- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
İçeriğini net bilmiyorum vallahi burda aktarlarda kaynar malzemesi dediğinde direk veriyorlarBundan mı bahsediyorsunuz
Aklımda bulunsun, kavanozlanıp dolapta da saklanır, standart lohusa şerbetinden daha dolu içiİçeriğini net bilmiyorum vallahi burda aktarlarda kaynar malzemesi dediğinde direk veriyorlarama böyle bir şey galiba. Bizde lohusa şerbeti hiç olmaz hep kaynar olur bebeğin 40 i çıkana kadar mutlaka vardır o evde. Oğlumda her gelenle içtim aşırı derecede sütü arttirmisti o zaman anlamamistik tabi ama sonrasında çok etkisi olduğunu anladık zaten şekerli olduğu için üzerine birde ceviz var süt yapiyor
Yarın anneme sorarım net tarifini zaten kaynatıp şişede dolaba atıyoruz gelen olunca direk ısıtıp ceviz döküp veriyoruzAklımda bulunsun, kavanozlanıp dolapta da saklanır, standart lohusa şerbetinden daha dolu içi
Maşallah
İlk defa duydum, annemin zaten yine haberi yok
Bana kaldı bi araştıralım net tarif bilenlerden bekliyorum
İçeriğini net bilmiyorum vallahi burda aktarlarda kaynar malzemesi dediğinde direk veriyorlarama böyle bir şey galiba. Bizde lohusa şerbeti hiç olmaz hep kaynar olur bebeğin 40 i çıkana kadar mutlaka vardır o evde. Oğlumda her gelenle içtim aşırı derecede sütü arttirmisti o zaman anlamamistik tabi ama sonrasında çok etkisi olduğunu anladık zaten şekerli olduğu için üzerine birde ceviz var süt yapiyor
Ayy ben bunu çok severim lohusa şerbeti deriz aynı şey mi acaba dicektim aynıymış küçükken biri doğursada içsem derdimAklımda bulunsun, kavanozlanıp dolapta da saklanır, standart lohusa şerbetinden daha dolu içi
Maşallah
İlk defa duydum, annemin zaten yine haberi yok
Bana kaldı bi araştıralım net tarif bilenlerden bekliyorum
Canım halen hareketli, sadece tuvalete kalkıyorum. O yüzden sancı hissetmedim. Ama yürümekten ödüm kopuyor.notdefteri2_ canım nasıl oldun?
BekliyorumYarın anneme sorarım net tarifini zaten kaynatıp şişede dolaba atıyoruz gelen olunca direk ısıtıp ceviz döküp veriyoruz
Lohusa şerbeti yazınca cok daha basit içerikli şerbetler çıkıyor bunun içeriğinin maşallahı varmış sizde de bu şekilde demek kiAyy ben bunu çok severim lohusa şerbeti deriz aynı şey mi acaba dicektim aynıymış küçükken biri doğursada içsem derdim
Biz üzerine çiğ soyulmuş badem biraz buz atıp öyle içiyoruz
Annesi Senin minik büyüme atağındaCanım halen hareketli, sadece tuvalete kalkıyorum. O yüzden sancı hissetmedim. Ama yürümekten ödüm kopuyor.
İnşallah canım, inşallah öyledirAnnesi Senin minik büyüme atağında
Gercek cikolata mi kokolin mi diye sorun mutlaka. Bi sayfada denk geldim Allahtan acikca yazdılar kokolin diyeDiloşum bende makromeden kapı süsü ve onunla uyumlu anahtarlık yaptırdım o da çok fazla sayıda değil. Birinci dereceden ailede hatıra kalsın diye yaptırdım yoksa cidden yüksek rakamlar. Çikolata benimde aklımda instagramda birkaç takip ettiğim sayfa var onlara sorucam bugün. Direkt aklıma o geldi benim de kargoda erimezmi diye. Bakalım ne diyecekler haber veririm cevap alırsam sana da
Ooo kompostoyu ben yanımda götürücem hastaneyewalla kızlar bir arkadasım lohusa serbeti yerıne ramazan serbeti dağıtmıstı hazırr urun cok mantıklı gelmedi değil yanıbirde kesinlikle kayısılı ıncırlı bır ıcıcek var onu hazırlayın cnkü sezaryanda lavaboya cıkmak sorun olabılıyor.birde bnm gibi uyuyamayan var mı gece kaç kere kalkıyorum erken yatamıorm kafam hep dolu ondan mı? bebeğin hareketleri cok ağrılı olmaya başladı hiç yatmıyor gece anlamıyorm.walla bazı hamıleler görüyorum utanmasalar kosacaklar bn sağdan sola zor dönüyorum
walla kızlar bir arkadasım lohusa serbeti yerıne ramazan serbeti dağıtmıstı hazırr urun cok mantıklı gelmedi değil yanıbirde kesinlikle kayısılı ıncırlı bır ıcıcek var onu hazırlayın cnkü sezaryanda lavaboya cıkmak sorun olabılıyor.birde bnm gibi uyuyamayan var mı gece kaç kere kalkıyorum erken yatamıorm kafam hep dolu ondan mı? bebeğin hareketleri cok ağrılı olmaya başladı hiç yatmıyor gece anlamıyorm.walla bazı hamıleler görüyorum utanmasalar kosacaklar bn sağdan sola zor dönüyorum
ben de seni merak etmiştim.vala canım bende aynı uykular çok sıkıntılı, geçen haftalarda sıcaklardan uyuyamıyordum. şimdi niye uyuyamıyorum bilmiyorum. neyse akşam 11 gibi yatıyorum. uykuya da gündüz yorulmadıysam çook zor dalıyorum. geceleri çok uyanıyorum bölük pörçük uyuyunca da sersem gibiyim. gündüzde mal gibi geziyorum afedersiniz. bir önceki gece 3 ten beri uyuyamadım dün akşam artık vucut yeter dedi 11 gibi uyumuşum gece 2 kere yine uyandım, 1.45 geri yatışım 3 sabah 5 de uyandım 6 gibi uyumuşum, şimdi 7 den beri tekrar uyanığım bu durum 3 hftadır filan var.
bu arada dün hastaneden çıktım allahın izniyle 24 saatlik idrar sonucum temiz çıktı. tansiyonlarımda normale döndü,, şimdi evde tansiyon takibi yapıyorum. 10gün sonra kontrol var. 2 doz viğer geliştiricimizde yapıldı. pazarteside 33 haftaya giriyorum. kızımın çantasını hazırladıydım zaten de kendi çantamıda artık hazırlamaya başlayacağım. kızım benim gibi aceleci birde hala makat geliş bakalım dönecek mi babası diyor sana çekmiiş inatcı dönmüyor ben diyorum sana çekmiş keyifci rahatını bulmuş dönmüyorr
şaka bir yana rabim hepimize miadında sağlıklı hayırlı kolay bir şekilde doğurmayı nasip etsin yavrulamızı kucağımıza almayı nasip etsin.
çok şükür hareketler biraz azaldı ama şükür hissedilecek seviyede birde çikolata yiyip bekliyorumben de seni merak etmiştim.
iyi olmana, idrarın temiz çıkmasına çok sevindim. ciğer geliştirici sonrası hareketlerde biraz azalma olabilir :)
tansiyonun nasıl peki normale döndü mü?
ay maşallah inşallah bu sekilde devam eder.çok şükür hareketler biraz azaldı ama şükür hissedilecek seviyede birde çikolata yiyip bekliyorum
şuan 11-7 12-8 seviyesindee elhamdüliilah
asistan doktor vardı saat başı tansiyon ölç dedi dedim bu beni daha kötü hissettirir yüksledimi yükselecek mi acaba kaç bana sorarsan benim fikrim bu dedi 13-9 bile olursa tekrar acile geliyorsun dedii
inşaalah olmaz şuan iyi gidiyorum iyiyiym de
Yüksek tansiyon hamilelik te his ediliyor.ay maşallah inşallah bu sekilde devam eder.
genelde tansiyonu bu sekilde sık takip yaptırıyorlar.
bir de insan yükselişleri hissetmeyebiliyormuş.
13/9 a bile hastaneye çağırıyorsa ölçmekte fayda var maalesef. az kaldı şu sayılı günler de çabucak gelip geçecek :)
aynen son 50 gün de 36 haftadan sonra inşallh sıkıntı olmz diye düşünüyorum. son 3 hafta gözüyle bakıyorum. aslında normal doğum istiyorum ama artık nasibimizde ne varsa onu kolaylaştırsın rabbim. sağlıkla geldikten sonra normal sezaryen bir önemi yok.ay maşallah inşallah bu sekilde devam eder.
genelde tansiyonu bu sekilde sık takip yaptırıyorlar.
bir de insan yükselişleri hissetmeyebiliyormuş.
13/9 a bile hastaneye çağırıyorsa ölçmekte fayda var maalesef. az kaldı şu sayılı günler de çabucak gelip geçecek :)
bende bunlar olmadı da baazen gözümün önünde birşeyler uçuşuyor gibi oluyor ama bu ani ve hızlı hareket ettiğimde aniiden kalktım ya da başımı aşağı yanlış pozisyonda eğdim kafamı kaldırınca birşeyler uçuşuyor.Yüksek tansiyon hamilelik te his ediliyor.
Göz se simsek carpma ve yarım görme şeklinde oldu ben de.
Korkma kuzum arada benimde aşırı hareketli oluyor, büyüme atakları sanırım bunlarCanım halen hareketli, sadece tuvalete kalkıyorum. O yüzden sancı hissetmedim. Ama yürümekten ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?