sürekli tansiyonla yaşayan biri ne kadar yükseldiğini farketmeyebiliyor.Yüksek tansiyon hamilelik te his ediliyor.
Göz se simsek carpma ve yarım görme şeklinde oldu ben de.
ne yalan söyleyeyim ben de o gözle bakıyorum :))aynen son 50 gün de 36 haftadan sonra inşallh sıkıntı olmz diye düşünüyorum. son 3 hafta gözüyle bakıyorum. aslında normal doğum istiyorum ama artık nasibimizde ne varsa onu kolaylaştırsın rabbim. sağlıkla geldikten sonra normal sezaryen bir önemi yok.
İnşallah canım. Ben de stresten olduğunu düşünüyorum. Tansiyonum da yükselmiş dün. Umarım bir daha yaşamam aynı şeyiKorkma kuzum arada benimde aşırı hareketli oluyor, büyüme atakları sanırım bunlarİnşallah bu sabah huzurlu ve sakin başlarsın güne çok stres yaptın bu ara, mutlu bir hafta sonu geçirirsin inşallah
Geçmiş olsun arkadaşım senin kaç haftalık göremiyorum ama benimde çok haraket li bazen nasıl gecicek kalan zaman dedirtiyor haraket leri güçlendiİnşallah canım. Ben de stresten olduğunu düşünüyorum. Tansiyonum da yükselmiş dün. Umarım bir daha yaşamam aynı şeyihiç birimiz yaşamayalım
Kızlar merhaba 3 gündür başımdan gözüme vuran bir ağrı var geçmiyor. Dün parol ictim geçer gibi oldu yine başladı. Acile gittim kadın doğum yokmuş sadece tansiyonumu ölçtüler normal çıktı ama doktora gozukemedim. Korkuyorum bir sorun olabilir mi bugün tekrar başka bir hastaneye gitsem mi
misal ben , asla hissetmiyorum yukseldiginisürekli tansiyonla yaşayan biri ne kadar yükseldiğini farketmeyebiliyor.
hastanede kalırken bir ara benim de yükseldi, ben bile hiç farketmemiştim :)
gözden kaçmasın diye ölçüm önemli.
ne yalan söyleyeyim ben de o gözle bakıyorum :))
inşallah sağlıkla gelsinler de. dediğin gibi bir önemi yok. benimki zorunlu sezaryen ama olmasa da makat geliş takılıyor, hayatımı zorlaştırıyor biraz :))
normalde tansiyon araligin nasil ? 12/8 den dusuk mu ? bence git tekrar gecmeyen bas agrisi icinKızlar merhaba 3 gündür başımdan gözüme vuran bir ağrı var geçmiyor. Dün parol ictim geçer gibi oldu yine başladı. Acile gittim kadın doğum yokmuş sadece tansiyonumu ölçtüler normal çıktı ama doktora gozukemedim. Korkuyorum bir sorun olabilir mi bugün tekrar başka bir hastaneye gitsem mi
Ooo kompostoyu ben yanımda götürücem hastaneyeo olmasa gebelikte sonum fena olurdu
Kimse aşure de getirmedi zaten, anneme yaptırıp bi de ondan dolaba attırasım varsüt savaşlarına bordo bereli gibi hazırlanıyorum
Ben aksine uyuyorum cok da yorgun hissediyorum nasıl uyuyakalıyorum anlamıyorum. İçtiğim su miktarını artırmama rağmen sanırım cok da terlediğimiz için tuvalet sıklığım da azaldı.
Bebek hareketleri konusuna katılıyorum
Ben o hamilelere övgü bakımından at gibi diyorum maşallah keşke ben de at gibi olsamseke seke dolaşıyorlar hastanede
Canım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.Rabbimin izniyle cabucak toparlayip kucagina gelecek oglusun insallahdugalarim Doruk la
Sen nasil oldun hayyalcim? Insallahcabuk iyilesirsin Doruk bebege bol bol sut anne sicakligi ve anne kokusu lazim sen iyi ol Dorukta iyi olur
Birde Bizide hastane surecinden haberdar edersen cok sevinirim cicegim Doruk'u cok merak ediyorum
Geçmiş olsun arkadaşım senin kaç haftalık göremiyorum ama benimde çok haraket li bazen nasıl gecicek kalan zaman dedirtiyor haraket leri güçlendi
Aynen öyle canım sağlıkla zamanlı gelsinlerGeçecek geçecek Allahın izniyle az kaldı kavuşmalara biraz daha sabır etcez
Canım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Meğer beni bekliyormuş oğlum, annesini görünce hemen sakinledi. Şimdi Özlem içinde salı günü yeni bir görüş günü için saat sayıyorum.
Doktorla konuştum, Allah’a şükür şu an herşey yolunda, inşallah kilo almaya başlarsa ve süreç belli bir yola girerse daha umut dolu olacağım.
İnanılmaz acıkıyorum süt sağmak zor ama inanılmaz güzel bir duyguymuş. Bunu söylemek isterim.
Hastane sürecim çok iyi geçti hastanem hemşireler bakım çok iyiydi, içimde kalanlar çok oldu doğumumu böyle hatırlamak istemezdim ama kısmet diyelim.
Cumartesi günü acile nst takip ve tansiyon kontrolü için yatırılıp pazar günü sabah 7.30da düşmeyen tansiyon ve düzensiz nst sonucu acil doğuma alınmak, dizlerim titreye ameliyathaneye indirilmek, bebek çok küçük konuşmalarını duymak, artık uyutsunlar artık beni diye düşünüp durmak, o çaresizlik hissi, dua etmeye çalışmak ama Allahım bebeğimi korudan başka bir söz bulamamak… titreye titreye girdiğim sezeryandan titreye titreye uyandım. Sonrasında da tansiyonum 3 gün neredeyse hiç düşmedi, tam iniyor derken gene yükseldi.
Dün oğluşumu görmeye giderken de tansiyonum gene 15-10lardaydı, 2 gündür başım ağrıyordu gene ilaç kullanmama rağmen.
Ve bir mucize oldu, oğluma dokundum sonrasında baş ağrımın geçtiğini fark ettim. Ölçtüm, 12-8 olmuştu.
Demek oğluma dokunmam lazımmış
Canim benim sana kocaman sariliyorumCanım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Meğer beni bekliyormuş oğlum, annesini görünce hemen sakinledi. Şimdi Özlem içinde salı günü yeni bir görüş günü için saat sayıyorum.
Doktorla konuştum, Allah’a şükür şu an herşey yolunda, inşallah kilo almaya başlarsa ve süreç belli bir yola girerse daha umut dolu olacağım.
İnanılmaz acıkıyorum süt sağmak zor ama inanılmaz güzel bir duyguymuş. Bunu söylemek isterim.
Hastane sürecim çok iyi geçti hastanem hemşireler bakım çok iyiydi, içimde kalanlar çok oldu doğumumu böyle hatırlamak istemezdim ama kısmet diyelim.
Cumartesi günü acile nst takip ve tansiyon kontrolü için yatırılıp pazar günü sabah 7.30da düşmeyen tansiyon ve düzensiz nst sonucu acil doğuma alınmak, dizlerim titreye ameliyathaneye indirilmek, bebek çok küçük konuşmalarını duymak, artık uyutsunlar artık beni diye düşünüp durmak, o çaresizlik hissi, dua etmeye çalışmak ama Allahım bebeğimi korudan başka bir söz bulamamak… titreye titreye girdiğim sezeryandan titreye titreye uyandım. Sonrasında da tansiyonum 3 gün neredeyse hiç düşmedi, tam iniyor derken gene yükseldi.
Dün oğluşumu görmeye giderken de tansiyonum gene 15-10lardaydı, 2 gündür başım ağrıyordu gene ilaç kullanmama rağmen.
Ve bir mucize oldu, oğluma dokundum sonrasında baş ağrımın geçtiğini fark ettim. Ölçtüm, 12-8 olmuştu.
Ay hadi inşallahBende senin gibiyim kendimi yorgun ve uyuklar halde buluyorumçokta at gibi geçmiyor ama hamileliğim ben şey diyorum ya artık hanii bebekler anneyi uykusuzluğa alıştırmak için son trimester de uykusuz bırakırmış ya heralde bizim bebekler uykucu olacaklar
Ah ah diğer görüş salı günü demekCanım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Canım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Canım tansiyon konusu önemliKızlar merhaba 3 gündür başımdan gözüme vuran bir ağrı var geçmiyor. Dün parol ictim geçer gibi oldu yine başladı. Acile gittim kadın doğum yokmuş sadece tansiyonumu ölçtüler normal çıktı ama doktora gozukemedim. Korkuyorum bir sorun olabilir mi bugün tekrar başka bir hastaneye gitsem mi
Beni yaptırdığım gün etkilemişti ama sonraki güne bi şey kalmamıştı. Havalar çok sıcak şeker de ağır gelmiş olabilir belki..bol su içerek belki biraz daha iyi hissedebilirsin inş canım geçmiş olsun.Kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım sırayla 75. 100. 80. çıkmış sonuçlarım sanırım iyi demek oluyor bu daha doktoruma göstermedim. Fakat dünden beri uykusuzluk iştahsızlık mide bulantısı geçmek bilmiyor. Bugün çok işim var ama kafamı kaldıramıyorum yüklemeden sonra böyle olan oldumu aranızda?
Günaydın canımGunaydin kizlar
Aksam benim icin cok zor gecti karin agrisi bebek hareketleri kaburga agrisi bel ve cati agrisi... Cok sukur sabahi yaptim yine su an iyiyim ama simdiden bu aksamda aynisini yasarmiyim diye dusunuyorum sanirim son 2 ayimi bu sekilde geciricemallah hepimizin yardimcisi olsun
Hakkimizda hayirlisi olsun katlanacagiz mecburGünaydın canım
Dün akşam bende de aynı durum vardı biraz yürüyüş,maden suyu atlattım çok şükür aynı şeyi düşündüm 2 ay böyle nasıl gecicek diye yalnız değilmişim
Hakkimizda hayirlisi olsun katlanacagiz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?