2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar eşimle tartıştım, çok ağladım. Kasığıma sancı girdi. Azaldı ama halen devam ediyor sizce bir şey olmuş mudur
Stresten girmiştir kuzum sancı bişey olmamıştır korkma Ağlama lütfen şuan tüm hislerini bebişinde hissediyor onu düşün ve sakin kalmaya çalış

Stresten girmiştir kuzum sancı bişey olmamıştır korkma Ağlama lütfen şuan tüm hislerini bebişinde hissediyor onu düşün ve sakin kalmaya çalış
Kendimi tutmaya çalıştıkça akıyor, bebeğim nasıl zıpladı içimde eşimi böyle durumlarda hiç affedesim gelmiyor artık. Hem ağlatıp hem de bebeğe bi şey oldu senin yüzünden diye üstüme geliyor. Uzun bir süre görmek istemiyorum
Sağol canım inşallah bir şey olmamıştır, sakinleşmek için instagramda falan dolanıyorum

Çok teşekkür ederim canım dün hastaneden taburcu olduk. Hemen Doruk’uma koştum.
İlk defa oğlumu gördüm, çok duygusalım dünden beri.
Kucağımda olduğunu görebilecek miyim diye düşünüp duruyorum dünden beri.
Tek istediğim sağ salim yanımda olması.

Canim gunaydin, tabiki de yaninda ve kucaginda oldugu gunleri goreceksin bebeginin. Eminim cok zor olduguna ama lutfen hep guzel dusun ki guzel olsun sen nasilsin toparlanabildin mi? Daha iyi misin?

Canim tabikide kucaginda olacak Doruk . Hep oyle hayal et , aksini sakin dusunme . Bebekler her zaman hisseder , Dorukcum annesini hissedicektir

Olacak inşallah canım kucağında koklaya koklaya büyüteceksin oğluşunuu. Nasılsınız ikinizde iyisiniz inşallah. Ağrın sızın var mı? Doruk nasıl güzel gelişmeler vardır inşallah

Ah nasıl duygulu bir an
Sağ Salim kavuşacaksınız Allah’ın izniyle, kilo almaya başladı değil mi canım benim?

Kizlar günaydınlar.. su gobek kasintim sadece sivriden dolayi oldugunu dusunmuyorum. Ara ara geliyor kasinti. Gecmek bilmiyor.. Gogus ucumda kasiniyor da krem alacagim ona .. gobege de catlak kremi disinda surmuyorum. Ama yarıyor mu o kasimtiya bilmiyorum.

Mide yanmaniz ne durumda ya benim acayip yanıyor.

Herr gun aktif olamiyorum canim ama merak ettim dogurdun mu

Kasilmalari vardi canim
Korkmaya basladimbartik bende suan oyle bir durum yok ama olacakmis gibi his var. Araba surcektim bugun de vazgeçesim geliyor. Benden iki hafta onde bir arkadasim dogurdu. Küvezde simdi. Zor durum ama saglik yerinde sukur

Canım ben yeni görüyorum doğum yaptığını, musmutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun inşallah Doruk’un Hayırlı uğurlu olsun canım, ilk olmak da güzel, çok şaşırdım ve heyecanlandım

-Sunshine Birbasak kızlar günaydın nasıl oldunuz iyi misiniz?

notdefteri2_ cnm kendini sona yaklaşmışken neden böyle üzüyorsun kavga etme bak bi anlık sinirle kasılman olur suyun gelir çok örnek var böyle ben annemin karnındayken 8 aylıkken amcam anneme bir laf söylemiş bayılmış kadın ben ters dönmüşüm öyle almak zorunda kalınmışım kötü örnek veriyorumki kendini ve ya eşini önemseme bu süreçte artık bebekten önemli bir şey yok bırak konuşma en büyük ceza onlarla konuşmamak

İnsan eşim hamile, sinirleri bozuk demez mi, günlerdir 1-2 saatlik uykuyla duruyor demez mi şimdi yine sinirlendirdi gitti. Deli gibi ağlatıp işe gidiyor, insanda hiç mi vicdan olmaz. Bir de inat, ben barışmazsam aylarca barışmaz. Konuşmamam ona en büyük hediye, içeri geçer maçını izler. Şu an öyle şeyler düşünüyorum ki..aklım yerinden çıkacak gibi, bebeğe bir şey oldu mu korkusu bir yandan eve sığmıyorum delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…