2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Annemin orası küçük yer canım çikolata yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum çok seçenek yok. Bi de dayandı kargoya gelir gelmez aldık falan yazmışlar ama İstanbul gibi bi yerde değilim ki ben bizim oraya gelmesi 2 3 günü bulur

tam olarak nerden aldilar bilmiyorum ama muhtemelen ureticiler aynidir bir cok yerin .

bende nisan torenimde o kucuk kavanozlada turk kahvesi koyup hediyelik diye vermistim
Kolonya falan da yapıyorlar etiket iste bebisin adı üstünde falan. Ama yiyecek olarak bilemiyorum. Bizim orası lokumuyla meşhur ona kayicam gibi yine

Deneyimli annelere bir sorum var , emzirme sudyenini ne zaman almaliyim ? Benim suan goguslerim cok buyumedi , 8. ay gibi mi almak lazim ?
Ben indirimdeyken almıştım 4-5 ay önce ama gerçekten baya büyüyorlar göğüsler.. 8. aydakiyle doğum yaptığının arasında çok fark oluyor doğum yaptıktan sonra daha da büyüyorlar. birde pentide yarım atletler var görselini atıyorum hatta şimdi ben en çok onlarla rahat etmiştim. hatta yine onlardan aldım. şimdi bile onu kullanıyorum çünkü artık sütyenlerin alt kısmı göbeğime geldikçe rahatsız ediyor beni ama bu yarım atletler sıcakta kurtarıcı. benim göğüs ucum birde çok belli olur normalde emzirirken daha da beter ama pentinin yarım atletinin içinde baleni var hiç belli etmior.

Eklentiler

• 1_org_zoom.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 68
Beni bir tek dusunduren. Bebegin kendi hareketleriyle sallaniyor olmasi. Magazaya gidip bakayim en iyisi internette anlasilmiyor sagol cnm

Ben trendyoldan yaptırdım hediyelik magnet çok gösterişli bişey değil ama hatıra işte. Çikolatayı hastaneye yatınca eşime düz bişey aldırmayı düşünüyorum. Sıcakta zaten erirler. Çikolataya ne oldu diye düşünmek istemiyorum bi de o arada. Zaten alıp yiyecekler kanını saklamaya aklar neticede. Ben yediklerimi saklamadim şahsen

Kabını saklamayacaklar diyecektim canım

Orası öyle canım kimse saklamaz işte adını falan yazıyorlar görüntü olsun diye. Bilemedim ki bende ne yapsam hastaneye de öyle gelen olmaz bizden baska evde veririm diye düşünüyorum

Küçük yer de olsa vardır yapan yerler diye düşünüyorum, bi araştır bakalım.
çünkü çok popüler bi iş koluna dönüştü.
dün eylül grubunda antalyaya gönderirsek erir demişler, siparişi iptal etmişler gibi bi yorum okumuştum diye hatırlıyorum, dediğin yerden yaptırmışlardı sanırım. risk valla. kurabiye de yaptırılabilir hatta yapabilirsiniz de. siz kalabalıktınız diye hatırlıyorum. yardım eden de çok olur. renkli hamurlardan yapıp paketleyip hediyelik yapılabilir. bu tip kurabiyeler uzun süre de dayanıyor hem.

Diloşum bende makromeden kapı süsü ve onunla uyumlu anahtarlık yaptırdım o da çok fazla sayıda değil. Birinci dereceden ailede hatıra kalsın diye yaptırdım yoksa cidden yüksek rakamlar. Çikolata benimde aklımda instagramda birkaç takip ettiğim sayfa var onlara sorucam bugün. Direkt aklıma o geldi benim de kargoda erimezmi diye. Bakalım ne diyecekler haber veririm cevap alırsam sana da

Bunun alt kısmı sıkı değil mi lastik yeri? Öyleyse kullanışlı olur. Bende hamilelikte rahat oluyor diye pentiden almistim Penti Lacivert Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunlardan. Emzirirken de kullanabilirim diye Ama sıcakta resmen o alt kısmı vücudumu kesiyor gibi
Bir de benim hiç goguslerim büyümedi ya çok fark olur mu acaba doğumdan sonra yine de bir beden büyük aldım ama

Orası öyle canım kimse saklamaz işte adını falan yazıyorlar görüntü olsun diye. Bilemedim ki bende ne yapsam hastaneye de öyle gelen olmaz bizden baska evde veririm diye düşünüyorum
Hediyeleri bende eve gelenlere veririm diye düşündüm. Ben hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanede doğum yapicam inşallah. Gelen çok olur mu bilemedim. Onun için sadece çikolata ikramı düşündüm hastanede. Bizim odada 20 kişi çalışıyor sadece

Aaa kurabiye hiç aklıma gelmemisti ya. Çok sağol valla canım, evet kendimizde yapabiliriz ya da üstünde şeker hamuru olanlardan oluyor bizim oradaki pastahane yapabilir gerçi fiyatlar çok artmıştır ama sormak lazım
Yıllar önce internetten eşime hediye yaptirmistim o kurabiyelerden üstünde işte şeker hamurundan biseyler vardı. O kadar dayanıklıydı ki hiç bisey olmadı ama piyasasını sormak lazım

Aynı hastanede çalışıyorsan arkadaşlarına çalışanlara dağıtırsın diye düşünüyorum baya dağıtılır bence orda gelen geçen seni bilen uğrayabilir çünkü aynen iyi olur uygun fiyatlı dağıtmak için öyle diyince baya dagitirsin gibi geldi bana. Başka hediyelik gibi bisey yaptiracaksan onları da evde yakınlarına verebilirsin

aranızda el işçiliği olan biri varsa evde çok güzel desenler yapılabilir valla üzerine.
ya da bebek sekilli bi hamur kalıbıyla kesip üzerine kenarları pembe mavi dönebilir sadece. bunu da forumda görmüştüm.
devir ekonomi devri

Evet kurabiye çok tatlı oluyor hatta üzerine şeker hamurundan kaplama yapıyorlar bayılıyorum öğretmenler gününde gelmişti bize tanıyorum yapan kadını bunu düşünüyorum bakalım Dilos6342

Eklentiler

• 547D2A41-6D9B-490F-8324-8318E45ED783.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 97
Ne kadara yaptırdın canım? Bende çok yaptirmayacagim zaten bizim akrabalar burda değil kv tarafının da yok akraba yani pek kimse olmaz 20 civarı anca diyorum eş dost tanıdık yakınlardan yani. Tamam canım yazarsın, istanbuldan gelse mesela sen balikesirdesin daha yakın bende manisada yine de düşünüyorum ama. Bazı kargolar 2 3 günde geliyor bazıları hemen o yüzden bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…