2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim esler bu zamanlarda duyarli olmasi gerekiyor ancak seninki biraz inada baglamis gibi. Sakinligini koru olur mu .. cocuk icin susmalisiniz. Ayri odada otur da az sakinlesin. Sen de o .. onun dilinden de sen anlarsin . Ustune gitme bebiş icin

Ay bak şimdi sıcağı sıcağına böyle diyorsun bundan 3-4 ay önce sürekli hata yaptığına rağmen teyzelerine benden bahsederken hormonlar fenaaa filan dedi delirdim ben şimdi napıyorsun bir kahve yapıyorsun kendine güzel bir dizi açıyorsun eskilerden sevdiğin ayaklarını uzatıyorsun bak hem kafan rahatlıcak hem bebeğin bırak sen ağlıyorsun onun umrunda değil senin niye umrunda olsun?

Korkmaya basladimbartik bende suan oyle bir durum yok ama olacakmis gibi his var. Araba surcektim bugun de vazgeçesim geliyor. Benden iki hafta onde bir arkadasim dogurdu. Küvezde simdi. Zor durum ama saglik yerinde sukur
Canim aklina getirme oyle seyler. Bende ozellikle tup bebek oldugu icin ilk zamanlar cok pinpirikliydim kafada kuruyordum ama artik akisina biraktim. Her sey olacagina variyor. Tum surecin yolunda gitmesi icin dua ediyorum sadece. Insallah hepimizin bebisleri zamaninda gelirler, zamanindan once gelenlerde saglikli bir sekilde buyur ve annelerine kavusurlar onemli olan bu

İnsallah canim inşallah... bende onden gidiyor beyfendi .. bilinmez erken gelir filan ama yine 38den sonra olur herhalde .. oyle boyle 30 hafta oldu da dogum yaklastikca insan stres yapiyor. Ilk dogum ya bir de .. normalde istiyorum. Gerilmem insallah

Kızlar eşimle tartıştım, çok ağladım. Kasığıma sancı girdi. Azaldı ama halen devam ediyor sizce bir şey olmuş mudur
Bebegin senin tepkine karşılık vermiştir annesi sen sakın olmaya çalış hiç bisey olmaz Allahin izniyle
Geçmiş olsunn canım benim o günleri de göreceksin yazacaksın bize de hersey yolundadır inşallah

Sağ salim kucağınıza alacaksınız inşallah bende oğlumu yoğun bakıma girip göreceğim de aşırı heyecanlanmıştım sırılsıklam aşık olduğum birini görecek olsam o kadar heyecanlanmazdım heralde . Sonrasında fotoğrafına bakarak hep sütümü sağdım sütün artışını çok etkilemişti eğer süt sağıp veriyorsanız tavsiye ederim birde aptamilin anne sütüne katılan proteini var belki almışsınızdır ama ben yinede söylim dedim

Insallah canim, benimkide onden gidiyor ama ben bunu gecen hafta gittigimde doktoruma sordum bu dogacagi zamani etkiler mi ornegin 1 hafta onde gidiyor 1 hafta once gelme ihtimali olur mu diye, hic alakasi yok dedi yani erken gelme ya da gec gelme olayi bundan bagimsiz bir seymis.Onde de gitse sonucta haftasi belli dedi.O yuzden hic stres yapma.Benimde 29 haftalik oldu. Tecrubesizlik stres yaptiriyor galiba ya benim de 2 gundur hep ruyalarimda dogum ani. ne kadar takmamaya calissamda bilincaltimda kuruyorum herhalde, doktorum bana sezeryan yapariz dedi zor elde edilen bir gebelik oldugu icin riske atmak istemedigini soyledi, benim icin onemli olan saglikla kavusmak tabii ki normal ya da sezeryan fsrk etmez diyordum hep basindan beri. Gecen sene yakin 2 arkadasimda sezeryan dogum yapti ve oyle cokta zorlanmadilar cabuk toparlandilar aslinda ama iste bende buna ragmen hafif bir korku basladi

Ya saglik acisindan , diger gebe olam durumlarinda sıkıntı cikmamasi acidindan ben hep normal düşündüm. Ama gel gör ki bu durumu daha doktora bile soramadim Ne kadar gec o kadar iyi... Ben boyle heyecanli durumlarda sıkıyorum ondan korku var . Yoksa her türlü normal olsun diye istiyorsun ama bakalim ne gosterir . Ruyalarima daha once girdi de suan durağanlaşti. 31. Haftada gideceğim acaba bundqn sonra bir test filan var mi ki 3lü test yaptirmaya gerek var mi ... ay yine garip hisler ... mide yanmasindan cok cekecegim gibi ... bir de fazla kilolardam

Canım inşAllah en kısa sürede kucağına alacağın günde gelecek iyisiniz değil mi ikinizde?
İlk gebeliğim canım kahvecibaby burda 7 8 kiloları duyunca bana fazla geldi cnm E ekim1903
Sıkıntı etme kiloyu gerçekten.. bebeğin durrumu iyi olduktan sonra kilodan falan eser kalmıyor.. sağlıklı olsunlar yeter

Canim normal dogum cok guzel bir sey. Benim doktorum sezeryani onermese ben de isterdim. Hayirlisi ne sekilde olacaksa o sekilde olsun demek gerekiyor aslinda benim de bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra 31.haftada olacak kismetse, ama ben baska test yok diye biliyorum daha dogrusu ikili de bir sikinti yoksa uclu test istenmiyor diye duymustum ama tabii doktor ne der hic bilmiyorum. Benimde mide yanmam fena. Gerci benim midem zaten hic duzelemedi dun mesela yanma hat safhadaydi saatlerce surdu bak saatlerce kilo konusunda simdilik hicbir sey dusunmemek en iyisi bence dogumdan sonra kafaya takalim bazi seyleri de bize de yazik

Dönem dönem oluyor hepimizin hayatında bu dalgalanmalar, ve malesef erkeklerin çoğu böyle düz mantık ve düşüncesizler kendini hiç üzme bırak akışına uzak dur konuşma zevk aldığın şeyleri yapmaya çalış pozitif olmaya çalış bebeğin için Şuanki bu kırgınlığın geçer canım benim ama Allah’ım esirgesin yaşadığın stres yüzünden ani bir semptom gelişse sana veya bebeğine zarar gelse bir ömür ne kendini ne eşini affedemezsin. O nedenle biraz uzak dur varsın kendini haklı sansın Şuan sen ve bebişkondan daha önemli bir şey yok

Haklısın canım teşekkür ederim vicdan azabı beni mahveder. Gidip alışveriş yapıcam, ocağına incir ağacı dikicem ohh!

Haklısın canım teşekkür ederim vicdan azabı beni mahveder. Gidip alışveriş yapıcam, ocağına incir ağacı dikicem ohh!

Ahh Ahh... bu erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor bşde zeytinyağı gibi üste çıkmaları yok mu.. en güzeli görmemek duymamak sallamamak canım. Bebiş ve sen daha önemlisin

Kızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..

Onu da görümcem demişti pembe nokta nokta gibi görürsen korkma en geç 2 gün içinde doğum gerçekleşir demişti.. dediği gibide oldu cuma sabah ezanında pembe noktayı gördüm pazar sabah ezanına suyum geldi

Kuzum sen gerekirse sadece WC ye kalkacaksin onun dışında sürekli yatacaksin başka yolu çaresi yok annesi yoksa aceleci kuşun gelmek isteyecek bizim Magnifiaque cicegimiz de yatarak geçirdi sürecini şükür 34. haftaları gördü sen elinden geleni yap gerisi nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…