2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen kuzum hala cok kalkmiyorum boylesi en temizi dikkat et Kendine en azindan su 34u atlatalim

Sumuksu koyukivamli birazda kanli oluyor dilosum... Hayirdir guzelim nisanin mi geldi yoksa?

Nisan gelmesi durumunda korkmak gerekmez cunku nisan kendini yenileyebiliyor yeterki acilma olmasin.
Yok kanlı falan degildi ama herkeste farklı oluyormus ya da doğumdan çok çok önce aralıklı olarak gelende varmış o yüzden daha önce doğum yapan bilen varsa diye sormuştum canım. Teşekkür ederim cevap için

Bebişim dün bendende böyle parmak ucu kadar minicik kahverengimsi bir şey bulaşmış tuvalet kağıdına ama bidaha olmadı eğer olursa doktoruma yazarsam seninkinide arada sorarım merak etme teksin stres yapma

Doğum yaptı mı Magnifiaque ikizdi senin ikizler 34. Hafta itibariyle bekleniyor yaa

Geçmiş olsun arkadaşım, konu hakkında pek bi bilgim yok ama Allah şifa versin tansiyonun bir an önce normale döner inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bebişim dün bendende böyle parmak ucu kadar minicik kahverengimsi bir şey bulaşmış tuvalet kağıdına ama bidaha olmadı eğer olursa doktoruma yazarsam seninkinide arada sorarım merak etme teksin stres yapma
Sende dikkat et canım kendine bir daha tekrarlamaz insallah. Teşekkür ederim
Nişan mı geldiğini düşünüyorsun. Ben açık pembe bir kan geldiğini duymuştum
Bende kahve ve pembe diye duymuştum canım ama bi kaç yerden okuduğum kadarıyla sarı şeffaf gibi de olabiliyormuş sanırım. Daha önce doğum yapıp bilen arkadaşlar varsa sormak için yazdım. Çeşit çeşit oluyormuş ya bilgi edinmek için bi sıkıntı yok

-Sunshine @Birbasak kızlar günaydın nasıl oldunuz iyi misiniz?
kuzucan idare ediyorum evdeyim dinlenmece
sen nasılsın ? :)

-Sunshine canım yaa wc dışında kalkma artık 2 hafta daha dursun kızımız ağustosu da çıkaralım inşAllah
kalkmıyorum valla kucak masası da aldım, kalkmayacağım :))

kasılmalar riskliymiş kuzum ya onları kesebilsek biraz :))
son kozlarımı kullanıyorum, inş ilerleriz o kadar :)

Afedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
canım benim, beni de şüpheye düşüren sümüksü çok akıntım oldu. hala oluyor.
ama daha dün doktorum hiç önemsemedi, önemli değil dedi.
daha önce de bu tip akıntı için enfeksiyon mantar vs diyerek fitil vermişti.
üstelik çeşitli hastanelerde defalarca idrar tahlili, kültürü bakıldı sürekli. daha dün araştırma hastanesinde bakıldı. sonuçlar tertemiz. ona rağmen.
geçen gün yoğun sancılanmıştın enfeksiyondandır belki de sadece.

Nişan hafif kanlı mukus şeklinde geliyor canım
ay yaşayan herkes böyle söylüyor, aşşıırı merak ediyorum ya :)
o kadar süphelendiğim durumlar oldu ki, inş bi kaç hafta sonra ben de yaşar öğrenirim nasıl bi şeymiş :))

çok geçmiş olsun çiçek. inş 24 saatlik idrar sonucun çok güzel çıkar.
ciğer geliştirici ile önlem alınması iyi bir şey.
allah hayırlı sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah.

Aynen kuzum hala cok kalkmiyorum boylesi en temizi dikkat et Kendine en azindan su 34u atlatalim
sana yine maşallah diyorum. çok şükür canım. inş en az 35 leri görürüz :)

Evet biraz hatırlıyorum senin yazdiklarindan çok önce de olmuştu senin sanki canım. Bi kaç yerde nişan diye benim tarif ettiğim sekilde foto koymuşlar falan.. o yüzden de bi sorayım dedim. Ama kan olursa ciddiye alıyorlar sanırım

o fotolara ben de baktım benimkiler de cok benzeriydi. sadece miktarı onlara göre cok daha azdı.
ama bence kafanı hiç bulandırma.
sadece memlekete gitme konusu senin psikolojik olarak da rahatlamana sebep olacak gibi hissettim. o yüzden o konuyu biraz daha öne al derim.

Evet benimde öyle daha azı ama çok benzeri. Gidicem inşallah en kısa zamanda

Her şey zamanında güzel kuzular mesela nişan geldiğinde seviniyosun son haftansa suyun geliyo seviniyosun gülerek yazacağız onları buraya tabi benim gelmesin yine de planlı sezeryanım çünküsü

Yok henüz yapmadı çok şükür sagsalim bu haftaya kadar geldi 36.hedefi şuan gelirlerse de sağlıklı olacaklardır
Hamdolsun Valla ben 36 yeter diyorum doktor 38 diyor baya zorlanmaya basladim Insallah goruruz mavis
Benim 1.5 ayda hic oynamamis rahim uzunlugu 35 den sonra ayaklan artik dediler simdi dahi yatiyorum biraz zor ama hizli geciyor
ins hayirlisiyla zamaninda gelsinler kuvoz olmasin kuzum

Benimki dogumdan 3 gun onceydi cati muayenesi olmustum ardindan damla damla sari-kahverengi lekelenmem olmustu tam dogum yapacagim gunde koyukivamli sesfafbirazcikta kanli musuksu bir sey gelmisti

Ablamin tam dogum yapacagi gun gelmisti bayagi bir miktar sefafkanli koyukivamli sumuksu bsy zaten 7 8 saat sonra dogum yapti ama bir arkadasimin aylar once gelmisti yine bu sekil vve dogum yaklastiginda tekrar gelmisti bu sumuksu tikac kendini yeniliyor acilma olmadigi surece... Valla allah yardimcimiz olsun kimsenin erken ne suyu ne acilmasi nede nisani gelmesin insallah hepimiz vaktinde yasayalim bunlari ve vaktinde doguralim

Bravo sana 2 hafta 2 hafta derken 36ları da görürsün inşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…