2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bugün kontrolum vardı. Öğleden sonra 4'te 32+2 tüm şuan, çalışabilir raporu aldım. Ama beni 33 haftalık olarak saydı. Bir öncekinde de 32+ 1 gibi gel rapor verelim dedilerdi.Gercekten ilginç
Ayriyeten kardiyolojiye de gittim. Çarpıntı ve tansiyon için, bir kerelik tansiyon yükselmesi bir şey ifade etmez sabah akşam takip et dedi. Kalbime baktı normal herşey dedi.
Kadın doğumda da devlete gidiyorum muayene, oldum bir hafta geri çıktı, kilosu 1850 gram dedi. kan ve idrar istedi. Şimdi sonuçlarım çıkmış. İdrarda protein +1 çıkmış
Birde spot idrar da 150 den az olması gerekiyormuş 230 çıkmış. Çok korkuyorum.devlet olduğu icinde konuşamıyorum doktorla, yarın sabah sonuçları göstermeye gideceğim. Burada protein çıkan varmı nasıl bir yol izlediler. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin uff stresten başıma girdi

Dilosum ben iki defa erken dogum yapmis biri olarak benim ayri korkularim var birazda oyuzden kimsenin basina gelmesin istiyorum rabbim dugalarimizi kabul eylesin hepimiz vaktinde saglikli bebisler doguralim insallah tabii kide soracaksin biz hepimiz bu topikte bunun icin buradayiz tecrubelerimizi aktarmak bir yerdede bir birimize destek olmak icin cok sukur sende bebiste iyisiniz insallah bir daha yasamazsiniz boyle seyleri buradaki kimse yasamasin insallah

Canim +1 proteinle zaten seni sk sk gozlemlemeleri gerekiyor. Yukselmesi riskli bir durum .
Sen kendin mi calismak istiyorsun ?
Bence dinlen , tansiyonun yukselmesi . zaten protein kacagi el ayak bacak sismesi , eklem diz agrisifa yapar

Benim bildigim gebelikte idrarda protein kacagi zaten oluyor ama buna el ve yuz sismesi ve yuksek tansiyon eslik etmemeli eyer bunlarda varsa preklamsi demektir gebelik zehirlenmesi olarakda biliniyor. Kilosuna takilma cicegim her bebek tombis dogacak diye bir sey yok hem ne guzel 32ci haftayida gecmissiniz tansiyonunu sabah aksam takip et yuksek seyrederse ozaman evham yap insallah rabbimin izniyle bir sey olmaz icini ferah tut sakin kalmaya calis tansiyonun oynamasin dugalarim seninle

Çok sagolasin canım inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalım

Geçmiş olsun aynı öyle oldum işte. Baygınlık da geçirdim yanında. Gynoferrosanol dü benimki. Senin demir ilacının adı neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…