2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Off kızlar daha benim bebeğimin ismi yok asla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden

Ay bende geçen hafta depend alayım denemenin vakti sanırım dedim ama geçti bizim kız idrar torbamda tepindiğinden olmuş inşaaalaaah seninkide hemencecik geçer pozisyondandırda

Benimki yan duruyordu kafası belimin sağımdaydı çok rahatsız ediciydi. Yatmayı bırak, Hafif sağa doğru bükülsem nerdeyse böbreğimi ittirecek oluyordu hatta burda ctesi foto paylaştım çocuğun kafası hafif şişlik yapmış belli oluyor
Şimdi diyorum inş azcık baş aşağı dönmüştür. Çünkü o pozisyonda durmasındansa ben ince ince kaçırmaya razıyım

Bizimde odaya yarın başlanacak çantamda asla hazır değilki sağlıkla gelsinde nolcak bi şekilde olur moduna girmeye çalışıyorum bizde çook tartıştık ama faydası yok zararı var tartışmanın
Ay bende bekliyorum hanımefendi dönsün diye ama yok hala bizimkinin kafasıda kaburgamda

Canim canta, gecelik vs icin bence gec kalmis degilsiniz. Bende daha hazirlamadim bakmadim bile gecelik falan. Birkac saatlik sey canta hazirlamak kendini bunlar icin kasma. Odasi icin de kusmektense tatli dille esini ikna edip baslayabilirseniz iyi olur. Odanin havalandirilmasi falan da gerekiyor ya o acidan. Bebisler saglikla vakitlice gelsin de hepsi hallolur rahat ol.

Dedigin gibi benimki de gamsiz kavga edince hepten yapmiyor. Bebenin dolabinin kiyafet takilan askisi var ya onun takilmasi lazim bir aski icin 1 aydir dil dokuyorum tak diye biliyorum kavga etsek tamamen bosverecek. Hepsi boyle yani

Perşembe doktora gitcem kuzum sorcam bu durumu. Ya bende kilo varya bide ondan da az hissediyor olabilirim
Sen gene de dediğimi kontrol amaçlı yapabilirsin. Doktorunla da durumu paylaşırsın. Ben denemeye fırsatım kalmadan doğurdum bari siz faydalanın
Ay inşallah bakalım az kaldıı Diyorum eşime 2. Olursa nasipse kış hamileliği yaşıycam diye
Çok azimli gördüm seni ben bunda pes ettim ve defteri kapattım valla

Allah kavuştursun canım bütün dualarım seninle. Özlemin bir an önce son bulsun, kucağına al inşallah bebeğini canım benim
İnşallah arkadaşım inşallah süt sağmış görevini yerine getirmiş bir anne olarak son 9 saat inşallah

İnan ki huzurun yerinde olsun, bebişin sağlıklı olsun o dediklerin 1 günlük iş.
Gecelik dediğin de bugün siparişini veriyorsun yarın sende canını sıkmaya değmez.
Ben doğuma giderken annem alelacele evin karşısında bir butikten bir renkli gecelik almış, inanır mısın kumaşına o kadar bayıldım ki, diğer rengini aldırdım babama hastanede kalırken. Birden fazla gecelik alın size tavsiyem. Hatta renkli olsunlar. Çünkü kanama vs de çok kötü görünebiliyor.
Bir de bebeğin odası İçin hiç telaş etme. Hep detay inan ki bazı şeyler. Hiç huzurunu bozma bunlar için.
Erkeklerin dünyası bizden çok farklı, belki onlar doğrusunu yapıyordur yumurta kapıya gelmeden bişey yapmayarak. Böylece hiç canlarını sıkmıyorlar
Biz kadınlar çok ayrıntıya girip kendimizi darlıyoruz.

Sağol canım çok haklısın sanırım biz kendimizdeki heyecanı onlarda göremeyince korkuyoruz. Panik yapıyoruz. Gecelik konusu ayrı bir sorun, annem pembiş dantellere bakıyor, hatta ısrar ediyor, o da ayrı bir konu
Ne bileyim ben de ağırlaşmadan odasını, çantasını hazırlayım diyorum. Adamın da işine geldi sabaha kadar maç izliyor
Seni ve erken doğum yapanları duydukça benim de başıma gelir diyorum, içimin rahat etmesini istiyorum elimde değil sanırım biraz da açıklama, gönül alma bekliyor insan. Sanki hamile olan o, tripcan
Senin bebeğine kavuştuğun gün çook mutlu olacağım, kocam kişisini bile unuturum, hemen yaz olur mu

Çok güzel olmuş ki benim de çektiğim böyle göbek videolarım vardı. Çok güzel bir anı olarak kalıyor
Senden bir aya insallah soyle pozlar gorucez kuzum

Eklentiler

• 927DB85C-F642-493A-A8BB-30096F91ABD8.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 7EFC6061-1BDD-4259-8858-55721B39ED1D.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 1FC68BD3-F26D-4AFD-B0E5-E04BF754DDB2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 41
canim benim esine benim bebek odamin resmini goster lutfen :)
sen tasiyip boyayamiyacagina bir gun halletsin ve sana supriz yapsin lutfen
Gecelik pijama dedigin nedir ki iki tıka bakar online dan .
isim de belki dogunca bebeginin yuzunu gorunce icinden gelir. Lutfen uzme kendini

Eklentiler

• 6E896435-4B88-4C10-A15C-34F753A5CFFF.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 103
Aynı böyle bebeğin odası, hatta daha beter, 3 tane dolap var odada içleri boşaltılıp, taşınacak koşu bandı vs. Ah taşıyabilsem..Sen ne zaman düzenleyeceksin canım?

Aynı böyle bebeğin odası, hatta daha beter, 3 tane dolap var odada içleri boşaltılıp, taşınacak koşu bandı vs. Ah taşıyabilsem..Sen ne zaman düzenleyeceksin canım?
bende dolap gomme odanin icinde .
burasi tam bebek odadi degilde annemler gelicek onlarin odasi olucak ama bebek esyalari da burada olucak . besik benimle kalicak.

valla bilmiyorum ki kuzum, eylul basi gibi toparlarim heralde .

Günaydın kızlar burda başımıza her şey geliyor böyle bi topiğiz bunu da yazayım bari içerde kudururken karnımdan çıt diye ses geliyo arada eklem sesi gibi bugün kontrol var hatırlarsam sorarım kafası sağda dönmedi de karnımı dört köşe hale sokuyor idrar kaçıracak gibiyim sabahları da belime bi ağrı giriyor yatakta dönemiyorum ağlayacak gibi oluyorum bizde durum böyle

Hoşgeldin canım çok merak etmiştim seni. İyi olmana çok sevindim. Senin bücür de korkutmak istemiş demek ki annesini. İnşallah sen de sağlıkla zamanında alacaksın kucağına canım
Hoş buldum bebeğimm, şimdiden çektiriyor küçük insanlar, doğduktan sonra neler olacak bakalım.
İnşallah minnoşum çok teşekkür ederim.

Canım bu yüzden mi kavga ettiniz
İlk zamanlar odasında yatmayacak zaten ben oda bile yapmadım park yatak aldım . Hastane çantam hazır değil kıyafetleri eşim yeni yıkıyor ki erken doğum riski var gibi rahim uzunkugim kısalmış . Bir paket bez aldım artık doğarsa altı günlük bezi var diyeceğim şu ki bunların hepsi acil bir durumda o kadar hızlı hazır olur ki sen bile sasirirsin. Ben normalde çok pimpirikli bir insanım ama şu korkulardan sonra tek öğrendiğim önce sağlık olsun . Bebisin hastene çıkışı yıkanir bir battaniyeye sararsin bitti gitti . Önemli olan sen ve bebeğin sağlıklı olsun . Benim de şu an yardımcı olacak kimsem yok aksam esime ütü yaptırdım yaparken diyor ki küçücük çocuk niye kıyafetlerini utuluyoruz ki halinden hiç memnun değildi . Tüm iş ona kalıyor . Bende güldüm geçtim . Eşinle bu aralar bozuşma kendi iyiliğin için bırak kendi haline . Bu aralar hepimizin doğal olarak aşırı kaygıları var ama zaten kaçıncı haftadasin bilmiyorum en erken bir ay daha var . Herşey hallolur canım

Günaydın bebekler. Bugün de sabah 6’da evladımdan dayak yiyerek uyandım. Son iki haftadır böyle, üç beş saat uyku. Sürekli dayak.
Canım günaydın iyi olmana çok sevindim . Bende çok güzel tekmeleniyorum geçen bağırdım resmen şok oldum çünkü çıkacak sandım karnimdan . Herhalde duruş pozisyonu ile ilgili . Gün içerisinde uyusan uykun gelmuyor mu canım

Sağ olasın papatyam.
Ayaklar hala aşağıdaymış, bol bol aşağılara çalışıyor kerata.

Uykum gelmiyor bebeğim, gelse de uyuyamıyorum zaten, doğum sonrasına hazırlık mıdır nedir anlamadım.

Gunaydin kizlar
Benim size danismam gereken bir konu var
Benim yaklasik 2 hafta once baslayan bir gaz sancisi ve ishal gibi bir durumum var. Bir 10 gun kadar once doktoruma gittigimde reflor diye bir ilac verdi fakat ben ilaci henuz almadan sikintim gecer gibi oldu ve bende acikcasi bosu bosuna kullanmak istemedim ama hata mi yaptim bilmiyorum. Bir kac gundur yine asiri gaz sancim oluyor, gaz sancisi oldugundan eminim cunku gazim ciktigi gibi rahatliyorum ama gun icinde cok fazla oluyor ve ardindan tuvalete cikiyorum yine ayni ishalimsi bir durum var. Simdi oncelikle doktorumun tavsiye ettigi ilaci alip baslamayi dusunuyorum. Ben normalde hep kabiz oldugum icin ve kullandigim demir ilaci da bunu arttirdigi icin demir ilacinin sivi formuna gecmistim. Bu da ishal yapabilir diye biliyorum ama bir suredir de bilerek icmiyorum denemek icin. Yine de sorunum devam ediyor. Bu sekilde problem yasayan oldu mu aranizda. Yani cok sukur baska bir sikintim vs yok. Sanki bir sey yemisim de dokunmus bagirsaklarimi bozmus gibi bir his var surekli sabah sabah tatsiz bir konu oldu kusura bakmayin ama basina gelen var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…