Canım şekerden dolayı ve şeker tansiyonu da oynattığı için ve annemde de hipertansiyon olduğu için ben zaten risk altindaydim ama şükür kontrol altına aldığım için ve artik 34e bisey kalmadı o yüzden pek stresim yoktu. Evet 5 gün önce gittim bi sorun yoktu ama şekerden dolayı yine de ani şeyler gelişebilir dedi doktor. Ben sadece o yüzden biraz tetikte bekliyorum. Ama haftam artık ileri olduğu için o yönden stresim yoktu. Sadece bir an önce işlerimi ayarlayıp memlekete gitmek istiyorum çünkü evimde bi eşyam hazirligim yok Allah korusun yine de bi durum olsa. Sadece acil bi durum mu nasıl oluyor sorayım dedim ona göre hareket etmek içinYaklaştıkca insanı stres sarması kadar doğal bir şey yok ki. 32. Haftandasın 37. Hafta itibariyle doğum her an olabilir diye bekleniyor 5 hafta kadar bir süre kaldı hiç bir şey oda
Rica ederim kuzum bildigim veya tecrube ettigim bir sey herzaman paylasirim yeterki mesejlari goreyim cogu zaman kaciriyorum mesajlari malum 4 yasinda bir afacan var evde cok vaktim kalmiyor burayaBilgiler için çok teşekkür ederim canım genelde kanlı oluyor herhalde, bende bilmediğim için sordum. Aminn herkes vaktini doldursun inşallah
Maşallah bende hafta ya gidicem bakalım ne diyecek erken doğum vs demedi hafta ya 30 da olucaz yazarım kilosunuKafa onden gidiyormus . Yaklasik 26 hafta gittigimde kilosu 1250 idi ... 1 hafta onden gidiyordu. Simdi 2 hafta demisti. Haftaya gidecegim bakalim 31 hafta . Ne diyecek...
Fotoğraflar gelince bizimle de paylaş :)Kızlarr az havamız değişsin ben bugün fotoğraf çekimine gittin :) heyecanla bekliyorum fotoğrafları şimdilik sadece 1 tane var o da instagram sayfasında paylaşmış ordan gördüm :) oğlum biraz huysuzlandı ağladı sıcak bastı beni de o ara bi baş dönmesi yaşadım ama küçük bi molayla hallettik :)
Oyy yesinler o kuzuyuRica ederim kuzum bildigim veya tecrube ettigim bir sey herzaman paylasirim yeterki mesejlari goreyim cogu zaman kaciriyorum mesajlari malum 4 yasinda bir afacan var evde cok vaktim kalmiyor buraya
Bende oyleydim dilosum sen bir de dogduktan sonra gor insan sudan cikmis balia benziyor bende bir de lohusalik depresyonu olmustum bebek sadece beni emiyordu hic bir sekilde mamayi kabul etmedi biberon vs almadi esim surekli agladiginda bana getiriyordu al emzir diye ben zavallim tabi daha 22 yasindayim dogum yaptigimi bile idrak edemiyorum istemeye istemeye hatir icin emziriyordum allah kimseye o depresyondan yazmasin vallahi cok fena bebege alisinca 40miz cikti sonra birden o duygular o depresyon hali benden gitti ama hic unutmuyorum o gunleri insallah bir daha yasamamOyy yesinler o kuzuyu
Tecrübe ve soracak insan olmayınca insan merak ediyor
Tabi ya ilk çocuk etrafta da özellikle yardım edecek bi insan olmayınca çok zor gerçekten. Eş zaten ne kadar anlayabilir ki insan illaki yanında anne kardeş yardimci olacak birini de ister ki iş yükü hafiflesin. Sen herhalde yalnızda kalmışsın zor geçmiş ama bunda öyle olmaz inşallah hem tecrübelisin deBende oyleydim dilosum sen bir de dogduktan sonra gor insan sudan cikmis balia benziyor bende bir de lohusalik depresyonu olmustum bebek sadece beni emiyordu hic bir sekilde mamayi kabul etmedi biberon vs almadi esim surekli agladiginda bana getiriyordu al emzir diye ben zavallim tabi daha 22 yasindayim dogum yaptigimi bile idrak edemiyorum istemeye istemeye hatir icin emziriyordum allah kimseye o depresyondan yazmasin vallahi cok fena bebege alisinca 40miz cikti sonra birden o duygular o depresyon hali benden gitti ama hic unutmuyorum o gunleri insallah bir daha yasamam
Şimdi eve geldim baktım ultrason kağıdına 25+2 de 960 grm diyorKafa onden gidiyormus . Yaklasik 26 hafta gittigimde kilosu 1250 idi ... 1 hafta onden gidiyordu. Simdi 2 hafta demisti. Haftaya gidecegim bakalim 31 hafta . Ne diyecek...
Aynen oyleydi valla kucucuk el kadar bebekle tekbasinaydim uykusuzlukta cok oluyor ilk baslarda ama cok sukur oglum artik 4 yasinda o sikintilar uctu gittiTabi ya ilk çocuk etrafta da özellikle yardım edecek bi insan olmayınca çok zor gerçekten. Eş zaten ne kadar anlayabilir ki insan illaki yanında anne kardeş yardimci olacak birini de ister ki iş yükü hafiflesin. Sen herhalde yalnızda kalmışsın zor geçmiş ama bunda öyle olmaz inşallah hem tecrübelisin de
Bende 40 günden sonra yalnız kalicam büyük ihtimal bakalım nasil olacakAynen oyleydi valla kucucuk el kadar bebekle tekbasinaydim uykusuzlukta cok oluyor ilk baslarda ama cok sukur oglum artik 4 yasinda o sikintilar uctu gitti
Simdi kiz bebek nasil bakicam diye dusunuyorum erkek kolay geliyor yikamasi bez deistirmesi vs ama kiz hic bakmadim daha dikkatli yapilmasi gerekir temizligini ama ablam kiz bakti artik onun tecrubelerinden faydalanacam annemde yanimda oda iki kiz buyutmus sonucta el birligiyle buyuturuz diyorumoglum anne ben bakicam kardesime diyor her gun karnimi opuyor buyuk heyecanla bekliyor kiz kardesini ahh yavrum napsin insallah kardesi dogunca kiskanclik yapmaz ablamin kizida cok seviyordu annesinin karnini ama bebek dogunca anne atalim bunu ben istemiyorum bebek dedi bugun 20gunluk oldu ama hala alisamadi kardesine istemiyor surekli ilgi pesinde
Ayy benimde okulda geçen yıl hamile vardı 2 tane biri 35 biri 36da doğurdu seninde yakındır diyorlarYaklaştıkca insanı stres sarması kadar doğal bir şey yok ki. 32. Haftandasın 37. Hafta itibariyle doğum her an olabilir diye bekleniyor 5 hafta kadar bir süre kaldı hiç bir şey oda
Canım şekerden dolayı ve şeker tansiyonu da oynattığı için ve annemde de hipertansiyon olduğu için ben zaten risk altindaydim ama şükür kontrol altına aldığım için ve artik 34e bisey kalmadı o yüzden pek stresim yoktu. Evet 5 gün önce gittim bi sorun yoktu ama şekerden dolayı yine de ani şeyler gelişebilir dedi doktor. Ben sadece o yüzden biraz tetikte bekliyorum. Ama haftam artık ileri olduğu için o yönden stresim yoktu. Sadece bir an önce işlerimi ayarlayıp memlekete gitmek istiyorum çünkü evimde bi eşyam hazirligim yok Allah korusun yine de bi durum olsa. Sadece acil bi durum mu nasıl oluyor sorayım dedim ona göre hareket etmek için
Ayy benimde okulda geçen yıl hamile vardı 2 tane biri 35 biri 36da doğurdu seninde yakındır diyorlarkucağıma almak istiyorum aslında eşimde gelecek benim için max sevinç olacak yinede 38-39 iyidir diyorum bir yandan
Ayyy paylaşırım tabii :) şimdilik elimde olan tek foto bu :)Fotoğraflar gelince bizimle de paylaş :)
Amin insallah kuzumAnladım kuzum Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatmayı nasip etsiin
Yaa benim oğlumda hergün karnımı seviyor öpüyor ama hareketlerinde huyunda değişmeler oldu. Mesela daha kırılgan oldu beni çok üzüyor daha hırçın sinirli. Ama üzüldüm kardeşin üzüldü diyince hemen sarılıp öpüyor fakat yapacağından geri kalmıyor sanırım erkekliğe çamur sürmeden kıskançlığını saklamaya çalışıyor inşallah doğunca düzelir kaldı ki tüm ilgim tüm sevgim onun üstünde sonuçta tek çocuk ağrım sızım olmasına rağmen su taşır havuz doldururum gezmeye götürürüm parktan eksik bırakmam istediği oyuncağa bindiririm ama bunun azalacağından korkuyor belki deAynen oyleydi valla kucucuk el kadar bebekle tekbasinaydim uykusuzlukta cok oluyor ilk baslarda ama cok sukur oglum artik 4 yasinda o sikintilar uctu gitti
Simdi kiz bebek nasil bakicam diye dusunuyorum erkek kolay geliyor yikamasi bez deistirmesi vs ama kiz hic bakmadim daha dikkatli yapilmasi gerekir temizligini ama ablam kiz bakti artik onun tecrubelerinden faydalanacam annemde yanimda oda iki kiz buyutmus sonucta el birligiyle buyuturuz diyorumoglum anne ben bakicam kardesime diyor her gun karnimi opuyor buyuk heyecanla bekliyor kiz kardesini ahh yavrum napsin insallah kardesi dogunca kiskanclik yapmaz ablamin kizida cok seviyordu annesinin karnini ama bebek dogunca anne atalim bunu ben istemiyorum bebek dedi bugun 20gunluk oldu ama hala alisamadi kardesine istemiyor surekli ilgi pesinde
Ne denebilir ki, maşallahAyyy paylaşırım tabii :) şimdilik elimde olan tek foto bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?