2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bebeğin ve senin için en hayırlısı neyse bu sürecin o şekilde devam etsin inşallah vakitlice sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Offf içim parçalandı ağladım okurken Allah sana çokça sabır versin çektiklerinin yerine çok fazlasıyla mutluluk gelir inşallah

Tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum doktor ciğer geliştirici verdi fakat bazı okuduğum yerlerde doğumu da erken e çektiği yazıyor sizce botle bir şey var midir

Ah ne diyeceğimi bilmiyorum ama ölen bebekler anne ve babaya şefaatçi olurmuş sabretmesi bu acıya katlanması çok zor ama inşallah rabbim istediğin bir zamanda sağlıkla bir evlat nasip eder
Evet çok zor rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bizim de avuntumuz öyle rabbim cennetinde kavuşturacak inşallah bizi amiiin inşallah
Rabbim acını hafifletsin okurken çok kötü oldum. Ne diyeceğimi bilemiyorum Cennete seni bekleyecek bir meleğin var artık
Amiiin ne yapalım rabbim bizden çok sevmiş yanına aldı küçük melegimizi evet cennette kavuşacağız Allah'ın izniyle Yağız Alp'imizle

Yaa aglamayin ben sizi üzmek için anlatmadım amiiiin Allah razı olsun canım benim

Canım sen çok güçlüsün belli ama bizi aydınlatıp yaşadıklarını anlatman çok güzel. Senin meleğin çok güzel biyerde seni bekliyor yiyeceği ekmeği yoksa Allah nasip etmediyse biz ne yaparsak yapalım olmuyor. Yeni doğacak olan evlatlarına Allah uzun ömür versin. Sen kendini tekrar iyi hissettiğinde dilerim Allahımdan hiç uğraştırmadan hemen evlat versin sana

Gerçekten sizleri uzduysem kusura bakmayın evet rabbim nasip etmedi biz elimizden gelen herşeyi yaptık en azından bir pismanligimiz yok keskemiz yok. Mecburen kendi canımı kurtarmak için bebeği aldı doktor birşey diyemedim bende. Amiiin bir yandan hemen hamile kalmak istiyorum bir yandan da çok yorucu şeyler yaşadık hem maddi hem ruhen zor süreçler geçirdik nasıl cesaret edeceğiz diyorum rabbim hayırlı zamanında kendisi verir zaten. Allahım sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin

Cnm asla bu süreci unutamazsın o seninle bi ömür yaşayacak ama şöyle düşün 2 sene sonra olsada aynı korkuları yaşayacaksın hep bir şeymi olcak bunada korkusu olcak o yüzden doktor artık hamile kalabilirsin dediği an denemeye başlayın her hamilelik aynı sorunları yaşatcak diye bir şey yok yıprandınız ama 3-4 ay sonra yeni bir hamilelik heyecan bence eşinle sana iyi gelecektir kaç yaşındasın?

Ben sezaryandan 4 ay sonra hamile kaldim plansiz bir gebelik rabbimin elbet bir bildigi vardir dedik su an 28 +3gundeyiz cok sukur rabbim sanada en hayirli vakitte kolayca bir evlat sahibi olmayi nasip etsin kuzum ben iki defa ayni seyi dejavu gibi yasadim inan ki bu gebeligimdede ayni korkular var ama biliyorum ki ne geliyorsa basimiza allahtan.... Razi olup daha guzelini daha hayirlisini bekleyecegiz tekrardan bol sabir diliyorum sana ve eşine hikayeni okurken yasadiklarim canlandi gozumde...

Sen ne kadar güçlü bir kadınsın ki burada hala deneyimini paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyosun. Evladın cennette beklicek seni inanıyorum. Rabbim sana güç versin

Ya
Teşekkür ederim canım benim.
İnşallah
kızlar sut sağım pompası ne aldınız amanın 2100tl olmus ben sok ben inanamadım
Ben gebeliğin başında lcw den wee baby mi ne aldım. Kuponla 250 TL’ye gelmişti. Tekli şarjlı pompa yaptığım en mantıklı alışveriş olmuş
Tövbe yarabbi seni bir okutucaz çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Ay çok mantıklı yaaa
Sağol kuzum şöyle topluca bi dua işine mi girişsek
Tetenoz 2. doz olmasa koşa koşa yaptırıcam ama 4’ünde tetenoz 2. doz olup 15 gün sonra biontech olacağım O zamana kadar inşallah kapmam illeti, sağım solum covid
Ay acele et acele
-Sunshine kuzum cok gemis olsun
Akut donemi acil de atlattin muhtemelen . Hastaneye gidip covid olmadan donen yok simdi ya

Dogum gunun de kutlu ve mutlu olsun , bol Gunes li dogum gunleri hep seninle olsun
Teşekkür ederim çiçeğim. Rabbimden umuyorum
Hastaneye giderken artık cok dikkat edin lütfen kimseyle temasta bulunmadım
Ya çok geçmiş olsun

Allah'ım inşallah hepimiz için herşey yolunda gitsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım hep sizinle. Allah'ım bugünleri çarçabuk atlatalim. Çok zor..
Amiiin
Bilgili arkadaşlar varsa bi toplu bir okuma vs yapabiliriz. Hani örnej veriyorum oluyor ya bazı şeyler 40 yasin okunuyor yada şu kadar tesbihat oluyor vs. Eğer bilgili bir arkadaş varsa topluca okuyalım bir şeyler
Ya gerçekten bu fikri hayata geçirelim derim
Ne yapabiliriz nasıl başlıyoruz niyet ediliyor
Organize olalım şu günleri sağ Salim atlatmak için niyet edip dua edelim tüm gebelerimiz için
Allahım sabır versin.
Bir an önce Toparlanıp istediğin vakitte zahmetsizce çok kolay ve sağlıklı süren bir gebelik nasip eder rabbim inşallah.
Çok üzgünüm

Topiği görünce dayanamadım.. Bende 2019 Ekim annesi olacakken, ani şekilde ağustos annesi oldum.. Hayat sürprizlerle dolu minnacık 2 kilocuk bir oğlum olmuştu.. Hey gidi günler.. Nereden nereye şimdi 3 yaşında tosunum.. Sizlere tek tavsiyem, her şeyi akışına bırakın.. İnanın o zaman herşey daha kolay oluyor.. Bazen biz naparsak yapalım kaderin bizim için planları oluyor, bize düşen tevekkül edip eyvallah demek.. Verdiği de lütuf vermediği de.. Umarım sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız..

Hepinize sağlıklı gebelikler, hayırlı doğumlar diliyorum

Cnm çok geçmiş olsun 2 hafta oluyor bnde atlatalı bol bol c vitamini al bende ateş yapmadı gebelikte 2.covidim di ama çok ağrım oldu tek yaptığım crp de yuksek cıkınca antibiyotik parol
Portakal ve çorba 5 gün sonra işteydim zaten iyiydim başlarda zor inş sende kolay atlatacaksın bol bol dinlen ve meyve tüket

Canım çok üzüldüm neden böyle oldu, birden bire mi? Bir sorunun yoktu diye hatırlıyorum? Dua edeceğim canım sana, inşallah en hayırlı zamanda, sağlıkla doğar bebeğin

Canım çok üzüldüm neden böyle oldu, birden bire mi? Bir sorunun yoktu diye hatırlıyorum? Dua edeceğim canım sana, inşallah en hayırlı zamanda, sağlıkla doğar bebeğin
1 ay önceye kadar sınırda bir durumum vardı birden ara açıldı şu an herşey kritik, her an her şekilde doğuma hazır olmam gerekiyormuş canım ben de bilemiyorum fakat tek yapabildiğim dua edip hazırlıklı olmak. İnşallah bebeğimin gelişimi devam eder içeride.

Evet hep olacak içimde. Bakalım cumartesi bir gidicem kontrole neler dicek yine de bir soracagim suanlik dusunmesem bile öğrenmem gerekiyor. Bakalım artık kaç ay süre verecek rahim yirtilmaya başladığı için biraz daha mı fazla süre verir yoksa 3 ay sonra deneyebilirsiniz mi diyecek ogrenicez artık. 27 yaşındayız eşimle
Bende bir doktor ile görüşeceğim cumartesi günü kaç ay süre sonra gebe kalabilirsin diyecek onu öğrenmek istiyorum şuan korkuyorum ama bilmekte fayda var en azından. Rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı doğum nasıp etsin amiiinnn Rabbim hakkımızda hep hayırlısını nasip etsin Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Bu bahsettiğiniz ciğer geliştirici nedir ? Hangi aşamada veriyor doktor bunu ?
Erken doğum durumlarında yapılıyor canım.
Kortizonlu iğne.
Bebeğin ciğerlerinde üretilen sürfaktan adlı maddenin üretimini artırıyor kısaca.
İnsan başta risklerle yüzleşince kaldırması çok zor oluyor
Maşallah oğlunuza

Teşekkür ederiz inşallah sağ Salim süreçlerimizi tamamlamak nasip olur hepimize
Teşekkür ederim canım benim.
Beni de endişelendiren şey Ateş. Ağrı sızıyla baş etmesi daha kolay oluyor.
Ateşi de bi şekilde düşürüyoruz şimdilik 38 üzerine çıkmadı hamdolsun.
Sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…