2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
papatyaozu ve notdefteri2_ bende demir li vitamin kullanmayi biraktim son iki aydir. o kdr cok midem bulaniyordu ki , hicbirsey yiyemiyordum .
bir de cinko cok beni mahfediyor.
daha sade icerikli bir vitamine gecince rahatladim.
Ben de bırakmak istedim demir değerim çok düşükmüş, olmaz dedi. Bir demir bir de balık yağı midemin içinden geçiyor resmen

Geçmiş olsun aynı öyle oldum işte. Baygınlık da geçirdim yanında. Gynoferrosanol dü benimki. Senin demir ilacının adı neydi canım?
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. İshalde yaptımı beni ishalde yapmıştı. Evet benim ilacım da buydu canım ama ölüyorum sanmıştım heralde ya ilaç ağır ya biz hassas yapıya sahibiz.

papatyaozu ve notdefteri2_ bende demir li vitamin kullanmayi biraktim son iki aydir. o kdr cok midem bulaniyordu ki , hicbirsey yiyemiyordum .
bir de cinko cok beni mahfediyor.
daha sade icerikli bir vitamine gecince rahatladim.
Valla ben başından beri ocean mumy (bu multivitamin olan) + ocean microfer kullanıyorum normalde microfer dediğim (demir) 1 ml ama ben bi gün yarım bi gün 1 ml olcak şekilde alıyorum alıştım diyebilirim :)

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. İshalde yaptımı beni ishalde yapmıştı. Evet benim ilacım da buydu canım ama ölüyorum sanmıştım heralde ya ilaç ağır ya biz hassas yapıya sahibiz.
Evet ishal de oldum. Hatta çok afedersin doktora da söyledim kötü kokuluydu. İshalken aynı anda kusma oldu. Bir daha kimse içiremez onu bana. Bir kutu da bitirdim. İyi dayandım yine. Sen ilk alışında mı böyle oldun?

2. Günü bu şekilde oldum ben. Valla bir kutu bitirdiysen sana helal olsun gerçekten şimdi iyisin dimi

Benim de bir yada birkaç damla şeklinde oluyor bende korktum ama fazla olmadığı için şu değildir diye düşünüyorum

-Sunshine haber gelmiyoorrrrr yardaaannn hayırlı haberlerini bekliyoruuzzz

Birbasak nasıl oldun canım?
Dilos6342 geçmiş olsun bir daha bu şekil olmaz inşAllah
-Sunshine güzel haberlerini bekliyoruz canım

-Sunshine vaktin olmadı sanırım hiç girmeye buraya

-Sunshine canım nasılsın bugün yazmamışsın hiç merak ettim ?

-Sunshine çok merak ettim sorun yok dimi?

-Sunshine cnm bnce sen bu hesabını eşine ver msj atmayınca merak ediyoruz girip yazsın
Ya size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doğurmadım ama doğumhaneden geliyorum. İçeriye telefon almıyorlardı.

Doktorda seri şiddetli sancılar çıktı.
Bi kaç gündür yeniden başladığının farkındaydım zaten.
Rahim ağzında açılma yok kısalma aynı çıktı.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
Doğumhane ortamı beni çok zorladı. Herkes iç içe

İlaçlar serumlar verildi yine.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Durumlar bu şekil, biz çok bunaldık
Ama bebetom iyi çok şükür çenesi aynı anası

Ay canım çok merak ettim ama tahmin ettim kasılman yinemi var çok? Ay şurda 15-20 gün daha bi dursa şu kız ne iyi olcak hastane ortamı çok kötü evde psikolojin daha iyi olur ay çeneside anasına benziyormuş Kasılmaların ne durumda şuan?

Çok şükür canım, Güneş hanıma bak sen yaa, kaç kişiyi korkutuyor Canım çok sevindim, inşallah bu korkular hep boşa çıkacak, hepsi naz görürsün Dualarım seninle

Kuzum ben de Birbasak i merak ettim iyi mi
Kasilmalari var ama biraz daha iyiymiş kuzum sana gelirsek valla meraklandım ya bu saat oldu ses çıkmayınca
Herkes bi tetikte bekliyor gibi oldu
Sen şimdi yatış yapmayacak misin yavrum aynı ilaçtan elinde de var diye doğru mu anladım? Bakalım doktorun ne diyecek keşke kesilseydi şu sancılar insallah bebisin zamanını bekler ama riske atacaksa da seni korkma zaten bu haftaya kadar geldin her geçen gün bebisin disarda durmaya daha da yakın. Hiç bisey olmayacak Allahin izniyle ama kendini de tehlikeye atmamaya çalış lütfen eger yatisla 34e kadar olacaksa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…