Tesekkur ederim canim.Aynı durumdayım bende kan ilacindan olduğunu düşünüyorum doktora cumartesi gittiğimde soracağım canım sana da haber veririm
Tesekkur ederim canim insallah.Güle güle kullan canım isim netleşince bende yaptıracağım. Dediğin gibi ip takarız ucuna.
ben ben bennnkızzzlar
4 katlı müslin battaniyelerden almak istiyorumm. alıp memnun kaldığınız önerdiğiniz varsa beni linkleyebilir misiniz
Canim hic takma. Anladigim kadariyla bende dahil bir cogumunuzun odasi boyleOff kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Valla diğer grupta annelerden duymuştum zeypba diye bir marka gayet memnunlardi bende baktım fakat almadım henüz bı göz atın istersenizkızzzlar
4 katlı müslin battaniyelerden almak istiyorumm. alıp memnun kaldığınız önerdiğiniz varsa beni linkleyebilir misiniz
kızzz fiyatlar nollmuş daha uygununu bulmaya calısayım ben. zeypba gördüm yarı fiyat nerdeyse :ben ben bennnama fyatlar ucmus ben temmuz basi almistim . keske iki tane daha 4 katli alsaymisim
ikiside yeni ulasti elime yikadim utuledim yumusaciklar
yula kidstore Okaliptus Organik 4 Kat Müslin Battaniye/örtü - Fiyatı, Yorumları
yula kidstore Okaliptus Organik 4 Kat Müslin Battaniye/örtü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yula kidstore Galaksi Organik 4 Kat Müslin Battaniye/örtü - Fiyatı, Yorumları
yula kidstore Galaksi Organik 4 Kat Müslin Battaniye/örtü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O karnı nasıl o hale getiriyolar ya bilardo masası gibi oluyo ne dayıyo ki öle :) kafası sağ alttaydı ayaklar hep solda zaten nasıl öyle yapıyolarAy o çıt sesi bebişlerin eklemlerinden geliyormuuuş bende daha başlamadı da cok merak ediyorum
4 köşe karın için yeni bi tabir buldum
2 tane bowling dubası dik şekilde yan yana karnımda duruyo sanki gibi bi şişlikbenimki aynı öyle görünüyor
Papatyam o kadar haklısın ki
Olan olur olmayan daha sonra daha güzeli olur diyip geçiyorum ben de. Çocuklar sağlıklı olsun da
aynen tek tek alip dikmek lazimkızzz fiyatlar nollmuş daha uygununu bulmaya calısayım ben. zeypba gördüm yarı fiyat nerdeyse :
cocuğun üstüne aldığım tek katlardan 4 tane örtü örtsem 120 tl yapıyo ahahaha ay güldüm
İsim konusu çok çok zormuş canım. İkinci çocuğu planlamadan önce ismini düşüneceğim kesinlikleTesekkur ederim canim insallah.
Isim konusunda da bol sans diliyorum eger hamilelikten once aklinizda isim yoksa cok zor oluyor kendimden biliyorum
ayy ben de onu yeni farkettim bi bakayımValla diğer grupta annelerden duymuştum zeypba diye bir marka gayet memnunlardi bende baktım fakat almadım henüz bı göz atın isterseniz
sağlıkla vakitlerini beklesinler de :)Biz döndük artık son olmasını dilediğim yeni doktoruma gittik maşallah dediğim üç gün yaşıyo ama bu sefer çok sevdim ,ameliyat için ekimin ilk haftasını uygun gördü yeni bi prensip olarak kilo yazmıyorum kıyaslama yapılıyor üzücü olabiliyor ama minyon bişe 3 kg civarı doğar anca dedi yine yüzünü az gördük ellerini getirdi sadece dudakları kocamandı benim aksime :) galiba zenci babasına çekmiş eheh
O karnı nasıl o hale getiriyolar ya bilardo masası gibi oluyo ne dayıyo ki öle :) kafası sağ alttaydı ayaklar hep solda zaten nasıl öyle yapıyolar
Evet eklem sesi deniyor her yerde ilk kez karşılaşıyorum tırnaklarını kesmiyosa eklemdir :)
babam da dün aramış diyo ki melek olsunİsim konusu çok çok zormuş canım. İkinci çocuğu planlamadan önce ismini düşüneceğim kesinlikleAkıl veren çok oldu aileden arkadaşlardan o biraz komikti Önce bi kendi çocuğunun ismine bak sonra akıl ver demek istediklerim çok oldu
Canım ben bunu aldımkızzzlar
Bende günde bir kere gidiyorum lavobaya ama ishal gibi ve karın ağrısı oluyor bence demir ilacı ağır geliyor olabilir . Canım yine de istersen doktoruna yaz sende şimdi tehlikeli bir durum mu bilemiyorum bendeTesekkur ederim canim.
Benim de kismet olursa 2 hafta sonra kontrolum daha var o yuzden buraya yazmak istedim.
Suan idare edilebilir bir durumda ama zorlarsa en kotu doktoruma yazarim ya da acile giderim diye dusundum. Ama covid o kadar artti ki cok mecbur kalmadikca da hastane ortamina girmek istemiyorum acikcasi. Bugunde reflor alacagim doktorum o bagirsaklarini duzenler demisti, ise yararsa bende sana haber veririm.
Acım hep taze hiç aklımdan gitmiyor ki zaten, böyle düşünmeyinBaşınız sağ olsun, çok geç gördüğüm ve acınızı tazelemiş olduğum için de özür diliyorum şimdiden. Kasım anneleri grubundayım, bugün orada da başka bir anne adayından aynı haberi aldım. Yüreğim yandı. Yapılabilecek her şey yapılmış, size sabır diliyorum, dayanma gücü diliyorum
Birde sen isme en başından karar vermiştin beni düşün birdeayy ben de onu yeni farkettim bi bakayımmemnuniyet yüksek gibi duruyor.
sağlıkla vakitlerini beklesinler de :)
ay ama resmen gümbür gümbür geliyorlar ekimin ilk annelerinden olacaksın muhtemelen
ben de bu sekli hep rahmin kendi hafif kalp seklinden dolayı alıyor diye düşünmüştüm
kasılma anlarında bi tarafa doğru tek bowling dubasına benzetiyorum cünkübi gün biraz da gülelim deyip çekip atıcam
babam da dün aramış diyo ki melek olsun
adama 7 aydır güneş olcak diyorum aklında kalamamışneyseki çok uzatmadı tamam dedi kapadı
Canim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var miBende 7 Eylülde gidicem hem detaylı konuşucaz hem raporu ayarlayacağım o gün,isteğim sezaryen yönünde ama doktorumu da dinlerim bir ona göre ortak noktada buluşuruz inşallah
Hemen indiriyorum cnmBu doktorumun söylediği uygulama regl içinde buradan takip ediyordum hamilelik içinde aynısı canımUnabuna
takvime göre alınıyorCanim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?