Ben canım30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
Bana da aynısı oldu. akıntı gibi değildi böyle su gibi bir şey akıyor hissediyordum. Şeffaftı. Doktora gittim suyun iyi dedi ama yine de test yaptı emin olmak için. Vajinal muayenede pamuk gibi bir şey ile test yapıyor. Negatif çıktı benim su değilmiş. Ama hala emin olamıyorum o his geldikçe su diye korkuyorum. 10 gün arayla kontrole çağırıyor doktor.30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
Biraz telaslandirdik galiba rüyana girdi
Iyiyim biraz daha şükür dün olan ağrılarım yokinsallah böyle devam eder
ne miktarda ne sıklıkla geliyor peki? hani çamaşırı ne kadar dolduruyor? ben günde 3 defa vajinal fitil kullanıyorum zaten o yüzden sürekli akıntım oluyordu normalde de. ama son haftalara yaklaştıkça her şeyden pimpiriklenir oldum böyle. birde okuduğum kadarıyla sızıntı şeklinde bile gelse su gelmeye başlarsa durduramazsınız diyor yani sürekli gelmeye devam edermiş allah korusun..Bana da aynısı oldu. akıntı gibi değildi böyle su gibi bir şey akıyor hissediyordum. Şeffaftı. Doktora gittim suyun iyi dedi ama yine de test yaptı emin olmak için. Vajinal muayenede pamuk gibi bir şey ile test yapıyor. Negatif çıktı benim su değilmiş. Ama hala emin olamıyorum o his geldikçe su diye korkuyorum. 10 gün arayla kontrole çağırıyor doktor.
Demirden olabilir gerçekten bende de oldu doktor bile inanamadı. İlacı içtim canım yarın saat 45 dk sonra bir bulantı başladı mide krampı ve kusmaya başladım. İş yerinde vc den cıkamıyorum eşim geldi almaya arabayı bile kullanamadım orda bıraktım düşün o kadar kötü bir sancı girdi ki anlatamam hemen kestik o ilacı. Şimdi ocean microfer kullanıyorum çocuklar için olan damla :)Çok ani düşüyor, bayılacaktım dün, hiç bu kadar ter akıtmamıştım. Yataktan kalkıp ocağın altını kapatamadım. Doktor demir ilacının yan etkisi olabilir dedi, dün değiştirdik. Başka bir demir vitamini alacak bugün eşim. İnşallah ondandır, bir daha yaşamak istemiyorum o durumu
Aksam hepinize duga ettim dilosum insallah hepimiz vaktinde dogum yapalim hic birimizin yavrusu erken dogmasin Hayyal de duga ettim insallah yavrusuna en kisa surede saglikla kavussun burada bir aile gibi olduk kimimiz dugalarimizla kimimiz tecrube ve tavsiyeleriyle yardimci oluyor allah hepimizden razi olsun insallah bu serecide allahin izniyle hepimiz tamamlayalim sag salim evlatlarimiza kavusalim
Dile kolay koskoca 7 ayi devirdik hep beraber cok sukur rabbime
Dosya eklenemeden cevapla dediğim için eklenememiş buraya ekliyorum :)
dr. una suphelendiğini söylersen vajınaldan belli oluyor. bir testi var onu yapıyorlar ama usg de suyunu iyi görürse coğu dr. yapmıyor30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
Amiinn canım amin inşallah az kaldı bu zamanlara sağlıkla getiren Rabbim bu saatten sonrada sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsiin. Hepimizin haftaları farklı birde aynı yeni doğanda nasıl 1-2 hafta bile fark ettiriyor gebelikte de öyle bence o yüzden 32. Haftasında hafif hafif yalancı sancıları başlayanlar bize korku vermesin aman bende okudum sancı hisseder miyim diye ben 29. Haftayım benim haftamda bir başkası farklı bir şey yaşıyor olabilir. Hepimizin süreci bambaşkaa. İsimlerimizi bile bilmiyoruz ama sıkıntısı olan bir anneye hep beraber dua edebiliyoruz
daha dün kontrole gittim ya doktor her şey yolunda diyince sormadım bende :/dr. una suphelendiğini söylersen vajınaldan belli oluyor. bir testi var onu yapıyorlar ama usg de suyunu iyi görürse coğu dr. yapmıyor
Doktora gittiğimde son 10 günde 3 ayrı gün başıma geldi 3 defa. Bir şey akıyor gibi hissediyordum iç çamaşırımda avuç içinin yarısı kadar ıslaklık oluyordu şeffaf renk. Bu aya kadar hamileliğimde iç çamaşırıma geçen akıntı hiç olmadı. 26 temmuzda gitmiştim doktora. test negatif çıkmıştı. 3 ağustos yine gittim suyu iyi dedi test yapmadı o sürede tekrar akıntı olmadı. 10 gün sonra yine gel dedi. Bugün yine aynı bir şey akıyor hissini yaşadım. Cuma tekrar kontrolüm var. Doktor yine suyu iyi derse artık pimpiriklenmeyi bırakacağım. Akıntıdır deyip geçeceğim. Biraz daha kontrol et yine olursa sende bi test yaptır bence.ne miktarda ne sıklıkla geliyor peki? hani çamaşırı ne kadar dolduruyor? ben günde 3 defa vajinal fitil kullanıyorum zaten o yüzden sürekli akıntım oluyordu normalde de. ama son haftalara yaklaştıkça her şeyden pimpiriklenir oldum böyle. birde okuduğum kadarıyla sızıntı şeklinde bile gelse su gelmeye başlarsa durduramazsınız diyor yani sürekli gelmeye devam edermiş allah korusun..
Allah razı olsun canım benimAksam hepinize duga ettim dilosum insallah hepimiz vaktinde dogum yapalim hic birimizin yavrusu erken dogmasin Hayyal de duga ettim insallah yavrusuna en kisa surede saglikla kavussun burada bir aile gibi olduk kimimiz dugalarimizla kimimiz tecrube ve tavsiyeleriyle yardimci oluyor allah hepimizden razi olsun insallah bu serecide allahin izniyle hepimiz tamamlayalim sag salim evlatlarimiza kavusalim
Dile kolay koskoca 7 ayi devirdik hep beraber cok sukur rabbime
Alınca bir kısmını ödüyorlar canım olur öyle sgk ödeme yapıyorEvet 4 hafta var. Doktor raporu alsak mı diyorum zaten
Ayyy biz annemle haftaya yapıcaz yakınlarda olsaydık toplanıp yerdikAl benden de o kadarçok severim bide resmini videosunu gördükçe sinir oluyorum
Bende herkes yazınca korktum akıntı artmadı ama gün içinde çamaşırım ıslanıyor sonra takip ettim akşamları olmuyor sıcaktan ter herhalde diyorum pimpiriklendik iyiceDoktora gittiğimde son 10 günde 3 ayrı gün başıma geldi 3 defa. Bir şey akıyor gibi hissediyordum iç çamaşırımda avuç içinin yarısı kadar ıslaklık oluyordu şeffaf renk. Bu aya kadar hamileliğimde iç çamaşırıma geçen akıntı hiç olmadı. 26 temmuzda gitmiştim doktora. test negatif çıkmıştı. 3 ağustos yine gittim suyu iyi dedi test yapmadı o sürede tekrar akıntı olmadı. 10 gün sonra yine gel dedi. Bugün yine aynı bir şey akıyor hissini yaşadım. Cuma tekrar kontrolüm var. Doktor yine suyu iyi derse artık pimpiriklenmeyi bırakacağım. Akıntıdır deyip geçeceğim. Biraz daha kontrol et yine olursa sende bi test yaptır bence.
Bir şeyin aktığını hissetmiyorsan ter olabilir. Çünkü ben iş yerinde gündüz bir işle uğraşırken hissettim su gibi bir şey geliyor diye. o an lavaboya gidemedim işim olduğu için 15dk sonra gittim ıslaklığı gördüm. Aynen her şeye pimpiriklenir oldukBende herkes yazınca korktum akıntı artmadı ama gün içinde çamaşırım ıslanıyor sonra takip ettim akşamları olmuyor sıcaktan ter herhalde diyorum pimpiriklendik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?