Hemen bi şeyler ye. Hiçbir şey olmazsa süt filan iç. Şekerin düştüyse, acıktıysan da çok can acıtıcı hareket ediyorlar.
Çok uzun süre nst bağlı kalınca farkettim
Evett maaş geldiği gibi Mehmet beyin popişine gidiyor çoğu eksiği tamamladım en son bir e bebek check yapıcam patikli pijama ve zıbınlar için sonra bittiii en çok çantayı beğenmiştim umarım memnun kalırım
Kiyafetleri neyden kacar tane aldiniz? Ben çabuk küçülüyor diyorlar diye dört beş tane 0-3, üç dört tane 3-6 aldım ama çok mu az oldu böyle de.. mesela 5 uzun kollu body 6 tane alt var. 2 veya 3 tane tulum var. Ekleme yapsam mi?
Hemen bi şeyler ye. Hiçbir şey olmazsa süt filan iç. Şekerin düştüyse, acıktıysan da çok can acıtıcı hareket ediyorlar.
Çok uzun süre nst bağlı kalınca farkettim
Uzanıyorum canım, ayağa kalkmıyorum korkudan. Bebek hareketli çok, onun dışında iyiyim, sancım kesildi. Ama şimdi ağzımdan çıkacak çocuk, salıncakta sallanıyor gibi hareketli
Kiyafetleri neyden kacar tane aldiniz? Ben çabuk küçülüyor diyorlar diye dört beş tane 0-3, üç dört tane 3-6 aldım ama çok mu az oldu böyle de.. mesela 5 uzun kollu body 6 tane alt var. 2 veya 3 tane tulum var. Ekleme yapsam mi?
1 paket bez aldım sadece canım ben 4 paket ıslak mendil küçük mü büyük mü doğacak bilmiyorum o yüzden 2 tane tulum var 6 adet 0-3 alıyorsam 6 adet 3-6 aldım body pijama ve şapka gibi set 2-3 set hastane çıkışı gibi var 5li 10lu hediye geldiler 6 adet yenidoğan zıbın aldım 6 adet 3-6 zıbın alıcam birde çoraplı pijamalardan 6 tane alıcam o kadar
Hepsini okudum baktım.. kapı süsleri magnetler harika sağlıkla gelsinler güzel günlerde kullanın inşAllah
Ben kapı süsü yaptırıyorum Yahya doğdu Yasir abi oldu şeklinde olacak bide magnet tamamlanınca atarım çok sevdiğim bir arkadaşım bu işlerle ilgileniyor onın dışında çikolota vs düşünmedim hiç bi zahmet ilk zaman kimse gelmesin istiyorum.. ama kaynar denilir bizim oralarda sıcak şerbet var ondan .. kendim de çok severim içmeyi
Uzanıyorum canım, ayağa kalkmıyorum korkudan. Bebek hareketli çok, onun dışında iyiyim, sancım kesildi. Ama şimdi ağzımdan çıkacak çocuk, salıncakta sallanıyor gibi hareketli
Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun , amiiiin dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Erken doğum sebebim enfeksiyon en başından anlatmam gerekirse 19. Haftamda tansiyonum yukseldi öğürme ve kusma çok oldu ve nişanım geldi internette araştırdığım için az çok biliyordum ne olduğunu bir tuhaflık var dedim devletin acıline gittim birşey yok bebek falan iyi alttan muayeneye gerek yok diyip gönderdi kendi doktorumu aradım sonraki gün gel yanıma dedi ama eşim il dışında olduğu için götürecek kimsem yoktu arkadaşları da çalışıyor kimseye izin al götür beni diyemeyiz diye dedik haftasonu eşim gelince gideriz daha sonra hastaneden aradılar beni doktorunuz sizi muayeneye çağırıyorlar diye daha sonra eşim geldi doktora gittik 20. Haftamda anlattım durumu böyle böyle nişanım geldi sanırım dedim muayene etti evet nişanın gelmiş 2cm e yakın acilman olmuş rahim boyun 8mm acil hastaneye yatircam yoksa doğum olacak dedi ben afalladim ne oluyor anlamadım dedim daha sonra yatsak dedi sen durumun farkında değilsin herhalde doguracaksin dedi hastaneye yatırdı ilaçlarla durdurmaya çalıştı ama olmadı acil serklaja alıyorum mecburum dedi 13mm e çıktı tabi sürekli yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin falan dedi dikişten sonra 1 hafta sonra muayeneye gittim 4mm e düşmüş tekrar dikiş patlayacak sana daha yukarı dikiş lazım dedi profesör e gönderdi beni 21. Haftamda adam baktı senin hemen dikiş atılman lazım dedi apar topar ikinci kez dikiş atıldı 45mm e çıktı artık yatmana gerek yok kalk gez dolaş falan dedi prof ama benim doktorum hayır yatacaksin dedi bende yattım sürekli yine bakmaya annem geldi annem yokken eşim işten gelip yemek temizlik falan uğraşıyordu daha sonra görümcem okulu bitince geldi sonra benim kasılmalar falan başladı akıntım vardı doktor toz antibiyotik falan verdi sonra geçmedi hala akıntım devam ediyordu ama turuncumsu bir renkti tuhafti böyle idrar yollarından da geliyordu vajinadan da sonra bayramın birinci günü benim belimden kasıklarıma vuran bir sancı başladı gittikçe artıyor kasilmalarim var devletin acıline gittik yine muayene falan etti herşey normal dikişler sağlam enfeksiyondan dedi iğne yaptı gönderdi bir kaç gün sonra da sabah kalktım kanamam başladı hemen kendi doktoruma gittik acil yatiriyorum seni doğum başlayacak sancini durdurmamiz lazım dedi yatırdı bir sürü serumlar ilaçlar falan nst ye bağlandım ilaçlar fayda etmiyor hala sancım var 14 temmuzda muayene etti dikişlerin o kadar sağlam ki rahimin yırtılır bebek dogamaz o derece dedi yukarı odaya çıktık aradan 1-2 saat geçti benden pıhtı şeklinde kanlar gelmeye başladı hemen doktor muayeneye çağırdı beni bir baktı bebek artık iyice inmiş rahim boyu sıfırlanmış dikişler rahimini yırtıyor senin hayatın tehlikede dedi acil sezaryen dedi artık rahimim yirtiliyordu hemen aldi sezaryenim çok uzun sürdü 2 saatten fazla bebeği alması yarım saat sürdü kakasını yapmış stresten aldılar hemen kuvoze sonraki gün gittim gördüm yavrumu o gün taburcu oldum sonrasında aradılar 16 temmuz saat 10 da bebeği kaybettik diye enfeksiyon bebeğe geçmiş kan değerleri çok kotulesmis çoklu organ yetmezliginden kaybetmişiz
Başınız sağ olsun, çok geç gördüğüm ve acınızı tazelemiş olduğum için de özür diliyorum şimdiden. Kasım anneleri grubundayım, bugün orada da başka bir anne adayından aynı haberi aldım. Yüreğim yandı. Yapılabilecek her şey yapılmış, size sabır diliyorum, dayanma gücü diliyorum
Hepsini okudum baktım.. kapı süsleri magnetler harika sağlıkla gelsinler güzel günlerde kullanın inşAllah
Ben kapı süsü yaptırıyorum Yahya doğdu Yasir abi oldu şeklinde olacak bide magnet tamamlanınca atarım çok sevdiğim bir arkadaşım bu işlerle ilgileniyor onın dışında çikolota vs düşünmedim hiç bi zahmet ilk zaman kimse gelmesin istiyorum.. ama kaynar denilir bizim oralarda sıcak şerbet var ondan .. kendim de çok severim içmeyi
Ben bunun küçük geniş kavanoz olanına küçük lokumlardan koymuştum nişanimda canım. Yine aynı tarz bisey yapmayayım dedim. Bizim ilçede bu tarz malzeme satan bi yer var etiketine kadar herseyini kendim yapmıştım