2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bilgiler için çok teşekkür ederim canım genelde kanlı oluyor herhalde, bende bilmediğim için sordum. Aminn herkes vaktini doldursun inşallah

Yoktur kuzum içimizi her zaman ferah tutuyoruuz Sen doktoruna görüün bir güzel ailenin yanına memlekete yola koyul inşallah tek kalmakta iyi olmuyor bilmediğin memlekette

Ay maşallah sus kız bence nazar edersiin dursun minnakların 2-3 hafta daha inşallah sen x2 ağırlaştın ama idare et kucağına alınca bitecek her şey
insallah agirlastim ama onu gectim yururken penguen gibi Birde uykusuzluk vurdu beni ama 36 olsam yeter diyorum sanirim daha gidersem aglayarak dogurcam

Aman şükür siz iyi olun da valla meraklandık :) yat dinlen sürekli nasılsa bebiş gelince ayaklanıcaz diye düşün.

Afedersiniz az önce lavaboda farkettim hafif sarı parmak ucu kadar sümüksü bi akıntı gelmiş.. canım sıkıldı şimdi
Canım panik yapıyosun sakin ol o sarı akıntı bende de arttı sümüksü yapıdada gelebiliyor doğumun son zamanlarına doğru akıntının artması gayet normal

Canım panik yapıyosun sakin ol o sarı akıntı bende de arttı sümüksü yapıdada gelebiliyor doğumun son zamanlarına doğru akıntının artması gayet normal
Sakinim ilk defa böyle bisey gördüm ve nasıl oluyor diye sordum çeşit çeşit olabiliyormuş. İyiyim sıkıntı yok canım

Dilos6342 Canım uzun zamandır bende iç çamaşırıma geçmeyen fakat peçetede gördüğüm sarı yeşilimsi aynı tarif ettiğin gibi akıntı oluyor. Bu aylarda bence akıntıda artış oldu ondan seninki de. Daha çoook zamanımız var. Ağırlaştım artık ne zaman doğuracağım diye yazacağız buraya 40 gün sonra

Benimde önde gidiyor seninki ne kadar önde benim kilo 1 hafta kafa iki hafta

Kızlar eşimle tartıştım, çok ağladım. Kasığıma sancı girdi. Azaldı ama halen devam ediyor sizce bir şey olmuş mudur
Kıyamam ya. Maalesef oluyor canım kavga vs ve anlık stres olunca ağrı saplanıyor bir şey olmamıştır merak etme. At elini okşa meleğini konuş da rahatlat onu kendini de tabii
Ay çok şükür sen iyisin surada doruk bebek var o da azcık özletmek istiyor kendini kıymetimi anlasınlar diyor nazlı bıdık :) inşallah en kusa zamanda kokusunu çeke çeke seviceksin
Kızlar nişan nasil bisey oluyor bilen var mı..
Canım bende sümüksü ve içinde pembe kırmızı lekeler halinde noktadan büyük izler vardı ve benden üst üste iki gün geldi ikincinin resmini doktoruma attım ve nişan gelmiş demişti

Yesilimsi değilde şeffaf sarı arasi biseydi canım cevap için teşekkürler. Yeşil gibi bisey olsa afedersin acaba enfeksiyon mu diye düşünürdüm de benim anlattığım gibi nişan yazıp fotosunu paylaşanlar olmuş. O yüzden sormuştum ama kan olunca tedbirli olmak gerekli sanirim
Teşekkürler canım cevap icin doğum yapan çoğu kişi o pembeleri görmüş sanırım, anladığım kadarıyla onu dikkate almalıyız şükür öyle anlattığın gibi değildi

Afedersin şeffaf sarı civarı biseydi. Öyle çok sarı değil. Evet çoğu kişi öyle demiş ona dikkat etmek lazım tesekkur ederim canim
önemli olan gercekten su, nişan gelince hemn doğum başlamıyor 1hafta snrada başlayabilir 1ay snrada ama görünce inanki anlarsın

Benimde önde gidiyor seninki ne kadar önde benim kilo 1 hafta kafa iki hafta
Kafa onden gidiyormus . Yaklasik 26 hafta gittigimde kilosu 1250 idi ... 1 hafta onden gidiyordu. Simdi 2 hafta demisti. Haftaya gidecegim bakalim 31 hafta . Ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…