Annemin orası küçük yer canım çikolata yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum çok seçenek yok. Bi de dayandı kargoya gelir gelmez aldık falan yazmışlar ama İstanbul gibi bi yerde değilim ki benOoohhh güzel, neşeli, gülen bi hamiş gördüm sabah sabah içim açıldı
İşte sorumluluk sahibi bi hamiş hemen ekleyelim
herkesi göreve çağırıyorum
Daha önce doğum yapıp misafirler konusunda özellikle deneyimlerini aktaran herkese o kadar katılıyorum. Sanki ben doğurdum da yaşamış gibi öfkeliyim şu anlohusalığımdan korkuyorum
Dilos6342 madlen çikolata filan kullanılıyorsa güzel oluyor genelde. Ama bence bulunduğun şehirde bi pastaneden çikolatacıdsn yaptırmak daha mantıklı, bu sıcaklarda kargoda dayanması imkansız
Deneyimli değilim ama aldım koydum kenara e bebekten almistim kalıplar biraz küçük gibi geldi bi beden büyük aldım ins olurDeneyimli annelere bir sorum var , emzirme sudyenini ne zaman almaliyim ? Benim suan goguslerim cok buyumedi , 8. ay gibi mi almak lazim ?
Kolonya falan da yapıyorlar etiket iste bebisin adı üstünde falan. Ama yiyecek olarak bilemiyorum. Bizim orası lokumuyla meşhur ona kayicam gibi yinetam olarak nerden aldilar bilmiyorum ama muhtemelen ureticiler aynidir bir cok yerin .
bende nisan torenimde o kucuk kavanozlada turk kahvesi koyup hediyelik diye vermistim
Ben indirimdeyken almıştım 4-5 ay önce ama gerçekten baya büyüyorlar göğüsler.. 8. aydakiyle doğum yaptığının arasında çok fark oluyor doğum yaptıktan sonra daha da büyüyorlar. birde pentide yarım atletler var görselini atıyorum hatta şimdi ben en çok onlarla rahat etmiştim. hatta yine onlardan aldım. şimdi bile onu kullanıyorum çünkü artık sütyenlerin alt kısmı göbeğime geldikçe rahatsız ediyor beni ama bu yarım atletler sıcakta kurtarıcı. benim göğüs ucum birde çok belli olur normalde emzirirken daha da beter ama pentinin yarım atletinin içinde baleni var hiç belli etmior.Deneyimli annelere bir sorum var , emzirme sudyenini ne zaman almaliyim ? Benim suan goguslerim cok buyumedi , 8. ay gibi mi almak lazim ?
Beni bir tek dusunduren. Bebegin kendi hareketleriyle sallaniyor olmasi. Magazaya gidip bakayim en iyisi internette anlasilmiyor sagol cnmcanim ben almadim ama hediye geldi esimin bir arkadasindan onlar hic kullanmamislar. Yani kutuyu acip baktim cok basit bir duzenege benziyor pek bi numarasi yok gibi. Bu gelmeden once ben muadiline bakiyordum tcerci olmasi lazim markasinin bence o da gayet iyi bu kadar fiyat farkina degecek bir sey yok gibi babybjorn icin.
ben de soruya kaynak yapsam: emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?Deneyimli annelere bir sorum var , emzirme sudyenini ne zaman almaliyim ? Benim suan goguslerim cok buyumedi , 8. ay gibi mi almak lazim ?
Ben trendyoldan yaptırdım hediyelik magnet çok gösterişli bişey değil ama hatıra işte. Çikolatayı hastaneye yatınca eşime düz bişey aldırmayı düşünüyorum. Sıcakta zaten erirler. Çikolataya ne oldu diye düşünmek istemiyorum bi de o arada. Zaten alıp yiyecekler kanını saklamaya aklar neticede. Ben yediklerimi saklamadim şahsenGünaydın kızlar herkese sağlıklı bi gün olsun insallah
Siz doğumdan sonra misafirleri konuşunca aklıma geldi
Doğumdan sonra ikramlık ne yaptırmayı düşünüyorsunuz? Veya bisey yaptiracak misiniz?
Ben ailemin yanında olacağım Allahin izniyle ama çok kalabalık gelen giden olmaz, akrabalarımız başka yerlerde zaten.
Çok fazla bisey yaptırmayacağız o yüzden. Ama ne yaptırsam bilemedim.
2 çeşit bisey yapmak istiyorum,
Biri çikolata biri de hediyelik gibi ama bi kaç şey hoşuma gitti el emeği yapan kişilerden fiyatlar aşırı pahaliydi hediyelikler için diyorum.
10 tanesi 200 lira gibi fiyatlar gördüm
Bu konuda iddialıyım el emeği konusunda yatkınımdır ama bu sıcaklarda ne malzeme bulasim var ne ugrasasim.
Kınamda falan herseyi kendim yapmıştım hemde kaç kişiye kendin yapınca malzemeyi bulunca uyguna geliyor baya cidden.
Çikolata içinde isimli çikolatalar gördüm fiyatlarda normaldi ama bu sıcakta kargoda falan nasıl gelir tadı nasıl olur bildiğiniz bi yer var mı?
Bir de hediyelik fikirlerinize talibim fikirleselim yaptiracak olanlar
Yani 520 lira nerde 4bin lira nerede sanirim bunun seviyesi yok sadece o kadar. Digeri 3 kademeli.Unabuna cnm ben bunu aldım yorumları iyi ama deneyimlemedim tabi
Kabını saklamayacaklar diyecektim canımBen trendyoldan yaptırdım hediyelik magnet çok gösterişli bişey değil ama hatıra işte. Çikolatayı hastaneye yatınca eşime düz bişey aldırmayı düşünüyorum. Sıcakta zaten erirler. Çikolataya ne oldu diye düşünmek istemiyorum bi de o arada. Zaten alıp yiyecekler kanını saklamaya aklar neticede. Ben yediklerimi saklamadim şahsen
Orası öyle canım kimse saklamazBen trendyoldan yaptırdım hediyelik magnet çok gösterişli bişey değil ama hatıra işte. Çikolatayı hastaneye yatınca eşime düz bişey aldırmayı düşünüyorum. Sıcakta zaten erirler. Çikolataya ne oldu diye düşünmek istemiyorum bi de o arada. Zaten alıp yiyecekler kanını saklamaya aklar neticede. Ben yediklerimi saklamadim şahsen
Küçük yer de olsa vardır yapan yerler diye düşünüyorum, bi araştır bakalım.Annemin orası küçük yer canım çikolata yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum çok seçenek yok. Bi de dayandı kargoya gelir gelmez aldık falan yazmışlar ama İstanbul gibi bi yerde değilim ki benbizim oraya gelmesi 2 3 günü bulur
Diloşum bende makromeden kapı süsü ve onunla uyumlu anahtarlık yaptırdım o da çok fazla sayıda değil. Birinci dereceden ailede hatıra kalsın diye yaptırdım yoksa cidden yüksek rakamlar. Çikolata benimde aklımda instagramda birkaç takip ettiğim sayfa var onlara sorucam bugün. Direkt aklıma o geldi benim de kargoda erimezmi diye. Bakalım ne diyecekler haber veririm cevap alırsam sana daGünaydın kızlar herkese sağlıklı bi gün olsun insallah
Siz doğumdan sonra misafirleri konuşunca aklıma geldi
Doğumdan sonra ikramlık ne yaptırmayı düşünüyorsunuz? Veya bisey yaptiracak misiniz?
Ben ailemin yanında olacağım Allahin izniyle ama çok kalabalık gelen giden olmaz, akrabalarımız başka yerlerde zaten.
Çok fazla bisey yaptırmayacağız o yüzden. Ama ne yaptırsam bilemedim.
2 çeşit bisey yapmak istiyorum,
Biri çikolata biri de hediyelik gibi ama bi kaç şey hoşuma gitti el emeği yapan kişilerden fiyatlar aşırı pahaliydi hediyelikler için diyorum.
10 tanesi 200 lira gibi fiyatlar gördüm
Bu konuda iddialıyım el emeği konusunda yatkınımdır ama bu sıcaklarda ne malzeme bulasim var ne ugrasasim.
Kınamda falan herseyi kendim yapmıştım hemde kaç kişiye kendin yapınca malzemeyi bulunca uyguna geliyor baya cidden.
Çikolata içinde isimli çikolatalar gördüm fiyatlarda normaldi ama bu sıcakta kargoda falan nasıl gelir tadı nasıl olur bildiğiniz bi yer var mı?
Bir de hediyelik fikirlerinize talibim fikirleselim yaptiracak olanlar
Bunun alt kısmı sıkı değil mi lastik yeri? Öyleyse kullanışlı olur. Bende hamilelikte rahat oluyor diye pentiden almistim Penti Lacivert Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunlardan. Emzirirken de kullanabilirim diye Ama sıcakta resmen o alt kısmı vücudumu kesiyor gibiBen indirimdeyken almıştım 4-5 ay önce ama gerçekten baya büyüyorlar göğüsler.. 8. aydakiyle doğum yaptığının arasında çok fark oluyor doğum yaptıktan sonra daha da büyüyorlar. birde pentide yarım atletler var görselini atıyorum hatta şimdi ben en çok onlarla rahat etmiştim. hatta yine onlardan aldım. şimdi bile onu kullanıyorum çünkü artık sütyenlerin alt kısmı göbeğime geldikçe rahatsız ediyor beni ama bu yarım atletler sıcakta kurtarıcı. benim göğüs ucum birde çok belli olur normalde emzirirken daha da beter ama pentinin yarım atletinin içinde baleni var hiç belli etmior.
Hediyeleri bende eve gelenlere veririm diye düşündüm. Ben hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanede doğum yapicam inşallah. Gelen çok olur mu bilemedim. Onun için sadece çikolata ikramı düşündüm hastanede. Bizim odada 20 kişi çalışıyor sadeceOrası öyle canım kimse saklamazişte adını falan yazıyorlar görüntü olsun diye. Bilemedim ki bende ne yapsam hastaneye de öyle gelen olmaz bizden baska evde veririm diye düşünüyorum
Aaa kurabiye hiç aklıma gelmemisti ya. Çok sağol valla canım, evet kendimizde yapabiliriz ya da üstünde şeker hamuru olanlardan oluyor bizim oradaki pastahane yapabilir gerçi fiyatlar çok artmıştır ama sormak lazımKüçük yer de olsa vardır yapan yerler diye düşünüyorum, bi araştır bakalım.
çünkü çok popüler bi iş koluna dönüştü.
dün eylül grubunda antalyaya gönderirsek erir demişler, siparişi iptal etmişler gibi bi yorum okumuştum diye hatırlıyorum, dediğin yerden yaptırmışlardı sanırım. risk valla. kurabiye de yaptırılabilir hatta yapabilirsiniz de. siz kalabalıktınız diye hatırlıyorum. yardım eden de çok olur. renkli hamurlardan yapıp paketleyip hediyelik yapılabilir. bu tip kurabiyeler uzun süre de dayanıyor hem.
Aynı hastanede çalışıyorsan arkadaşlarına çalışanlara dağıtırsın diye düşünüyorum baya dağıtılır bence orda gelen geçen seni bilen uğrayabilir çünküHediyeleri bende eve gelenlere veririm diye düşündüm. Ben hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanede doğum yapicam inşallah. Gelen çok olur mu bilemedim. Onun için sadece çikolata ikramı düşündüm hastanede. Bizim odada 20 kişi çalışıyor sadece
aranızda el işçiliği olan biri varsa evde çok güzel desenler yapılabilir valla üzerine.Aaa kurabiye hiç aklıma gelmemisti ya. Çok sağol valla canım, evet kendimizde yapabiliriz ya da üstünde şeker hamuru olanlardan oluyor bizim oradaki pastahane yapabilir gerçi fiyatlar çok artmıştır ama sormak lazım
Yıllar önce internetten eşime hediye yaptirmistim o kurabiyelerden üstünde işte şeker hamurundan biseyler vardı. O kadar dayanıklıydı ki hiç bisey olmadı ama piyasasını sormak lazım
Evet kurabiye çok tatlı oluyor hatta üzerine şeker hamurundan kaplama yapıyorlar bayılıyorum öğretmenler gününde gelmişti bize tanıyorum yapan kadını bunu düşünüyorum bakalımKüçük yer de olsa vardır yapan yerler diye düşünüyorum, bi araştır bakalım.
çünkü çok popüler bi iş koluna dönüştü.
dün eylül grubunda antalyaya gönderirsek erir demişler, siparişi iptal etmişler gibi bi yorum okumuştum diye hatırlıyorum, dediğin yerden yaptırmışlardı sanırım. risk valla. kurabiye de yaptırılabilir hatta yapabilirsiniz de. siz kalabalıktınız diye hatırlıyorum. yardım eden de çok olur. renkli hamurlardan yapıp paketleyip hediyelik yapılabilir. bu tip kurabiyeler uzun süre de dayanıyor hem.
Ne kadara yaptırdın canım? Bende çok yaptirmayacagim zaten bizim akrabalar burda değil kv tarafının da yok akraba yani pek kimse olmaz 20 civarı anca diyorum eş dost tanıdık yakınlardan yani. Tamam canım yazarsın, istanbuldan gelse mesela sen balikesirdesin daha yakın bende manisada yine de düşünüyorum ama. Bazı kargolar 2 3 günde geliyor bazıları hemen o yüzden bilemedimDiloşum bende makromeden kapı süsü ve onunla uyumlu anahtarlık yaptırdım o da çok fazla sayıda değil. Birinci dereceden ailede hatıra kalsın diye yaptırdım yoksa cidden yüksek rakamlar. Çikolata benimde aklımda instagramda birkaç takip ettiğim sayfa var onlara sorucam bugün. Direkt aklıma o geldi benim de kargoda erimezmi diye. Bakalım ne diyecekler haber veririm cevap alırsam sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?