2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben canım

Baya bir akıntım var ama usgde doktor amniyon normal dediği için takılmadım, genelde sarımtırak ya da beyaz oluyor.

29. Haftadayım kuzum benimde bu hafta itibariyle akıntım arttı. Bazen sulu geliyor bazen akıntı şeklinde geliyor. Vajinal muayene de de ultrasonda da belli olur gibi ya söylerdi doktorun

Benimde arttı ama doktorum normal olduğunu söyledi

Bana da aynısı oldu. akıntı gibi değildi böyle su gibi bir şey akıyor hissediyordum. Şeffaftı. Doktora gittim suyun iyi dedi ama yine de test yaptı emin olmak için. Vajinal muayenede pamuk gibi bir şey ile test yapıyor. Negatif çıktı benim su değilmiş. Ama hala emin olamıyorum o his geldikçe su diye korkuyorum. 10 gün arayla kontrole çağırıyor doktor.

Biraz telaslandirdik galiba rüyana girdi
Iyiyim biraz daha şükür dün olan ağrılarım yok insallah böyle devam eder
Aksam hepinize duga ettim dilosum insallah hepimiz vaktinde dogum yapalim hic birimizin yavrusu erken dogmasin Hayyal de duga ettim insallah yavrusuna en kisa surede saglikla kavussun burada bir aile gibi olduk kimimiz dugalarimizla kimimiz tecrube ve tavsiyeleriyle yardimci oluyor allah hepimizden razi olsun insallah bu serecide allahin izniyle hepimiz tamamlayalim sag salim evlatlarimiza kavusalim

Dile kolay koskoca 7 ayi devirdik hep beraber cok sukur rabbime

ne miktarda ne sıklıkla geliyor peki? hani çamaşırı ne kadar dolduruyor? ben günde 3 defa vajinal fitil kullanıyorum zaten o yüzden sürekli akıntım oluyordu normalde de. ama son haftalara yaklaştıkça her şeyden pimpiriklenir oldum böyle. birde okuduğum kadarıyla sızıntı şeklinde bile gelse su gelmeye başlarsa durduramazsınız diyor yani sürekli gelmeye devam edermiş allah korusun..

Demirden olabilir gerçekten bende de oldu doktor bile inanamadı. İlacı içtim canım yarın saat 45 dk sonra bir bulantı başladı mide krampı ve kusmaya başladım. İş yerinde vc den cıkamıyorum eşim geldi almaya arabayı bile kullanamadım orda bıraktım düşün o kadar kötü bir sancı girdi ki anlatamam hemen kestik o ilacı. Şimdi ocean microfer kullanıyorum çocuklar için olan damla :)

Amiinn canım amin inşallah az kaldı bu zamanlara sağlıkla getiren Rabbim bu saatten sonrada sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsiin. Hepimizin haftaları farklı birde aynı yeni doğanda nasıl 1-2 hafta bile fark ettiriyor gebelikte de öyle bence o yüzden 32. Haftasında hafif hafif yalancı sancıları başlayanlar bize korku vermesin aman bende okudum sancı hisseder miyim diye ben 29. Haftayım benim haftamda bir başkası farklı bir şey yaşıyor olabilir. Hepimizin süreci bambaşkaa. İsimlerimizi bile bilmiyoruz ama sıkıntısı olan bir anneye hep beraber dua edebiliyoruz

dr. una suphelendiğini söylersen vajınaldan belli oluyor. bir testi var onu yapıyorlar ama usg de suyunu iyi görürse coğu dr. yapmıyor

Evet kuzum seninle 2 gun aramiz var mesela ben cok sukur rabbime tek sikintim uyurken kaburgalarim cok agriyor ama onunda pozisyonunu buldum sukur o bile artik dert deil 3 4 hafta once ayaklarim cok uyusuyordu karincalaniyordu oda gecti bence bu kasilmalar agrilar vs. Senin dedigin gibi haftasina gore ortaya cikiyor ve bebege gorede deisiyor pozisyon kilo boy vs. Az daha disimizi sikacagiz esim surekli bu gunler gecicek sabretmemiz lazim diyor ona demesi kolay tabi o posur posur uyuyor geceleri donup duran benim ama adama hakta veriyorum ben misal sezaryan olucam su an kaburgam aciyor diye sikayet ediyorum ama sezaryandan sonra yan bile yatamayacagim oyuzden bir sukretmek geliyor icimden bu gunlerimizi belkide ozleyecegiz bile ama ne olursa olsun evlatlarimiz icin bu gecici sureye katlanacagiz caresi yok

Doktora gittiğimde son 10 günde 3 ayrı gün başıma geldi 3 defa. Bir şey akıyor gibi hissediyordum iç çamaşırımda avuç içinin yarısı kadar ıslaklık oluyordu şeffaf renk. Bu aya kadar hamileliğimde iç çamaşırıma geçen akıntı hiç olmadı. 26 temmuzda gitmiştim doktora. test negatif çıkmıştı. 3 ağustos yine gittim suyu iyi dedi test yapmadı o sürede tekrar akıntı olmadı. 10 gün sonra yine gel dedi. Bugün yine aynı bir şey akıyor hissini yaşadım. Cuma tekrar kontrolüm var. Doktor yine suyu iyi derse artık pimpiriklenmeyi bırakacağım. Akıntıdır deyip geçeceğim. Biraz daha kontrol et yine olursa sende bi test yaptır bence.

Allah razı olsun canım benim bende hep dua ediyorum herkes için hayırlısıyla vaktinde alalım bebisleri kucağımıza inşallah dünde korkutmak istemedim aslında, ilk gebelik olduğu için yalancı sancı nedir veya tehlikeli olan nedir bilemiyorum bilen varsa yönlendirmesi açısından sormuştum. Ben kendim telaslandim ama bilmediğim için. Herkes aynı olacak diye bisey yok, herkes mide bulantısı çekerken ben çekmedim mesela sonradan başlamıştı çoğu kişinin biterken, bunun gibi bir sürü örnek verilebilir. Kimse korkmasın ben zaten tasinmadan dolayı aşırı yorgunum ve yalnızım her iş bana bakıyor belki yorgunluğumun acısı cıkıyordur. O yüzden kendi açınızdan hiç korkmayın

Bende herkes yazınca korktum akıntı artmadı ama gün içinde çamaşırım ıslanıyor sonra takip ettim akşamları olmuyor sıcaktan ter herhalde diyorum pimpiriklendik iyice

Bende herkes yazınca korktum akıntı artmadı ama gün içinde çamaşırım ıslanıyor sonra takip ettim akşamları olmuyor sıcaktan ter herhalde diyorum pimpiriklendik iyice
Bir şeyin aktığını hissetmiyorsan ter olabilir. Çünkü ben iş yerinde gündüz bir işle uğraşırken hissettim su gibi bir şey geliyor diye. o an lavaboya gidemedim işim olduğu için 15dk sonra gittim ıslaklığı gördüm. Aynen her şeye pimpiriklenir olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…