor senin hayatın tehlikede dedi acil sezaryen dedi artık rahimim yirtiliyordu hemen aldi sezaryenim çok uzun sürdü 2 saatten fazla bebeği alması yarım saat sürdü kakasını yapmış stresten aldılar hemen kuvoze sonraki gün gittim gördüm yavrumu o gün taburcu oldum sonrasında aradılar 16 temmuz saat 10 da bebeği kaybettik diye enfeksiyon bebeğe geçmiş kan değerleri çok kotulesmis çoklu organ yetmezliginden kaybetmişiz

Bebeğimi kaybettim 26+5 te acil sezaryen ile erken doğum yaptım ve 2 gün dayandı yavrum
Ah ne diyeceğimi bilmiyorum ama ölen bebekler anne ve babaya şefaatçi olurmuş sabretmesi bu acıya katlanması çok zor ama inşallah rabbim istediğin bir zamanda sağlıkla bir evlat nasip eder

Rabbim acını hafifletsin okurken çok kötü oldum. Ne diyeceğimi bilemiyorum Cennete seni bekleyecek bir meleğin var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…