2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyy ondan daha çok acıtıyor demek ki sipacik . Of of karnıma böyle vuruyorsa mesaneye o nasıl acıtır düşünmek istemedim

Canım hiç bir şeyi kafana takma bak ben oğlumda acemilikten hiç bir şey hazırlamıştım bı besigi vardı o kadar haftamda öyle erken değildi 36 da doğdu oğlum birden bı akşam acil olarak gittik ne oldu ne bitti anlamadım bile akşam olmasına rağmen herşey hazırdı hatta ve hatta hastane çantam bile yoktu düşün sezeryan bitti oğlum doğdu kıyafet bekliyorduk biz ameliyathanede. Eve geldim oda hazır eşya hazır herşey hazır bizi bekliyordu . Bir şekilde hazır oluyor herşey yanında annen ablan kardeşin varsa eğer daha rahat hazırlanmış oluyor hatta. Benim annem benim yanimdaydi ablam felan yok yengem vardı herşeyi halletmis abim zavallim kaç kez hastaneye gel eve git yapmış ama sonuçta beni mağdur bırakmadılar el elden yaptılar herşeyi o yüzden hiç stres yapma kendine bir şekilde olur hepsi

Ay o çıt sesi bebişlerin eklemlerinden geliyormuuuş bende daha başlamadı da cok merak ediyorum
4 köşe karın için yeni bi tabir buldum
2 tane bowling dubası dik şekilde yan yana karnımda duruyo sanki gibi bi şişlik benimki aynı öyle görünüyor

Papatyam o kadar haklısın ki
Olan olur olmayan daha sonra daha güzeli olur diyip geçiyorum ben de. Çocuklar sağlıklı olsun da

Papatyam o kadar haklısın ki
Olan olur olmayan daha sonra daha güzeli olur diyip geçiyorum ben de. Çocuklar sağlıklı olsun da
Aynen öyle sağlıkla gelsinler de eminim zaten birileri eve gelir onları düzenler aman hastane çıkışında eski pijama giyersin nolmus eve gelince güzel bir elbise yine cekinirsin fotoğrafını önemli olan bizler ve bebişler iyi olsun

Ben daha görüşmedim canım isimde karar veremedik hala ne kadara yaptırdın? Hastane odasının kapısında asmak için bir şey var mıdır ki o benim kafama takıldı
Canim bence vardir kanca gibi bir sey. Cunku mutlaka ip oluyor bu kapi suslerinde. Biz kuzeniminkini rahatca asmistik. Ben dedigim gibi ip takacagim ucuna rengi siritmayacak sekilde. Fiyati da 285 kargo dahil diye hatirliyorum. Ama ben yaptirali epey oldu bayramdan once siparis vermistim.

Erkekler düz mantık bakıyorlar ve çoğu da strese gelemiyor, dara hiç gelemiyor
Tavsiyem, elastik kumaş olması, esnemesi. O zaman memeyi çok kolay açıp sağabileceksin. Ya aslında bir tavsiyem daha var, dün düşündüm aklıma geldi. Bebek doğduğunda bazen hemen süt gelmeyebiliyor, benim 24 saat sonra geldi. Sezeryan ile de alakası yokmuş. Tamamen vücut ile alakalı bir durum.
Vücuttan plesantanın ayrılmasına göre süt kanallara doluyormuş.
Toplu söylemiş olayım, eğer sezeryan yapacaksanız, hemen süt gelmeme ihtimaline ve stres olmayın diye söyleyeyim bir şırınga içine doğumdan 2 gün önce süt sağmaya çalışın. Zaten yenidoğan bebek 2-3 saatte bir 1cc süt ile doyarmış. O gün idare etse sizi yeterli. Meme verirken ağzına damlatırsınız. Ertesi gün zaten emme hareketinin devamlılığı ile süt gelecektir.

Güya ben 28. Haftada çantamı hazırlayacaktım yalan oldu ama şu an çantadaki eksikler bile çok boş geliyor. Eksik olsa, acil olsa arıyorsun kocanı hemen aldırıyorsun

Küçücük bir valizle girdiğim hastaneden kaç torba ile çıktım inanamazsın. En son seyahat ütüsü ve minik misafir havlusu istemiştim artık eşimden memeye sıcak kompres yapmak için

Vallahi stres yapma herşey yoluna girer, yeter ki bebekle sen sağlıklı olun.

Sağol canım benim, inan ki güzel sözlerinizi duyunca acayip motive oluyorum İyi ki varsınız Sizi seviyorum

Senden bir aya insallah soyle pozlar gorucez kuzum
İnşallah canım
Çok doğru bir şey söyledin ben de oğlumun yüzünü görünce isminden emin oldum. Bir de göbek adı var artık, küçük sevgili demekmiş Hüseyin koydum göbek adını

Güle güle kullan canım isim netleşince bende yaptıracağım. Dediğin gibi ip takarız ucuna.

Benimde böyle ya heryer heryerde

Aynı durumdayım bende kan ilacindan olduğunu düşünüyorum doktora cumartesi gittiğimde soracağım canım sana da haber veririm

ah güzel arkadaşım senin mesajlarını okuyunca çok mutlu oluyorum
her gün daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. öncelikle akşama neşe dolu bir mesaj bekliyoruz umarım

hüseyin kimin ismi kimden esinlendin bakiiiim hüseyin hoca mı yoksa

Ayy Doruk’cugumuzu gobek adi da hayirli olsun
Benimde böyle ya heryer heryerde
notdefteri2_ bak kuzum asla yalniz degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…