Yazdı canım üstte mesajıBende cok merak ediyorum insallah kotu bsy yoktur
Ya size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doğurmadım ama doğumhaneden geliyorum. İçeriye telefon almıyorlardı.
Doktorda seri şiddetli sancılar çıktı.
Bi kaç gündür yeniden başladığının farkındaydım zaten.
Rahim ağzında açılma yok kısalma aynı çıktı.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
Doğumhane ortamı beni çok zorladı. Herkes iç içe
İlaçlar serumlar verildi yine.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Durumlar bu şekil, biz çok bunaldık
Ama bebetom iyi çok şükür çenesi aynı anası
Cok sukur dilosum okudum simdi gunes kiz yine annesine zor anlar yasatmis az daha durur insallah en azindan 34 haftayi gecsinler bi allahin izniyle ozaman bu kadar korkmayacagizYazdı canım üstte mesajı
Kıyamam çenesi benziyor hııYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Var kuzum ya belimden sancı çok eşlik etmiyordu ama baya baya varmış yine. Benim acı eşiğim baya yükselmiş sanırım.Ay canım çok merak ettim ama tahmin ettim kasılman yinemi var çok? Ay şurda 15-20 gün daha bi dursa şu kız ne iyi olcak hastane ortamı çok kötü evde psikolojin daha iyi olur ay çeneside anasına benziyormuşKasılmaların ne durumda şuan?
İnşallah canım benim sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok şükür canım, Güneş hanıma bak sen yaa, kaç kişiyi korkutuyorCanım çok sevindim, inşallah bu korkular hep boşa çıkacak, hepsi naz görürsün Dualarım seninle
Başak doktora gitti mi?Kasilmalari var ama biraz daha iyiymiş kuzum sana gelirsek valla meraklandım ya bu saat oldu ses çıkmayınca
Herkes bi tetikte bekliyor gibi oldu
Sen şimdi yatış yapmayacak misin yavrum aynı ilaçtan elinde de var diye doğru mu anladım? Bakalım doktorun ne diyecek keşke kesilseydi şu sancılar insallah bebisin zamanını bekler ama riske atacaksa da seni korkma zaten bu haftaya kadar geldin her geçen gün bebisin disarda durmaya daha da yakın. Hiç bisey olmayacak Allahin izniyleama kendini de tehlikeye atmamaya çalış lütfen eger yatisla 34e kadar olacaksa olsun
rahimde perde ameliyatı ve laparoskopi uygulanmıştı bir de endometriozis vardı doktor hepsini risk görüyor. Tüp mide üzerinden de 1 buçuk sene geçti o da ekstra olabilr.Daha önce geçirilmiş operasyonun neydi canım tüp mideyle alakalı değil demii. Sanki bi rahimle ilgili olmustu onu hatırlar gibiyim. Yaa kuzum az kaldıı azcık daha sık dişini ne olursun2-2,5 hafta daha idare et hiç bir şey kalmadıı emin ol hemencecik geçiyor zaman. Biliyorum çok yoruldun ama yolun sonu çok güzel minicik bir prensese kavuşuyor olacaksıın. Rahim uzunlugun en son 20 civarındaydı hala kısılma filan yok sanırım anladıgım kadarıyla
valla hepbirlikte güzel sınanıyoruz kuzum yaa-Sunshine tabı herkesin sürecin cok farklı ama inan buara herkesin cok artmaya başladı bnmde öyle sancım cok fena ama artk şöyle dıyorum nısanım gelirse suyum gelırse panık olucam. mesela herkes buara akıntıdan konusuyor demekki biz önden yıyoruz gecicek insallah 1ay daha yapıcaz dayan
inşallah çiçeğim sizler de dikkat edin kendinizeKıyamam çenesi benziyor demekDemek ki hiç kalkmadan yatmaya devam az kaldı azcık daha sabretsin annesi
Ah bu grubun bebislerinin hepsinin poposunu ısırmak istiyorum ne çektirdiler analarına.. Ne aceleniz var kalın icerde içerisi daha güzel yavrularım büyüyünce anlayacaklarCok sukur dilosum okudum simdi gunes kiz yine annesine zor anlar yasatmis az daha durur insallah en azindan 34 haftayi gecsinler bi allahin izniyle ozaman bu kadar korkmayacagizBirbasak basakcigim nasil oldun kuzum senide cok merak ediyorum insallah kasilmalarin bir an once ucup gider feraha kavusursun... Rabbim hepimizin bebisini korusun insallah
Canım çok çok geçmiş olsun, buradan da takip ediyorum süreciniYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Yavrum gitmedi doktorunun olduğu hastane 32. Haftaya kadar nstye almıyormuş, bende zaten 31in içindesin 32 sayiliyorsun acilden gir dene dedim. Randevusu da haftayaymis daha kötü olursa gidecek sanırım. Bende daha cumartesi tam 32de girdim ama yazmıştım ya 2 kere 40 çıktı 10 dkda doktor sancin yok dedi. Ama o sıra zaten hiç biseyim yoktu senin kaclara kadar çıktı? Valla bilemiyorum yavrum ama bence kötülesirsen kal hastanede gerçi en son korona falan oldun amaVar kuzum ya belimden sancı çok eşlik etmiyordu ama baya baya varmış yine. Benim acı eşiğim baya yükselmiş sanırım.
Hissediyorum ama gıkımı çıkarmıyordum ah uh edip yüz buruşturup geçiyordum
Kesilmedi henüz genelde 2 günün sonunda rahatlıyordum biraz bakalım
İnşallah canım benim sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu doğumhanelere gire çıka fobim oluşacak en sonunda
Başak doktora gitti mi?
Bu kız ve sen bi nst ye girin lütfen artık
Yok yatış yapmadım çıktım canım kendi isteğimle. Doktor ille çıkma sancı takibi yapalım dedi ama çok darlandım. İçim rahat çıkabilmek için Evde İlaç olmasını kendi lehime kullandım biraz da
Kafam allak bullak diloş risklerin de farkındayım ama baktım çarpıntım rahat bırakmıyor çıktım mecburen.
Doktor da suan doğsa 1 ay kesin hastanede kalır, 34 ü beklerse 10 gün kalır diyor, ortalama bi süreden bahsediyor bu şekilde.
Allah sonumuzu hayır etsin
rahimde perde ameliyatı ve laparoskopi uygulanmıştı bir de endometriozis vardı doktor hepsini risk görüyor. Tüp mide üzerinden de 1 buçuk sene geçti o da ekstra olabilr.
Zaten doktora anlatacaklarımı not almıştım ilk cümlem patlayacak gibi hissediyorumdu komik bi denk geliş oldu o da
Aynen 24 mm çıktı bugün de. Hunileşme var tabi cok bariz ama istirahat etmesem daha fena olurdu sanırım. En azından yeniden çok çok kısalmamasına sevindim
valla hepbirlikte güzel sınanıyoruz kuzum yaa
Akıntı mevzusu bende de aynı çılgın artmış durumda
inşallah çiçeğim sizler de dikkat edin kendinize
Teşekkür ederim kuzumCanım çok çok geçmiş olsun, buradan da takip ediyorum sürecini
Beklenmesi istenilen haftaya çok az kaldı sağ Salim kucaklarımıza alacağız inşallah bebeklerimizi
İnşallah daha kötü olmaz o daYavrum gitmedi doktorunun olduğu hastane 32. Haftaya kadar nstye almıyormuş, bende zaten 31in içindesin 32 sayiliyorsun acilden gir dene dedim. Randevusu da haftayaymis daha kötü olursa gidecek sanırım. Bende daha cumartesi tam 32de girdim ama yazmıştım ya 2 kere 40 çıktı 10 dkda doktor sancin yok dedi. Ama o sıra zaten hiç biseyim yoktu senin kaclara kadar çıktı? Valla bilemiyorum yavrum ama bence kötülesirsen kal hastanede gerçi en son korona falan oldun amaaradaki fark baya var 10 gün nerde 1 ay nerde. İnşallah kizce dayanır da bi daha hastanelere gitmek zorunda kalmazsın canım benim
Var kuzum ya belimden sancı çok eşlik etmiyordu ama baya baya varmış yine. Benim acı eşiğim baya yükselmiş sanırım.
Hissediyorum ama gıkımı çıkarmıyordum ah uh edip yüz buruşturup geçiyordum
Kesilmedi henüz genelde 2 günün sonunda rahatlıyordum biraz bakalım
İnşallah canım benim sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu doğumhanelere gire çıka fobim oluşacak en sonunda
Başak doktora gitti mi?
Bu kız ve sen bi nst ye girin lütfen artık
Yok yatış yapmadım çıktım canım kendi isteğimle. Doktor ille çıkma sancı takibi yapalım dedi ama çok darlandım. İçim rahat çıkabilmek için Evde İlaç olmasını kendi lehime kullandım biraz da
Kafam allak bullak diloş risklerin de farkındayım ama baktım çarpıntım rahat bırakmıyor çıktım mecburen.
Doktor da suan doğsa 1 ay kesin hastanede kalır, 34 ü beklerse 10 gün kalır diyor, ortalama bi süreden bahsediyor bu şekilde.
Allah sonumuzu hayır etsin
rahimde perde ameliyatı ve laparoskopi uygulanmıştı bir de endometriozis vardı doktor hepsini risk görüyor. Tüp mide üzerinden de 1 buçuk sene geçti o da ekstra olabilr.
Zaten doktora anlatacaklarımı not almıştım ilk cümlem patlayacak gibi hissediyorumdu komik bi denk geliş oldu o da
Aynen 24 mm çıktı bugün de. Hunileşme var tabi cok bariz ama istirahat etmesem daha fena olurdu sanırım. En azından yeniden çok çok kısalmamasına sevindim
valla hepbirlikte güzel sınanıyoruz kuzum yaa
Akıntı mevzusu bende de aynı çılgın artmış durumda
inşallah çiçeğim sizler de dikkat edin kendinize
Ah bu grubun bebislerinin hepsinin poposunu ısırmak istiyorum ne çektirdiler analarına.. Ne aceleniz var kalın icerde içerisi daha güzel yavrularım büyüyünce anlayacaklar
İnşallah 34ü de geçerler de sancilari da durur en büyük duam her gün dua ediyorum
Sorma ya bi de anlamasam napıcam bilmiyorum.-Sunshine evet sen soyluyordun baya zorlamaya basladi diye gecen gun . Sen artik kendini cok iyi taniyorsun , eminim evde daha iyi hissediceksin Zaten kan akisi vs hic bir sorunu yok Gunescigim sadece erken gelesi var cimcimenin . Soyle bir 20 gun daha dursa sende kendini daha iyi hissedersin zaten
Kesinlikle öyleBuda gelişme kuzum bence iyi düşün iyi olacak inşallahdiyorlar ya dışarda geçen 1 gün anne karnında bir kaç ediyoor. Sen kendini iyi hisset bebeğinde iyi olsuun kaç gündür yatman ne güzel işe yaramış 35-36 ları görmek nasip olsun hatta
Ah çok meraklandık kuzum ya hastane ortamı daha çok gerer zaten çıkışını istemen iyi olmuş ama kendini tehlikeye atacak bir durumda olmasın aman çok dikkat etYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Rahim ağzın daha kısalmamış ama olumlu yönünden bakalım, insallah ilaçlar şifa olsun canım arkadaşım kızçeni de ufaktan dürt içerde dursun daha yoksa popo isiracak teyzeleri hazırda bekliyorTeşekkür ederim kuzum
İnşallah, tuttum nefesi bekliyorum öylece
İnşallah daha kötü olmaz o da
Kuzum 18 dk da 0dan 60-80 arası değişen 7-8 sancım çıktı.
İnşallah kuzum
İyi düşünmeye çalışıp Olumlayarak gün geçirmeye çalışacağım, bi de sıvı besleneceğim sanırım. bi şey yiyemiyorum yediğimi de pek sindiremez oldum
Yayla çorbası devam
Vallahi ya şimdiden şımariyorlar işteBende isirmak istiyorum su aceleci kuslari ne guzel icerisi misss gibi durun durdugunuz yerde dimi ama rahat batiyor bu bebelere
Ah çok meraklandık kuzum ya hastane ortamı daha çok gerer zaten çıkışını istemen iyi olmuş ama kendini tehlikeye atacak bir durumda olmasın aman çok dikkat et34 kadar beklemeye çalışalım bakalım inşallah güneşimiz 34 sonrası gelir ama erkende gelecekse hiç korkma zaten yaşam sınırını geçti her şekilde rahatça gelişimini sağlar onun sağlığı kadar sende çok önemlisin unutma bunu
Cnm senin acı eşiğin yükselmiş bence baksana sağlam sancıları bile hafif hissediyorsun kendini dinle bak çok ince bir çizgidesin tamam içerde kalması gerekiyor ama senin sağlığınıda riske atmaman gerekiyor lütfen dikkat etinşallah hepimizin bebeler bekler artık
Süreç zorlayıcı olur tabi ama ben de senin gibi düşünüyorum, zaten bu günler de bir mucize, sükürler olsun rabbime.
Siz de dikkat edin canım bol sıvı en önemli şey bu süreçte bunca git gelden bunu çok net anladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?