2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlıkla kullanın inşallah sarı çiçeğim Güneş kızımıza hayırlı olsun
Teşekkür ederiz hepimiz sağlıkla kullanalım inş
Taksiyle geldim annemdeyim, şu an oturduğum için bir şey yok. Kan vs gelmemiş. Ama çocuk inanılmaz hareketli. Yarım saat daha bekleyip doktora gidicem
Hemen bi şeyler ye. Hiçbir şey olmazsa süt filan iç. Şekerin düştüyse, acıktıysan da çok can acıtıcı hareket ediyorlar.
Çok uzun süre nst bağlı kalınca farkettim

Saglikla kullansin insallah

Kiyafetleri neyden kacar tane aldiniz? Ben çabuk küçülüyor diyorlar diye dört beş tane 0-3, üç dört tane 3-6 aldım ama çok mu az oldu böyle de.. mesela 5 uzun kollu body 6 tane alt var. 2 veya 3 tane tulum var. Ekleme yapsam mi?

Bir de bez stokluyor musunuz?

Şimdi yemek yedim canım. Uzanıyorum. İçerde fır dönüyor bebek, ayağa kalkmayacağım bir süre, çok korktum

1 paket bez aldım sadece canım ben 4 paket ıslak mendil küçük mü büyük mü doğacak bilmiyorum o yüzden 2 tane tulum var 6 adet 0-3 alıyorsam 6 adet 3-6 aldım body pijama ve şapka gibi set 2-3 set hastane çıkışı gibi var 5li 10lu hediye geldiler 6 adet yenidoğan zıbın aldım 6 adet 3-6 zıbın alıcam birde çoraplı pijamalardan 6 tane alıcam o kadar

Taksiyle geldim annemdeyim, şu an oturduğum için bir şey yok. Kan vs gelmemiş. Ama çocuk inanılmaz hareketli. Yarım saat daha bekleyip doktora gidicem

Bi keresinde bana da olmuştu telaşla buraya yazmıştım muhtemelen sadece mesaneye vuruyo iyice ağırlaştığından sana çıktı çıkacak gibi geliyor kuzum

Hepsini okudum baktım.. kapı süsleri magnetler harika sağlıkla gelsinler güzel günlerde kullanın inşAllah
Ben kapı süsü yaptırıyorum Yahya doğdu Yasir abi oldu şeklinde olacak bide magnet tamamlanınca atarım çok sevdiğim bir arkadaşım bu işlerle ilgileniyor onın dışında çikolota vs düşünmedim hiç bi zahmet ilk zaman kimse gelmesin istiyorum.. ama kaynar denilir bizim oralarda sıcak şerbet var ondan .. kendim de çok severim içmeyi

Uzanıyorum canım, ayağa kalkmıyorum korkudan. Bebek hareketli çok, onun dışında iyiyim, sancım kesildi. Ama şimdi ağzımdan çıkacak çocuk, salıncakta sallanıyor gibi hareketli
Aşağıda mi hissediyorsun canım hareketleri, sen bol bol dinlen bakalım bi durum değişecek mi

Başınız sağ olsun, çok geç gördüğüm ve acınızı tazelemiş olduğum için de özür diliyorum şimdiden. Kasım anneleri grubundayım, bugün orada da başka bir anne adayından aynı haberi aldım. Yüreğim yandı. Yapılabilecek her şey yapılmış, size sabır diliyorum, dayanma gücü diliyorum

Adana da kaynar çok güzelde sut yapiyor

Ay maşallah ya Ah benimde el işim iyi aslında normalde kendim yapacaktım ama sıcaklara denk geldim o kadar hararet basıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…