Canim esler bu zamanlarda duyarli olmasi gerekiyor ancak seninki biraz inada baglamis gibi. Sakinligini koru olur mu .. cocuk icin susmalisiniz. Ayri odada otur da az sakinlesin. Sen de o .. onun dilinden de sen anlarsin . Ustune gitme bebiş icinİnsan eşim hamile, sinirleri bozuk demez mi, günlerdir 1-2 saatlik uykuyla duruyor demez mişimdi yine sinirlendirdi gitti. Deli gibi ağlatıp işe gidiyor, insanda hiç mi vicdan olmaz. Bir de inat, ben barışmazsam aylarca barışmaz. Konuşmamam ona en büyük hediye, içeri geçer maçını izler. Şu an öyle şeyler düşünüyorum ki..aklım yerinden çıkacak gibi, bebeğe bir şey oldu mu korkusu bir yandan eve sığmıyorum delircem
Ay bak şimdi sıcağı sıcağına böyle diyorsun bundan 3-4 ay önce sürekli hata yaptığına rağmen teyzelerine benden bahsederken hormonlar fenaaa filan dedi delirdim benİnsan eşim hamile, sinirleri bozuk demez mi, günlerdir 1-2 saatlik uykuyla duruyor demez mişimdi yine sinirlendirdi gitti. Deli gibi ağlatıp işe gidiyor, insanda hiç mi vicdan olmaz. Bir de inat, ben barışmazsam aylarca barışmaz. Konuşmamam ona en büyük hediye, içeri geçer maçını izler. Şu an öyle şeyler düşünüyorum ki..aklım yerinden çıkacak gibi, bebeğe bir şey oldu mu korkusu bir yandan eve sığmıyorum delircem
Canim aklina getirme oyle seyler. Bende ozellikle tup bebek oldugu icin ilk zamanlar cok pinpirikliydim kafada kuruyordum ama artik akisina biraktim. Her sey olacagina variyor. Tum surecin yolunda gitmesi icin dua ediyorum sadece. Insallah hepimizin bebisleri zamaninda gelirler, zamanindan once gelenlerde saglikli bir sekilde buyur ve annelerine kavusurlar onemli olan buKorkmaya basladimbartik bende suan oyle bir durum yok ama olacakmis gibi his var. Araba surcektim bugun de vazgeçesim geliyor. Benden iki hafta onde bir arkadasim dogurdu. Küvezde simdi. Zor durum ama saglik yerinde sukur
İnsallah canim inşallah... bende onden gidiyor beyfendi .. bilinmez erken gelir filan ama yine 38den sonra olur herhalde .. oyle boyle 30 hafta oldu da dogum yaklastikca insan stres yapiyor. Ilk dogum ya bir de .. normalde istiyorum. Gerilmem insallahCanim aklina getirme oyle seyler. Bende ozellikle tup bebek oldugu icin ilk zamanlar cok pinpirikliydim kafada kuruyordum ama artik akisina biraktim. Her sey olacagina variyor. Tum surecin yolunda gitmesi icin dua ediyorum sadece. Insallah hepimizin bebisleri zamaninda gelirler, zamanindan once gelenlerde saglikli bir sekilde buyur ve annelerine kavusurlar onemli olan bu
Bebegin senin tepkine karşılık vermiştir annesi sen sakın olmaya çalış hiç bisey olmaz Allahin izniyleKızlar eşimle tartıştım, çok ağladım. Kasığıma sancı girdi. Azaldı ama halen devam ediyorsizce bir şey olmuş mudur
Geçmiş olsunn canım benim o günleri de göreceksin yazacaksın bize deÇok teşekkür ederim canım dün hastaneden taburcu olduk. Hemen Doruk’uma koştum.
İlk defa oğlumu gördüm, çok duygusalım dünden beri.
Kucağımda olduğunu görebilecek miyim diye düşünüp duruyorum dünden beri.
Tek istediğim sağ salim yanımda olması.
Sağ salim kucağınıza alacaksınız inşallahÇok teşekkür ederim canım dün hastaneden taburcu olduk. Hemen Doruk’uma koştum.
Insallah canim, benimkide onden gidiyor ama ben bunu gecen hafta gittigimde doktoruma sordum bu dogacagi zamani etkiler mi ornegin 1 hafta onde gidiyor 1 hafta once gelme ihtimali olur mu diye, hic alakasi yok dedi yani erken gelme ya da gec gelme olayi bundan bagimsiz bir seymis.Onde de gitse sonucta haftasi belli dedi.O yuzden hic stres yapma.Benimde 29 haftalik oldu. Tecrubesizlik stres yaptiriyor galiba ya benim de 2 gundur hep ruyalarimda dogum ani.İnsallah canim inşallah... bende onden gidiyor beyfendi .. bilinmez erken gelir filan ama yine 38den sonra olur herhalde .. oyle boyle 30 hafta oldu da dogum yaklastikca insan stres yapiyor. Ilk dogum ya bir de .. normalde istiyorum. Gerilmem insallah
Ya saglik acisindan , diger gebe olam durumlarinda sıkıntı cikmamasi acidindan ben hep normal düşündüm. Ama gel gör ki bu durumu daha doktora bile soramadimInsallah canim, benimkide onden gidiyor ama ben bunu gecen hafta gittigimde doktoruma sordum bu dogacagi zamani etkiler mi ornegin 1 hafta onde gidiyor 1 hafta once gelme ihtimali olur mu diye, hic alakasi yok dedi yani erken gelme ya da gec gelme olayi bundan bagimsiz bir seymis.Onde de gitse sonucta haftasi belli dedi.O yuzden hic stres yapma.Benimde 29 haftalik oldu. Tecrubesizlik stres yaptiriyor galiba ya benim de 2 gundur hep ruyalarimda dogum ani.ne kadar takmamaya calissamda bilincaltimda kuruyorum herhalde, doktorum bana sezeryan yapariz dedi zor elde edilen bir gebelik oldugu icin riske atmak istemedigini soyledi, benim icin onemli olan saglikla kavusmak tabii ki normal ya da sezeryan fsrk etmez diyordum hep basindan beri. Gecen sene yakin 2 arkadasimda sezeryan dogum yapti ve oyle cokta zorlanmadilar cabuk toparlandilar aslinda ama iste bende buna ragmen hafif bir korku basladi
Canım inşAllah en kısa sürede kucağına alacağın günde gelecekÇok teşekkür ederim canım dün hastaneden taburcu olduk. Hemen Doruk’uma koştum.
Sıkıntı etme kiloyu gerçekten.. bebeğin durrumu iyi olduktan sonra kilodan falan eser kalmıyor.. sağlıklı olsunlar yeter
Canim normal dogum cok guzel bir sey. Benim doktorum sezeryani onermese ben de isterdim. Hayirlisi ne sekilde olacaksa o sekilde olsun demek gerekiyor aslindaYa saglik acisindan , diger gebe olam durumlarinda sıkıntı cikmamasi acidindan ben hep normal düşündüm. Ama gel gör ki bu durumu daha doktora bile soramadimNe kadar gec o kadar iyi... Ben boyle heyecanli durumlarda sıkıyorum ondan korku var . Yoksa her türlü normal olsun diye istiyorsun ama bakalim ne gosterir . Ruyalarima daha once girdi de suan durağanlaşti. 31. Haftada gideceğim acaba bundqn sonra bir test filan var mi ki 3lü test yaptirmaya gerek var mi ... ay yine garip hisler ... mide yanmasindan cok cekecegim gibi ... bir de fazla kilolardam
Dönem dönem oluyor hepimizin hayatında bu dalgalanmalar, ve malesef erkeklerin çoğu böyle düz mantık ve düşüncesizler kendini hiç üzme bırak akışına uzak dur konuşma zevk aldığın şeyleri yapmaya çalış pozitif olmaya çalış bebeğin içinKendimi tutmaya çalıştıkça akıyor, bebeğim nasıl zıpladı içimdeeşimi böyle durumlarda hiç affedesim gelmiyor artık. Hem ağlatıp hem de bebeğe bi şey oldu senin yüzünden diye üstüme geliyor. Uzun bir süre görmek istemiyorum
Sağol canım inşallah bir şey olmamıştır, sakinleşmek için instagramda falan dolanıyorum
Haklısın canım teşekkür ederimDönem dönem oluyor hepimizin hayatında bu dalgalanmalar, ve malesef erkeklerin çoğu böyle düz mantık ve düşüncesizler kendini hiç üzme bırak akışına uzak dur konuşma zevk aldığın şeyleri yapmaya çalış pozitif olmaya çalış bebeğin içinŞuanki bu kırgınlığın geçer canım benim ama Allah’ım esirgesin yaşadığın stres yüzünden ani bir semptom gelişse sana veya bebeğine zarar gelse bir ömür ne kendini ne eşini affedemezsin. O nedenle biraz uzak dur varsın kendini haklı sansın Şuan sen ve bebişkondan daha önemli bir şey yok
Ha şöyle kızımaaaHaklısın canım teşekkür ederimvicdan azabı beni mahveder. Gidip alışveriş yapıcam, ocağına incir ağacı dikicem ohh!
Kişiden kişiye değişiyordur belki hiç yaşamadım ama şeffaf sümüksü hafif pembe de olabiliyormuş canimKızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..
Kızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..
Haklısın canım teşekkür ederimvicdan azabı beni mahveder. Gidip alışveriş yapıcam, ocağına incir ağacı dikicem ohh!
Kızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..
Kuzum sen gerekirse sadece WC ye kalkacaksin onun dışında sürekli yatacaksin başka yolu çaresi yok annesi yoksa aceleci kuşun gelmek isteyecek bizimYa size kurbaney
Kusura bakmayın nolur.
Doğurmadım ama doğumhaneden geliyorum. İçeriye telefon almıyorlardı.
Doktorda seri şiddetli sancılar çıktı.
Bi kaç gündür yeniden başladığının farkındaydım zaten.
Rahim ağzında açılma yok kısalma aynı çıktı.
Doktorum da daha önce geçirilmiş operasyon da var, çok sancın kasılman var, rahimde yırtılma da olabilir.
Çocuk aşağıdan değil yukarıdan da zorlayabilir, seni bi süre daha yatıralım şu kasılmaları en azından 34 e kadar durdurmaya çalışsak iyi olur dedi beni sadi konuk a gönderdi.
Ekip müthiş zaten doktorum onlara haber vermişti. fakat sistem kötü hastane malum eski. Doğumhaneye yatırdılar beni. Bu saatlerde odaya alacaklardı odalar da 2 kişilik.
Doğumhane ortamı beni çok zorladı. Herkes iç içe
İlaçlar serumlar verildi yine.
En son dayanamadım odaya hiç geçmeden çıkışımı istedim. Elimde bana verdikleri ilaçtan vardı zaten. Ondan kullanacağım olmazsa. Hastanedeki doktor kendisiyle görüştüm dedi ama ben yine de doktoruma sordum cevap bekliyorum.
Durumlar bu şekil, biz çok bunaldık
Ama bebetom iyi çok şükür çenesi aynı anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?