2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızzzlar
4 katlı müslin battaniyelerden almak istiyorumm. alıp memnun kaldığınız önerdiğiniz varsa beni linkleyebilir misiniz

Aynı durumdayım bende kan ilacindan olduğunu düşünüyorum doktora cumartesi gittiğimde soracağım canım sana da haber veririm
Tesekkur ederim canim.
Benim de kismet olursa 2 hafta sonra kontrolum daha var o yuzden buraya yazmak istedim.
Suan idare edilebilir bir durumda ama zorlarsa en kotu doktoruma yazarim ya da acile giderim diye dusundum. Ama covid o kadar artti ki cok mecbur kalmadikca da hastane ortamina girmek istemiyorum acikcasi. Bugunde reflor alacagim doktorum o bagirsaklarini duzenler demisti, ise yararsa bende sana haber veririm.

kızzzlar
4 katlı müslin battaniyelerden almak istiyorumm. alıp memnun kaldığınız önerdiğiniz varsa beni linkleyebilir misiniz
ben ben bennn ama fyatlar ucmus ben temmuz basi almistim . keske iki tane daha 4 katli alsaymisim

ikiside yeni ulasti elime yikadim utuledim yumusaciklar

Canim hic takma. Anladigim kadariyla bende dahil bir cogumunuzun odasi boyle stresle yorma bedenini. Bizimde odada koliler vs hepsinin depoya indirilmesi gerek ama bil bakalim kimin kocasi her hafta yapacak ama bir turlu yapamiyor senden tek farkim ismi belli o kadar. Annem gunlerdir basimin etini yiyiyor 30.haftaya geldin hastane cantani hazirlayalim ne olur ne olmaz diye ben daha deterjan siparis edecegim insallah

kızzzlar
Valla diğer grupta annelerden duymuştum zeypba diye bir marka gayet memnunlardi bende baktım fakat almadım henüz bı göz atın isterseniz

Biz döndük artık son olmasını dilediğim yeni doktoruma gittik maşallah dediğim üç gün yaşıyo ama bu sefer çok sevdim ,ameliyat için ekimin ilk haftasını uygun gördü yeni bi prensip olarak kilo yazmıyorum kıyaslama yapılıyor üzücü olabiliyor ama minyon bişe 3 kg civarı doğar anca dedi yine yüzünü az gördük ellerini getirdi sadece dudakları kocamandı benim aksime :) galiba zenci babasına çekmiş eheh

kızzz fiyatlar nollmuş daha uygununu bulmaya calısayım ben. zeypba gördüm yarı fiyat nerdeyse :
cocuğun üstüne aldığım tek katlardan 4 tane örtü örtsem 120 tl yapıyo ahahaha ay güldüm

O karnı nasıl o hale getiriyolar ya bilardo masası gibi oluyo ne dayıyo ki öle :) kafası sağ alttaydı ayaklar hep solda zaten nasıl öyle yapıyolar
Evet eklem sesi deniyor her yerde ilk kez karşılaşıyorum tırnaklarını kesmiyosa eklemdir :)

Tesekkur ederim canim insallah.
Isim konusunda da bol sans diliyorum eger hamilelikten once aklinizda isim yoksa cok zor oluyor kendimden biliyorum
İsim konusu çok çok zormuş canım. İkinci çocuğu planlamadan önce ismini düşüneceğim kesinlikle Akıl veren çok oldu aileden arkadaşlardan o biraz komikti Önce bi kendi çocuğunun ismine bak sonra akıl ver demek istediklerim çok oldu

Valla diğer grupta annelerden duymuştum zeypba diye bir marka gayet memnunlardi bende baktım fakat almadım henüz bı göz atın isterseniz
ayy ben de onu yeni farkettim bi bakayım memnuniyet yüksek gibi duruyor.
sağlıkla vakitlerini beklesinler de :)
ay ama resmen gümbür gümbür geliyorlar ekimin ilk annelerinden olacaksın muhtemelen

ben de bu sekli hep rahmin kendi hafif kalp seklinden dolayı alıyor diye düşünmüştüm
kasılma anlarında bi tarafa doğru tek bowling dubasına benzetiyorum cünkü bi gün biraz da gülelim deyip çekip atıcam
babam da dün aramış diyo ki melek olsun
adama 7 aydır güneş olcak diyorum aklında kalamamış neyseki çok uzatmadı tamam dedi kapadı

Bende günde bir kere gidiyorum lavobaya ama ishal gibi ve karın ağrısı oluyor bence demir ilacı ağır geliyor olabilir . Canım yine de istersen doktoruna yaz sende şimdi tehlikeli bir durum mu bilemiyorum bende

Acım hep taze hiç aklımdan gitmiyor ki zaten, böyle düşünmeyin zaten bugün tam 1 ay oldu 16.07.2022 saat 10:01 de telefonum çaldı ve o haberi aldım.. şuan hala o andayim Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizlere sağlıklı kavusmalar nasip etsin

Birde sen isme en başından karar vermiştin beni düşün birde yok yok ben hepsini aklımda tuttum çocuğu olacak akıl veren arkadaşlar yandılar Bir ara Mira yı beğeniyordum annem ne o miyav gibi dedi yaa

Bende 7 Eylülde gidicem hem detaylı konuşucaz hem raporu ayarlayacağım o gün,isteğim sezaryen yönünde ama doktorumu da dinlerim bir ona göre ortak noktada buluşuruz inşallah
Canim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…