- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ay bende geçen hafta depend alayım denemenin vakti sanırım dedimama geçti bizim kız idrar torbamda tepindiğinden olmuş inşaaalaaah seninkide hemencecik geçer pozisyondandırda
Bizimde odaya yarın başlanacak çantamda asla hazır değilki sağlıkla gelsinde nolcak bi şekilde olur moduna girmeye çalışıyorum bizde çook tartıştık ama faydası yok zararı var tartışmanınOff kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Ay bende bekliyorum hanımefendi dönsün diye ama yok hala bizimkinin kafasıda kaburgamda
Benimki yan duruyordu kafası belimin sağımdaydı çok rahatsız ediciydi. Yatmayı bırak, Hafif sağa doğru bükülsem nerdeyse böbreğimi ittirecek oluyorduhatta burda ctesi foto paylaştım çocuğun kafası hafif şişlik yapmış belli oluyor
Şimdi diyorum inş azcık baş aşağı dönmüştür. Çünkü o pozisyonda durmasındansa ben ince ince kaçırmaya razıyım
Off kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Sen gene de dediğimi kontrol amaçlı yapabilirsin. Doktorunla da durumu paylaşırsın. Ben denemeye fırsatım kalmadan doğurdum bari siz faydalanınPerşembe doktora gitcem kuzum sorcam bu durumu. Ya bende kilo varya bide ondan da az hissediyor olabilirim
Çok azimli gördüm seniAy inşallah bakalım az kaldııDiyorum eşime 2. Olursa nasipse kış hamileliği yaşıycam diye
İnşallah arkadaşım inşallahAllah kavuştursun canımbütün dualarım seninle. Özlemin bir an önce son bulsun, kucağına al inşallah bebeğini canım benim
icinizi isitacak bir tiktok videosu yaptim kendimesizde yapin hatira kalir kuzucuklarimiza
İnan ki huzurun yerinde olsun, bebişin sağlıklı olsun o dediklerin 1 günlük iş.Off kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Sağol canım çok haklısınİnan ki huzurun yerinde olsun, bebişin sağlıklı olsun o dediklerin 1 günlük iş.
Gecelik dediğin de bugün siparişini veriyorsun yarın sendecanını sıkmaya değmez.
Ben doğuma giderken annem alelacele evin karşısında bir butikten bir renkli gecelik almış, inanır mısın kumaşına o kadar bayıldım ki, diğer rengini aldırdım babama hastanede kalırken. Birden fazla gecelik alın size tavsiyem. Hatta renkli olsunlar. Çünkü kanama vs de çok kötü görünebiliyor.
Bir de bebeğin odası İçin hiç telaş etme. Hep detay inan ki bazı şeyler. Hiç huzurunu bozma bunlar için.
Erkeklerin dünyası bizden çok farklı, belki onlar doğrusunu yapıyordur yumurta kapıya gelmeden bişey yapmayarak. Böylece hiç canlarını sıkmıyorlar
Biz kadınlar çok ayrıntıya girip kendimizi darlıyoruz.
Senden bir aya insallah soyle pozlar gorucez kuzumÇok güzel olmuş kibenim de çektiğim böyle göbek videolarım vardı. Çok güzel bir anı olarak kalıyor
canim benim esine benim bebek odamin resmini goster lutfen :)Off kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Aynı böyle bebeğin odası, hatta daha beter, 3 tane dolap var odada içleri boşaltılıp, taşınacakcanim benim esine benim bebek odamin resmini goster lutfen :)
sen tasiyip boyayamiyacagina bir gun halletsin ve sana supriz yapsin lutfen
Gecelik pijama dedigin nedir ki iki tıka bakar online dan .
isim de belki dogunca bebeginin yuzunu gorunce icinden gelir. Lutfen uzme kendini
bende dolap gomme odanin icinde .Aynı böyle bebeğin odası, hatta daha beter, 3 tane dolap var odada içleri boşaltılıp, taşınacakkoşu bandı vs. Ah taşıyabilsem..Sen ne zaman düzenleyeceksin canım?
Hoş buldum bebeğimm, şimdiden çektiriyor küçük insanlar, doğduktan sonra neler olacak bakalım.Hoşgeldin canımçok merak etmiştim seni. İyi olmana çok sevindim. Senin bücür de korkutmak istemiş demek ki annesini. İnşallah sen de sağlıkla zamanında alacaksın kucağına canım
Canım bu yüzden mi kavga ettinizOff kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Canım günaydın iyi olmana çok sevindim . Bende çok güzel tekmeleniyorum geçen bağırdım resmen şok oldum çünkü çıkacak sandım karnimdan . Herhalde duruş pozisyonu ile ilgili . Gün içerisinde uyusan uykun gelmuyor mu canımGünaydın bebekler. Bugün de sabah 6’da evladımdan dayak yiyerek uyandım. Son iki haftadır böyle, üç beş saat uyku.Sürekli dayak.
Sağ olasın papatyam.Canım günaydın iyi olmana çok sevindim . Bende çok güzel tekmeleniyorum geçen bağırdım resmen şok oldum çünkü çıkacak sandım karnimdan . Herhalde duruş pozisyonu ile ilgili . Gün içerisinde uyusan uykun gelmuyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?