- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Sen başlat bende devamı gelirBen aticam birazdanhepinizi davet ediyorum buyurun gobek showa
Bana kalsa bende duba gibi oldum diyorum ama çevrem kabul etmiyorYa şimdi sizi güldüreyim dün vitrinde bir şey bakıyorum ben böyleyim anneeeee bu ben değilim dimiiiii olamaz yani diye vitrin önünden kaçtım10 kiloda bunu diyorsun 30 alsan ne olcaktı diyor fotolara küsebilirim heran
Canım ben 20 kilo almıştım ilk gebeliğimde şimdi olmuyor yiyorum da yani artık acıkıyorum.. o 20 kilodan 10 kilosu gitti ve normal oldum çünkü çok zayıftım öncesindeYa şimdi sizi güldüreyim dün vitrinde bir şey bakıyorum ben böyleyim anneeeee bu ben değilim dimiiiii olamaz yani diye vitrin önünden kaçtım10 kiloda bunu diyorsun 30 alsan ne olcaktı diyor fotolara küsebilirim heran
MaşAllah sizeeeeEki Görüntüle 3112661
Hadi bakalim teyzeleri size buraya 30+0 kocaman bir gobus ve parka gitmek isteyen bir yakisikli birakiyorum kustu kendisi teyzelere gulumse dedim parka diyor neyse kizlar biz bir park havasi alalimda su yakisiklinin bir gonlunu alayim yoksa aksama kadar kus kaliropuyorum hepinizi gobek show gormek istiyorum bugun bol bol gelince bakicam
Kizlar cogunuz alisverislerinizi tamamladiniz, ama ben daha yeni basliyorum. Bu rahatlik nerden hic sormayinalisveris listesini size de yollayayim. Belki benim gibi son dakikacilar faydalanir. Unuttugum eksik bir sey varsa lutfen soyleyin.
Ekimcim inan ki çok duygusal bir hikaye, seneler geçtikçe ne kadarını unuturum ne kadarını hatırlamak isterim onu bile bilmiyorum. Doruk’ta Recep Has da raporunda yazmıştı biliyordum panik yapmadım, ekojen bağırsak var şu an, ilk gün sütüm olmadı 2. Gün süt yolladım. Ama safra gelmiş mideden, ekojen bağırsak (bağırsak parlaklığı) denen durumdan dolayı. Bugün tekrar süt için deneyecekler. Umarım midesi kabul eder kilo almaya ve gelişmeye başlar.Cnm çok duygulandım Allah’ın izniyle çok yakın zamanda oğlunu kucağına alıcaksın kilo alımı nasılmış doktorların söylediği öngördüğü bir şeyler var mı? Özel hastanedemi doğum yaptın yoksa devlettemi inanıyorum çok yakın zamanda kollarında bu günleri hayal olarak hatırlayacaksın
İnşallah canım çok teşekkür ederimBen mersinliyimevet doğum yapanın evinde olur.. maşallah çokta bereketli içi zaten..
Canım mersinde adanada aktara kaynar malzemesi deyince paketli veriyorlar.. onu bir bezin içine koyup yaklaşık 5lt su olması lazım kaynatıyoruz.. ben soğutup dolaba da koymuştum biri gelince ısıtıp veriliyor üzeri bol cevizsıcak olarak servis ediliyor
Bizde sıcak olarak servis ediliyor.. bende çocukken hiç sevmezdimsonradan sevmeye başladım
Canım benim çok şükür İnŞAllah kucağına aldığın gün bütün sıkıntılarında gidecek baksana hemen tansiyonun bile düzene girmiş.. Rabbim twz vakitte toparlanmasını nasip etsin doruk beyin
Canım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Meğer beni bekliyormuş oğlum, annesini görünce hemen sakinledi. Şimdi Özlem içinde salı günü yeni bir görüş günü için saat sayıyorum.
Doktorla konuştum, Allah’a şükür şu an herşey yolunda, inşallah kilo almaya başlarsa ve süreç belli bir yola girerse daha umut dolu olacağım.
İnanılmaz acıkıyorum süt sağmak zor ama inanılmaz güzel bir duyguymuş. Bunu söylemek isterim.
Hastane sürecim çok iyi geçti hastanem hemşireler bakım çok iyiydi, içimde kalanlar çok oldu doğumumu böyle hatırlamak istemezdim ama kısmet diyelim.
Cumartesi günü acile nst takip ve tansiyon kontrolü için yatırılıp pazar günü sabah 7.30da düşmeyen tansiyon ve düzensiz nst sonucu acil doğuma alınmak, dizlerim titreye ameliyathaneye indirilmek, bebek çok küçük konuşmalarını duymak, artık uyutsunlar artık beni diye düşünüp durmak, o çaresizlik hissi, dua etmeye çalışmak ama Allahım bebeğimi korudan başka bir söz bulamamak… titreye titreye girdiğim sezeryandan titreye titreye uyandım. Sonrasında da tansiyonum 3 gün neredeyse hiç düşmedi, tam iniyor derken gene yükseldi.
Dün oğluşumu görmeye giderken de tansiyonum gene 15-10lardaydı, 2 gündür başım ağrıyordu gene ilaç kullanmama rağmen.
Ve bir mucize oldu, oğluma dokundum sonrasında baş ağrımın geçtiğini fark ettim. Ölçtüm, 12-8 olmuştu.
Demek oğluma dokunmam lazımmış
Çok şey içimde kaldı arkadaşım Allah biliyor ama hiçbiri önemli değil, yeter ki oğlum sağlıkla sıhhatle evine tez elden gelsin hayırlısıyla. Allah hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Güvenli ellerde, rahatı yerinde, eller kollar hareketli şükür ki entübe değil. Şükredecek çok şeyim var. Bir de o vücudunun geliştiğini hayırlısıyla görsem parmak çocuğumunOkurken ağladım resmen içim titredii. Kimseye yavrusundan ayrı kalmayı nasip etmesin Rabbim senide yavruna en yakın zamanda kavuştursun. Gögüsünde emzirdiğin gögsünde uyuttuğun günler en yakın zamanda nasip olsun inşallahRabbim sanada Doruk bebeğe de güç kuvvet versin inşallah. Bir dokunuşla çoğu şey geçiyor azıcık daha sabır et arkadaşım kucağına alınca hepsi geçecek. Hastaneden kucağınla oğlunla evine geçeceğin gün asıl doğum gününüz olur sen her şeyi hazır eder oğlunu alıp evine gelirsin
canım benim bebeğimde de detaylıda hafif bağırsak parlaklığı çıkmıştı. bunun doğduktan sonra nasıl bir zorluğu oluyormuş yani?Ekimcim inan ki çok duygusal bir hikaye, seneler geçtikçe ne kadarını unuturum ne kadarını hatırlamak isterim onu bile bilmiyorum. Doruk’ta Recep Has da raporunda yazmıştı biliyordum panik yapmadım, ekojen bağırsak var şu an, ilk gün sütüm olmadı 2. Gün süt yolladım. Ama safra gelmiş mideden, ekojen bağırsak (bağırsak parlaklığı) denen durumdan dolayı. Bugün tekrar süt için deneyecekler. Umarım midesi kabul eder kilo almaya ve gelişmeye başlar.
Ben Acıbadem taksim mi, medikal park Florya mı diye düşünürken kader beni çam ve sakurada doğum yaptırttı. Hastaneden, şartlarından çok memnun kaldım. Tek kişilik odaydı benimki.
İnşallah dediğin gibi olur oğluşuma kavuşurum parmak çocuğum benim
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Canım tansiyon konusu önemli
Evde takip yapıyor musun ?
Beni yaptırdığım gün etkilemişti ama sonraki güne bi şey kalmamıştı. Havalar çok sıcak şeker de ağır gelmiş olabilir belki..bol su içerek belki biraz daha iyi hissedebilirsin inş canım geçmiş olsun.
Parmak çocuğun ve annesi siz çok güçlüsünüz senin yerinde olan çoğu insan eminim ki daha fazla yıpratır kendini gerçekten çok güçlü bir kadınmışsın Rabbim dert verip dermanını aratmasın sağlıkla büyüsün gelişsin kilo alsın Doruk Bey ismi gibi annesine mutluluğun zirvelerini yaşatsın inşallahEkimcim inan ki çok duygusal bir hikaye, seneler geçtikçe ne kadarını unuturum ne kadarını hatırlamak isterim onu bile bilmiyorum. Doruk’ta Recep Has da raporunda yazmıştı biliyordum panik yapmadım, ekojen bağırsak var şu an, ilk gün sütüm olmadı 2. Gün süt yolladım. Ama safra gelmiş mideden, ekojen bağırsak (bağırsak parlaklığı) denen durumdan dolayı. Bugün tekrar süt için deneyecekler. Umarım midesi kabul eder kilo almaya ve gelişmeye başlar.
Ben Acıbadem taksim mi, medikal park Florya mı diye düşünürken kader beni çam ve sakurada doğum yaptırttı. Hastaneden, şartlarından çok memnun kaldım. Tek kişilik odaydı benimki.
İnşallah dediğin gibi olur oğluşuma kavuşurum parmak çocuğum benim
Canım çok teşekkür ederim duygularımı ifade edebildiysem, beni anladınız destek oldunuz dua ettiniz teşekkür ederimSütün şifa olsun kuzuya duygulandım çok.. Mesajımı görürsen doktorundan fitil istemeni tavsiye ederim çabuk etki eder 1 hafta sonra ağrıların geçecek Allah tez zamanda kavuştursun sizi
Canım senden güzel haberler aldıkça içim rahatlıyor. İnşallah en kısa zamanda Doruk paşayla evinde koyun koyuna bir pozuna beğeni aticaz buradan. İple çekiyorumCanım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Meğer beni bekliyormuş oğlum, annesini görünce hemen sakinledi. Şimdi Özlem içinde salı günü yeni bir görüş günü için saat sayıyorum.
Doktorla konuştum, Allah’a şükür şu an herşey yolunda, inşallah kilo almaya başlarsa ve süreç belli bir yola girerse daha umut dolu olacağım.
İnanılmaz acıkıyorum süt sağmak zor ama inanılmaz güzel bir duyguymuş. Bunu söylemek isterim.
Hastane sürecim çok iyi geçti hastanem hemşireler bakım çok iyiydi, içimde kalanlar çok oldu doğumumu böyle hatırlamak istemezdim ama kısmet diyelim.
Cumartesi günü acile nst takip ve tansiyon kontrolü için yatırılıp pazar günü sabah 7.30da düşmeyen tansiyon ve düzensiz nst sonucu acil doğuma alınmak, dizlerim titreye ameliyathaneye indirilmek, bebek çok küçük konuşmalarını duymak, artık uyutsunlar artık beni diye düşünüp durmak, o çaresizlik hissi, dua etmeye çalışmak ama Allahım bebeğimi korudan başka bir söz bulamamak… titreye titreye girdiğim sezeryandan titreye titreye uyandım. Sonrasında da tansiyonum 3 gün neredeyse hiç düşmedi, tam iniyor derken gene yükseldi.
Dün oğluşumu görmeye giderken de tansiyonum gene 15-10lardaydı, 2 gündür başım ağrıyordu gene ilaç kullanmama rağmen.
Ve bir mucize oldu, oğluma dokundum sonrasında baş ağrımın geçtiğini fark ettim. Ölçtüm, 12-8 olmuştu.
Rabbim daha da iyilik versin canim çok şükürCanım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Daha iyiysen gerek kalmamıştır eve çıkınca vermişlerdi ağrı kesici makattan alınan.Parol çabuk etki etmeyebiliyor diyeCanım çok teşekkür ederim duygularımı ifade edebildiysem, beni anladınız destek oldunuz dua ettiniz teşekkür ederimFitil derken nasıl bişey acaba bahsettiğin? Bugün daha iyiyim, ama soracağım dediğini
Amin inşallah canımtüm yavrular annelerine kavuşsun inşallah
Çok şey içimde kaldı arkadaşım Allah biliyor ama hiçbiri önemli değil, yeter ki oğlum sağlıkla sıhhatle evine tez elden gelsin hayırlısıyla. Allah hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Güvenli ellerde, rahatı yerinde, eller kollar hareketli şükür ki entübe değil. Şükredecek çok şeyim var. Bir de o vücudunun geliştiğini hayırlısıyla görsem parmak çocuğumun
Anlatabildiysem hislerimi, hissettirebildiysem ne mutlu. Diyorum ya içimde bir yer sağ Salim doğduğu için mutlu, diğer yanı da çok ama çok özlüyor.
Canım bende öyleyim, çatı ağrısı bayadir varda kaburga ağrısı bebek agirlastikca artıyor özellikle 30. Haftadan sonra. Öne doğru eğildikçe artıyor şöyle geriye doğru yaslanmak lazım. Bi de ben 5 kilo doğmuşumGunaydin kizlar
Aksam benim icin cok zor gecti karin agrisi bebek hareketleri kaburga agrisi bel ve cati agrisi... Cok sukur sabahi yaptim yine su an iyiyim ama simdiden bu aksamda aynisini yasarmiyim diye dusunuyorum sanirim son 2 ayimi bu sekilde geciricemallah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?