Hey masallah neredeyse 1 hafta. Bizde o surede kac defa misafir agirliyosun lohusa halinle
Cikista giyilecek kiyafet hic aklima gelmemisti iyi fikir oldu tesekkur ediyorum.
Bebek icin alisveris listemiz bitti gibi onumuzdeki 2-3 haftada da kendi ihtiyaclarimi karsilayip cantayi hazirlayip bu olayi bitirmek istiyorum artik.
Burada oyle bir imkan yok malesef istedigimiz zaman cikamiyoruz 5 aksamlik bir yatis veriyorlar hastaneye girerken imza atiyorsun o 5 aksamida tamamlaman lazim ama bi yandan cok guzel cunku 5 gun hep hemsireler ve doktorlarin gozetim altinda oluyorsun bebek bakimi ile ilgili herseyi oretiyorlar ve eyer sezaryanla dogum yaptiysan cok yardimci oluyor herkez yurus yaptiriyorlar agri kesici yapiyorlar ve uyumak istersen aksamlari bebegi aliyorlar sende guzelce dinlenip iyilesmene bakiyorsunZorunlu yatış mıayy bende dua ediyorum yatmadan evime gelebilsem diye ilkinde öğlen tam 12.30da doğum yaptım baktım iyiyiz çıkmak istiyorum dedim.. 7de çıkış yaaptım
Az bi zaman kaldi hazirliklar bitince icimiz daha rahat eder artik benimde bir kac eksigim var onlarida alip cantaya koyacagim hepsini artik gun alip gunumuzu bekleyecegizHey masallah neredeyse 1 hafta. Bizde o surede kac defa misafir agirliyosun lohusa halinle
Cikista giyilecek kiyafet hic aklima gelmemisti iyi fikir oldu tesekkur ediyorum.
Bebek icin alisveris listemiz bitti gibi onumuzdeki 2-3 haftada da kendi ihtiyaclarimi karsilayip cantayi hazirlayip bu olayi bitirmek istiyorum artik.
Dün eksiklerime baktım bi uzun kollu düğmeli pijama almalıyım evde giyerim misafirler gelince dogumdan sonra,bir de bebek havlusu tırnak makası ve fırça setim yok bunlar nerde uygun acaba
Kizlar babybjorn anakucagindan alaniniz var mi? Dedikleri kadar var mi acaba? Yoksa markayi abartiyolar mi? Muadillerine de baktiniz mi hic?
Bende biran once canta hazirlamak istiyorum cok heyecanliAz bi zaman kaldi hazirliklar bitince icimiz daha rahat eder artik benimde bir kac eksigim var onlarida alip cantaya koyacagim hepsini artik gun alip gunumuzu bekleyecegiz
5 aksam hastanede iyi de 6ci gun eve gelince kotu oluyor butun hisim akraba hepsi birden ususuyor eve evin hali artik mecul malum babamiz evde yanliz nekadar temiz tutar allah bilir guluyorum ama eve donunce aglamak istiyor insan bklm ilkini iyi kotu atlattim 4 sene once bu sefer beni neler bekliyor kim bilir
Ya zaten bebekler sadece uyuyor neyi gormeye geliyorlarsa. Bir de enfeksiyona cok acik olduklari bir donem annenin zaten sinirleri bozuk. Yillardir yanimda kim dogum yapana gitmek istese kirki ciksin sonra gidin diye diye mesaj verdim insallah almislardir mesajiAy sorma hiç sevmiyorum o ilk zamanlar gelip gitme olaylarını. Hani ablan olur kız kardeşin olur yardıma gelip gidersin de yani görme bence de insan bi kendine gelsin
Ben gelmek isteyene gelmeyin diycem galiba alinan olursa da sonradan ay benim psikolojim bozuktu falan derim kararliyim bu konudaAz bi zaman kaldi hazirliklar bitince icimiz daha rahat eder artik benimde bir kac eksigim var onlarida alip cantaya koyacagim hepsini artik gun alip gunumuzu bekleyecegiz
5 aksam hastanede iyi de 6ci gun eve gelince kotu oluyor butun hisim akraba hepsi birden ususuyor eve evin hali artik mecul malum babamiz evde yanliz nekadar temiz tutar allah bilir guluyorum ama eve donunce aglamak istiyor insan bklm ilkini iyi kotu atlattim 4 sene once bu sefer beni neler bekliyor kim bilir
Allah yardimciniz olsun oncelikle inan ki o 10 gun bile sana buyuk tecrube ve yardim olacaktir az da olsa bir duzen kurarsin bebekle ilgili ilk 20 gun rahat geciyor sonrasinda kolikler basliyor uykusuzlukla basetmek zorunda kalabilirsin ama inan ki bebisin o melek yuzu insana guc veriyor ustesinden gelirsin 40tan sonrasiBende biran once canta hazirlamak istiyorum cok heyecanlidaha bir suru eksik var, alınmışlar da oylece duruyor daha yikanacak utulenecek yerlesecek..
9 ay cok uzun gibi geliyodu ama cogumuz 30 lu haftalardayiz artik. Butun mesajlar dogum heyecanı olacak galibahepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Benim dogumdan sonra annemin yanimda kalma imkani yok.. ilk 10 gun falan sadece eşimle ikimiz kalsak zorlanir miyiz acaba ? Yenidogan cogunluklu uyuyormus zaten ilk gunlerin ustesinden gelebilir miyiz dersiniz?
Ben gelmek isteyene gelmeyin diycem galiba alinan olursa da sonradan ay benim psikolojim bozuktu falan derim kararliyim bu konuda
Ilk gelen iki uc kisiye kotu davranin , onlar zaten gitmeyin diye digerlerine soylerGuluyorum ama haklisin sana cok hak veriyorum el kadar bebegi gormeye gelseler ne olur sanki bebek zaten uyuyor surekli kucagi alip sevemezler ne gulucuk yapar nede onlarin sesini tanir tepki vermez bile hatta aglar bunlar yabanci annem nerde diye. Sen en iyisi koronayi bahane et allah korusun ama bizde tedbiri elden birakmayalim hastaneden yasak koydular 40na kadar enfeksiyon olur misafir kabul etmiyoruz diyin... Gerci gelecek olan insan yine geliyor ayy iste nasil dogurdun emiyor mu uyuyor mu agliyor mu nasil bakacaksiniz falan filan sirf bunlari orenmek icin bile gelen oluyor malesef allah hepimize bol bol sabir versin ne diyim misafirlerede akil fikir versin lohusa kadini sinir etmesinler tee okka kiz ben simdiden dolmusum yaa
Ilk gelen iki uc kisiye kotu davranin , onlar zaten gitmeyin diye digerlerine soyler
ay konussunlar bosverAmaaaan diyim dedikodu vermeyin kimsenin agzina sonra filanin gelinide pek hircin diye konusurlar
Aynı durumdayım canm benm annemde 1 hafta falan anca kalır yanımda sonra tekim eşim de çalışıyor sonuçta. Ben ilk bebeğimde de böyle erkenden tek kaldım ve tek kalıp iş başa düşünce inan bana her şeyi yapıyosun valla oğlumu tek koluma yatırıp her gün yıkadım bile sen düşün Allah güç kuvvet veriyo sakın korkma.Bende biran once canta hazirlamak istiyorum cok heyecanlidaha bir suru eksik var, alınmışlar da oylece duruyor daha yikanacak utulenecek yerlesecek..
9 ay cok uzun gibi geliyodu ama cogumuz 30 lu haftalardayiz artik. Butun mesajlar dogum heyecanı olacak galibahepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Benim dogumdan sonra annemin yanimda kalma imkani yok.. ilk 10 gun falan sadece eşimle ikimiz kalsak zorlanir miyiz acaba ? Yenidogan cogunluklu uyuyormus zaten ilk gunlerin ustesinden gelebilir miyiz dersiniz?
Ya zaten bebekler sadece uyuyor neyi gormeye geliyorlarsa. Bir de enfeksiyona cok acik olduklari bir donem annenin zaten sinirleri bozuk. Yillardir yanimda kim dogum yapana gitmek istese kirki ciksin sonra gidin diye diye mesaj verdim insallah almislardir mesaji
Ben gelmek isteyene gelmeyin diycem galiba alinan olursa da sonradan ay benim psikolojim bozuktu falan derim kararliyim bu konuda
benim abimler dugun icin aldilar cikolata isimli , cok kotuydu tadiGünaydın kızlar herkese sağlıklı bi gün olsun insallah
Siz doğumdan sonra misafirleri konuşunca aklıma geldi
Doğumdan sonra ikramlık ne yaptırmayı düşünüyorsunuz? Veya bisey yaptiracak misiniz?
Ben ailemin yanında olacağım Allahin izniyle ama çok kalabalık gelen giden olmaz, akrabalarımız başka yerlerde zaten.
Çok fazla bisey yaptırmayacağız o yüzden. Ama ne yaptırsam bilemedim.
2 çeşit bisey yapmak istiyorum,
Biri çikolata biri de hediyelik gibi ama bi kaç şey hoşuma gitti el emeği yapan kişilerden fiyatlar aşırı pahaliydi hediyelikler için diyorum.
10 tanesi 200 lira gibi fiyatlar gördüm
Bu konuda iddialıyım el emeği konusunda yatkınımdır ama bu sıcaklarda ne malzeme bulasim var ne ugrasasim.
Kınamda falan herseyi kendim yapmıştım hemde kaç kişiye kendin yapınca malzemeyi bulunca uyguna geliyor baya cidden.
Çikolata içinde isimli çikolatalar gördüm fiyatlarda normaldi ama bu sıcakta kargoda falan nasıl gelir tadı nasıl olur bildiğiniz bi yer var mı?
Bir de hediyelik fikirlerinize talibim fikirleselim yaptiracak olanlar
Yaa gerçekten mibenim abimler dugun icin aldilar cikolata isimli , cok kotuydu tadi
tam olarak nerden aldilar bilmiyorum ama muhtemelen ureticiler aynidir bir cok yerin .Yaa gerçekten mikapalı kutu insan bilemiyor tabi çikolatadeposu diye bi yer yazmışlar güzel demişler ama bende bilemedim
Bu arada fikir olarak yazayım yapacak yaptiracak varsa, ben nişanımda ablam doğumda yapmıştı. Küçük küçük kavanozlar oluyor ya içine küçük lokumlardan koyup etiket çıkartıp süslemistik çok hoş olmuştu. Ama aynı şeyi yapmak istemediğimden fikir ariyorum
Ooohhh güzel, neşeli, gülen bi hamiş gördüm sabah sabah içim açıldıBugun abimleri havaalanindan almaya gittim , ucaklari gec kaldi, yakindaki outlete gittim . Iyiki gitmisim , sonunda yavruma mont alabildim indirimde . Kendimede bir onu dugmeli pijama ve gecelik aldim bir tane hastane icin
İşte sorumluluk sahibi bi hamiş hemen ekleyelim-Sunshine ☀ gunaydin canim bilgilerimi guncellemek istedim tabloda pek bi bilgim yoktu
Yaş-26
Sat-15.01.2022
Beklenen dogum tarihi-22.10.2022
Kacinci cocuk-2
Kese gorme-1.03.2022
Kalp atişi-1.03.2022
Cinsiyet-KIZ
Isim-Nehir
Sehir-Burgas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?