- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben de bırakmak istedim demir değerim çok düşükmüş, olmaz dedi. Bir demir bir de balık yağı midemin içinden geçiyor resmenpapatyaozu ve notdefteri2_ bende demir li vitamin kullanmayi biraktim son iki aydir. o kdr cok midem bulaniyordu ki , hicbirsey yiyemiyordum .
bir de cinko cok beni mahfediyor.
daha sade icerikli bir vitamine gecince rahatladim.
doktor kontrolu vardi diye biliyorum canimNoldu Sunshine? Ben mi atladım? Kötü bir şey yoktur inşallah
uff neyse az kaldi canimBen de bırakmak istedim demir değerim çok düşükmüş, olmaz dedi. Bir demir bir de balık yağı midemin içinden geçiyor resmen
Evet vardı ama hiç girmemesi çok tuhafdoktor kontrolu vardi diye biliyorum canim
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. İshalde yaptımı beni ishalde yapmıştı. Evet benim ilacım da buydu canım ama ölüyorum sanmıştım heralde ya ilaç ağır ya biz hassas yapıya sahibiz.Geçmiş olsunaynı öyle oldum işte. Baygınlık da geçirdim yanında. Gynoferrosanol dü benimki. Senin demir ilacının adı neydi canım?
Valla ben başından beri ocean mumy (bu multivitamin olan) + ocean microfer kullanıyorum normalde microfer dediğim (demir) 1 ml ama ben bi gün yarım bi gün 1 ml olcak şekilde alıyorum alıştım diyebilirim :)papatyaozu ve notdefteri2_ bende demir li vitamin kullanmayi biraktim son iki aydir. o kdr cok midem bulaniyordu ki , hicbirsey yiyemiyordum .
bir de cinko cok beni mahfediyor.
daha sade icerikli bir vitamine gecince rahatladim.
Evet ishal de oldum. Hatta çok afedersin doktora da söyledim kötü kokuluydu. İshalken aynı anda kusma oldu. Bir daha kimse içiremez onu bana. Bir kutu da bitirdim. İyi dayandım yine. Sen ilk alışında mı böyle oldun?Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. İshalde yaptımı beni ishalde yapmıştı. Evet benim ilacım da buydu canım ama ölüyorum sanmıştım heralde ya ilaç ağır ya biz hassas yapıya sahibiz.
Merak ettim ben de insallah endiselenecek bir sey yoktur. Hergun yazdigi icin girmemesi anormal hayir olsun insallahKızlar kimse haber alamıyor mu ?-Sunshine doktorda yatış filan vermiş olmasınlar?
2. Günü bu şekilde oldum ben. Valla bir kutu bitirdiysen sana helal olsun gerçekten şimdi iyisin dimiEvet ishal de oldum. Hatta çok afedersin doktora da söyledim kötü kokuluydu. İshalken aynı anda kusma oldu. Bir daha kimse içiremez onu bana. Bir kutu da bitirdim. İyi dayandım yine. Sen ilk alışında mı böyle oldun?
Benim de bir yada birkaç damla şeklinde oluyor bende korktum ama fazla olmadığı için şu değildir diye düşünüyorum30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
İlacı almadığım için iyiyim çok şükür. Yarın diğerine başlayacağım canım.2. Günü bu şekilde oldum ben. Valla bir kutu bitirdiysen sana helal olsun gerçekten şimdi iyisin dimi
onu tam bilmiyorum düzensiz dedi dr, önlem amaçlı ilaç başlayabilirim kontrolden sonra dedi, ilaç vs olunca işin içinde biraz çekindim açıkçası gruba sormak istedim:)
sen nasılsın? güneş hanım nasıl :)
30.haftaya girdikten sonra akıntısı artan var mı kızlar? ben mi çok tikliyim 4 5 gündür suyum mu sızıyor tribine girdim böyle bir şey mümkün mü ki? ya da böyle bir durum olsa ultrasonda belli olur muydu vajinal muayene de oldum dün ama.
-Sunshine vaktin olmadı sanırım hiç girmeye buraya
-Sunshine canım nasılsın bugün yazmamışsın hiç merak ettim ?
-Sunshine çok merak ettim sorun yok dimi?
Ya size kurbaney-Sunshine cnm bnce sen bu hesabını eşine ver msj atmayınca merak ediyoruz girip yazsın
Ay canım çok merak ettim ama tahmin ettim kasılman yinemi var çok? Ay şurda 15-20 gün daha bi dursa şu kız ne iyi olcak hastane ortamı çok kötü evde psikolojin daha iyi olur ay çeneside anasına benziyormuşYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doğurmadım ama doğumhaneden geliyorum. İçeriye telefon almıyorlardı.
Doktorda seri şiddetli sancılar çıktı.
Bi kaç gündür yeniden başladığının farkındaydım zaten.
Rahim ağzında açılma yok kısalma aynı çıktı.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
Doğumhane ortamı beni çok zorladı. Herkes iç içe
İlaçlar serumlar verildi yine.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Durumlar bu şekil, biz çok bunaldık
Ama bebetom iyi çok şükür çenesi aynı anası
Çok şükür canım, Güneş hanıma bak sen yaa, kaç kişiyi korkutuyorYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Ya size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Kasilmalari var ama biraz daha iyiymiş kuzum sana gelirsek valla meraklandım ya bu saat oldu ses çıkmayıncaKuzum ben deBirbasak i merak ettim iyi mi
Bende cok merak ediyorum insallah kotu bsy yokturNumarası olan var mı kızlar yazabilir-Sunshine icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?