2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar simdi ağustos annelerini okuyordumda çoğu dogurmus ama bir kaci cok dikkatimi cekti 40 ci haftadalar hala dogum belirtisi yok allahtan sezaryan olacagim 40 hafta bekleyebilecegimi sanmiyorum bir daha oglumu 39+6da dogurdum temmuz ayinda o sicakta 40 hafta nasil beklemisim hayret ediyorum vallahi

Cnm çok duygulandım Allah’ın izniyle çok yakın zamanda oğlunu kucağına alıcaksın kilo alımı nasılmış doktorların söylediği öngördüğü bir şeyler var mı? Özel hastanedemi doğum yaptın yoksa devlettemi inanıyorum çok yakın zamanda kollarında bu günleri hayal olarak hatırlayacaksın

Valla benim 37 dolunca alcam dedi 38 in içindeyken çok heyecanlıyım bende aynı şeyi düşündüm 40-41 leri bekleyen olcak sıcaklar ağırlık Allah hepimize güç kuvvet versin ben ağustos sonuna kadar susuyorum kocama dedim dün akşam ağustos sonuna kadar gelmesin ama 1 eylülden sonra sanırım hadi çıksın demeye başlarım ben diyorum

Ağırlaştıkca ağrılar başladı hepimizin. Rabbim kolaylaştırsın son aylarımızıda kolayca atlatalım inşallah

Aksam beni bir ter basti allah allah kaburgalarim belim catirdiyor agridan bebek cok agrili hareketler yapti ağustos diye sikiyorum disimi 34du doldurayim dogsun demeye basliycam gibi geliyor cok zor hamilelik allah hepimize guc kuvvet ve bolca sabir versin

Ağustos anneleri hızlı çıktı onlar temmuzdan başladı doğuma eylül anneleride başlar 1 haftaya doğum haberleri gelmeye

Hep aynıyız bence ben şimdiden diyorum 37. Hafta yeter Rabbim sağlık versinde ben o 39-40 ları kaldıramam gibi geliyor şimdiden ağırlaşma sıcaktan bunalma kaldıramıyorum göbek iyice büyüyünce neler olacak düşünmeden edemiyorum

Diyer hamileler denize tatile gidiyor hayret ediyorum ben yatinca sagima soluma zor donuyorum allah sonumuzu hayir etsin

Diyer hamileler denize tatile gidiyor hayret ediyorum ben yatinca sagima soluma zor donuyorum allah sonumuzu hayir etsin
Ay sorma benim bir arkadaşım benden 1 hafta önde hani aramızda da aman aman fark yok ama kız mayıstan berii tatilde yok otel tatili yok ailesinin yazlığı derken gebeliği bitirecek hayır bi de 1,5 yaşında kızı da var bende başka cocukta yok yanş cesaret edemiyorum ama

Masallah gecen biz tatile gittik 2 gunlugune beltim cikti oglanla

Ya konuşuyoruz ediyoruz ama her şey psikolojik sanırım birde çok şükür tüp bebek aşılamaya gerek kalmadı ama yaklaşık 15 aydır gebelik için uğraştık. 2. Klomen ve iğne tedavisinde oldu tabi öncesinde de doktora git sürekli yumurta takibi eşim test verdi bitkisel şeyler duy onları dene vs derken oldu çok şükür. 15 ayda ama etkilemedi desem bu süreç yalan olur ben yıllarını vermiş insanların psikolojini düşünemiyorum Rabbim onlara tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Tabi ki uğraşmadan evlat sahibi olanlarda atıp tutmuyordur da kendini biz her ay bi hevesle uğraştığımız için korkumuzda farklı oluyor sanıyor bilmiyorum. çevre de buna itiyor işte bir şey oldugunda o kadar uğraştınız sağlıkla bir elinize alın dediğinde iyice üzülüyorum ben hamileliğin etkisiyle sanırım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin

Hadi bakalim teyzeleri size buraya 30+0 kocaman bir gobus ve parka gitmek isteyen bir yakisikli birakiyorum kustu kendisi teyzelere gulumse dedim parka diyor neyse kizlar biz bir park havasi alalimda su yakisiklinin bir gonlunu alayim yoksa aksama kadar kus kalir opuyorum hepinizi gobek show gormek istiyorum bugun bol bol gelince bakicam

Adana da kaynar çok güzelde sut yapiyor
Ben mersinliyim evet doğum yapanın evinde olur.. maşallah çokta bereketli içi zaten..
Bundan mı bahsediyorsunuz
Canım mersinde adanada aktara kaynar malzemesi deyince paketli veriyorlar.. onu bir bezin içine koyup yaklaşık 5lt su olması lazım kaynatıyoruz.. ben soğutup dolaba da koymuştum biri gelince ısıtıp veriliyor üzeri bol ceviz sıcak olarak servis ediliyor
Ayy ben bunu çok severim lohusa şerbeti deriz aynı şey mi acaba dicektim aynıymış küçükken biri doğursada içsem derdim
Biz üzerine çiğ soyulmuş badem biraz buz atıp öyle içiyoruz
Bizde sıcak olarak servis ediliyor.. bende çocukken hiç sevmezdim sonradan sevmeye başladım
Canım benim çok şükür İnŞAllah kucağına aldığın gün bütün sıkıntılarında gidecek baksana hemen tansiyonun bile düzene girmiş.. Rabbim twz vakitte toparlanmasını nasip etsin doruk beyin

Evet bugün kontrole gittim yeni geldim eve.
-32+0 çalışabilir raporu aldım (istediğin zaman çalışamaza geçebilirsin rapor alırsan da doğum sonrası izninden düşüyor dedi)
-1884gr 40 cm olmuş paşam
-Suyu normal
-Kordonuna baktı ilk kez oda normal dedi
-Ters duruyor kafası yukarda dedi
- Bazen öyle bir vuruyorki tuvaletim geliyor dedim.. günde 8-10defaya kadar vurması normal çok yorulunca olur dinlen dedi
-Bol sıvı tüket sıcakta dışarı çıkma biz bşle zor dayanıyoruz dedi
-Karpuz yiyebilirsin şekerli ama su dedi.. şeker ölçümlerimi söyledim normal dedi ona da..
-Rahim uzunluğunu unuttum yine ama sıkıntı olsa söylerdi sanki çünkü iyice baktı
- 2 hafta sonra gel dedi ama 2 hafta sonra yokmuş olur da sıkıntı olırsa diğer doktorumuza görünebilirsin ben olmayacam 3 eylüle randevu oluşturduk yine.. acil bir durumda mutlaka gel.. hareket hissetmezsen özellikle dedi..
-bende 62.7 gram geldim 3 kilo anca almış görünüyorum ama bebişim iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…