Kişiden kişiye değişiyordur belki hiç yaşamadım ama şeffaf sümüksü hafif pembe de olabiliyormuş canim
Bende pembe bir nokta şeklinde gelmişti canım..
Afedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdiOnu da görümcem demişti pembe nokta nokta gibi görürsen korkma en geç 2 gün içinde doğum gerçekleşir demişti.. dediği gibide oldu cuma sabah ezanında pembe noktayı gördüm pazar sabah ezanına suyum geldi
doktoruna bir foto at istersen, ben bilmiyorum hiç yaşamadım ama ne oluyor nişan gelince? suyun gelmesi gibi bir şey miAfedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
Hiç çekmedim ki.. Doğumdan 1 ay önce gelende oluyormuş hemen öncesinde de. Rahim ağzını tıkayan mukus yani nişan öyleymişdoktoruna bir foto at istersen, ben bilmiyorum hiç yaşamadım ama ne oluyor nişan gelince? suyun gelmesi gibi bir şey mi
Afedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
Hiç çekmedim ki.. Doğumdan 1 ay önce gelende oluyormuş hemen öncesinde de. Rahim ağzını tıkayan mukus yani nişan öyleymiş
Canım bol su iç sıvı tüket.. bu dönem akıntılarımız artmaya başlıyor.. Sarı akıntı nişan değil bildiğim kadarıyla.. kaşıntı vs yoksa da üzülme.. sen bol su iç, iç çamaşırını da sürekli değiştir
Bi çok çeşidi oluyormuş canım herhalde netten okuduğum kadarıyla bende o yüzden burda sordum. Benden gelen de akıntı gibi değil afedersin bildiğin sümük gibi bisey. Emin değilim ama içinde çok çok hafif pembelik var gibiydi sanki. Panikten bi an attım daBunu hiç duymadım ben mukus şeklinde olanı yani..
Bi çok çeşidi oluyormuş canım herhalde netten okuduğum kadarıyla bende o yüzden burda sordum. Benden gelen de akıntı gibi değil afedersin bildiğin sümük gibi bisey. Emin değilim ama içinde çok çok hafif pembelik var gibiydi sanki. Panikten bi an attım da
Çok su içiyorum sıcaktan aşırı terledigim içinde her gün duş alıp günde 2 3 kere çamaşır değiştiriyorum ama bakalım.. inşallah devamı gelmez
Kızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..
Sarı benden hep geliyor cnm bazen beyaz oluyor ama benim duyduğum bu adet başlamadan akıntının içinde pembemsi bir şey geliyorduya hatırlarsın öyle bir şey o korkma nişan değildir oAfedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
Ay bilmiyorum ki gelen çok azdı parmak ucu kadar. Okuduklarima göre aralıklı gelenlerde varmış ama ben bisey bilmiyorum tabi. Ne biliyim bi yandan düşünüyorum daha 5 gün önce gittim bisey olsa belli olmaz mıydı diye. Son kez kontrole gidip sıkıntı yoksa memlekete gidicem. Çünkü hiç bi eşyam burda değil. Burda durdukça stres oluyorum herhaldeNişan bir kez gelir.. dünde olmuştun eğer gidebiliyorsan bir kontrole git canım yaa.. biz ekim anneleri olarak sıcaklarında etkisiyle sanki erken belirti gösteriyoruzhakkaten çok sıcak
İnşallah öyledir canım ama çok garipti bildiğin afedersin sümük gibi bisey.. İlk defa başıma geldi hiç böyle bisey gelmemisti daha önceSarı benden hep geliyor cnm bazen beyaz oluyor ama benim duyduğum bu adet başlamadan akıntının içinde pembemsi bir şey geliyorduya hatırlarsın öyle bir şey o korkma nişan değildir o
Ay bilmiyorum ki gelen çok azdı parmak ucu kadar. Okuduklarima göre aralıklı gelenlerde varmış ama ben bisey bilmiyorum tabi. Ne biliyim bi yandan düşünüyorum daha 5 gün önce gittim bisey olsa belli olmaz mıydı diye. Son kez kontrole gidip sıkıntı yoksa memlekete gidicem. Çünkü hiç bi eşyam burda değil. Burda durdukça stres oluyorum herhalde
Değildir canim içini ferah tut doktor kontrolun ne zamanAfedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
Nişan hafif kanlı mukus şeklinde geliyor canım
Herkeste farklı bak işte.. bende küçük pembe bir noktaydı mesela... hatta birgün önce muayene olmuştum alttan açılma var mı diye.. kahverengi akıntı geliyordu o akıntının içinde pembe nokta çok netti..
Teşekkür ederim canimNişan hafif kanlı mukus şeklinde geliyor canım
Hiç stresim yoktu ama son olan bel ağrısı biraz şüpheye düşürdü beni. O an düşündüm acil bisey olsa annem gelinceye kadar 2 gün geçer evimde de hiç hazirlıgim yok. O yüzden hemen gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla beklemeye gerek yokHer bünye farklı canım her doğum kendine özel.. ama strese girdikçe kendimizi daha çok dinliyoruz.. eğer doğumu başka yerde yapacaksan durma git derim.. benimde annem 11 eylülde gelecek İnŞAllah o zamana kadar bebiş sürpriz yapmaz diyorum bende
Daha 5 gün önce gitmiştim canim ama bi sorun çıkmamıştı. Memlekete gidecektim doğum icin gitmeden rapor için tekrar muayene olacaktım. Süreci hızlandırıcam artıkDeğildir canim içini ferah tut doktor kontrolun ne zaman
Herkeste farklı bak işte.. bende küçük pembe bir noktaydı mesela... hatta birgün önce muayene olmuştum alttan açılma var mı diye.. kahverengi akıntı geliyordu o akıntının içinde pembe nokta çok netti..
Rabbimin izniyle cabucak toparlayip kucagina gelecek oglusun insallahÇok teşekkür ederim canım dün hastaneden taburcu olduk. Hemen Doruk’uma koştum.
İlk defa oğlumu gördüm, çok duygusalım dünden beri.
Kucağımda olduğunu görebilecek miyim diye düşünüp duruyorum dünden beri.
Tek istediğim sağ salim yanımda olması.
İnsülin kullanıyorum en son 5 gün önce kontrole gittim bi sorun yoktu evet ama doktorun dediğine göre şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir. O yüzden tetikteyim.Numarası olsa ona soracaktım bu doktorum yeni. Ve evde tekim şuanda acil bisey mi değil mi onu da bilemedimBana özelden de sorduklarında burdan da genelde doktora sor veya git diyorum önce sen kendini takip edeceksin yine telaş yapmayından kastım bir şey olmaz amann değil şuan başka belirti eşlik etmediği ve birkaç gün önce ultrasondan geçmiş olduğun için.. Doktorların bize söylediği sancın suyun gelince gel.. Her zaman böyle bi ihtimal vardır buna hazır olmamız gerek bi aşamadan sonra onların da yapacağı bir şey yok çünkü başlayınca başlıyor doğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?