2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O el işçiliği olan ben ve ablam denemek lazım ama ya mundar edersek devir ekonomi devrinden, mundar ettik battik devrine dönmesin haha
Yaa evet görüntü çok hoş oluyor bi sor bakalım canım sende şeker hamuru da erir diyorlar ama çikolataya göre çok çok daha dayanikli

Ha dediğini şimdi anladım, kurabiye şekli bebek şeklinde üstünde tek renk ya pembe ya mavi o basit olur kız aslında yapılır yani çöp etmeyiz o zaman

alt kısmı sıkı değil üst kısmıyla aynı kumaş esnek bazılarının alt kısmı ayrı onlar rahat olmaz evet ama bunda öyle değil çok rahat

Ay valla annesi, kv si gelenlerin dediği tek cümle keşke kocamla baş başa bakma imkanım olsaydı diye

ayy çok güzelmiş çılgın emek var gibi duruyor
batmaz batmaz çok keyifli olur :)
Ha dediğini şimdi anladım, kurabiye şekli bebek şeklinde üstünde tek renk ya pembe ya mavi o basit olur kız aslında yapılır yani çöp etmeyiz o zaman
heh işte ben bile yaparım öylesini diye düşündüm ondan örnek verdim. siz çok daha güzelini yaparsınız

alt kısmı sıkı değil üst kısmıyla aynı kumaş esnek bazılarının alt kısmı ayrı onlar rahat olmaz evet ama bunda öyle değil çok rahat
Bende diğerlerinin o attığım örnekteki gibi açması kolay olur diye almistim. Emzirirken yani galiba aldığım Emzirme sutyenleri de aynı

Sana bisey diyicem ama gülme eşime aldiklarim hala yatağın altında duruyor ahahahahahaha öyle böyle dayanıklı değil yani ama iş yedirmeye gelince zehirlenilir tabi
Güzel olursa ticarete başlarız bu gruptakilere %50 indirimli

Ben sadece çikolata alcam kuzum. Oda burda bir çikolatacı var ordan hazırlatcam ben int bu tarz şeyleri alamıyorum erir tadı kötü olur güvenemiyorum. Hediyelik yaptırmıycam nasipse mevlüt okutmayı düşünüyorum mevlüdüne yaptırcam hem doğum hediyeliği hemde mevlüt hediyeliğini koyarım öyle dağıtcam. İkramlık vs konusunda da bilmiyorum millette nasıl bir enerji var doğumdan sonra evleri hazırlıklı oluyor süslüyorlar hoşgeldin yazıları ikramları vs her şeyleri hazır doğuma gidiyorlar nasıl beceriyorlarsa

Annen kurabiyesini yapsın sen hiç kalkmadan oturduğun yerden seklini kesersin ama kalkmak yok

Ben kendim yapıyorum kurabiye çok güzel oluyor evet dayanıklı da oluyor. Ama ilk defa yapacaklar için satın almanizla aynı fiyata gelir hemen hemen çünkü malzemeler çok pahalanmis kalipti sekeriydi paketiydi falan baya tutar evde hazır malzemeniz varsa ekonomik olur ama sıfırdan biraz pahalıya gelir

Benim öyle fırsatım olsa ilçe küçük yer gerçi baya imkan arttı ama hiç yapanı duymadım yoksa bende direk gidip alma taraftarıyım canım. Bizim orda kızlara kına yakılır aklıma o geldi 6 ay kınası o zaman mevlüt yapılır
Oglanlara bisey yapıldığını görmedim
Onların yanında insanı çoktur yavrum yardım edecek, sende annene kaç ev derdin olmaz benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…