- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Oyy ondan daha çok acıtıyor demek ki sipacik . Of of karnıma böyle vuruyorsa mesaneye o nasıl acıtır düşünmek istemedimSağ olasın papatyam.
Ayaklar hala aşağıdaymış, bol bol aşağılara çalışıyor kerata.
Uykum gelmiyor bebeğim, gelse de uyuyamıyorum zaten, doğum sonrasına hazırlık mıdır nedir anlamadım.
Canım hiç bir şeyi kafana takma bak ben oğlumda acemilikten hiç bir şey hazırlamıştım bı besigi vardı o kadar haftamda öyle erken değildi 36 da doğdu oğlum birden bı akşam acil olarak gittik ne oldu ne bitti anlamadım bile akşam olmasına rağmen herşey hazırdı hatta ve hatta hastane çantam bile yoktu düşün sezeryan bitti oğlum doğdu kıyafet bekliyorduk biz ameliyathanede. Eve geldim oda hazır eşya hazır herşey hazır bizi bekliyordu . Bir şekilde hazır oluyor herşey yanında annen ablan kardeşin varsa eğer daha rahat hazırlanmış oluyor hatta. Benim annem benim yanimdaydi ablam felan yok yengem vardı herşeyi halletmis abim zavallim kaç kez hastaneye gel eve git yapmış ama sonuçta beni mağdur bırakmadılar el elden yaptılar herşeyi o yüzden hiç stres yapma kendine bir şekilde olur hepsiOff kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Canım organlarım, geçecek az kaldı.Oyy ondan daha çok acıtıyor demek ki sipacik . Of of karnıma böyle vuruyorsa mesaneye o nasıl acıtır düşünmek istemedim
Ay o çıt sesi bebişlerin eklemlerinden geliyormuuuş bende daha başlamadı da cok merak ediyorumGünaydın kızlar burda başımıza her şey geliyor böyle bi topiğiz bunu da yazayım bari içerde kudururken karnımdan çıt diye ses geliyo arada eklem sesi gibi bugün kontrol var hatırlarsam sorarım kafası sağda dönmedi de karnımı dört köşe hale sokuyor idrar kaçıracak gibiyim sabahları da belime bi ağrı giriyor yatakta dönemiyorum ağlayacak gibi oluyorum bizde durum böyle
Papatyam o kadar haklısın kiCanım bu yüzden mi kavga ettiniz
İlk zamanlar odasında yatmayacak zaten ben oda bile yapmadım park yatak aldım . Hastane çantam hazır değil kıyafetleri eşim yeni yıkıyor ki erken doğum riski var gibi rahim uzunkugim kısalmış . Bir paket bez aldım artık doğarsa altı günlük bezi vardiyeceğim şu ki bunların hepsi acil bir durumda o kadar hızlı hazır olur ki sen bile sasirirsin. Ben normalde çok pimpirikli bir insanım ama şu korkulardan sonra tek öğrendiğim önce sağlık olsun . Bebisin hastene çıkışı yıkanir bir battaniyeye sararsin bitti gitti . Önemli olan sen ve bebeğin sağlıklı olsun . Benim de şu an yardımcı olacak kimsem yok aksam esime ütü yaptırdım yaparken diyor ki küçücük çocuk niye kıyafetlerini utuluyoruz ki halinden hiç memnun değildi . Tüm iş ona kalıyor . Bende güldüm geçtim . Eşinle bu aralar bozuşma kendi iyiliğin için bırak kendi haline . Bu aralar hepimizin doğal olarak aşırı kaygıları var ama zaten kaçıncı haftadasin bilmiyorum en erken bir ay daha var . Herşey hallolur canım
Geçecek inşallah canım öyle yapınca sol tarafına yatsan bende işe yariyoedu yanlara vursun en azındanCanım organlarım, geçecek az kaldı.
Aynen öyle sağlıkla gelsinler de eminim zaten birileri eve gelir onları düzenler aman hastane çıkışında eski pijama giyersin nolmus eve gelince güzel bir elbise yine cekinirsin fotoğrafını önemli olan bizler ve bebişler iyi olsunPapatyam o kadar haklısın ki
Olan olur olmayan daha sonra daha güzeli olur diyip geçiyorum ben de. Çocuklar sağlıklı olsun da
Sola yatınca daha çok azıtıyor bu çocuk, korkumdan sola yatamaz oldum.Geçecek inşallah canım öyle yapınca sol tarafına yatsan bende işe yariyoedu yanlara vursun en azından
Canim bence vardir kanca gibi bir sey. Cunku mutlaka ip oluyor bu kapi suslerinde. Biz kuzeniminkini rahatca asmistik. Ben dedigim gibi ip takacagim ucuna rengi siritmayacak sekilde. Fiyati da 285 kargo dahil diye hatirliyorum. Ama ben yaptirali epey oldu bayramdan once siparis vermistim.Ben daha görüşmedim canım isimde karar veremedik hala ne kadara yaptırdın? Hastane odasının kapısında asmak için bir şey var mıdır ki o benim kafama takıldı
Doğunca yandın Başak kanepelerin üstünde koşacak belliSola yatınca daha çok azıtıyor bu çocuk, korkumdan sola yatamaz oldum.sağa yatınca az daha sakin sanki.
Aynen yahuAynen öyle sağlıkla gelsinler de eminim zaten birileri eve gelir onları düzenler aman hastane çıkışında eski pijama giyersin nolmus eve gelince güzel bir elbise yine cekinirsin fotoğrafını önemli olan bizler ve bebişler iyi olsun
Anası çok mu akıllı? Ben de arkasından koşarım, babası da eskiyince yenisini alsın bana ne.Doğunca yandın Başak kanepelerin üstünde koşacak belli
Ahahaha ay birlikte koşun durun evin içinde artıkAnası çok mu akıllı? Ben de arkasından koşarım, babası da eskiyince yenisini alsın bana ne.
Sağol canım çok haklısınsanırım biz kendimizdeki heyecanı onlarda göremeyince korkuyoruz. Panik yapıyoruz. Gecelik konusu ayrı bir sorun, annem pembiş dantellere bakıyor, hatta ısrar ediyor, o da ayrı bir konu
Ne bileyim ben de ağırlaşmadan odasını, çantasını hazırlayım diyorum. Adamın da işine geldi sabaha kadar maç izliyor
Seni ve erken doğum yapanları duydukça benim de başıma gelir diyorum, içimin rahat etmesini istiyorum elimde değilsanırım biraz da açıklama, gönül alma bekliyor insan. Sanki hamile olan o, tripcan
Senin bebeğine kavuştuğun gün çook mutlu olacağım, kocam kişisini bile unuturum, hemen yaz olur mu
İnşallah canımSenden bir aya insallah soyle pozlar gorucez kuzum
Çok doğru bir şey söyledincanim benim esine benim bebek odamin resmini goster lutfen :)
sen tasiyip boyayamiyacagina bir gun halletsin ve sana supriz yapsin lutfen
Gecelik pijama dedigin nedir ki iki tıka bakar online dan .
isim de belki dogunca bebeginin yuzunu gorunce icinden gelir. Lutfen uzme kendini
Güle güle kullan canım isim netleşince bende yaptıracağım. Dediğin gibi ip takarız ucuna.Canim bence vardir kanca gibi bir sey. Cunku mutlaka ip oluyor bu kapi suslerinde. Biz kuzeniminkini rahatca asmistik. Ben dedigim gibi ip takacagim ucuna rengi siritmayacak sekilde. Fiyati da 285 kargo dahil diye hatirliyorum. Ama ben yaptirali epey oldu bayramdan once siparis vermistim.
canım ben de kargo dahil 160 a yaptırdım kargoda su an. elime bi sağlam ulaşsın memnuniyetle süreç tamamlanırsa haber veririm bi bakarsın istersen :)Güle güle kullan canım isim netleşince bende yaptıracağım. Dediğin gibi ip takarız ucuna.
Benimde böyle ya heryer heryerdecanim benim esine benim bebek odamin resmini goster lutfen :)
sen tasiyip boyayamiyacagina bir gun halletsin ve sana supriz yapsin lutfen
Gecelik pijama dedigin nedir ki iki tıka bakar online dan .
isim de belki dogunca bebeginin yuzunu gorunce icinden gelir. Lutfen uzme kendini
Aynı durumdayım bende kan ilacindan olduğunu düşünüyorum doktora cumartesi gittiğimde soracağım canım sana da haber veririmGunaydin kizlar
Benim size danismam gereken bir konu var
Benim yaklasik 2 hafta once baslayan bir gaz sancisi ve ishal gibi bir durumum var. Bir 10 gun kadar once doktoruma gittigimde reflor diye bir ilac verdi fakat ben ilaci henuz almadan sikintim gecer gibi oldu ve bende acikcasi bosu bosuna kullanmak istemedim ama hata mi yaptim bilmiyorum. Bir kac gundur yine asiri gaz sancim oluyor, gaz sancisi oldugundan eminim cunku gazim ciktigi gibi rahatliyorum ama gun icinde cok fazla oluyor ve ardindan tuvalete cikiyorum yine ayni ishalimsi bir durum var. Simdi oncelikle doktorumun tavsiye ettigi ilaci alip baslamayi dusunuyorum. Ben normalde hep kabiz oldugum icin ve kullandigim demir ilaci da bunu arttirdigi icin demir ilacinin sivi formuna gecmistim. Bu da ishal yapabilir diye biliyorum ama bir suredir de bilerek icmiyorum denemek icin. Yine de sorunum devam ediyor. Bu sekilde problem yasayan oldu mu aranizda. Yani cok sukur baska bir sikintim vs yok. Sanki bir sey yemisim de dokunmus bagirsaklarimi bozmus gibi bir his var sureklisabah sabah tatsiz bir konu oldu kusura bakmayin ama basina gelen var mi acaba?
Olur canım memnun kalırsan ona da sorarım :)canım ben de kargo dahil 160 a yaptırdım kargoda su an. elime bi sağlam ulaşsın memnuniyetle süreç tamamlanırsa haber veririm bi bakarsın istersen :)
ah güzel arkadaşım senin mesajlarını okuyunca çok mutlu oluyorumErkekler düz mantık bakıyorlar ve çoğu da strese gelemiyor, dara hiç gelemiyor
Tavsiyem, elastik kumaş olması, esnemesi. O zaman memeyi çok kolay açıp sağabileceksin. Ya aslında bir tavsiyem daha var, dün düşündüm aklıma geldi. Bebek doğduğunda bazen hemen süt gelmeyebiliyor, benim 24 saat sonra geldi. Sezeryan ile de alakası yokmuş. Tamamen vücut ile alakalı bir durum.
Vücuttan plesantanın ayrılmasına göre süt kanallara doluyormuş.
Toplu söylemiş olayım, eğer sezeryan yapacaksanız, hemen süt gelmeme ihtimaline ve stres olmayın diye söyleyeyim bir şırınga içine doğumdan 2 gün önce süt sağmaya çalışın. Zaten yenidoğan bebek 2-3 saatte bir 1cc süt ile doyarmış. O gün idare etse sizi yeterli. Meme verirken ağzına damlatırsınız. Ertesi gün zaten emme hareketinin devamlılığı ile süt gelecektir.
Güya ben 28. Haftada çantamı hazırlayacaktım yalan oldu ama şu an çantadaki eksikler bile çok boş geliyor. Eksik olsa, acil olsa arıyorsun kocanı hemen aldırıyorsun
Küçücük bir valizle girdiğim hastaneden kaç torba ile çıktım inanamazsın. En son seyahat ütüsü ve minik misafir havlusu istemiştim artık eşimdenmemeye sıcak kompres yapmak için
Vallahi stres yapma herşey yoluna girer, yeter ki bebekle sen sağlıklı olun.
Sağol canım benim, inan ki güzel sözlerinizi duyunca acayip motive oluyorumİyi ki varsınız Sizi seviyorum
İnşallah canım
Çok doğru bir şey söyledinben de oğlumun yüzünü görünce isminden emin oldum. Bir de göbek adı var artık, küçük sevgili demekmiş Hüseyin koydum göbek adını
Ayy Doruk’cugumuzu gobek adi da hayirli olsunErkekler düz mantık bakıyorlar ve çoğu da strese gelemiyor, dara hiç gelemiyor
Tavsiyem, elastik kumaş olması, esnemesi. O zaman memeyi çok kolay açıp sağabileceksin. Ya aslında bir tavsiyem daha var, dün düşündüm aklıma geldi. Bebek doğduğunda bazen hemen süt gelmeyebiliyor, benim 24 saat sonra geldi. Sezeryan ile de alakası yokmuş. Tamamen vücut ile alakalı bir durum.
Vücuttan plesantanın ayrılmasına göre süt kanallara doluyormuş.
Toplu söylemiş olayım, eğer sezeryan yapacaksanız, hemen süt gelmeme ihtimaline ve stres olmayın diye söyleyeyim bir şırınga içine doğumdan 2 gün önce süt sağmaya çalışın. Zaten yenidoğan bebek 2-3 saatte bir 1cc süt ile doyarmış. O gün idare etse sizi yeterli. Meme verirken ağzına damlatırsınız. Ertesi gün zaten emme hareketinin devamlılığı ile süt gelecektir.
Güya ben 28. Haftada çantamı hazırlayacaktım yalan oldu ama şu an çantadaki eksikler bile çok boş geliyor. Eksik olsa, acil olsa arıyorsun kocanı hemen aldırıyorsun
Küçücük bir valizle girdiğim hastaneden kaç torba ile çıktım inanamazsın. En son seyahat ütüsü ve minik misafir havlusu istemiştim artık eşimdenmemeye sıcak kompres yapmak için
Vallahi stres yapma herşey yoluna girer, yeter ki bebekle sen sağlıklı olun.
Sağol canım benim, inan ki güzel sözlerinizi duyunca acayip motive oluyorumİyi ki varsınız Sizi seviyorum
İnşallah canım
Çok doğru bir şey söyledinben de oğlumun yüzünü görünce isminden emin oldum. Bir de göbek adı var artık, küçük sevgili demekmiş Hüseyin koydum göbek adını
Benimde böyle ya heryer heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?