2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Insallah dilosum ne diyim o gunler bi gelse de gorsek esim ağustosu bi atlatalim rahatliycam diyor malum iki erken dogum yaptim daha once onun korkusu sinmis adamin uzerine sevinemiyor bile hala ama rabbim buyuk ya 30 haftayida bitiriyorum artik az kaldi sonunda alicaz kizi kucagimiza

Al bizdende okadar papatyam benim oglanda cok hircinlasti son bir aydir surekli inatlasiyor surekli olmasada gunde 3 4 defa kustum sana diyor en ufak seylere bende sasiriyordum niye boyle diye ama galiba kardes gelicek ya onun ffarkina daha yeni yeni varmaya basladi allah sonumuzu hayir etsin orta bir yol bulacagiz artik bir sekilde

Ayyy evet bide küstüm sevmicem demeleri var yaa. Allah bize de sabır versin ki doğumdan sonra yanlış davranmayalım inşallah çok hassas dönemdeler çünkü okula da gidiceği için daha rahat olurum gün içinde bebekle akşam da oğluşla rahat rahat ilgilenirim diyorum İnşallah yapabilirim

Allahin izniyle son haftalara varacaksın inşallah çok az kaldı artık
Bol bol dua edelim her zaman birbirimize

Benimde pilanim oyle okula gidince bebekle ilgilenirim okuldan sonrada oglanla ilgilenirim bu sayede cok kiskanclik olmaz belki yaa ben bide oglani 1 yasinda 4 aylia kadar emzirdim simdi bile gorse goguslerimi hemen meme istiyorum anne diyor emzirirken gorunce ne yapacak hic bir fikrim yok ama beni en cok korkutan sey bu artik bi yanima bebegi bi yanima oglani alirim

Allahin izniyle son haftalara varacaksın inşallah çok az kaldı artık
Bol bol dua edelim her zaman birbirimize
Ediyorum dilosum hepinize duga ediyorum isimlerinizi bilmesemde rabbim niyetimi gonlumden geceni biliyor hepimiz sag salim salicakla son haftalara ulasip patir patir doguracagiz insallah

Amanınnn memeye düşkünse azcık zorlanabilirsin. Ben dişlerden yola çıktım çiğneyemicek çiğneme yapana kadar benim beslemem gerek diye. Paket süt içsin gibi bişeyler dediğinde de onlar abiler için bebeklere iyi gelmez falan dedim kendi emdiği zamanları anlattım arada açsanmı acaba diyor kardeşi için süt biriktirdiğini söylüyorum tamam diyor

Bu cocuklar cok hazir cevap yaa masallah buyumuste kuculmusler gibi

Kizlar babybjorn anakucagindan alaniniz var mi? Dedikleri kadar var mi acaba? Yoksa markayi abartiyolar mi? Muadillerine de baktiniz mi hic?
canim ben almadim ama hediye geldi esimin bir arkadasindan onlar hic kullanmamislar. Yani kutuyu acip baktim cok basit bir duzenege benziyor pek bi numarasi yok gibi. Bu gelmeden once ben muadiline bakiyordum tcerci olmasi lazim markasinin bence o da gayet iyi bu kadar fiyat farkina degecek bir sey yok gibi babybjorn icin.

Bende aynı durumdayım.. okulda olacak inşallah.. geçen bir arkadaşla konuştum 3.sınıf ağır değil 2nin tekrarı gibi düşün dedi.. ee dedim bebekte gelecek iyice salarsa bakalım nolacak.. bu ara bilsem sonuçlarını bekliyor oda olursa çocuk iyice dolacak..
Şuan karnımdayken diyor doğsun soracam ona seni çok rahatsız ediyor diye.. annem öyle deme sende öyleydin orası çok dar napsın çocuk diyorum.. Ama bir yandan da çok seviyor görünüyor sarılır öper elini öptürür
Kizlar cati muayenesi ne zaman yapiliyor ve sezaryen olacaklara da yapiliyor mu?
Canım 38.haftamda yapılmıştı bana genel olarak 37den sonra bakılıyor sıkıntı bir durum yoksa tabi.. ben normal doğum istiyordum.. sezeryanda bakıyorlar mı bilmiyorum..

Bayiliyorum siz liste yapan tertipli insanlara acaba ozel degilse paylasabilir misiniz fikir olmasi acisindan

Bayiliyorum siz liste yapan tertipli insanlara acaba ozel degilse paylasabilir misiniz fikir olmasi acisindan
Paylasirim tabi kuzum ama ben yurdisinda yasiyorum buranin gerekenleri biraz baska ama genel olara su sekil

Iki gecelik elbise olanlardan hem sezaryan hemde normal dogumlarda cok kullanisli ates olcer lohusa pedi terlik cikista giyilicek kiyafet tuvalet ihtiyaclari icin islak mendil havli dis fircasi ve macunu bebek icinde kiyafet tulum corap sapka vs. Ve cikis takimi steril biberon emzik gogus pedi emzirme sudyeni bebek bezi islak mendil pisik kremi bebek havlusu

Burada her hastanenin ihtiyac listesi var bazi hastaneler bebek icin sadece cikis elbisesi istiyor diyer herseyi karsiliyor anne icinde sadece lohusa pedi terlik ve gecelik isteniyor bazi hastaneler bu saydiklarimi ve birkac sey daha var onlarida istiyorlar buradaki ozel hastanelerde 5 aksam yatis yapilmasi isteniyor devlet hastanelerinde 6 aksam zorunlu yatis var

Zorunlu yatış mı ayy bende dua ediyorum yatmadan evime gelebilsem diye ilkinde öğlen tam 12.30da doğum yaptım baktım iyiyiz çıkmak istiyorum dedim.. 7de çıkış yaaptım

Hastayım şu çocuklara ya

Hey masallah neredeyse 1 hafta. Bizde o surede kac defa misafir agirliyosun lohusa halinle

Cikista giyilecek kiyafet hic aklima gelmemisti iyi fikir oldu tesekkur ediyorum.

Bebek icin alisveris listemiz bitti gibi onumuzdeki 2-3 haftada da kendi ihtiyaclarimi karsilayip cantayi hazirlayip bu olayi bitirmek istiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…