- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Canim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var mi
Ay sorma ya cidden oyle biz de basta aileden yada arkadaslarimizdan fikir alalim dedik ama bin pisman oldukİsim konusu çok çok zormuş canım. İkinci çocuğu planlamadan önce ismini düşüneceğim kesinlikleAkıl veren çok oldu aileden arkadaşlardan o biraz komikti Önce bi kendi çocuğunun ismine bak sonra akıl ver demek istediklerim çok oldu
Benim gunde 2 3 kez oluyor canim. Ama bir onceki gidisimde doktoruma soyledigimde panikletmedi acikcasi bagirsaklarini bozmus olabilirsin demisti. Ben bugun ilaci bir alayim yarina duzelme olmazsa zaten konusacagim doktorumla. Belki bir tahlil falan ister.Bende günde bir kere gidiyorum lavobaya ama ishal gibi ve karın ağrısı oluyor bence demir ilacı ağır geliyor olabilir . Canım yine de istersen doktoruna yaz sende şimdi tehlikeli bir durum mu bilemiyorum bende
Evet canım sen duruma göre tekrar yaz bir kontrol etsinBenim gunde 2 3 kez oluyor canim. Ama bir onceki gidisimde doktoruma soyledigimde panikletmedi acikcasi bagirsaklarini bozmus olabilirsin demisti. Ben bugun ilaci bir alayim yarina duzelme olmazsa zaten konusacagim doktorumla. Belki bir tahlil falan ister.
Ay sorma ya cidden oyle biz de basta aileden yada arkadaslarimizdan fikir alalim dedik ama bin pisman olduktam bir isim icimize siniyor birine soyluyoruz ne bicim isim oyle falan diyor ben isimden soguyorum sonra esime dedim ki kimseye sormayalim yoksa bu cocuk isimsiz kalacak anasi babasi biziz biz ne dersek o olacak kimsede yorum yapmayacak gercekten de oyle yaptik karar verdik sorana da kararimizi soyledik kafamiz rahat mis gibi oldu
Aynen öyle canım herkes kendine görev ediniyor bu konuyuAy sorma ya cidden oyle biz de basta aileden yada arkadaslarimizdan fikir alalim dedik ama bin pisman olduktam bir isim icimize siniyor birine soyluyoruz ne bicim isim oyle falan diyor ben isimden soguyorum sonra esime dedim ki kimseye sormayalim yoksa bu cocuk isimsiz kalacak anasi babasi biziz biz ne dersek o olacak kimsede yorum yapmayacak gercekten de oyle yaptik karar verdik sorana da kararimizi soyledik kafamiz rahat mis gibi oldu
bunlar 2 katlı sanırım canım ama alınabilir fiyatları güzel. dün akşam bi tık daha indirimdeydi bunlar ya alayım mı alsam mı derken kaçırdımCanım ben bunu aldım
Molly Mollia Efektli Müslin Battaniye
4 katlı yazmıyor bilemedim ben mağazada beğenip aldım diğer müslinlere göre kalın geldi bana.
ay niye en yakınlarımız bu konuda en acımasız olanlar oluyor kiBirde sen isme en başından karar vermiştin beni düşün birdeyok yok ben hepsini aklımda tuttum çocuğu olacak akıl veren arkadaşlar yandılar Bir ara Mira yı beğeniyordum annem ne o miyav gibi dedi yaa
Evet ya birde Kuranda geçme konusu var. Oda zor. İlk bende istedim fakat Kuranda geçiyor ama anlamı hoşuma gitmiyor. Mesela Nisa ismi. Anlamı Kadın demek. Neden kızıma Kadın diyerek seslenilsin dedim ben mesela. Yada çocuğa ileride anlamını sorduklarında Kadın demek onun için zor olabilir. Bana Nisa ismini öneren çok kişi oldu hemen bu cevabı verdim.Ben aylarca isim bulamadım hala da çok emin değilim çok zorlandım benim aile tarafım fazla muhafazakar baba tarafım tam tersi ben orta yolcuyum içen kuzenim de var radikal de böyle durumda kimi soruyo söylüyorum fazla muhafazakar buluyo biri soruyo illa ki Kuranda geçsin anca öyle beğeniyo :) iyi de sırf Kuranda bir kelime diye çocuğa ücret-karşılık anlamına gelen ecrin ismi de verilmez :) Aslında sorana henüz karar vermedim şunu düşünüyorum dememek lazım herkes kendi aklını beğeniyo annem ise yengen o ismi begenmemiş başka bul bile diyebiliyo.. Ama ismi şu dediğiniz anda kabullenip kullanıyolar
Dokusunu çok beğendim ben canım kalınlığı da bana iyi geldi. Sadece iki rengi var. Farklı renkleri gelirse alırım hatta. Bende bir çok şeyi e bebekten aldım. Mağazada gezerek almakta hoşuma gidiyor evime yakın ara ara gidip bakınıyorum :)bunlar 2 katlı sanırım canım ama alınabilir fiyatları güzel. dün akşam bi tık daha indirimdeydi bunlar ya alayım mı alsam mı derken kaçırdımzaten e bebek olmasa ne yapacakmışım bilmem
ay niye en yakınlarımız bu konuda en acımasız olanlar oluyor ki
Evet ya birde Kuranda geçme konusu var. Oda zor. İlk bende istedim fakat Kuranda geçiyor ama anlamı hoşuma gitmiyor. Mesela Nisa ismi. Anlamı Kadın demek. Neden kızıma Kadın diyerek seslenilsin dedim ben mesela. Yada çocuğa ileride anlamını sorduklarında Kadın demek onun için zor olabilir. Bana Nisa ismini öneren çok kişi oldu hemen bu cevabı verdim.
yine alnından öpülesi bi mesajiyi de sırf Kuranda bir kelime diye çocuğa ücret-karşılık anlamına gelen ecrin ismi de verilmez :)
çok çabuk ikna oluyorumDokusunu çok beğendim ben canım kalınlığı da bana iyi geldi. Sadece iki rengi var. Farklı renkleri gelirse alırım hatta. Bende bir çok şeyi e bebekten aldım. Mağazada gezerek almakta hoşuma gidiyor evime yakın ara ara gidip bakınıyorum :)
İsim konusunda çok detay var. İnsanlar araştırmıyor, okumuyor sadece konuşuyor. Bende artık Türk isimlerine yöneldim Türkçe isimler bakıyorum.Ben ikinci üni olarak arap dili mezunuyum o kadar anlamsız isimler var ki gülüyorum duyunca çünkü biz onları metinlerde görüyoruz mesela zümra topluluk cemaat manasına geliyo ama son moda isimlerden nisa dediğiniz gibi kadınlar demek
Bende instadan sormustum isim onerisi diye , en ilginc oneri “ Gurursu “Ay sorma ya cidden oyle biz de basta aileden yada arkadaslarimizdan fikir alalim dedik ama bin pisman olduktam bir isim icimize siniyor birine soyluyoruz ne bicim isim oyle falan diyor ben isimden soguyorum sonra esime dedim ki kimseye sormayalim yoksa bu cocuk isimsiz kalacak anasi babasi biziz biz ne dersek o olacak kimsede yorum yapmayacak gercekten de oyle yaptik karar verdik sorana da kararimizi soyledik kafamiz rahat mis gibi oldu
Bana doktorum ektra kalsiyum takviyesi verdi canim , tansiyonun dusmesinde yardimci olur dedi .Kızlar önceden mesajları alıntılayabiliyordum ama artık olmuyor maalesef.
İlk kızımda Tansiyon ilk yükseldiğinde fark etmiştim daha sonra 16 olduğunda bile yorgunluk bir ağırlık dışında çok bir şey yoktu. O yüzden anlaşılamayabilir. Benim kontrolüm haftaya ama ben magnezyumu bıraktım doğuma iki ay kala bıraktırılıyormuş. Tansiyon için vitaminleri düzgün almakta çok önemli.
Artık 32. Haftadayım ben de kızım ve hamilelik ve sıcak ve ve Allah yardımcımız olsun...
İyi olmanıza çok sevindim canım valla merak ediyordum nerde bu kızce diye.. az daha sabır ne kaldı ki artık..Bebitolar selam. Çok etiket vardı hepsini alıntı yapamadım ne çok birikmiş.
Bugün doktor randevumuz vardı, çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi, hatta beni rahatlatıp yüzümü güldürmek için bayağı çabaladı sağ olsun ama asla keyfim yerine gelmiyor, can çekişir gibiyim artık. Gebeliği ağrısız sızısız gül bahçesinde geçen kadınlara imreniyorum, kıymetini bilsinler.
Bu bebeye kim neşter verdi de anasının rahim ağzını parçalamaya çalışıyor? Ölüyorum anlasana dedim bugün ekranda onu seyrederken.
Kasılmalarım çok şiddetli, çok sık ve inanılmaz ağrılı. Doktorun yanındayken bile o 15 dakikada kaç defa kasım kasım kasıldım ağrıdan iki büklüm dinledim adamı.
Ama normalmiş işte. Benim nasibimdeki süreç de böyleymiş demek ki, ne diyeyim buna da şükür.
Eylül sonu bitirelim bu işi hocam dedim.Olmaz 39.haftayı bekleyelim 5 Ekim olsun dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Vakitlice sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize minnoşlarım benim.
pinkywom Beybisi Cuma gününden beri ilacım yok, bir daha denersem iki olsun. Rezil oldum, bütün gün bulantıdan kıvranıyorum. Prilama devam.
Ben tam 32+0da gidip aldım. Son adet tarihine göre bakılıyor canım.. Daha da okula vermedim yarın bir ara gidip vermem lazım..Canim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var mi
İlle kuranda geçecek diye birşey yokki yaa.. bende bunu anlamıyorum.. Anlam önemli.. aleyna mesela tamam geçiyor ama bir bağlaç gibi birşey..Evet ya birde Kuranda geçme konusu var. Oda zor. İlk bende istedim fakat Kuranda geçiyor ama anlamı hoşuma gitmiyor. Mesela Nisa ismi. Anlamı Kadın demek. Neden kızıma Kadın diyerek seslenilsin dedim ben mesela. Yada çocuğa ileride anlamını sorduklarında Kadın demek onun için zor olabilir. Bana Nisa ismini öneren çok kişi oldu hemen bu cevabı verdim.
Ben yazdım canım emin olmak için çünkü 32ye girmemiş olursan veremiyormuş bir sor istersen ben sordum 7 eylül dedi 19 ocak sat tarihimCanim 32. hafta da rapor alicaz ya doktora tam hangi gun gitmemiz lazim? Bir de takvimde baska ultrasonda baska cikiyor ya gunler neye gore gitmeliyiz bilgin var mi
Off kızlar daha benim bebeğimin ismi yokasla karar veremiyorum. Odası depo halinde, boşaltılıp, boyanması gerek. Çok mu geç kaldık? Eşimle bu yüzden tartıştık, küstük, onun da işine geldi oralı bile değil. Hastane çantan hazır değil, gecelik falan bakıyoruz halen. Çok geç kalmış hissediyorum her şeye ve kocamdan nefret ediyorum bu gamsızlığı yüzünden
Sen gene de dediğimi kontrol amaçlı yapabilirsin. Doktorunla da durumu paylaşırsın. Ben denemeye fırsatım kalmadan doğurdum bari siz faydalanın
Çok azimli gördüm seniben bunda pes ettim ve defteri kapattım valla
İnşallah arkadaşım inşallahsüt sağmış görevini yerine getirmiş bir anne olarak son 9 saat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?